Korona novosti i spoznaje
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Yoda, ja sam odspavao rundu, a evo sad gledam neki interesantan intervju i razljevam macerat od lavandina što sam ljetos smiksao u vrhunskom maslinovom ulju i posebno u kokosovom ulju... I evo tešem grki zeleni čaj sa zeru zelene stevije
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ointeresantno je da je skoro najzvučnije europsko ime iz područja virologije utišano, čovjeku je očito zaprijećeno da će fasovati ukoliko se javno suprotstavi ovoj suludoj kampanji... Ipak čovjek nije mogao a da ne iznese svoj stav...
Iz otvorenog pisma dr. Vandena Bosschea:
„Kao što je rečeno, nisam protiv cijepljenja. Naprotiv, mogu vas uvjeriti da su svako od sadašnjih cjepiva osmislili, razvili i proizveli briljantni i kompetentni znanstvenici. Međutim, ova vrsta profilaktičkih cjepiva potpuno je neprikladna, pa čak i vrlo opasna, kada se koristi u kampanjama masovnog cijepljenja tijekom virusne pandemije.
„Kao što je rečeno, nisam protiv cijepljenja. Naprotiv, mogu vas uvjeriti da su svako od sadašnjih cjepiva osmislili, razvili i proizveli briljantni i kompetentni znanstvenici. Međutim, ova vrsta profilaktičkih cjepiva potpuno je neprikladna, pa čak i vrlo opasna, kada se koristi u kampanjama masovnog cijepljenja tijekom virusne pandemije.
2015-08-08
Grkost zelenog ovisi i o temperaturi pripreme. Ja ga naštelam na 75 stupnjeva.michaellcmacha wrote:Yoda, ja sam odspavao rundu, a evo sad gledam neki interesantan intervju i razljevam macerat od lavandina što sam ljetos smiksao u vrhunskom maslinovom ulju i posebno u kokosovom ulju... I evo tešem grki zeleni čaj sa zeru zelene stevije
mutava baštarda wrote:Grkost zelenog ovisi i o temperaturi pripreme. Ja ga naštelam na 75 stupnjeva.michaellcmacha wrote:Yoda, ja sam odspavao rundu, a evo sad gledam neki interesantan intervju i razljevam macerat od lavandina što sam ljetos smiksao u vrhunskom maslinovom ulju i posebno u kokosovom ulju... I evo tešem grki zeleni čaj sa zeru zelene stevije
Ja na 80,kad se još umlači žlica kadulje iz verunića i jedan kivi uz čaj.
Svako jutarnji ritual.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Još utjecajniji kolega mu, Bill Gates, upozorava na nove opasnosti od virusa. Spominje velike boginje. Tu je smrtnost 30/40%michaellcmacha wrote:Ointeresantno je da je skoro najzvučnije europsko ime iz područja virologije utišano, čovjeku je očito zaprijećeno da će fasovati ukoliko se javno suprotstavi ovoj suludoj kampanji... Ipak čovjek nije mogao a da ne iznese svoj stav...
Kod mene samo zeleni, bez ičega...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Grkost zelenog ovisi i o temperaturi pripreme. Ja ga naštelam na 75 stupnjeva.michaellcmacha wrote:Yoda, ja sam odspavao rundu, a evo sad gledam neki interesantan intervju i razljevam macerat od lavandina što sam ljetos smiksao u vrhunskom maslinovom ulju i posebno u kokosovom ulju... I evo tešem grki zeleni čaj sa zeru zelene stevije
Svako jutarnji ritual.
mutava baštarda wrote:Kod mene samo zeleni, bez ičega...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Grkost zelenog ovisi i o temperaturi pripreme. Ja ga naštelam na 75 stupnjeva.michaellcmacha wrote:Yoda, ja sam odspavao rundu, a evo sad gledam neki interesantan intervju i razljevam macerat od lavandina što sam ljetos smiksao u vrhunskom maslinovom ulju i posebno u kokosovom ulju... I evo tešem grki zeleni čaj sa zeru zelene stevije
Svako jutarnji ritual.
Pio sam inače bijeli... White monkey ili pai mu thang superior... Zadnjih par mjeseci sam na zelenom.
Ali vratit ću se na bijeli a lik ovaj put silver needl, jer ja to zasluzujem.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jutros evo ide aronija, moja od prešanog kolača... Lijepo osušena ii samljevena u prah. Također skuplja usta... Vele da oće pripomoć ako naiđe kakva prehladamutava baštarda wrote:Kod mene samo zeleni, bez ičega...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Grkost zelenog ovisi i o temperaturi pripreme. Ja ga naštelam na 75 stupnjeva.michaellcmacha wrote:Yoda, ja sam odspavao rundu, a evo sad gledam neki interesantan intervju i razljevam macerat od lavandina što sam ljetos smiksao u vrhunskom maslinovom ulju i posebno u kokosovom ulju... I evo tešem grki zeleni čaj sa zeru zelene stevije
Svako jutarnji ritual.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja pijem obični čaj , bez ičega, ali pazi ovo.. izgleda da je najbolji ljek za hrpu naših stanja - prema hrpi znanstvenih istraživanja , čak i prema nobelovcu , a to se primjenjuje sada u USA medicini(dakle doći se kod nas za 5-10godina zašto da čekamo nešto 5-10godina što će vam doktori preporučavati a možete početi danas) -obični post, dakle ono što ima svaka religija, od kršćanstva do islama do budizma itd - dakle ne konzumiraš nikakvu hranu na određeni period, izuzev vodu eventualno čaj bez ičega..michaellcmacha wrote:Yoda, ja sam odspavao rundu, a evo sad gledam neki interesantan intervju i razljevam macerat od lavandina što sam ljetos smiksao u vrhunskom maslinovom ulju i posebno u kokosovom ulju... I evo tešem grki zeleni čaj sa zeru zelene stevije
tijelo se tada čisti od toksina, bolesti, upalnih procesa, i najvažnije popravlja se hormonalna slika, inzulin, hormon rasta, predijabetična stanja(kada ljudi unatoč tome što se hrane zdravo ne mogu smršaviti a unesu čak i malo zdrave hrane udebljaju se - to je dokaz loše inzulinske resistencije itd itd) i dosta drugo. e da sekundarni efekt je mršljavenje iako to nije "cilj"
ovo je na eng jeziku , ako slučajno nekome šteka, uključite titlove, ili engleske ili hrvatske
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Pa živimo u fašizmu...
Ne možeš uć bez aussweisa nigdi, ali u banke i trgovačke centre koji su u vlasnistvu stranih korporacija, niko te ne pita ništa...
To su jedine djelatnosti koje ni jednu minutu nisu zatvarale svoja vrata radi pandemije...
Jebeni sudovi nisu radili mjesecima...
Ne možeš uć bez aussweisa nigdi, ali u banke i trgovačke centre koji su u vlasnistvu stranih korporacija, niko te ne pita ništa...
To su jedine djelatnosti koje ni jednu minutu nisu zatvarale svoja vrata radi pandemije...
Jebeni sudovi nisu radili mjesecima...
Super su mi ove nove mjere, bas super. Ako sam dobro shvatila, covid - potvrde morat cemo imati za svaki d*ek..
Guest- Guest
jesi se testirala pinky? besplatno je (iako nije, skupo je plaćeno našim novcem), zastružu ti mali mozak kroz nos al besplatno je...violator wrote:Super su mi ove nove mjere, bas super. Ako sam dobro shvatila, covid - potvrde morat cemo imati za svaki d*ek..
ali ako nisi ne moraš se niš' brinut, do ponoći si sigurna, poslije ponoći je zajebano tak da samo moraš pazit da na vrijeme dođeš doma.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:ja pijem obični čaj , bez ičega, ali pazi ovo.. izgleda da je najbolji ljek za hrpu naših stanja - prema hrpi znanstvenih istraživanja , čak i prema nobelovcu , a to se primjenjuje sada u USA medicini(dakle doći se kod nas za 5-10godina zašto da čekamo nešto 5-10godina što će vam doktori preporučavati a možete početi danas) -obični post, dakle ono što ima svaka religija, od kršćanstva do islama do budizma itd - dakle ne konzumiraš nikakvu hranu na određeni period, izuzev vodu eventualno čaj bez ičega..michaellcmacha wrote:Yoda, ja sam odspavao rundu, a evo sad gledam neki interesantan intervju i razljevam macerat od lavandina što sam ljetos smiksao u vrhunskom maslinovom ulju i posebno u kokosovom ulju... I evo tešem grki zeleni čaj sa zeru zelene stevije
tijelo se tada čisti od toksina, bolesti, upalnih procesa, i najvažnije popravlja se hormonalna slika, inzulin, hormon rasta, predijabetična stanja(kada ljudi unatoč tome što se hrane zdravo ne mogu smršaviti a unesu čak i malo zdrave hrane udebljaju se - to je dokaz loše inzulinske resistencije itd itd) i dosta drugo. e da sekundarni efekt je mršljavenje iako to nije "cilj"
ovo je na eng jeziku , ako slučajno nekome šteka, uključite titlove, ili engleske ili hrvatske
Slazem se za post. Treba apstinirat' od masmedija i drustvenih mreza. Ukljucno s ovom zabokrecinom. Zatrovanost uma jednako je bitna za hormonalnu sliku, losu inzulinsku rezistenciju i upalne procese...
Guest- Guest
Mislim da bi ovdje neki (bili pro ili contra) odmah dobili medicinsku diplomu i onu iz matematičke statistike.
Guest- Guest
ebenica wrote:jesi se testirala pinky? besplatno je (iako nije, skupo je plaćeno našim novcem), zastružu ti mali mozak kroz nos al besplatno je...violator wrote:Super su mi ove nove mjere, bas super. Ako sam dobro shvatila, covid - potvrde morat cemo imati za svaki d*ek..
ali ako nisi ne moraš se niš' brinut, do ponoći si sigurna, poslije ponoći je zajebano tak da samo moraš pazit da na vrijeme dođeš doma.
Zamisli kako su to oni fino uredili!? I onda ce bit' da je cijepljenje dobrovoljno!
Zadnjih dana uopce nisam upratila zbivanja pa me je sinoc zateklo novo, novo normalno i hladnokrvnost se*onja koji o tome progovaraju, odnosno namecu nam takvu stvarmost.
Guest- Guest
Visoka procijepljenost UK u odnosu na Rom, i Bulg. je evidentna, o tome nam govore ovi rezultati.
Za HR možete izračunati sami....negdje između je.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
pae dobrovoljno i besplatno :)violator wrote:ebenica wrote:jesi se testirala pinky? besplatno je (iako nije, skupo je plaćeno našim novcem), zastružu ti mali mozak kroz nos al besplatno je...violator wrote:Super su mi ove nove mjere, bas super. Ako sam dobro shvatila, covid - potvrde morat cemo imati za svaki d*ek..
Zamisli kako su to oni fino uredili!? I onda ce bit' da je cijepljenje dobrovoljno!
Zadnjih dana uopce nisam upratila zbivanja pa me je sinoc zateklo novo, novo normalno i hladnokrvnost se*onja koji o tome progovaraju, odnosno namecu nam takvu stvarmost.
ali ako se držiš uputa ne možeš se zarazit jer su upte više nego jasne:
korone nema na mjestima ispod 50 ljudi,
korone nema do 24 sata ako nije riječ o svadbama tada je nema do 2 sata iza ponoći
ili ako je film počeo oko 23, pričekat će.
i ako se nađeš na mjestu gdje svi imaju covid potvrdu a jedan je bez maske, e jebiga.
korona je locirana sad samo da je ulovimo u određeni sat na određenom događaju i jebemo joj mater.
Guest- Guest
češće su vani iza ponoći i svadbe im traju duže. nema kaj drugo bit.Eroo wrote:Visoka procijepljenost UK u odnosu na Rom, i Bulg. je evidentna, o tome nam govore ovi rezultati.
Guest- Guest
Neuki, događa se kod skoro pa iste zaraženosti na 100,000 stanovnika (UK, Rumunija, Bugarska).ebenica wrote:češće su vani iza ponoći i svadbe im traju duže. nema kaj drugo bit.Eroo wrote:Visoka procijepljenost UK u odnosu na Rom, i Bulg. je evidentna, o tome nam govore ovi rezultati.
Ta podatak sam izostavio namjerno, kako bi se ti i takvi zaletili ko tele u šarena vrata.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje