Humoristične serije
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Humoristične serije
Može
Hm, Stella. To je dosta čudna serija sa 3 debila koja se nikome ne sviđa. Osim valjda samo meni. Nemoj je gledat
Hm, Stella. To je dosta čudna serija sa 3 debila koja se nikome ne sviđa. Osim valjda samo meni. Nemoj je gledat
medication- Posts : 5689
2014-04-14
medication wrote:Može
kad ti ja dam može, bleferice jedna
Stellu možda i pogledam pošto volim tako opskurne serije
eek- Posts : 178
2014-04-17
Aj ako pogledaš, javi dojam. Baš me zanima hoće li ta serija steći i 4. fana :queen:
2014-04-14
medication wrote:Nisam Black Books
Joj, Black Books svakako preporučam... fantastična kombinacija knjižarskog okruženja, mizantropije i vina
to mi je lektira jednom godišnje
Guest- Guest
Black books, e da ga ima mal više..inače, ima čovjek i stand up dosta dobar
genitalni_herpes-
2014-04-11
Uživo je super! Gledala sam njegov stand up prošle godine u Lisinskom umalo sam
čeljust iščašila od smijanja
Guest- Guest
ajme uživot...ajme i ja bi.....ajooooojVegvísir wrote:Uživo je super! Gledala sam njegov stand up prošle godine u Lisinskom umalo sam
genitalni_herpes-
2014-04-11
genitalni_herpes wrote:ajme uživot...ajme i ja bi.....ajooooojVegvísir wrote:Uživo je super! Gledala sam njegov stand up prošle godine u Lisinskom umalo sam
Bio je dva dana za redom, rasprodano brzinom munje
I ja bih rado opet, valjda će još koji put navratit'
Guest- Guest
Only Fools and Horses...naj, a prastara... Ove nove mi nemaju to nesto. Obozavam dobar stari eng humor...
Guest- Guest
potpis,ljudi se vole hvalit novim nepoznatim serijama koje se štancaju ko na traci al nema do mućki,alo alo,red dwarf,crna guja,zvonili ste milorde,monti pajton i dr.sl.,njih mogu beskonačno gledat reprize,nikad mi neće dosadit..Lady_D wrote:Only Fools and Horses...naj, a prastara... Ove nove mi nemaju to nesto. Obozavam dobar stari eng humor...
jack_reacher-
2014-04-14
Peep Show
Preporučujem
Preporučujem
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
I crni humor je humor :)
Futurama
The Office UK
Futurama
The Office UK
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
2014-04-30
earl_hickey wrote:potpis,ljudi se vole hvalit novim nepoznatim serijama koje se štancaju ko na traci al nema do mućki,alo alo,red dwarf,crna guja,zvonili ste milorde,monti pajton i dr.sl.,njih mogu beskonačno gledat reprize,nikad mi neće dosadit..Lady_D wrote:Only Fools and Horses...naj, a prastara... Ove nove mi nemaju to nesto. Obozavam dobar stari eng humor...
i Bazinga
obojani_dani- Posts : 140
2014-04-17
Ne radi se o hvaljenju novim i nepoznatim serijama, tko se uopće hvali takvim stvarima
Ali ne ne vidim smisla u tome da doma godinama u nedogled repriziram alo alo i zvonili ste milorde. Pogledano par puta, idemo dalje.
Ali ne ne vidim smisla u tome da doma godinama u nedogled repriziram alo alo i zvonili ste milorde. Pogledano par puta, idemo dalje.
2014-04-14
istina no s obzirom kak se "često" repriziraju(osim mućki i mr.beana)nije bed pogledat više puta,poanta je samo da se novije serije ne pamte toliko dugo i ne prepričavaju..medication wrote:Ne radi se o hvaljenju novim i nepoznatim serijama, tko se uopće hvali takvim stvarima
jack_reacher-
2014-04-14
oh, pamte...tj pamtit će se, ali treba proći određeno vremena da bi ih se počelo tako tretirati, čekaj za jedno 10-20 godina pa ćeš vidjeti...
2014-04-17
moguće al ja sam recimo već zaboravio šta je jučer bilo u 2 i pol muškarca ili Teoriji velikog praska iako su to epizode već 3-i put reprizirane u zadnja 3 mjeseca..eek wrote:oh, pamte...tj pamtit će se, ali treba proći određeno vremena da bi ih se počelo tako tretirati, čekaj za jedno 10-20 godina pa ćeš vidjeti...
jack_reacher-
2014-04-14
earl_hickey wrote:moguće al ja sam recimo već zaboravio šta je jučer bilo u 2 i pol muškarca ili Teoriji velikog praska iako su to epizode već 3-i put reprizirane u zadnja 3 mjeseca..eek wrote:oh, pamte...tj pamtit će se, ali treba proći određeno vremena da bi ih se počelo tako tretirati, čekaj za jedno 10-20 godina pa ćeš vidjeti...
da, i jasno da si zaboravio, jer se radi o užasnim serijama
2014-04-17
Spaced
Odlična serija i odlični likovi
Odlična serija i odlični likovi
2014-04-30
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Serije na internetu s prijevodom
» Najbolje serije 2016.g.
» najbolje serije svih vremena
» "Guilty pleasure" filmovi i serije
» Najbolje serije 2016.g.
» "Guilty pleasure" filmovi i serije