Humoristične serije
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Humoristične serije
ma charlie sheen i two and half man...nedavno pogledao blue mountain state, dobra i smiješna serija, nije za svakog, neka naughty verzija američke pite i ostalih teen pizdarije, puo pički, droge, cuge i glupih ali smiješnih zapleta :D
nowitzki-
2014-04-27
The Last Man on Earth
http://www.imdb.com/title/tt3230454/
Svježe pečena serija, izašlo je tek par epizoda i izgleda jako dobro
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Veep je najpametnija serija trenutno, i najsmiješnija
eek- Posts : 178
2014-04-17
Silicon Valley je također odlična. Meni zasad na prvom mjestu. Veep se skida pa ćemo vidjeti.
Guest- Guest
Silicon Valley je preloše, loš scenarij s prejadnim forama, ne može se ni približit briljantnom scenariju Veepa
2014-04-17
prva sezona mi je bolja
ova nova je malo slabija, ali svejedno uz better call saul, meni najbolja u zadnje vrijeme
ova nova je malo slabija, ali svejedno uz better call saul, meni najbolja u zadnje vrijeme
Guest- Guest
Silicon Valley sam pogledala prvu sezonu, istovremeno mi se i sviđa i ne sviđa.
Da, hvala na preporuci za Black Books. Ne mogu vjerovat da ih nisam do sad gledala, odlična je serija.
Dodajem na popis odgledanog:
Childrens Hospital - David Vain ju je radio, a on mi je osobito drag
Unbreakable Kimmy Schmidt - nju radi Tina Fey koliko sam skužila
Izlaze nove epizode Louie-a. I odličan je po običaju.
Da, hvala na preporuci za Black Books. Ne mogu vjerovat da ih nisam do sad gledala, odlična je serija.
Dodajem na popis odgledanog:
Childrens Hospital - David Vain ju je radio, a on mi je osobito drag
Unbreakable Kimmy Schmidt - nju radi Tina Fey koliko sam skužila
Izlaze nove epizode Louie-a. I odličan je po običaju.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Dada, baš smo nedavno gledali tu epizodu :^0
medication- Posts : 5689
2014-04-14
earl_hickey wrote:nema do mućki,alo alo,red dwarf,crna guja,zvonili ste milorde,monti pajton i dr.sl.,njih mogu beskonačno gledat reprize,nikad mi neće dosadit..Lady_D wrote:Only Fools and Horses...naj, a prastara... Ove nove mi nemaju to nesto. Obozavam dobar stari eng humor...
Potpisujem,odrasla sam uz te serije...ima li toga gdje danas za pogledati uopce?
Guest- Guest
Inače, Red Dwarf nova sezona dolazi nagodinu...i to dvije sezone
2014-04-17
također pogledo samo par epizoda,nigdje nisam našao nove,jel prekinuto ili sam slabo tražio?od ostalih "novijih" serija me najviše oduševila IT Crowd,isto počeli novu sezonu pa stali(25. epizoda?)..zanstr wrote:The Last Man on Earth
jack_reacher-
2014-04-14
Prva sezona je gotova... sve epizode se mogu "posuditi" od stričeka interneta :Drandy_hickey wrote:također pogledo samo par epizoda,nigdje nisam našao nove,jel prekinuto ili sam slabo tražio?od ostalih "novijih" serija me najviše oduševila IT Crowd,isto počeli novu sezonu pa stali(25. epizoda?)..zanstr wrote:The Last Man on Earth
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Serije na internetu s prijevodom
» Najbolje serije 2016.g.
» najbolje serije svih vremena
» "Guilty pleasure" filmovi i serije
» Najbolje serije 2016.g.
» "Guilty pleasure" filmovi i serije