ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj

Page 7 of 19 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next

Go down

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 Empty Re: DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj

Post by Eroo 6/11/2021, 18:48

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 10

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 Empty Re: DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj

Post by Eroo 7/11/2021, 11:24

U posljednja 24 sata zabilježeno je 4.159 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2

te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 32.000. Među njima je 1.848 pacijenata

na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 248 pacijenata.

Preminulo je 50 osoba.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by immortal 7/11/2021, 16:01

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 253088005_3126917400886708_6000842656863682971_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=6Ihe5WvDfoEAX9s0It4&tn=ZUac3MHgSUGTHFaU&_nc_ht=scontent.fzag4-1

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 7/11/2021, 16:08

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 252682862_559832515083247_1199176436647894683_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FhUnTQdPNr8AX_eA-Yf&_nc_ht=scontent.fzag4-1

Mislav Kolakušić- Cijepljene osobe prenose virus Covid-19 u neznatno manjoj mjeri od necijepljenih osoba. To je znanstveno dokazana i potvrđena činjenica.
Cijepljene osobe prenose virus Covid-19 u višestruko većoj mjeri od necijepljenih, a testiranih osoba.
Unatoč tome, cijepljene osobe bez ikakvih ograničenja ulaze u bolnice, staračke domove, rade s teškim bolesnicima iako je vjerojatnost da će im upravo one prenijeti virus ogromna.
U prijevodu, cjepljene osobe su od države dobile licencu za širenje zaraze među najosjetljivijim i zdravstveno najugroženijim kategorijama građana. Ta licenca najbolji je dokaz da cilj vlade nije zaštita pacijenata, nego prisila na cijepljenje građana koji ne žele riskirati s mogućim nuspojavama, pogotovo oni koji su u savršenom zdravstvenom i fizičkom stanju.

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 7/11/2021, 16:46

Vidim da moram  promijeniti frizera, ovaj sadašnji je zacurac, pojma nema.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/11/2021, 16:55

mortal wrote:DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 252682862_559832515083247_1199176436647894683_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FhUnTQdPNr8AX_eA-Yf&_nc_ht=scontent.fzag4-1

Mislav Kolakušić- Cijepljene osobe prenose virus Covid-19 u neznatno manjoj mjeri od necijepljenih osoba. To je znanstveno dokazana i potvrđena činjenica.
Cijepljene osobe prenose virus Covid-19 u višestruko većoj mjeri od necijepljenih, a testiranih osoba.
Unatoč tome, cijepljene osobe bez ikakvih ograničenja ulaze u bolnice, staračke domove, rade s teškim bolesnicima iako je vjerojatnost da će im upravo one prenijeti virus ogromna.
U prijevodu, cjepljene osobe su od države dobile licencu za širenje zaraze među najosjetljivijim i zdravstveno najugroženijim kategorijama građana. Ta licenca najbolji je dokaz da cilj vlade nije zaštita pacijenata, nego prisila na cijepljenje građana koji ne žele riskirati s mogućim nuspojavama, pogotovo oni koji su u savršenom zdravstvenom i fizičkom stanju.

Taj citat je 100000% točan. te potvrde ne samo da nemaju veze sa vezom, nego kako je primjetio Kolakušić te naravno Bakić/Lauc ubrzavaju širenje virusa po bolnicama, staračkim domovima..

dođe as kašlje uđe u bolnicu sa potvrdom, njemu neće biti ništa, a par ljudi sa 80godina će poslati na drugi svijet, pola godine prije roka, a onda će ovaj ludi ero svršavati koliko je ljudi umrlo
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by metilda 7/11/2021, 17:07

Stožer pod blagoslovom Plenkovića provodi puzajući državni udar, a većina medija brani Plenkovićevu tiraniju umjesto da propitkuju nelogične mjere i pozivaju na razboritost.

Šteta! Ušutkano novinarstvo... Nevjerojatno. Toliko o slobodi.

Produžena ruka Plenkovića - političko tijelo Stožer - koje je preuzelo ovlasti Sabora i donosi odluke koje direktno ulaze u domenu slobode i ljudskih prava ne prestaje zbunjivati naš narod. Ne samo da ga zbunjuju nego ga i namjerno - dijele i svađaju.

Ponovit ću po tko zna koji put: ja osobno nemam nikakvih problema da se cijepi svaki građanin ove zemlje koji se želi cijepiti. Neka se ljudi slobodno cijepe svakih tri, četiri mjeseca novom dozom i to mi je posve - legitimno. Rizične skupine, naši stariji građani, bolesni i teško pretili cjepivom si uvelike smanjuju mogućnost smrti. Osobno mi je drago da nam dolaze i cjepiva poput Curevax mRNA koje je moralno čisto i u dizajnu i testiranju i proizvodnji. Osigurano je i oldschool cjepivo Sinopharm kao i Valneva cjepivo isto moralno čisto. Dakle, izbor postoji. Tko god se plaši - neka se cijepi.

Ali, mi je potpuno neprihvatljivo da NAMEĆU cjepivo i UCJENJUJU sve one građane koji se ne žele cijepiti. Građani ove Države moraju moći biti slobodni izabrati što žele za sebe i svoje obitelji. Ljude se NE smije tjerati i ucjenjivati. Isto tako, Plenkovićev Stožer i on sam - namjerno održavaju krizu da bi lakše manipulirali s ljudima u strahu i izazivali podjele u društvu. Nije mi prihvatljivo da NITKO ne želi preuzeti odgovornost za sve nuspojave i smrti koje se dogode nakon cijepljenja.

Žalosti me da mediji ne propitkuju uporabu COVID putovnica kada znamo da nemaju smisla. Pa Slovenija ima tako postavljen sustav na najjače i - divlja im zaraza! Imamo iste i vrlo slične primjere i iz drugih država. Stožer pak je i sada u potpunom ludilu od mjera: možete ići kockati, možete u kladionice, šoping centre bez potvrde, ali ne možete raditi u školi bez potvrde? Dno dna.

Žalosti me činjenica da politički Stožer NAMJERNO ne želi ispitati koliko je točno preboljelih? Kako znaju da netko tko je cijepljen nije razvio kvalitetni imunitet? Zašto ne priznaju npr. dva serološka testa u razmaku od 2-3 tjedna? Zašto ne priznaju test stanične imunosti?

Legitimno je pitanje - koliko je od cijepljenih ljudi prethodno preboljelo covid, a koliko ih je cijepljeno bez preboljenja. Oni nemaju ove odgovore i to dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti. Zašto nisu napravili neku nacionalnu studiju od npr. 20000 dragovoljaca po sistemu 1/3 preboljeli i cijepljeni, 1/3 samo preboljeli, 1/3 samo cijepljeni. Neka im izvade krv (ja se prvi javljam) i neka provjere protutijela.

Izašla je nova studija s 7200 osoba koje su imale COVID-19, procjenjuje se da IgG antitijela stečena prirodnim imunitetom (nisu potaknuta cjepivom) koja štite od reinfekcije traju 1.5-2 godine, odnosno nekoliko godina ukoliko je u pitanju zaštita od težih oblika COVID-19. Nekoliko godina‼

Izvorna studija: https://www.nature.com/articles/s41467-021-26479-2

Dakle, posve je logično da će građani pružiti mirni otpor. Jer, kada se ljude namjerno prisiljava na nešto - baš je prirodno da se ti isti ljudi - pobune. Uvijek sam podržavao mirno okupljanje građana, mirne prosvjede, iskazivanje neposluha gdje te netko protiv tvoje savjesti tjera na nešto što ti ne želiš učiniti. Pa to je smisao demokracije! A ne pognuti glavu i šutjeti na nepravdu. Uvijek sam u svakom svom nastupu govorio da ne vjerujem u nasilje niti agresiju. A jedino nasilje nad našim narodom provodi politički Stožer dvostrukim kriterijima.

Licemjeri kojima je to problem? Drugo mišljenje? Propitkivanje? Neka radije šute. Mnogi primaju svoju plaću za naložene zadatke. Kako se mogu pogledati u ogledalo? Zar se ne srame barem malo?

Ono što je dobro. Proći će sve ovo dragi moji. Jer, sve uvijek prolazi. Hrabro dalje. I biti strpljiv.

➡ svi koji me tražite na Telegramu, evo vam link:
https://t.me/joinchat/J_j8_YnLVfVhYWE0

Marin Miletić

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by metilda 8/11/2021, 08:30

Neće nas slomiti‼

Zašto ova fotka?

Pa zato jer sam takav po svom habitusu. Da malo iskarikiram: kada bi me zarobili neki zločesti ljudi i postavili me pred zid i rekli mi da će mi uzeti život ako izdam svoje ideale - ja bi im se - nasmijao. Pogledao bi ih u lice i - nasmijao bi im se.

Jer, radije živjeti hrabar i ponosan i najkraće, nego živjeti stotine godina kao kukavica. Radije biti tu sekundu hrabar - nego li svako jutro kada se pogledam u ogledalo - da se sramim sam sebe jer nisam ostao vjeran svojoj savjesti. Nikada neću izdati vlastite ideale.

Svi znamo:

➡ Kenwood Kenon i njegov politički Stožer NAMJERNO održavaju ovo stanje krize oko COVID-a. Da Kenwood Kenon želi idući tjedan završiti sve: organizirao bi posebnu skrb starijim, bolesnima, starcima po domovima i pretilima.

Odmah bi ukinuo  COVID potvrde koje DIREKTNO šire zarazu po rizičnim skupinama preko prijenosnika koji su se cijepili. Preuzeo bi apsolutno svu odgovornost za sve nuspojave cijepljenja i smrti od cijepljenja, a ljudima bi osigurao odmah i sva moralno čista cjepiva poput Curevaca, Valneve i Sinopharma. Ljudima bi sve objasnio i pustio da budu slobodni odlučiti. Testirali bi SVE - cijepljene i necijepljene na ulazima u ustanove gdje su rizične skupine.

➡ Ljude se prisiljava i UCJENJUJE. U kockarnice ovaj Stožer dopušta, u kladionice i šoping centre bez potvrde. Učitelje se tjera na cijepljenje. Kao i državne službenike i sve ostale. Oduzima se sloboda, a nitko
ne želi preuzeti odgovornost.

Što učiniti?
➡ sindikati učitelja koji NEĆE stati uz zaštitu učitelja neka se raspuste. Odmah neka se raspuste. Učitelji, jako vas je puno. Pokrenuo se novi sindikat, čekaju se papiri, koji će podignuti mnoge tužbe. Isto tako, tražite HITAN sastanak sa svojim povjerenicima, šaljite mailove u središnjice. Smisao sindikata je da štiti svoje učitelje. Ako to neće raditi - izađite svi iz sindikata, uđite svi u novi koji će imati svrhu. Sindikati imaju mnogo novca od vas, neka rade svoj posao ili neka nestanu.

➡ Važno je umrežavanje. Mnoge smo povezali. Sada treba još snažnije. Vatrogasci, sportaši, učitelji, radnici, profesori, zdravstveni djelatnici, odgajatelji, pokrenuta je i nova krovna udruga studenata koja će okupljati sve studente u BORBI za slobodu.

➡ Kenwood Kenon i politički Stožer namjerno rade podjelu. Ubacit će svoje igrače, ekipu. Radit će namjerno razdor. Ali, vi samo pozitiva, samo ljubav, samo osmijeh i glavu gore. Može se, vjerujte mi, može se ovako: mirno i u ljubavi potaknuti promjene i da mjerodavni uvide da teško griješe i da se poprave.

➡ sve ove organizacije će se umrežiti u jedno veliko tijelo. Koje će koordinirati sve akcije.

To su neka moja osobna razmišljanja koja imam kroz iskustvo vođenja i kroz molitvu. Ne vjerujem u mač, ne vjerujem u agresiju. Ali, vjerujem da mirni otpor - može slomiti okove koji se nameću.

Građani Hrvatske imaju pravo i u ovim teškim trenutcima COVID krize - biti slobodni ljudi. Građani naše Hrvatske imaju pravo na - istinu. Dobiti sve točne informacije, sva uputstva. I tada moraju moći sami donijeti odluku o svom životu.

Marin Miletić

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by ljubo1212 8/11/2021, 08:47

mortal wrote:Mislav Kolakušić- Cijepljene osobe prenose virus Covid-19 u neznatno manjoj mjeri od necijepljenih osoba. To je znanstveno dokazana i potvrđena činjenica.
kad to kaže kolakušić i ti u isto vjeruješ, tu se zaista nema što prigovoriti 
što veliš, bolje biti necijepljen i testiran? ok, sve 5, svaka dva dana dajte se testirati,
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Noor 8/11/2021, 08:55

ljubo1212 wrote:
mortal wrote:Mislav Kolakušić- Cijepljene osobe prenose virus Covid-19 u neznatno manjoj mjeri od necijepljenih osoba. To je znanstveno dokazana i potvrđena činjenica.
kad to kaže kolakušić i ti u isto vjeruješ, tu se zaista nema što prigovoriti 
što veliš, bolje biti necijepljen i testiran? ok, sve 5, svaka dva dana dajte se testirati,
može, kad će pod obavezno svaka 2 dana testirati i cijepljene, obzirom da eto i sama struka prizna, a vidimo i iz situacije na terenu, i oni prenose i raznose virus...

2017-10-06

Back to top Go down

Post by ljubo1212 8/11/2021, 09:25

struka prizna nesavršenost cjepljenja i covid potvrde, ali da je višestruko sigurnije i učinkovitije nego sami test, hebga, i test 10% griješi
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Noor 8/11/2021, 09:29

ljubo1212 wrote:struka prizna nesavršenost cjepljenja i covid potvrde, ali da je višestruko sigurnije i učinkovitije nego sami test, hebga, i test 10% griješi
pa dovoljno kad je u pitanju zaraza ovim virusom...nikad ne znaš koji među cijepljenima će prenijeti, zato svi na test, tamo gdje sada tjeraju samo necijepljene
treba poduzeti maksimalno sve što je moguće da se virus suzbije, jel tako? :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by ljubo1212 8/11/2021, 09:31

cjepljeni prenose malo i kratko, testirani danas može dobiti a sutra prenijeti virus, pa mu se svejedno prizna 48 sati
maksimala je lockdown, i ja sam za,
premda struka kaže da to nije fer prema cijepljenima,
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Eroo 20/1/2022, 01:31

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 Screenshot-1266
Prosjek zadnja 3 dana 

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 Screenshot-1267
Prosjek zadnjih 7 dana
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 20/1/2022, 01:33

Objavljeno: 19.01.2022 10:39
10.427 novih slučajeva u protekla 24 sata,
utrošeno 15.731 doza cjepiva

U posljednja 24 sata zabilježeno je 10.427 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 56.208.
Među njima je 1.796 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 204 pacijenta.
Preminulo je 45 osoba.
Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 836.807 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 13.257 preminulo, ukupno se oporavilo 767.342 osoba od toga 3.702 u posljednja 24 sata.
U samoizolaciji je trenutno 31.730 osoba.
Do danas je ukupno testirano 4.031.182 osoba, od toga 20.292 u posljednja 24 sata.
Zaključno s 18.1.2022 utrošeno je 4.990.195 doza cjepiva, a cijepljeno je 56,27% ukupnog stanovništva, odnosno 66,98% odraslog stanovništva. Na dan 18.1.2022 utrošeno je 15.731 doza cjepiva, a od toga je 1.576 osoba cijepljeno prvom dozom. Zaključno s 18.1.2022 2.283.377 osoba cijepljeno je barem jednom dozom, a od njih je cijepljenje završeno za 2.188.899 osoba ( 1.995.324 osoba cijepljeno s dvije doze te 193.575 osoba cijepljeno cjepivom Jannsen), što čini 64,37% odraslog stanovništva.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 20/1/2022, 03:05

Prenijet ću ovdje neke važne podatke, jer je tamo sve začatano.
Šteta bi bilo ovoga da se izgubi. 

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 118

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 20/1/2022, 03:06

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 20/1/2022, 03:08

Smrtnost u Europi - gornji dio tabele (1/2)

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 Screenshot-1263
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 20/1/2022, 03:12

Smrtnost u Europi - donji dio tabele (2/2)

DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije  u Hrvatskoj  - Page 7 Screenshot-1265
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 20/1/2022, 03:32

Epidemiološka slika u Italiji:

La Republica je nekoliko promijenila (udate!) način prikazivanja sumarnih rezultata za zadnjih 30 dana,
u kojima se vidi postotci po starosnim skupinama:

Stupci 1-4: novozaraženih, oporavljeni, intezivna terapija i umrli. 

S plavim je označen postotak necijepljeni, a s nijansiranom žutom svi ostali, koje pojednostavljeno označavam kao zaštićene. 
Među "zaštićenima" su i cijepljeni samo s jednom dozom, kao cijepljeni s booster dozama...
Već na prvi pogled se po bojama vidi relativni omjer u brojevima između zaštićenih i ne zaštićenih.

Moja dodatna analiza nam pokaže koliko je, na primjer, veća  smrtnost (riziko!) među necijepljenima vs zaštićenima.
Pokaže nam i neke druge stvari, kao što je veću zaraženost među necijepljenima, ili hospitaliziranost. 

Najprije evo slike procijepljenosti u Italiji, po starosnim skupinama: s 1x dozom, s 2x dozom i booste r dozom.

Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 20/1/2022, 03:45

Analizirano je:

1.)  Starosna skupina od 40 do 59 godina

2.)  UKUPNO (sve starosne skupine zajedno)

Važi za sve, odnosno za oba navedena primjera: 

1. stupac = novozaraženi-->postotak necijepljenih (plavo)  + postotak zaštićenih (nijanse žute)
2. stupac = oporavljeni
3. stupac = intezivna terapija 
4. stupac preminuli

Rezultate sam odčitao na originalima i  i prikazani će biti u nastavku analize. 
Tko želi provjeriti može to učiniti na portalu La Republica :

https://lab.gedidigital.it/gedi-visual/2021/report-vaccini-anti-covid-aggiornamento-vaccinazioni-italia/?ref=RHHD-T

Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 19 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics