Presla se 'crvena linija'?Poljski premijer:'Ako EK zapocne 3.svjetski rat branit cemo se svim sredstvima'
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Presla se 'crvena linija'?Poljski premijer:'Ako EK zapocne 3.svjetski rat branit cemo se svim sredstvima'
A treći svjetski rat je kako vidim da im ne daju lovu, uskratom sredstava?!
Pa nije to rat. Neka vani izađu ako im se ne sviđa...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Presla se 'crvena linija'?Poljski premijer:'Ako EK zapocne 3.svjetski rat branit cemo se svim sredstvima'
prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle EU kakva god je usrana, ipak je omogućila stotinama tisuća Hrvata koji nisu članovi zločinačke+SDPa da zarade novac i žive normalno. ja sam bio vanka i radio zahvaljujući EU. super stvar. ovi koji nikada nisu radili u životu, ti govore "vanka se mora raditi zato ekipa radije ostaje u RH" - nije istina vanka se radi manje nego u RH ali se i manje krade pa ostane svima više. ili "izaći iz EU" - gle izađite vi iz EU, lako vama sisati kurac na državnoj sisi i ne raditi niti jedan posao u životu i onda filozofirati. hrpa mojih frendova je ovdje bila nesretna, nezaposleni ili ih guzilo za 3000kn, otišli vanka i sretni, rade i žive, ovdje nikada ne bi dobili priliku da rade nikakav posao, jer nisu članovi lopovskih domoljubnih organizacija ili članovi antifa-imigranti-pederi udruga
kako je coronafašist Matija Babić vlasnik indexa rekao - to mu je dobra izjava
"RH ti je kao luda mater, a EU je kao maćeha" - jebiga bolje u ovom slučaju maćeha
a mozda im treba i konje timarit
potkivat i to
mislim toj EU
ili da se naguzite, danas je to in
koji si ti kurac uteka u Australiju hahaha?
doslovno Australija, na drugom kraju svijeta, i trenutno je najgora fašistička vukojebina na svijetu.
dok mi bi ovdje trebali past travu, odjebati EU , koja je udaljena 15minuta autom od zagreba, minken 4h autom iz zagreba, a ti uteka u aus?
bolje da nas guze u EU, nego da nas guze mihanović, bandić, tvoje zeme, vuksadinare,
i ostala ekipa domoljuba, zema, rodijaka itd "tko je jamio jamio"
kako rekoh RH je luda mater koja je na psihijatriji, EU je stroga ali pravedna maćeha. to je to
onda sam pokusavo nac poso u HR sa dvoje djece i bez krova nad glavom
tri godine se snalazio i nisam uspio
onda otiso
ahhaha rekli bi ti marc, epi, vuksadinare, da si lijen i da se nisi dovoljno trudio :D
gle napravio si najbolji mogući potez za sebe i svoju familiju, i onda zamjeraš svojim sunarodnjacima da rade isto što i ti?
šta da čeliče "domoljublje" u korist, vuka, bandića, sanadera, rubno retardiranog mihanovića, jadronkovića, sauhe, linića, ili onoga asa koji piva a sigurno vi pivate po australiji "neka ti kušin bude stina" - dok mu je stari , da nepišem svašta (radi tužbi) ajmo reći "na mutni način" postao jedan od najbogatjih splićana i član je hDZa.
:D :D
kako su mu rekli - "neka tebi kušin bude stina pizda ti materina"
inače kada smo već kod guženja.. pa to što vam rade u australiji, evo ja se bogami gledam odreći svoje rodbine u australiji, jer sam saznao da većina njih je pristala na korona fašizam... to što vas guze tamo to nije normalno.. nitko u EU ne guzi nikoga, pogotovo nas u RH nitko ne dira, mi koristimo EU najbolje što možemo.
A i te poljske, bugarske, rumunjske pa i mađarske nisu zemlje za eu realno. Nekim čudom su u unutra..
2015-08-15
crvenkasti wrote:Gurat ćemo još godinu dvije, a onda ćemo se već nešto dogovoriti sa Srbijom.
Oni su naivni. Opet ćemo ih zajebati.
s vama nece ni siptari
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa Poljska za razliku od RH , ima jebeno jaku ekonomiju, imaju industrijski izvoz veći od Rusije, pa Poljska može postavljati takve uvjete. Kao što Norveška i Švica mogu odjebati EU. Mađarska koja ima 2x više stanovnika od nas, ima čak 100 milijardi $ izvoza.kaya wrote:A treći svjetski rat je kako vidim da im ne daju lovu, uskratom sredstava?!
Sa takvim državama EU mora naći kompromis i ne može čak i pristati da ih prekriži pa će nešto ispregovarati.
mi imamo zeme, rodijake, jatake, domoljube, koji su razjebali i popljačkali državu i mi ne možemo priuštiti ništa od toga. to je da posvojeno dijete , mrzi roditelje koji su malo strogi ali su mu dali krov nad glavom, sobu, poslali ga u školu a on bi malo više igrao playstation.. pa bi on sada opet nazad na ulicu, gdje su bande, droge, kriminal, bolesti.. haha.. kako da ne.. pa ja bi samo na mjestu EU kada bi se to desilo samo ukinula radne dozvole Hrvatima, u tjedan dana u RH bi se vratilo pola milijuna nezaposlenih ljudi i imao bi građanski rat, doslovno bi objesli za muda svakoga tko je zagovarao izlazak iz EU , tako bi završila naša "avantura kurčenja"..
S vama nitko neće, pucali su da se maknu od vas. Možeš bez brige biti.crvenkasti wrote:Gurat ćemo još godinu dvije, a onda ćemo se već nešto dogovoriti sa Srbijom.
Vi sa nesvrstanima možete, zimbabwe, palau i tako..
2015-08-15
Sve ok, imaju puno stanovnika. Jedna engleska je kleknula a gdje ne bi ovi. Ekonomija je tu u pitanju..AssadNaPodmornici wrote:pa Poljska za razliku od RH , ima jebeno jaku ekonomiju, imaju industrijski izvoz veći od Rusije, pa Poljska može postavljati takve uvjete. Kao što Norveška i Švica mogu odjebati EU. Mađarska koja ima 2x više stanovnika od nas, ima čak 100 milijardi $ izvoza.kaya wrote:A treći svjetski rat je kako vidim da im ne daju lovu, uskratom sredstava?!
Sa takvim državama EU mora naći kompromis i ne može čak i pristati da ih prekriži pa će nešto ispregovarati.
mi imamo zeme, rodijake, jatake, domoljube, koji su razjebali i popljačkali državu i mi ne možemo priuštiti ništa od toga. to je da posvojeno dijete , mrzi roditelje koji su malo strogi ali su mu dali krov nad glavom, sobu, poslali ga u školu a on bi malo više igrao playstation.. pa bi on sada opet nazad na ulicu, gdje su bande, droge, kriminal, bolesti.. haha.. kako da ne.. pa ja bi samo na mjestu EU kada bi se to desilo samo ukinula radne dozvole Hrvatima, u tjedan dana u RH bi se vratilo pola milijuna nezaposlenih ljudi i imao bi građanski rat, doslovno bi objesli za muda svakoga tko je zagovarao izlazak iz EU , tako bi završila naša "avantura kurčenja"..
Tako da, da ih tjeraš ne bi izašli..
2015-08-15
prckov wrote:crvenkasti wrote:Gurat ćemo još godinu dvije, a onda ćemo se već nešto dogovoriti sa Srbijom.
s vama nece ni siptari
Kako neće? Vućicev "Otvoreni Balkan" za sad uključuje Srbiju, Makedoniju i Albaniju.
crvenkasti-
2014-04-17
kaya wrote:A i te poljske, bugarske, rumunjske pa i mađarske nisu zemlje za eu realno. Nekim čudom su u unutra..
Poljska će za 10-15 godina prepišat neke zemlje zapada po standardu, mađarska isto jako brzo ide naprijed. Nas su debelo već prepišali. Bugarska i Rumunjska su u kurcu, ono malo bolje od Srbije
kaya wrote:S vama nitko neće, pucali su da se maknu od vas. Možeš bez brige biti.crvenkasti wrote:Gurat ćemo još godinu dvije, a onda ćemo se već nešto dogovoriti sa Srbijom.
A s kim ćemo kad se Europa raspadne?
crvenkasti-
2014-04-17
plaće u Varšavi su čak nešto veće nego u Zagrebu, cijene nešto malo niže, jedino ih jebu užasno skupe nekretnine, pogotovo najam je strahovito skup u Poljskoj. U Varšavi nema stana ispod 3 soma eura, širi centar pet somova. U zagrebu su stanovi oko dvije, centar tri.
kaya wrote:S vama nitko neće, pucali su da se maknu od vas. Možeš bez brige biti.crvenkasti wrote:Gurat ćemo još godinu dvije, a onda ćemo se već nešto dogovoriti sa Srbijom.
to ovi što su poništili priznanje kosova, mnogo važne države
gle ne može niti EU priuštiti realno njihov izlazak, niti Poljaci bi profitirali izlaskom vanka, jer . Poljska je postala ekonomska sila, ali i dalje ovisi o EU. EU ima ekonomske koristi od jake Poljske, plus ako bi još jedna članica izašla, koja je u blizini Mađarske, koja opet ima 100 milijardi $ izvoza.. kužiš, oni se imaju sa čime "kurčiti" i zato će naći balans.kaya wrote:Sve ok, imaju puno stanovnika. Jedna engleska je kleknula a gdje ne bi ovi. Ekonomija je tu u pitanju..AssadNaPodmornici wrote:pa Poljska za razliku od RH , ima jebeno jaku ekonomiju, imaju industrijski izvoz veći od Rusije, pa Poljska može postavljati takve uvjete. Kao što Norveška i Švica mogu odjebati EU. Mađarska koja ima 2x više stanovnika od nas, ima čak 100 milijardi $ izvoza.kaya wrote:A treći svjetski rat je kako vidim da im ne daju lovu, uskratom sredstava?!
Tako da, da ih tjeraš ne bi izašli..
meni je smješno kako naši nas uspoređuju sa njima, mi smo kao onaj dosadni mali pas, koji laje, a nitko ga ne doživljava, ako ti je baš dosadan samo ga pogledaš a on onda od straha utekne i počne civiliti..
i onda izlazak iz EU zagovara ekipa koja je zanimljivo ili utekla vanka pa bi čeličili neko domoljublje vanka ili je na državnoj sisi i nikada nisu ništa radili u životu
vidiš ja sam tamo kao mulac glasovao protiv EU, bio sam isto tako nabrijan "domoljub" "šta će oni nas iskorištavati".. dok mene i oko mene nije udrila realnost života.. dok nisam skužio da sve u državi ide preko veze, da su najveći domoljubi ujedno i najveći lopovi, i najgore štetočine od ljudi, da ekipa krade i pljačka sve oko sebe.. ja sam se najgore snašao u RH(za razliku od prckova) online trade, bitcoin, ali hrpa mojih frendova nije i otišli su vanka, i tamo su svi sretni, neki su se vratili, većina se neće, jer navikli na uredan posao, plaću , itd..
pa čak sam i ja bio vanka skoro godinu dana , jer mi je trebala lova nešto, i bilo je simpa.. zaradio sam što mi je trebalo i adio.. da sam stao u RH, kurac bi..
ja sam glasao za EU, makar su u biti SSSR
čisto jer mi je bilo jasno kamo to ide ako ne uđemo u EU, najviše što se udbašija uprla na stražnje noge da to spriječi preko onih "jaca guzica" prosvjeda koje je pernar vodio a nije ni znao što je iza toga. Ok jaca je bila glupa ko kurac ali da su nju srušili na ulici ne bi ušli u eu, ali bi ušli u zapadni balkan s nesvrstanima, srblje i bosilje
čisto jer mi je bilo jasno kamo to ide ako ne uđemo u EU, najviše što se udbašija uprla na stražnje noge da to spriječi preko onih "jaca guzica" prosvjeda koje je pernar vodio a nije ni znao što je iza toga. Ok jaca je bila glupa ko kurac ali da su nju srušili na ulici ne bi ušli u eu, ali bi ušli u zapadni balkan s nesvrstanima, srblje i bosilje
inače poljaci su se užasno razvili..
pogledajte po jadranu imate pun kurac poljaka, i već kod njih srednji stalež dolazi ovdje i rentaju jahte..
ali kao gosti su užasni, imao sam neka iskustva sa njima, užas.. najjača je stvar , kada uzmu nekog poljskog skipera i onda misle da znaju , pa cijeli tjedan su u stresu, vrate razjebanu jahtu, odmah im se izbije nekoliko tisuća € od štete itd :D
i kada sam viđa takve ljude, po ničemu nisu sposobniji od prosječnog hrvata, nije mi uopće jasno kako su nas tako ostavili u prašini.. očito da nemaju te "domoljube" da ih pljačkaju
i onda normalno da nacija koja ima veću industrijsku proizvodnju od rusije, može razgovarati sa poljskom
RH može jedino sa bosnom i srbijom raspravljati ravnopravno i još im dijeliti šamare što i radimo svako malo pa srbi i bosanci kmeče, sa EU ne možemo, i tu je kraj
pogledajte po jadranu imate pun kurac poljaka, i već kod njih srednji stalež dolazi ovdje i rentaju jahte..
ali kao gosti su užasni, imao sam neka iskustva sa njima, užas.. najjača je stvar , kada uzmu nekog poljskog skipera i onda misle da znaju , pa cijeli tjedan su u stresu, vrate razjebanu jahtu, odmah im se izbije nekoliko tisuća € od štete itd :D
i kada sam viđa takve ljude, po ničemu nisu sposobniji od prosječnog hrvata, nije mi uopće jasno kako su nas tako ostavili u prašini.. očito da nemaju te "domoljube" da ih pljačkaju
i onda normalno da nacija koja ima veću industrijsku proizvodnju od rusije, može razgovarati sa poljskom
RH može jedino sa bosnom i srbijom raspravljati ravnopravno i još im dijeliti šamare što i radimo svako malo pa srbi i bosanci kmeče, sa EU ne možemo, i tu je kraj
Ako ćemo iskreno, najveća EU stranka je možemo, a domovinski pokret je najdalja.
Pravaši su bili jedini glas u Saboru kontra ulaska u EU.
HSP: Zašto ne EU
09.05.2011 22:54
Pravaši su bili jedini glas u Saboru kontra ulaska u EU.
HSP: Zašto ne EU
09.05.2011 22:54
AssadNaPodmornici wrote:inače poljaci su se užasno razvili..
Kod mene poljaka u gradu preko 50% ove godine
Drljavi jesu ali uče se
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne zamjeram ja nikom niti ti, kako ti kazes, moji sunarodnjaci cine isto ko i jaAssadNaPodmornici wrote:prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle EU kakva god je usrana, ipak je omogućila stotinama tisuća Hrvata koji nisu članovi zločinačke+SDPa da zarade novac i žive normalno. ja sam bio vanka i radio zahvaljujući EU. super stvar. ovi koji nikada nisu radili u životu, ti govore "vanka se mora raditi zato ekipa radije ostaje u RH" - nije istina vanka se radi manje nego u RH ali se i manje krade pa ostane svima više. ili "izaći iz EU" - gle izađite vi iz EU, lako vama sisati kurac na državnoj sisi i ne raditi niti jedan posao u životu i onda filozofirati. hrpa mojih frendova je ovdje bila nesretna, nezaposleni ili ih guzilo za 3000kn, otišli vanka i sretni, rade i žive, ovdje nikada ne bi dobili priliku da rade nikakav posao, jer nisu članovi lopovskih domoljubnih organizacija ili članovi antifa-imigranti-pederi udruga
"RH ti je kao luda mater, a EU je kao maćeha" - jebiga bolje u ovom slučaju maćeha
potkivat i to
mislim toj EU
doslovno Australija, na drugom kraju svijeta, i trenutno je najgora fašistička vukojebina na svijetu.
dok mi bi ovdje trebali past travu, odjebati EU , koja je udaljena 15minuta autom od zagreba, minken 4h autom iz zagreba, a ti uteka u aus?
bolje da nas guze u EU, nego da nas guze mihanović, bandić, tvoje zeme, vuksadinare,
kako rekoh RH je luda mater koja je na psihijatriji, EU je stroga ali pravedna maćeha. to je to
onda otiso
ahhaha rekli bi ti marc, epi, vuksadinare, da si lijen i da se nisi dovoljno trudio :D
gle napravio si najbolji mogući potez za sebe i svoju familiju, i onda zamjeraš svojim sunarodnjacima da rade isto što i ti?
šta da čeliče "domoljublje" u korist, vuka, bandića, sanadera, rubno retardiranog mihanovića, jadronkovića, sauhe, linića, ili onoga asa koji piva a sigurno vi pivate po australiji "neka ti kušin bude stina" - dok mu je stari , da nepišem svašta (radi tužbi) ajmo reći "na mutni način" postao jedan od najbogatjih splićana i član je hDZa.
inače kada smo već kod guženja.. pa to što vam rade u australiji, evo ja se bogami gledam odreći svoje rodbine u australiji, jer sam saznao da većina njih je pristala na korona fašizam... to što vas guze tamo to nije normalno.. nitko u EU ne guzi nikoga, pogotovo nas u RH nitko ne dira, mi koristimo EU najbolje što možemo.
jer ne cine
ja sam otiso ali ne prodajem kulturu i suverenitet svoje zemlje some
nisam ja reko da se ljudi ne snalaze, citaj sta pise a ne sta pretpostavljas da pise ili sta se odvija u tvojoj glavi
ja ne bio dao ni australijski suverenitet zato sto ce npr kina donijeti gomilu love u moj dzep
niti sam ja otiso zbog love some
nije bilo drugog izlaza
a ti, i mamine pickice slicni tebi, ne bi 2 dana sastavili u susjednom gradu bez posla i bez krova nad glavom
da ne govorim jos i zena i djeca
a kamoli 3 godine
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:
i kada sam viđa takve ljude, po ničemu nisu sposobniji od prosječnog hrvata, nije mi uopće jasno kako su nas tako ostavili u prašini..
kapitalizam... oni su svoje škverove zatvorili bez jebemti, a spram njih su recimo hrvatski malo veća bravarska radiona. I svu socijalističku tešku industriju. A ti njihovi škverovi u gdanjsku su bili dio nacionalne povijesti, "solidarnost" je nastala u brodogradilištu
ako si tako jak i sposoban, zašto kmečanje i vrijeđanje i frustracije. gle ako nisi bacio RH papire uvijek se možeš vratiti.. ti kao i ero, čim ti nije rasprava po tom ukusu odmah plačno vrijeđanje.prckov wrote:ne zamjeram ja nikom niti ti, kako ti kazes, moji sunarodnjaci cine isto ko i jaAssadNaPodmornici wrote:prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle EU kakva god je usrana, ipak je omogućila stotinama tisuća Hrvata koji nisu članovi zločinačke+SDPa da zarade novac i žive normalno. ja sam bio vanka i radio zahvaljujući EU. super stvar. ovi koji nikada nisu radili u životu, ti govore "vanka se mora raditi zato ekipa radije ostaje u RH" - nije istina vanka se radi manje nego u RH ali se i manje krade pa ostane svima više. ili "izaći iz EU" - gle izađite vi iz EU, lako vama sisati kurac na državnoj sisi i ne raditi niti jedan posao u životu i onda filozofirati. hrpa mojih frendova je ovdje bila nesretna, nezaposleni ili ih guzilo za 3000kn, otišli vanka i sretni, rade i žive, ovdje nikada ne bi dobili priliku da rade nikakav posao, jer nisu članovi lopovskih domoljubnih organizacija ili članovi antifa-imigranti-pederi udruga
potkivat i to
mislim toj EU
onda otiso
jer ne cine
nisam ja reko da se ljudi ne snalaze, citaj sta pise a ne sta pretpostavljas da pise ili sta se odvija u tvojoj glavi
ja ne bio dao ni australijski suverenitet zato sto ce npr kina donijeti gomilu love u moj dzep
nije bilo drugog izlaza
a ti, i mamine pickice slicni tebi, ne bi 2 dana sastavili u susjednom gradu bez posla i bez krova nad glavom
a kamoli 3 godine
ne znaš ovdje nikoga niti šta je tko prošao u životu niti radio nije niti bitno-, ali to što si ti napravio, nisi po ničemu poseban, stotine tisuća Hrvata je napravilo isto što i ti. pa čak sam i ja išao vanka , taman mi je ta lova sjela kao budali pleska, kasnije sam se snašao ovdje u RH tako da mi je čak i dobro.. nisu su se "snašli" ovdje(prvi ti), rekao bi vuksadinare ali još par ostalih koji nisu nikada radili ozbiljan posao u životu "nisu se snašli nisu dovoljno se trudili" i napravio si pravu stvar za sebe. pokupio se i napustio RH/Bosnu šta već. odlično.
i sada ti smeta jer drugi Hrvati rade to :D ja sam vidiš sretan radi tih Hrvata, a jedan od razloga je što znam hrpu ljudi, koji su ovdje bili sjebani, od domoljuba nigdje posao ne mogu dobiti ili ih se guzi za 500 aus dolara mjesečno, i onda su otišli vanka. većina se nije vratila, dio ih se vratilo ovdje eto, glavno da je ekipa sretna.
a što se tiče te rupe zvana Australija, haha, pa prvo EU opće ne dira RH po ničemu. baš ničemu. nitko ovdje ne postavlja nikakve uvjete, jedino što mi radimo malo sišemo pare od EU. nitko ne dira naš suverenitet.
a bogami Australija je psihijatrija, pa Kina je 1000x puta slobodnija od vas. Vi živite u najvećoj zatvorskoj psihijatriji na svijetu, a vlada i mediji vas uvjerili da ste slobodni i borite se protiv Kine.
Pa kinezi žive 100 puta slobodnije od vas. u RH se živi poprlično slobodno, i EU nas ne dira, pa nevidim smisao "kmečanja" ovih da trebamo izaći iz EU. A čak i da te guzi EU, bogami da izađemo iz EU, cijela RH bi se pretvorila nešto tipa Virovitica gdje vlada klan Đakića(pisao sam o tom gradu) ili nešto tako. ne hvala, daj radije EU, nego RH
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:ako si tako jak i sposoban, zašto kmečanje i vrijeđanje i frustracije. gle ako nisi bacio RH papire uvijek se možeš vratiti.. ti kao i ero, čim ti nije rasprava po tom ukusu odmah plačno vrijeđanje.prckov wrote:ne zamjeram ja nikom niti ti, kako ti kazes, moji sunarodnjaci cine isto ko i jaAssadNaPodmornici wrote:prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:prckov wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle EU kakva god je usrana, ipak je omogućila stotinama tisuća Hrvata koji nisu članovi zločinačke+SDPa da zarade novac i žive normalno. ja sam bio vanka i radio zahvaljujući EU. super stvar. ovi koji nikada nisu radili u životu, ti govore "vanka se mora raditi zato ekipa radije ostaje u RH" - nije istina vanka se radi manje nego u RH ali se i manje krade pa ostane svima više. ili "izaći iz EU" - gle izađite vi iz EU, lako vama sisati kurac na državnoj sisi i ne raditi niti jedan posao u životu i onda filozofirati. hrpa mojih frendova je ovdje bila nesretna, nezaposleni ili ih guzilo za 3000kn, otišli vanka i sretni, rade i žive, ovdje nikada ne bi dobili priliku da rade nikakav posao, jer nisu članovi lopovskih domoljubnih organizacija ili članovi antifa-imigranti-pederi udruga
potkivat i to
mislim toj EU
onda otiso
jer ne cine
nije bilo drugog izlaza
a kamoli 3 godine
ne znaš ovdje nikoga niti šta je tko prošao u životu niti radio nije niti bitno-, ali to što si ti napravio, nisi po ničemu poseban, stotine tisuća Hrvata je napravilo isto što i ti. pa čak sam i ja išao vanka , taman mi je ta lova sjela kao budali pleska, kasnije sam se snašao ovdje u RH tako da mi je čak i dobro.. nisu su se "snašli" ovdje(prvi ti), rekao bi vuksadinare ali još par ostalih koji nisu nikada radili ozbiljan posao u životu "nisu se snašli nisu dovoljno se trudili" i napravio si pravu stvar za sebe. pokupio se i napustio RH/Bosnu šta već. odlično.
i sada ti smeta jer drugi Hrvati rade to :D ja sam vidiš sretan radi tih Hrvata, a jedan od razloga je što znam hrpu ljudi, koji su ovdje bili sjebani, od domoljuba nigdje posao ne mogu dobiti ili ih se guzi za 500 aus dolara mjesečno, i onda su otišli vanka. većina se nije vratila, dio ih se vratilo ovdje eto, glavno da je ekipa sretna.
a što se tiče te rupe zvana Australija, haha, pa prvo EU opće ne dira RH po ničemu. baš ničemu. nitko ovdje ne postavlja nikakve uvjete, jedino što mi radimo malo sišemo pare od EU. nitko ne dira naš suverenitet.
a bogami Australija je psihijatrija, pa Kina je 1000x puta slobodnija od vas. Vi živite u najvećoj zatvorskoj psihijatriji na svijetu, a vlada i mediji vas uvjerili da ste slobodni i borite se protiv Kine.
Pa kinezi žive 100 puta slobodnije od vas. u RH se živi poprlično slobodno, i EU nas ne dira, pa nevidim smisao "kmečanja" ovih da trebamo izaći iz EU. A čak i da te guzi EU, bogami da izađemo iz EU, cijela RH bi se pretvorila nešto tipa Virovitica gdje vlada klan Đakića(pisao sam o tom gradu) ili nešto tako. ne hvala, daj radije EU, nego RH
nisam ja tema niti bi piso o sebi da nisi potego moje navodno bjezanje
to sam ti usput napiso da ne seres napamet o stvarima o kojima pojma nemas
i nije vezano za temu niti ono sto sam htio rec
pogledaj samo koliku si ponjavu napiso a veze s vezom nema, ko kakva curica si jebote
evo ti ono sto je tema a sto meni smeta sto se tice eu i petljanja u tudje pravosudje koje ti ko navodni desnicar podrzavas zato sto eto nabacili ti malo sijena. Niti pricam o vasim pljackasima sto se prodaju za politicare, to je treca teme
Poljski premijer Mateusz Morawiecki teško je optužio Europsku uniju za prijetnje, te je kazao da EU postavlja zahtjeve dok istovremeno Poljskoj drži pištolj na glavi. Pozvao je Bruxelles da povuče prijetnje pravnim i financijskim sankcijama ako želi riješiti krizu vladavine prava
Poljska je upletena u dugogodišnji spor s EU oko pravosudnih reformi za koje kritičari tvre da podrivaju neovisnost pravosuđa Vladajuća stranka Pravo i pravda (PiS), s druge strane kaže kako su promjene potrebne da bi se sudovi postali učinkovitiji i radi uklanjanja ostataka komunističkog utjecaja
Europska unija putem svojih sudova već godinama nastoji natjerati Poljsku da odustane od vlastite reforme pravosuđa.
Naime, 2018. godine poljska vladajuća konzervativna stranka Pravo i pravda (PiS) preuzela je putem izmjena zakona i smjena dužnosnika de facto kontrolu nad pravosuđem, uključujući Ustavni sud i tužiteljstvo, koje je odgovaralo ministru pravosuđa, a sve kako bi lustrirali suce iz komunističkog sistema.
Za EU je tada najspornija mjera bila ona koja bi prisilila više od trećine sudaca Vrhovnog suda da odu u mirovinu osim ako im predsjednik Andrzej Duda ne odobri produljenje mandata.
a ti sad opleti di je baba manda pocesala guzicu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komsic nikad zesce napao Dodika:'Zaustavit cemo tog razbojnika svim sredstvima'
» "Pljunuo si na sve, crvena linija je pređena, a što se tiče invazije..."
» BLINKEN: "Amerika će braniti Južnu Koreju svim sredstvima, uključujući i nuklearno oružje!"
» Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
» Lojavi Đžaferović: Branit ćemo se ako nas Hrvatska napadne
» "Pljunuo si na sve, crvena linija je pređena, a što se tiče invazije..."
» BLINKEN: "Amerika će braniti Južnu Koreju svim sredstvima, uključujući i nuklearno oružje!"
» Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
» Lojavi Đžaferović: Branit ćemo se ako nas Hrvatska napadne
Page 2 of 3