The Lancet Journal: Effectiveness of a third dose of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine for preventing severe outcomes in Israel
Page 1 of 1
The Lancet Journal: Effectiveness of a third dose of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine for preventing severe outcomes in Israel
Treća injekcija Pfizer cjepiva protiv koronavirusa smanjuje šanse za hospitalizaciju
za 93%, ozbiljne bolesti za 92% i smrtnost za 81%, prema izraelsko-američkoj studiji
objavljenoj u petak navečer u Lancetu.
Studiju, koja je uporedila skoro 730.000 ispitanika koji su primili treće cjepivo sa istim
brojem cijepljenih sa dvije doze pet mjeseci ili više, a nisu primili dopunsko cjepivo,
sproveli su istraživači Zdravstvene službe Clalit i sveučilišta Harvard.
Konkretno, istraživači Clalit i Harvard analizirali su anonimne podatke o 728.321 Clalit
osobu koji su primili treću dozu cjepiva u poređenju sa kontrolnom grupom koja je
uključivala 728.321 osobu koja je primila samo dvije doze.
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02249-2/fulltext
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: The Lancet Journal: Effectiveness of a third dose of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine for preventing severe outcomes in Israel
Na ovo istraživanje i zaključke se ne namjeravam više vraćati.
Zaključak je : Treća doza će biti neminovna 5 mjeseci nakon druge doze.
Više puta sam "neukom" objasnio zašto je u Israelu došlo do ponovnog rasta
zaraze i naglasio sam da su zakasnili s booster dozom mjesec dana, što se odlično
vidi i iz ove studije. Evo sam si čestitao i nagradio se jednim gin-tonicom.
Zaključak je : Treća doza će biti neminovna 5 mjeseci nakon druge doze.
Više puta sam "neukom" objasnio zašto je u Israelu došlo do ponovnog rasta
zaraze i naglasio sam da su zakasnili s booster dozom mjesec dana, što se odlično
vidi i iz ove studije. Evo sam si čestitao i nagradio se jednim gin-tonicom.
2016-07-22
Re: The Lancet Journal: Effectiveness of a third dose of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine for preventing severe outcomes in Israel
https://fort-russ.com/2020/06/exposed-who-admits-it-used-fake-lancet-study-to-stop-hydroxychloroquine-killing-tens-of-thousands/
T. wrote:https://fort-russ.com/2020/06/exposed-who-admits-it-used-fake-lancet-study-to-stop-hydroxychloroquine-killing-tens-of-thousands/
U Hrvatskoj se do sada zarazilo (potvrđeno) : 470,348 oosoba od toga nije preživjelo 1.96%.
Dakle, ozdravilo ih je 98.04%. Bez hydroxychloroquina...
2016-07-22
Similar topics
» Pfizer CEO Albert Bourla Raises Expectations That the Pharmaceutical Giant Can Deliver a COVID-19 Vaccine by Fall
» mRNA flu shots move into trials
» Preventing terror by banning blue cars…
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Israel
» mRNA flu shots move into trials
» Preventing terror by banning blue cars…
» Bill Gates Lets You Know That Mass Gatherings Will be Cancelled Until You Take a New Vaccine
» Israel
Page 1 of 1