VILENJACI VAN! MI SMO KRŠĆANI!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: VILENJACI VAN! MI SMO KRŠĆANI!
Ti baš voliš ovog s rogovima...asilovski wrote:u biti bore se protiv sebe jer kad sve unište imati će pustoš kako oko sebe, a tako i u sebi, ali no vjerojatno to se i mora dogoditi da bi završio ciklus i uspostavilo se nešto drugo ili ti solve et coagulemelkior wrote:Da paradoks bude veći, upravo su znanstvenici najveći neprijateljski saveznici Svete Inkvizicije jer i jedni i drugi su se, istina, različitim sredstvima, borili protiv vještica, vilenjaka, čarobnjaka i općenito, svakog neprijatelja civilizacije i centralizacije. Jedni nasiljem, drugi tehnološkim napretkom. Uništili su hobite, vilenjake i bajke. Bajkom protiv razumamelkior wrote:A zašto bi Crkva spriječavala, pa nije Sveta Inkvizicija nastala i održala se u formi Kongregacije za nauk vjere radi progona hm da, vještica i krivovjeracaasilovski wrote:Bio je desničar ali je bio protiv Britanskog imeprija, čak i same Velike Britanije, međutim da se vratim na temu Crkva mora spriječavati da ovakvi idioti nastupaju u ime iste, jer ovako ispada da je Crkva idiot, osim toga sve da je bilo paganskih običaja (kao npr. Halubajski zvončari) ili novopaganskih pojava kao postavljanje boga Peruna na vrhu Perun to opet ne daje pravo da budu idioti, tj. mogu ali isključivo u svoje ime...marcellus wrote:btw. tolkien je cijelog života bio jako veliki katolik i familija je imala puno problema radi toga zbog protestantske rodbine, kad smo kod vjere. Politički je bio desničar, libertarijanac.
Guest- Guest
ne ne vidi šta piše na desnoj pa lijevoj ruci to se upravo sada događared wolf wrote:Ti baš voliš ovog s rogovima...asilovski wrote:u biti bore se protiv sebe jer kad sve unište imati će pustoš kako oko sebe, a tako i u sebi, ali no vjerojatno to se i mora dogoditi da bi završio ciklus i uspostavilo se nešto drugo ili ti solve et coagulemelkior wrote:Da paradoks bude veći, upravo su znanstvenici najveći neprijateljski saveznici Svete Inkvizicije jer i jedni i drugi su se, istina, različitim sredstvima, borili protiv vještica, vilenjaka, čarobnjaka i općenito, svakog neprijatelja civilizacije i centralizacije. Jedni nasiljem, drugi tehnološkim napretkom. Uništili su hobite, vilenjake i bajke. Bajkom protiv razumamelkior wrote:A zašto bi Crkva spriječavala, pa nije Sveta Inkvizicija nastala i održala se u formi Kongregacije za nauk vjere radi progona hm da, vještica i krivovjeracaasilovski wrote:Bio je desničar ali je bio protiv Britanskog imeprija, čak i same Velike Britanije, međutim da se vratim na temu Crkva mora spriječavati da ovakvi idioti nastupaju u ime iste, jer ovako ispada da je Crkva idiot, osim toga sve da je bilo paganskih običaja (kao npr. Halubajski zvončari) ili novopaganskih pojava kao postavljanje boga Peruna na vrhu Perun to opet ne daje pravo da budu idioti, tj. mogu ali isključivo u svoje ime...marcellus wrote:btw. tolkien je cijelog života bio jako veliki katolik i familija je imala puno problema radi toga zbog protestantske rodbine, kad smo kod vjere. Politički je bio desničar, libertarijanac.
Kermit-
2014-04-17
Prevedi mi to pa mi objasni...Onda ću ti ja dati osvrt na to.asilovski wrote:ne ne vidi šta piše na desnoj pa lijevoj ruci to se upravo sada događared wolf wrote:Ti baš voliš ovog s rogovima...asilovski wrote:u biti bore se protiv sebe jer kad sve unište imati će pustoš kako oko sebe, a tako i u sebi, ali no vjerojatno to se i mora dogoditi da bi završio ciklus i uspostavilo se nešto drugo ili ti solve et coagulemelkior wrote:Da paradoks bude veći, upravo su znanstvenici najveći neprijateljski saveznici Svete Inkvizicije jer i jedni i drugi su se, istina, različitim sredstvima, borili protiv vještica, vilenjaka, čarobnjaka i općenito, svakog neprijatelja civilizacije i centralizacije. Jedni nasiljem, drugi tehnološkim napretkom. Uništili su hobite, vilenjake i bajke. Bajkom protiv razumamelkior wrote:A zašto bi Crkva spriječavala, pa nije Sveta Inkvizicija nastala i održala se u formi Kongregacije za nauk vjere radi progona hm da, vještica i krivovjeracaasilovski wrote:Bio je desničar ali je bio protiv Britanskog imeprija, čak i same Velike Britanije, međutim da se vratim na temu Crkva mora spriječavati da ovakvi idioti nastupaju u ime iste, jer ovako ispada da je Crkva idiot, osim toga sve da je bilo paganskih običaja (kao npr. Halubajski zvončari) ili novopaganskih pojava kao postavljanje boga Peruna na vrhu Perun to opet ne daje pravo da budu idioti, tj. mogu ali isključivo u svoje ime...marcellus wrote:btw. tolkien je cijelog života bio jako veliki katolik i familija je imala puno problema radi toga zbog protestantske rodbine, kad smo kod vjere. Politički je bio desničar, libertarijanac.
Guest- Guest
Wolf,nemoj se baviti tim bedastoćama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisu to bedastoće...No, vezano je za duhovno, ne za ovo materijalnu razinu...Premda taj duhovni princip možeš primijeniti i na materijalnu razinu...Ali za materijalnu razinu više odgovara jedna druga latinska izreka...jastreb wrote:Wolf,nemoj se baviti tim bedastoćama.
Guest- Guest
Dakle, zima je idealno vrijeme za bajke, naprosto čarobno vrijeme! U šumici bila kućica u kojoj je živjela bakica:asilovski wrote:ne ne vidi šta piše na desnoj pa lijevoj ruci to se upravo sada događared wolf wrote:Ti baš voliš ovog s rogovima...asilovski wrote:u biti bore se protiv sebe jer kad sve unište imati će pustoš kako oko sebe, a tako i u sebi, ali no vjerojatno to se i mora dogoditi da bi završio ciklus i uspostavilo se nešto drugo ili ti solve et coagulemelkior wrote:Da paradoks bude veći, upravo su znanstvenici najveći neprijateljski saveznici Svete Inkvizicije jer i jedni i drugi su se, istina, različitim sredstvima, borili protiv vještica, vilenjaka, čarobnjaka i općenito, svakog neprijatelja civilizacije i centralizacije. Jedni nasiljem, drugi tehnološkim napretkom. Uništili su hobite, vilenjake i bajke. Bajkom protiv razumamelkior wrote:A zašto bi Crkva spriječavala, pa nije Sveta Inkvizicija nastala i održala se u formi Kongregacije za nauk vjere radi progona hm da, vještica i krivovjeracaasilovski wrote:Bio je desničar ali je bio protiv Britanskog imeprija, čak i same Velike Britanije, međutim da se vratim na temu Crkva mora spriječavati da ovakvi idioti nastupaju u ime iste, jer ovako ispada da je Crkva idiot, osim toga sve da je bilo paganskih običaja (kao npr. Halubajski zvončari) ili novopaganskih pojava kao postavljanje boga Peruna na vrhu Perun to opet ne daje pravo da budu idioti, tj. mogu ali isključivo u svoje ime...marcellus wrote:btw. tolkien je cijelog života bio jako veliki katolik i familija je imala puno problema radi toga zbog protestantske rodbine, kad smo kod vjere. Politički je bio desničar, libertarijanac.
[img(1536px,864px)]http://cache.desktopnexus.com/cropped-wallpapers/2058/2058642-1536x864-[DesktopNexus.com].jpg?st=ehGf2ttm8UPEYY4MUQ4EMg&e=1451675609[/img]
A onda joj je u posjetu došao debeli nedepilirani dikobraz:
Ali situaciju je spasila Crvenkapica:
I silovala baku te spasila nedepiliranog dikobraza:
Poslije su svi otišli na kolače
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Konkretno @Jastrebe, za materijalnu razinu je bolji primjer životne etape leptira...Ali, i ovdje je primjenjiv ovaj princip...Dakle, gusjenica mora umrijeti da bi iz nje nastao leptir...
Guest- Guest
Ili ako hoćeš vezano za ljudsku vrstu, jedna dominantna vrsta ( reptili ) u svoje vrijeme, velika većina njih je morala izumrijeti, a da na scenu stupe sisiavci a čiji je krajnji produkt čovjek ( homo sapiens sapiens )...
Guest- Guest
...još benignija glupost je inicijativa "grupe građana", tj. tupadžija koje žele zabraniti tu igrariju. No, komšo... tvoja oštrica je uperena protiv katolištva kao takvog jer dižeš prašinu oko a4 transparenta , Satir si belzebubski...znam. Sretna Nova Godina somsed. :)asilovski wrote:Ma nisu oni pogani bokte nego jebeni vilenjaci hahahaha potpuno benigna glupost u zaboravljenoj palanci i svako dobro komšijakofein wrote:Zaključak je: Kršćani su glupi, a pogani i nekršćanska kukavelj je napredna, mirotvorna tolerantna. "Čelfi"..... o jebem ih inspirativne.
Guest- Guest
Od čeg je onda gusjenica nastala materijalno?red wolf wrote:Konkretno @Jastrebe, za materijalnu razinu je bolji primjer životne etape leptira...Ali, i ovdje je primjenjiv ovaj princip...Dakle, gusjenica mora umrijeti da bi iz nje nastao leptir...
Guest- Guest
Materijalno je nastala, ali ima ono '' nešto '' što nije materijalno...Ono je izvan materije.kofein wrote:Od čeg je onda gusjenica nastala materijalno?red wolf wrote:Konkretno @Jastrebe, za materijalnu razinu je bolji primjer životne etape leptira...Ali, i ovdje je primjenjiv ovaj princip...Dakle, gusjenica mora umrijeti da bi iz nje nastao leptir...
Guest- Guest
melkior wrote:Kako god, mi ljudi smo djeca velika i volimo čarobne bajke sa sretnim završetkom. Zato se valjda, toliko palimo na ideologije? Pa čak i u Europi koja je kolijevka prosvjetiteljstva i industrijske revolucije, kao da političkim i ekonomskim ideologijama nastojimo povratiti jedan dio sebe i vlastitog izgubljenog čarobnog djetinjstva u kojem su čuda bila moguća, čuda sa sretnim završetkom?marcellus wrote:btw. tolkien je cijelog života bio jako veliki katolik i familija je imala puno problema radi toga zbog protestantske rodbine, kad smo kod vjere. Politički je bio desničar, libertarijanac.
yep decit... manje ili više.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Uh što pizda rodi,bajka ne izmisli ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Njih 14 ili koliko jur redikulov ..... kako su uobće postali vist? Ča su oni? Maspokret, službeno crikveno stajališće, vridnovateljski tanač? Skupina gradjanov?? Ova vaša skoro pa exministrica Pusić okuplja odprilike isti broj gradjanov va svojoj političkoj kriminalnoj organizaciji i nadzirala je milijarde kun hrvatskih poreznih obveznikov i to bi ljudem va Hrvatskoj tribal biti problem. Ovi redikuli ... a ča ćete, ima takovih na vsih stranah. Pojdite va Rusiju ili va Ameriku ... kad vidite tamo kršćanske fundamentaliste ili fanatike ovi va Hrvatskoj su mlaka vodica za njih.
Stribor-
2015-09-22
Ti bogomoljici svako malo popizde, sve više "smrde" na musliće. Nije im valjda velečasni napomenuo kako je korijen njhovog Božića poganski i da veze nema sa izmišljenim židovom.
v_vlado wrote:Uh što pizda rodi,bajka ne izmisli ..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
red wolf wrote:'' Religija je opijum za narod '' - Karl Marx.udba wrote:Evo ideje za kontra-manifestaciju, javno spaljivanje Djeda Mraza ko za maškare, nešto kao povratak izvorima za one koji ne prihvaćaju kokakolovski marksistički Božić. Lijepo zapališ lutku od slame u uniformi druga Mraza, ogriješ se uz vatricu, čaša vina, malo popričat s ljudima i tako.
a marks je mjerodavan za što točno? I što je onda ideologija uključujući komunizam, heroin? Crystal meth?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Gluposti i predrasude.
A zar vilenjak ne može biti i kršćanin?
2014-04-22
jastreb wrote:Gluposti i predrasude.
Ne može. Oni su dio euopskih mitologija i religija koje truli krišćani (bliskoistočni kozojebi) pogrdno nazivaju poganskim.
catabbath-
2015-08-22
Gle. Da kojim slučajem postoje vilenjaci onakvi kakvi su u Gospodaru prstenova,tj.oni sa špicastim ušima i plavom kosom i oni bi se shodno području u kojem žive priklonili dominantnoj religiji.dawson wrote:jastreb wrote:Gluposti i predrasude.
Ne može. Oni su dio euopskih mitologija i religija koje truli krišćani (bliskoistočni kozojebi) pogrdno nazivaju poganskim.
Npr.da su gore u nordijskim zemljama (gdje ja mislim da bi i bili) danas bi bili protestanti. Da su u francuskim Alpama bili bi katolici,a da su u Rusiji,najvjerovatnije pravoslavci.
Tako da moja teorija itekako drži vodu.
2014-04-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kad kršćani prolupaju
» Kršćani su i vjernici i"praznovjernici!"
» Ono kad kršćani sami ruše svoje crkve
» Sirijski kršćani slave
» Jesu li kršćani zaista najprogonjeniji vjernici na svijetu?
» Kršćani su i vjernici i"praznovjernici!"
» Ono kad kršćani sami ruše svoje crkve
» Sirijski kršćani slave
» Jesu li kršćani zaista najprogonjeniji vjernici na svijetu?
Page 3 of 4