U Srbiji cijela obitelj umrla od korone a primili trecu dozu...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: U Srbiji cijela obitelj umrla od korone a primili trecu dozu...
91% mogućnosti da neću, a vi 100% da hoćete.Noor wrote:Stoj doma, nikud ne seci...da ne razneses princev virusEroo wrote:da, i po moje, 11x manja.Noor wrote:To "po tvoje"...Eroo wrote:
Evo neuka svijetina, kako to da i ti isto trubiš?
Samo je smrtnost cijepljenih cca 11x manja od onih koji su necijepljeni.
Ako si cijepljen imaš 91% mogućnosti da nećš umrijeti ako se zaraziš kao cijepljen.
De skuži i ti to već jedanput.
Da i jest tako, hodaju okolo puni sebe, ponosno masuci papirom i sire virus
Upravo su (najmlađi princ i princeza) dobili čaj i topli sendvič i otišli k novim pobjedama u susret.
A ja se polako spremam za nabavu dobrota, tek da dopunim zalihe...
Budite dobri i cijepite se za to vrijeme. Niš ne boli, vjerujte mi...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ides i ti po sendvic, u stozer
Moj "Stožer" mi je upravo servirao/la kavicu na radni stol, a topli sendvič i čaj sam već konzumirao.Noor wrote:Ides i ti po sendvic, u stozer
A ti?Jesi li već dala "Mihajlovićevu mast" u nosić? Bez toga ni slučajno ne šeći vanka!.
2016-07-22
ja se hranim zdravo i ne jedem sendvice, doruckovala sam zobene s borovnicom u kefiruEroo wrote:Moj "Stožer" mi je upravo servirao/la kavicu na radni stol, a topli sendvič i čaj sam već konzumirao.Noor wrote:Ides i ti po sendvic, u stozer
A ti?Jesi li već dala "Mihajlovićevu mast" u nosić? Bez toga ni slučajno ne šeći vanka!.
a mast...svi koji su imali djecu znaju da joj je naziv Pavloviceva i da je odlicna za zastitu njezne koze od iritansa (urin, fekalije, znoj)
mozda bi djelovala i protiv tvojih dijagrama i dogmi, tko zna :)
Komšija s 6. sprata, 29 godina, mlad, sportista, obe doze Sputnjika, juče jebo komšinicu, 20 godina, s trećeg sprata...
Guest- Guest
To razumijem, a čemu dodatci?Noor wrote:ja se hranim zdravo i ne jedem sendvice, doruckovala sam zobene s borovnicom u kefiruEroo wrote:Moj "Stožer" mi je upravo servirao/la kavicu na radni stol, a topli sendvič i čaj sam već konzumirao.Noor wrote:Ides i ti po sendvic, u stozer
a mast...svi koji su imali djecu znaju da joj je naziv Pavloviceva i da je odlicna za zastitu njezne koze od iritansa (urin, fekalije, znoj)
2016-07-22
Borovnica - bobičasto voće najveće nutritivne vrijednostiEroo wrote:To razumijem, a čemu dodatci?Noor wrote:ja se hranim zdravo i ne jedem sendvice, doruckovala sam zobene s borovnicom u kefiruEroo wrote:Moj "Stožer" mi je upravo servirao/la kavicu na radni stol, a topli sendvič i čaj sam već konzumirao.Noor wrote:Ides i ti po sendvic, u stozer
kefir - neizmjerno vrijedan mliječni proizvod
Našeg najmlađeg studenta imamo kod nas na hrani (kažemo mu "podstanar" )...Noor wrote:Borovnica - bobičasto voće najveće nutritivne vrijednostiEroo wrote:To razumijem, a čemu dodatci?Noor wrote:ja se hranim zdravo i ne jedem sendvice, doruckovala sam zobene s borovnicom u kefiruEroo wrote:Moj "Stožer" mi je upravo servirao/la kavicu na radni stol, a topli sendvič i čaj sam već konzumirao.Noor wrote:Ides i ti po sendvic, u stozer
kefir - neizmjerno vrijedan mliječni proizvod
Dobro je da si sam zna napraviti ono šta jede, inače ne znam kako bi to "Stožer" izdržao.
Ne znam šta je s ovon omladinon...
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» capak najavio treću dozu...
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Indonezija: Cijela muslimanska šesteročlana obitelj se raznijela pred 3 crkve
» Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
» Marcelo:'Skrojiti izborne jedinice da se cijela obitelj Kekin uhljebi..i 'prosvjetljeni' Ante Tomic'
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Indonezija: Cijela muslimanska šesteročlana obitelj se raznijela pred 3 crkve
» Cjepivo ne pomaze?..cijepila se pa umrla od korone
» Marcelo:'Skrojiti izborne jedinice da se cijela obitelj Kekin uhljebi..i 'prosvjetljeni' Ante Tomic'
Page 3 of 3