Znate li vi tko je moj otac? Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Znate li vi tko je moj otac? Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani
TOMISLAV ĐAKIĆ (23), jedan od četvorice sinova saborskog zastupnika Josipa Đakića, osuđen je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na 10 mjeseci zatvora zbog prijetnji smrću četvorici zagrebačkih policajca.
Ipak, Đakić neće u zatvor jer mu je kazna zamijenjena radom za opće dobro, odnosno jedan dan u zatvoru vrijedi kao dva sata rada za opće dobro.
Đakić je u remetinečkom pritvoru proveo mjesec dana, pa mora odraditi 540 sati dobrotvornog rada, javlja Jutarnji.
Određen mu je i zaštitni nadzor koji može trajati sve do kraja rada za opće dobro, odnosno to znači da ga kod kuće može posjetiti probacijski službenik, da mora davati potrebne informacije i dokumente, kao i da se mora javljati probacijskom službeniku.
Ako bude želio u inozemstvo u trajanju duljem od osam dana, Đakić mora zatražiti suglasnost suca izvršenja njegove kazne.
Đakiću je izrečen i obavezan psihosocijalni tretman i državi mora platiti 3000 kuna sudskih troškova.
Đakić je osuđen jer je 18. lipnja 2020. godine ispred restorana Trnjanka na Trnjanskoj cesti u Zagrebu s društvom narušavao javni red i mir. Pozvana je policija, na teren su izašla četiri policajca koje je Đakić vrijeđao, pa su ga prisilno morali odvesti u stanicu.
Tamo ih je nastavio vrijeđati.
"Vi ste balavci, tek ste došli s akademije. Je*em vam majku. Pušite ku*ac. Vidjet ćete kad dođe Jopa, zvat će načelnika i Božinovića. Svi ste vi klošari. Znate li vi tko je moj otac? Pi*ka vam materina. Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani", galamio je Đakić, prenosi Jutarnji.
Zatim se okrenuo prema jednom od policajaca s ciljem da ga ustraši te mu poručio: "Tebe ću, klošaru, zapaliti", nakon čega je nastavio galamiti da će "svi policajci dobiti otkaz, da će ih pobiti, je*ati žene i djecu u usta...".
Đakić je te večeri bio pijan, a kasnije mu je u urinu pronađen i kokain.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/djakicev-sin-prijetio-policajcima-smrcu-ne-ide-u-zatvor/2313939.aspx
Ipak, Đakić neće u zatvor jer mu je kazna zamijenjena radom za opće dobro, odnosno jedan dan u zatvoru vrijedi kao dva sata rada za opće dobro.
Đakić je u remetinečkom pritvoru proveo mjesec dana, pa mora odraditi 540 sati dobrotvornog rada, javlja Jutarnji.
Određen mu je i zaštitni nadzor koji može trajati sve do kraja rada za opće dobro, odnosno to znači da ga kod kuće može posjetiti probacijski službenik, da mora davati potrebne informacije i dokumente, kao i da se mora javljati probacijskom službeniku.
Ako bude želio u inozemstvo u trajanju duljem od osam dana, Đakić mora zatražiti suglasnost suca izvršenja njegove kazne.
Đakiću je izrečen i obavezan psihosocijalni tretman i državi mora platiti 3000 kuna sudskih troškova.
Đakić je osuđen jer je 18. lipnja 2020. godine ispred restorana Trnjanka na Trnjanskoj cesti u Zagrebu s društvom narušavao javni red i mir. Pozvana je policija, na teren su izašla četiri policajca koje je Đakić vrijeđao, pa su ga prisilno morali odvesti u stanicu.
Tamo ih je nastavio vrijeđati.
"Vi ste balavci, tek ste došli s akademije. Je*em vam majku. Pušite ku*ac. Vidjet ćete kad dođe Jopa, zvat će načelnika i Božinovića. Svi ste vi klošari. Znate li vi tko je moj otac? Pi*ka vam materina. Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani", galamio je Đakić, prenosi Jutarnji.
Zatim se okrenuo prema jednom od policajaca s ciljem da ga ustraši te mu poručio: "Tebe ću, klošaru, zapaliti", nakon čega je nastavio galamiti da će "svi policajci dobiti otkaz, da će ih pobiti, je*ati žene i djecu u usta...".
Đakić je te večeri bio pijan, a kasnije mu je u urinu pronađen i kokain.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/djakicev-sin-prijetio-policajcima-smrcu-ne-ide-u-zatvor/2313939.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Znate li vi tko je moj otac? Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani
za to vrijeme drugotni prolaze ovako....
GABI (50) je uhićena nakon što je mužu tijekom svađe rekla da "puši k…", a on ju je snimio mobitelom i odmah prijavio. Prenoćila je u policiji zbog tih riječi te je osuđena na čak 45 dana zatvora uvjetno.
Prema presudi, Gabi je lani u rujnu oko 13:20 u obiteljskoj kući na zagrebačkom području "počinila psihičko nasilje u obitelji nad suprugom Ivanom u prisustvu dvoje maloljetne djece na način da mu je rekla 'puši k…', što je kod muža izazvalo uznemirenost i povredu dostojanstva", prenosi Danica.hr.
GABI (50) je uhićena nakon što je mužu tijekom svađe rekla da "puši k…", a on ju je snimio mobitelom i odmah prijavio. Prenoćila je u policiji zbog tih riječi te je osuđena na čak 45 dana zatvora uvjetno.
Prema presudi, Gabi je lani u rujnu oko 13:20 u obiteljskoj kući na zagrebačkom području "počinila psihičko nasilje u obitelji nad suprugom Ivanom u prisustvu dvoje maloljetne djece na način da mu je rekla 'puši k…', što je kod muža izazvalo uznemirenost i povredu dostojanstva", prenosi Danica.hr.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pravosuđe je korektno odradilo...
10 mjeseci zatvora za đakića naspram 45 dana uvjetnog zatvora za gđu. gabi...
Izrečene su kazne u skladu s društvenom opasnosti počinjenih djela...
A gabin je muž papak...
10 mjeseci zatvora za đakića naspram 45 dana uvjetnog zatvora za gđu. gabi...
Izrečene su kazne u skladu s društvenom opasnosti počinjenih djela...
A gabin je muž papak...
Valjda moraju pokazati da znaju izgovoriti varijacije na “Jel’ znaš ti ko sam ja?” prije uručivanja stranačke iskaznice.
niels-
2021-04-26
tog treba dobro izdevetat
a i ćaću mu
a i ćaću mu
adeze zna
Noor wrote:tog treba dobro izdevetat
a i ćaću mu
Bez daljnjega.
U donjem slučaju, u 55 godina braka, supruga i ja se nismo posvađali. Malo bi se prepirali, onda bi se podsjetio koliko sam sretan da sam oženjen najljepšom, najboljom i najpametnijim ženom u Zagrebu i šire, i onda bi napravili kako ona kaže :) osim ako nije bila u pitanju mehanika, popravci, sigurnost, auti i sport.
Psovke su bile nezamislive. Nisam ju nikada čuo da psuje. Meni je šok bio kad sam se skinuo iz uniforme nakon srednje u poduzeću čuti ženu kako psuje.
Pa još pred djecom ocu...ne znam kako reagirati, ali sigurno ju ne bi snimao i trčao na DORH.
niels-
2021-04-26
marcellus wrote:adeze zna
Njegov leksik me podsjeća na izvjesnu personu, momentalno u Međugorju, kojeg su, a ne znam zašto, optuživali da uživa kokain. :)
Njegov liječnik je to autoritativno zanijekao.
niels-
2021-04-26
Ima li koga normalnog u toj njegovoj familiji...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
niels-
2021-04-26
darth_vader likes this post
2015-08-06
niels-
2021-04-26
niels wrote:Noor wrote:tog treba dobro izdevetat
a i ćaću mu
Bez daljnjega.
U donjem slučaju, u 55 godina braka, supruga i ja se nismo posvađali. Malo bi se prepirali, onda bi se podsjetio koliko sam sretan da sam oženjen najljepšom, najboljom i najpametnijim ženom u Zagrebu i šire, i onda bi napravili kako ona kaže :) osim ako nije bila u pitanju mehanika, popravci, sigurnost, auti i sport.
Psovke su bile nezamislive. Nisam ju nikada čuo da psuje. Meni je šok bio kad sam se skinuo iz uniforme nakon srednje u poduzeću čuti ženu kako psuje.
Pa još pred djecom ocu...ne znam kako reagirati, ali sigurno ju ne bi snimao i trčao na DORH.
Vjerojatno ste oboje Hrvati, pa zato.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije, to je vlasnik nekog pogrebnog društva koliko se sjećam
Luka je onaj veliki lik, za teške poslover...kojeg je turčin zadavio
2015-08-06
Ti i gđa. kao i moji starciniels wrote:Noor wrote:tog treba dobro izdevetat
a i ćaću mu
Bez daljnjega.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Na Goli otok obadvojicu.
Treba ono renovirat.
Bas sam bio prosli mjesec obici to muciliste nevinih komunista.
Treba ono renovirat.
Bas sam bio prosli mjesec obici to muciliste nevinih komunista.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je staromodno.niels wrote:Noor wrote:tog treba dobro izdevetat
a i ćaću mu
Bez daljnjega.
Danasnji mladi se svadjaju i to prikazuju kao izraz ljubavi:)
Kao, mora se tako, di ima vatre.
Strava.
Ja se cak i ne prepirem.
dijagram-
2015-08-09
u hrvatskoj besplatni cirkus
gdje je adze nema problema za cirkuse
gdje je adze nema problema za cirkuse
sve je to zastarjelodijagram wrote:To je staromodno.niels wrote:Noor wrote:tog treba dobro izdevetat
a i ćaću mu
Bez daljnjega.
Danasnji mladi se svadjaju i to prikazuju kao izraz ljubavi:)
Kao, mora se tako, di ima vatre.
Strava.
Ja se cak i ne prepirem.
treba se mlatiti iz sve snage
pljuskati, lupat nogom u rebra itd
tko se tuče taj se voli je stara narodna
hrvatska naravno
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suljo:'Nije pobjeda kad tenkovima idete na žene i djecu na traktoru'
» Nije pošteno da je otac uvijek nasilnik, a žene koje podnose lažne prijave se ne sankcionira
» Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Nije pošteno da je otac uvijek nasilnik, a žene koje podnose lažne prijave se ne sankcionira
» Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
» Putin potpisao zakon koji ublažuje kazni onima koji mlate žene i djecu
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
Page 1 of 2