TOP 6 Antifašista 2015
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: TOP 6 Antifašista 2015
Treba li ti pratnja?Trinity wrote:Baš me zanima kakav je onaj novi film Narodni heroj Ljiljan Vidić. Možda se zaputim u kino , nisam bila od Jurskog parka, čini mi se.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa nije došlo do toga da s partizanom idem u kino...
Trinity-
2014-04-17
Znaš li ti da to zvuči kao politički nekorektna diskriminacija ?Trinity wrote:Pa nije došlo do toga da s partizanom idem u kino...
A da te zvao neki ustaša ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa film govori (i)o partizanima,pa bih ti ja tu mogao doći i kao tumač.Trinity wrote:Pa nije došlo do toga da s partizanom idem u kino...
2014-04-22
Kako misliš ? Pa kojim jezikom govore?jastreb wrote:Pa film govori (i)o partizanima,pa bih ti ja tu mogao doći i kao tumač.Trinity wrote:Pa nije došlo do toga da s partizanom idem u kino...
Trinity-
2014-04-17
Četnici govore srpskijem,partizani urbanim hrvatskim,a ustaše korienskim.Trinity wrote:Kako misliš ? Pa kojim jezikom govore?jastreb wrote:Pa film govori (i)o partizanima,pa bih ti ja tu mogao doći i kao tumač.Trinity wrote:Pa nije došlo do toga da s partizanom idem u kino...
2014-04-22
Pa ne zove vas crkva tako, tako ste sami sebe prozvali. U principu stvar je jednostavna, da bi i dalje postojali kao antifašisti morate imati u državi i fašiste koje ste izmislili pa su vam npr fašisti branitelji protiv kojih se bore antifašisti mirt, erceg, deboto...zatim HDZ je ustaška dakle fašistička organizacija protiv koje se bore antifašisti iz SDPa osim baldasara, on je isto fašist jer se drznio reći nešto sasvim normalno a to je da nesposobni moraju otići....jastreb wrote:Ma u Hrvatskoj je dosta da zucneš samo jednu riječ koja ne paše CUH-u i ti si odmah "antifašist".
Sve se u ovoj državi vrti oko CUH-a. Ne oko isusa,ne oko pape franje,samo oko CUH-a.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Okršaj antifašista u Torinu
» tko ne promijeni avatar, antifašista je...
» Šef antifašista ograđuje se od Mesića:Da sam sretan,nisam
» U Zagrebu se održava međunarodna konferencija antifasista iz 15 drzava
» Frakcijski sukob antifašista - Rusi pucali na Sj. Korejce
» tko ne promijeni avatar, antifašista je...
» Šef antifašista ograđuje se od Mesića:Da sam sretan,nisam
» U Zagrebu se održava međunarodna konferencija antifasista iz 15 drzava
» Frakcijski sukob antifašista - Rusi pucali na Sj. Korejce
Page 2 of 2