Korona novosti i spoznaje
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Ovo su službeni podaci. Ako ne vjeruješ meni imaš slovenskog Bosanca pa provjeri kod njega jesam li u pravu.ljubo1212 wrote:mutava baštarda wrote:Ne seri. Tu je sve službeno i nema muljanja. Komparirao sam republiku Hrvatsku i laboratorij Izrael.ljubo1212 wrote:budi odgovoran za ono što stavljaš, provjeri malo, i ne budi zadrt,
al ti, udaraš 2x na iste grablje, pokušavaš muljati i migoljiti,
i ova zadnja 24 sata neće te spasiti, ni u čemu
jer jedno je biti hospitaliziran a drugo zaglaviti od korone,
poslao sam ti link, imaš i eurostat, umire se standardno, čak više od prosjeka 2015-2019
da, nije ti lako, da ga jebeš, kad se moraš tako jeftino izvlačiti
ali ok, zato sam na ovom forumu prešao s davanja srdelica na sijeno, vama potrebitima
Zabavi se https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=HRV~ISR
Zabavi se
oprosti što sam ti drmao kavez,
ali drži se službene statistike dzsrh i eurostat,
nemoj da gubim vrijeme utjerati vas u još jednu laž, što god sam do sad išao provjeriti od pisanja antivaksera ovdje ispostavilo se lažnim
dakle, ovo što ti daješ nije službeno,
što opet nema veze s tvojom ordinarnom laži koje se držiš, o 7 u 7 dana
kao što se hvataš za slamku zadnjih 24 sata po capaku, koje ne znače naravno ništa, jer se ljudi na respiratoru i mrtvi na kraju broje, a tu je 80% necijepljenih
Ne znam što te muči? To što Izrael cijelo vrijeme ove godine ima višak smrtnosti, a mi danas ispod prosjeka? To je odlična vijest.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
današnje izvješće Krunoslava Capaka.
Naime, prema njegovim riječima, od 6.932 „novooboljela“, njih 1.790 ili 25% nije cijepljeno, odnosno 75% je cijepljeno!
Od 307 hospitaliziranih, 158 nije cijepljeno, a 149 je cijepljeno!
Ne vjerujem da je ovoliko. Ovo se zajeba...
Ako nije, tribalo bi kovid potvrde dati necjepljenim
Naime, prema njegovim riječima, od 6.932 „novooboljela“, njih 1.790 ili 25% nije cijepljeno, odnosno 75% je cijepljeno!
mutava baštarda wrote:današnje izvješće Krunoslava Capaka.
Ne volim ljudima reći da lažu kad lažu, ali ovo je toliko očigledno...
Ništa se nije moglo promijeniti u zadnjih 10 dana. Ne ide to tako s prirodnim zakonima.
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
nije to problem, nego je problem što nema linka da je capak uopće izjavio ovo o novozaraženima i cjepljenima
znam da je izjavio kako su necijepljeni rezervoar za širenje korone, što je općepoznato
znam da je izjavio kako su necijepljeni rezervoar za širenje korone, što je općepoznato
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
tebi čak više nije ni zanimljivo drmati kavez, jednostavno si nebitanGnječ wrote:ljubo1212 wrote:lepi, oćel biti što od one studije? nikako da je objave, makar u niže rangiranom časopisuGnječ wrote:ljubo1212 wrote:budi odgovoran za ono što stavljaš, provjeri malo, i ne budi zadrt,
al ti, udaraš 2x na iste grablje, pokušavaš muljati i migoljiti,
i ova zadnja 24 sata neće te spasiti, ni u čemu
jer jedno je biti hospitaliziran a drugo zaglaviti od korone,
poslao sam ti link, imaš i eurostat, umire se standardno, čak više od prosjeka 2015-2019
da, nije ti lako, da ga jebeš, kad se moraš tako jeftino izvlačiti
ali ok, zato sam na ovom forumu prešao s davanja srdelica na sijeno, vama potrebitima
Ustaša ljubo jendva jendva fakt čeker.
Lepi ti porucuje da ti jebe mater rvacku i oca osmanliju. Eto sve po pe esu đubretaru lički da si pratio vidio bi da sam već stavio dodatne dokumente ali tebi se jebe za dokumente jelda đubre rvacko posrano? Tebi je nekoga isprovocirati poniziti izbaciti iz takta.
Ajde dimi lička pederčugo miči mi se sa monitora.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Eroo wrote:mutava baštarda wrote:današnje izvješće Krunoslava Capaka.
Ništa se nije moglo promijeniti u zadnjih 10 dana. Ne ide to tako s prirodnim zakonima.
Evo reci Capaku da laže https://provjeri.hr/bukti-epidemija-cijepljenih/
michaellcmacha likes this post
Evo i tebi jedan linkljubo1212 wrote:nije to problem, nego je problem što nema linka da je capak uopće izjavio ovo o novozaraženima i cjepljenima
https://provjeri.hr/bukti-epidemija-cijepljenih/
Možeš gledati zajedno s Erom.
To je njegova izjava. Ne kažem da ne postoji mogućnost da se zajeba. Ali ako govori istinu onda se stvari događaju brže nego što se mislilo.
Upravo sam mu to i rekao, ali na fin način...s rečenicom iz dva dijela.ljubo1212 wrote:nije to problem, nego je problem što nema linka da je capak uopće izjavio ovo o novozaraženima i cjepljenima
Zna on da nije dao link i zašto ga nije dao.
Vaš jedan psiholog je neki dan objasnio način njihovog funkcioniranja.
Možeš očekivati da će sad preskočiti na primjer epidemije u Gvineji Bisao,
a odatle na Sejšele, pa slijedi jedan primjer djevojke u Indiji...i tako u krug.
2016-07-22
Jesi glup ili što?Eroo wrote:Upravo sam mu to i rekao, ali na fin način...s rečenicom iz dva dijela.ljubo1212 wrote:nije to problem, nego je problem što nema linka da je capak uopće izjavio ovo o novozaraženima i cjepljenima
a odatle na Sejšele, pa slijedi jedan primjer djevojke u Indiji...i tako u krug.
Imate link na kojemu je video izjave capaka. Možete organizirati zajedničko gledanje uz booster
sise joj vise do pupka.Eroo wrote:Lepa je ko greh, majkemi... .Noor wrote:dobro da nisi liječnik....bio bi nikakav dijagnostičarEroo wrote:Ja po defauzltu nikad ne sumnjam, radije operiram s konkretnim podacima.Noor wrote:Eroo wrote:Nisam sumnjao, jer uobičajenih simptoma nije bilo...malo kihanja, nos i tako, ništa posebno.Noor wrote:a zato si ti išao na testiranje nakon sedmine....sumnjao si da si zaražen, okeEroo wrote:Bolesniče, na testiranje ne dolaze ljudi na poziv, već zato šta sumnjaju da su zaraženi.ebenica wrote:iza ponoći korona skida svoju cipelicu i presvalči se u prnje.RayMabus wrote:Ništa od skijanja ni ove godine u Austriju i Bosnu.
.
Novi rekord u Hrvatskoj: 6932 novozaraženih
Od sutra se postrožuju mjere koje se odnose na javna okupljanja, pa se u zatvorenom ograničavaju na do 50 ljudi, a sva događanja moraju da se završe do ponoći, osim svadbi i kino-predstava.
Imali smo 6932 u zadnja 24 sata, testirali smo 15.079 osoba. Tjedan dana ranije imali smo 4392 od 12.207 testiranih, a 22. 10 3258 novih od 10.309 testiranih.
bolest raste sa testovima. trebaju više testirat i bit će više zaraženih. prosto k'o pasulj.
Uključi ta svoj bubreg od mozga prije nego nešto blekneš.
Kavice vanka u Lici, kavice vanka u Trogiru, pa onda u ST u zračnoj luci, pa onda po Hercegovini...prehlada je bila neminovna.
Prehlađena je bila i starija princeza... Naravno da smo se testirali, ta odgovorni smo ljudi.
Tebi je kanda žao da nisam bio zaražen? Treba ti društvo prebolevnikov, a?
nisi sumnjao, pa zašto si onda išao?
a ebenom trvdiš ovo crveno!
Takva je i moja liječnica, kod koje sam bio najavljen.
a i ova tvoja dr.....ajme
guzica joj je kao RS4 turbo za eurocup
bedra ko u slona,
bunceki ko moje bedro, a papak usukan u tri broja premalu natikaču.
to je tvoj ideal ljepote.
prasti joj ko šiš-ćevap
veber-
2014-12-30
Sve sasvim ok - govor podataka u kameru zna smesti čovjeka + umor. Tko je kad bio u takvoj situaciji zna o čemu pričam.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:današnje izvješće Krunoslava Capaka.
Pa pogledajmo:
a) Na respiratoru 25, od toga 19 nije cijepljeno (NC) ili 76% ....cijepljeno(C) 6 ili 14%.
Ovdje se malo ustavi kolega.
Na ovaj podatak su statistički vezani hospitalizirani i umrli, pa tako i zaraženi. S ovim se ne da manipulirati.
Ono šta ste imali (omjeri) prije 10 dana imate i danas. Amen.
b) Umrlih 36, od toga 9 cijepljeno(C) ili 25%..[.što znači 27 necijepljenih(NC) ili 75%] ....čitanje 1x!
onda slijedi čitanje 2x "ispričavam se..." i poznata greška nakon popravljanja izrečenog, ili napisanog ...
Slijedi zamuckivanje i "9 NC, 27%"...netočno je i jedno i drugo. 9 nije od NC i 9 nije 27% od 36
Ostalo je tvoj i novinarov bezobrazluk.
Zaključno: smrtnost je kod necijepljenih bila veća za faktor V=353,333/36,370 = 9.7x
Nije 11x, ali je tu negdje. Ako misliš da nije točno, a ti izračunaj svoj faktor.
2016-07-22
Samo sam pismen, nemoj da ti to smeta.mutava baštarda wrote:Jesi glup ili što?
2016-07-22
Bare barem zna šta ubrizgava...mutava baštarda wrote:Jesi glup ili što?Eroo wrote:Upravo sam mu to i rekao, ali na fin način...s rečenicom iz dva dijela.ljubo1212 wrote:nije to problem, nego je problem što nema linka da je capak uopće izjavio ovo o novozaraženima i cjepljenima
Imate link na kojemu je video izjave capaka. Možete organizirati zajedničko gledanje uz booster
Ovim novim narkomanima je svejedno...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Previše si pismen za nas, sitnu raju...Eroo wrote:Samo sam pismen, nemoj da ti to smeta.mutava baštarda wrote:Jesi glup ili što?
Prebaci se bolje na neki stručni, medicinski forum...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Edit: 24%Eroo wrote:Sve sasvim ok - govor podataka u kameru zna smesti čovjeka + umor. Tko je kad bio u takvoj situaciji zna o čemu pričam.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:današnje izvješće Krunoslava Capaka.
Pa pogledajmo:
a) Na respiratoru 25, od toga 19 nije cijepljeno (NC) ili 76% ....cijepljeno(C) 6 ili 24%.
Ovdje se malo ustavi kolega.
Na ovaj podatak su statistički vezani hospitalizirani i umrli, pa tako i zaraženi. S ovim se ne da manipulirati.
Ono šta ste imali (omjeri) prije 10 dana imate i danas. Amen.
b) Umrlih 36, od toga 9 cijepljeno(C) ili 25%..[.što znači 27 necijepljenih(NC) ili 75%] ....čitanje 1x!
onda slijedi čitanje 2x "ispričavam se..." i poznata greška nakon popravljanja izrečenog, ili napisanog ...
Slijedi zamuckivanje i "9 NC, 27%"...netočno je i jedno i drugo. 9 nije od NC i 9 nije 27% od 36
Ostalo je tvoj i novinarov bezobrazluk.
Zaključno: smrtnost je kod necijepljenih bila veća za faktor V=353,333/36,370 = 9.7x
Nije 11x, ali je tu negdje. Ako misliš da nije točno, a ti izračunaj svoj faktor.
2016-07-22
Polako, naučit ćeš i ti nešto od ovoga, a za ostale ne brini.T. wrote:Previše si pismen za nas, sitnu raju...Eroo wrote:Samo sam pismen, nemoj da ti to smeta.mutava baštarda wrote:Jesi glup ili što?
2016-07-22
To je bila izjava od popodne, a meni je također, moram priznati, zvučala nevjerojatna. Činilo se kao da improvizira sa čitanjem, ali još nitko nije ništa demantirao. Najavljivala se oko Božića epidemija cijepljenih, a ako su točni Capakovi brojevi zgleda da je uranila...Eroo wrote:Samo sam pismen, nemoj da ti to smeta.mutava baštarda wrote:Jesi glup ili što?
Čemu ti to služi?mutava baštarda wrote:To je bila izjava od popodne, a meni je također, moram priznati, zvučala nevjerojatna. Činilo se kao da improvizira sa čitanjem, ali još nitko nije ništa demantirao. Najavljivala se oko Božića epidemija cijepljenih, a ako su točni Capakovi brojevi zgleda da je uranila...Eroo wrote:Samo sam pismen, nemoj da ti to smeta.mutava baštarda wrote:Jesi glup ili što?
Ne prenosi očigledno po svoje frizirane podatke s obskurnih portala, jer vam situacija nije ni malo sijajna.
2016-07-22
Pa Capak prenosi... Ako je krivo rekao što se čeka za demantiranje?Eroo wrote:Čemu ti to služi?mutava baštarda wrote:To je bila izjava od popodne, a meni je također, moram priznati, zvučala nevjerojatna. Činilo se kao da improvizira sa čitanjem, ali još nitko nije ništa demantirao. Najavljivala se oko Božića epidemija cijepljenih, a ako su točni Capakovi brojevi zgleda da je uranila...Eroo wrote:Samo sam pismen, nemoj da ti to smeta.mutava baštarda wrote:Jesi glup ili što?
Ne prenosi očigledno po svoje frizirane podatke s obskurnih portala, jer vam situacija nije ni malo sijajna.
@Ero...Opskurni portali s kojih pratim vijesti kažu da je Trumpu ukralo izbore, da su se Lgtb, blm i frateli obukli u široke gaće, da je u Siriji Asad dobri momak, a ljudožderi loši, da ne postoje klimatske promjene ni pandemija, itd...
Sprevidio si "prvo čitanje", koje je bilo ispravno.mutava baštarda wrote:Pa Capak prenosi... Ako je krivo rekao što se čeka za demantiranje?Eroo wrote:Čemu ti to služi?mutava baštarda wrote:To je bila izjava od popodne, a meni je također, moram priznati, zvučala nevjerojatna. Činilo se kao da improvizira sa čitanjem, ali još nitko nije ništa demantirao. Najavljivala se oko Božića epidemija cijepljenih, a ako su točni Capakovi brojevi zgleda da je uranila...Eroo wrote:Samo sam pismen, nemoj da ti to smeta.mutava baštarda wrote:Jesi glup ili što?
Očigledno su mu pomoćne službe loše pripremili podatke.
Ovakvi podatki bi se morali transparentno prikazivati preko prosojnica na zid,
Ne može se to čitati s papirića, koje onda pred kamerama okrećeš, prevrćeš, tražiš itd...
2016-07-22
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje