Austrijska stranka Zelenih: Integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine centralno pitanje za Austriju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Austrijska stranka Zelenih: Integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine centralno pitanje za Austriju
I ? To uopće nije problem. To je poželjno.melkior wrote:Oprosti, ali takva vojska je potpuno disfunkcionalna i u slučaju bilo kakve ugroze neće biti u stanju funkcionirati.RayMabus wrote:Nebitno. Hrvatski član predsjedništva je i jedan od tri zapovjednika oružanih snaga BiH.melkior wrote:Taman kad Hrvati konačno izbore pravo da biraju svog predstavnika u BiH, već će ionako svi završiti u Njemačkoj
AKO MI TO NE VRATE ZGAZIT ĆU IH KO CRVE A ŠTA I JESU.
Predsjednik ima pravo veta. Bez svog predsjednika nemam pravo veta ako ovi drugi odluće dovest vojsku neke druge države npr Pakistana meni poviše glave iznad Dalmaciji.
Ponovit ću : NE VRATE LI MI TO NESTAT ĆE S LICA ZEMLJE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Austrijska stranka Zelenih: Integritet i suverenitet Bosne i Hercegovine centralno pitanje za Austriju
Neće Pakistana, ali će Turske. Kad smo već kod toga, možda i jest poželjno da nestanu s lica zemlje.RayMabus wrote:I ? To uopće nije problem. To je poželjno.melkior wrote:Oprosti, ali takva vojska je potpuno disfunkcionalna i u slučaju bilo kakve ugroze neće biti u stanju funkcionirati.RayMabus wrote:Nebitno. Hrvatski član predsjedništva je i jedan od tri zapovjednika oružanih snaga BiH.melkior wrote:Taman kad Hrvati konačno izbore pravo da biraju svog predstavnika u BiH, već će ionako svi završiti u Njemačkoj
Predsjednik ima pravo veta. Bez svog predsjednika nemam pravo veta ako ovi drugi odluće dovest vojsku neke druge države npr Pakistana meni poviše glave iznad Dalmaciji.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa i nestat će ako mi to ne vrate.
2014-04-11
Neće Pakistana, ali će Turske. Kad smo već kod toga, možda i jest poželjno da nestanu s lica zemlje.RayMabus wrote:I ? To uopće nije problem. To je poželjno.melkior wrote:Oprosti, ali takva vojska je potpuno disfunkcionalna i u slučaju bilo kakve ugroze neće biti u stanju funkcionirati.RayMabus wrote:Nebitno. Hrvatski član predsjedništva je i jedan od tri zapovjednika oružanih snaga BiH.melkior wrote:Taman kad Hrvati konačno izbore pravo da biraju svog predstavnika u BiH, već će ionako svi završiti u Njemačkoj
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Još jedan rat potpuno bi devastirao BiH odnosno ono šta je od nje ostalo.RayMabus wrote:Pa i nestat će ako mi to ne vrate.
A JA SAM GA SPREMAN VODITI.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Egzodus iz Bosne i Hercegovine
» Slijedi li Pirinejizacija Bosne i Hercegovine?!
» Njemačka i Hrvatska, sukob oko Bosne i Hercegovine
» Podrška austrijskih desničara secesiji Bosne i Hercegovine
» Kako je klala zlatna armija Bosne i Hercegovine
» Slijedi li Pirinejizacija Bosne i Hercegovine?!
» Njemačka i Hrvatska, sukob oko Bosne i Hercegovine
» Podrška austrijskih desničara secesiji Bosne i Hercegovine
» Kako je klala zlatna armija Bosne i Hercegovine
Page 2 of 2