Chomsky:'Necjepljene treba izolirati iz drustva'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Chomsky:'Necjepljene treba izolirati iz drustva'
Ja nisam čovjek. Moje tijelo jest.T. wrote:Ljutski smrade...red wolf wrote:Budaletino...T. wrote:Pitaj šapita ako ne vjeruješ...red wolf wrote:Ne držiš ti do vozila ama baš ništa. Ti si jedna budaletina.T. wrote:Držim do vozila, redovito mijenjam ulje i pripadajuće filtere...red wolf wrote:Ako vjeruješ znanosti, onda ćeš primiti i tu dozu. Naravno, ti si glup čovjek. Vjerojatno se nisi ni cijepio. Nimalo ne držiš do svog vozila.T. wrote:Vrijeme je za booster dozu, cjepivo očigledno popušta...red wolf wrote:Ja sam došao među vas ljude...mutava baštarda wrote:Otkako se cijepio mnogo je bolji i razumljivijijasambrend wrote:Pustilo... Ovaj... nadoša nam opet Ezek. Koji li je sad jahač apokalipse na redu?
A nabijem znanost koja tebe pušta vani...
Bio sam u kolovozu baš kod njega na servisu...
Sve je provjerio i promijenio šta je trebalo...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Neljutski smrade...red wolf wrote:Ja nisam čovjekT. wrote:Ljutski smrade...red wolf wrote:Budaletino...T. wrote:Pitaj šapita ako ne vjeruješ...red wolf wrote:Ne držiš ti do vozila ama baš ništa. Ti si jedna budaletina.T. wrote:Držim do vozila, redovito mijenjam ulje i pripadajuće filtere...red wolf wrote:Ako vjeruješ znanosti, onda ćeš primiti i tu dozu. Naravno, ti si glup čovjek. Vjerojatno se nisi ni cijepio. Nimalo ne držiš do svog vozila.T. wrote:Vrijeme je za booster dozu, cjepivo očigledno popušta...red wolf wrote:Ja sam došao među vas ljude...mutava baštarda wrote:Otkako se cijepio mnogo je bolji i razumljivijijasambrend wrote:Pustilo... Ovaj... nadoša nam opet Ezek. Koji li je sad jahač apokalipse na redu?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
U toj dimenziji, ne postoji smrad.T. wrote:Neljutski smrade...red wolf wrote:Ja nisam čovjekT. wrote:Ljutski smrade...red wolf wrote:Budaletino...T. wrote:Pitaj šapita ako ne vjeruješ...red wolf wrote:Ne držiš ti do vozila ama baš ništa. Ti si jedna budaletina.T. wrote:Držim do vozila, redovito mijenjam ulje i pripadajuće filtere...red wolf wrote:Ako vjeruješ znanosti, onda ćeš primiti i tu dozu. Naravno, ti si glup čovjek. Vjerojatno se nisi ni cijepio. Nimalo ne držiš do svog vozila.T. wrote:Vrijeme je za booster dozu, cjepivo očigledno popušta...red wolf wrote:Ja sam došao među vas ljude...mutava baštarda wrote:Otkako se cijepio mnogo je bolji i razumljivijijasambrend wrote:Pustilo... Ovaj... nadoša nam opet Ezek. Koji li je sad jahač apokalipse na redu?
red wolf-
2016-02-10
T.- Posts : 17557
2014-04-14
To ti je dobro pitanje! Što zapravo postoji uopće? Kvantna fizika daje zanimljiva rješenja za to.T. wrote:Postoji li barem umobolnica?
red wolf-
2016-02-10
T. wrote:Držim do vozila, redovito mijenjam ulje i pripadajuće filtere...red wolf wrote:Ako vjeruješ znanosti, onda ćeš primiti i tu dozu. Naravno, ti si glup čovjek. Vjerojatno se nisi ni cijepio. Nimalo ne držiš do svog vozila.T. wrote:Vrijeme je za booster dozu, cjepivo očigledno popušta...red wolf wrote:Ja sam došao među vas ljude...mutava baštarda wrote:Otkako se cijepio mnogo je bolji i razumljivijijasambrend wrote:Pustilo... Ovaj... nadoša nam opet Ezek. Koji li je sad jahač apokalipse na redu?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Još jedna budaletina.AssadNaPodmornici wrote:T. wrote:Držim do vozila, redovito mijenjam ulje i pripadajuće filtere...red wolf wrote:Ako vjeruješ znanosti, onda ćeš primiti i tu dozu. Naravno, ti si glup čovjek. Vjerojatno se nisi ni cijepio. Nimalo ne držiš do svog vozila.T. wrote:Vrijeme je za booster dozu, cjepivo očigledno popušta...red wolf wrote:Ja sam došao među vas ljude...mutava baštarda wrote:Otkako se cijepio mnogo je bolji i razumljivijijasambrend wrote:Pustilo... Ovaj... nadoša nam opet Ezek. Koji li je sad jahač apokalipse na redu?
red wolf-
2016-02-10
Chomski je Srbin
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mrak ima mracni plan:'Vrijeme je da se uvedu restrikcije za necjepljene'
» Noam Chomsky: Antifa je najveći dar za desnicu
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Noam Chomsky: Antifa je najveći dar za desnicu
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
Page 2 of 2