jastrebe nesrico jel ovo slusas ?
Page 1 of 1
jastrebe nesrico jel ovo slusas ?
OTKAZAN je koncert folk pjevača Ace Lukasa koji se večeras trebao održati na zagrebačkom Velesajmu.
"Dragi gosti, nažalost objavljujemo da je već rasprodani današnji koncert Ace Lukasa na Velesajmu otkazan radi novonastale epidemiološke situacija i donošenja novih COVID mjera", objavili su organizatori koncerta.
Napominju da će novac od karata biti vraćen na mjestima gdje su karte kupljene.
Veliki koncert organizatori su danima reklamirali na društvenim mrežama. Trebao je trajati od 22 sata do četiri ujutro. Najava je izazvala veliku pozornost javnosti jer Hrvatska posljednjih nekoliko dana ima rekordan broj zaraženih koronavirusom.
https://www.index.hr/magazin/clanak/u-zagrebu-se-veceras-trebao-odrzati-veliki-koncert-ace-lukasa-otkazan-je/2316118.aspx?index_tid=161393
"Dragi gosti, nažalost objavljujemo da je već rasprodani današnji koncert Ace Lukasa na Velesajmu otkazan radi novonastale epidemiološke situacija i donošenja novih COVID mjera", objavili su organizatori koncerta.
Napominju da će novac od karata biti vraćen na mjestima gdje su karte kupljene.
Veliki koncert organizatori su danima reklamirali na društvenim mrežama. Trebao je trajati od 22 sata do četiri ujutro. Najava je izazvala veliku pozornost javnosti jer Hrvatska posljednjih nekoliko dana ima rekordan broj zaraženih koronavirusom.
https://www.index.hr/magazin/clanak/u-zagrebu-se-veceras-trebao-odrzati-veliki-koncert-ace-lukasa-otkazan-je/2316118.aspx?index_tid=161393
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: jastrebe nesrico jel ovo slusas ?
baca mi cunkom malo na onog naseg s plasticnim macem... i rasprodano...3 dana zaredom...krunica se njise na okuci
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Marcelus njegovi će dobit najivše povrata novca.
crvenkasti-
2014-04-17
Aj, neka korist i od korone
2014-04-16
Šandor Winnetou likes this post
Nisam neki njegov ljubitelj. Znam par pjesama.
Inače teški šmrkoman.
Inače teški šmrkoman.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» U kapitalizmu radiš za malu plaću dok ne crkneš i slušaš što ti se kaže
» Jastrebe, kradja?
» Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» Budi sretan jastrebe ti..Karamarko i Tepes odustaju od lustracije
» Jastrebe, kradja?
» Komšo opet prijeti Dodiku:'Dodo ima ba da me slušaš ili RS neće dobiti nijedan kredit'
» Budi sretan jastrebe ti...vraca se vojni rok
» Budi sretan jastrebe ti..Karamarko i Tepes odustaju od lustracije
Page 1 of 1