ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi - Page 2 Empty Re: Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:27

Baš nas briga šta Hrvati izumiru dok se puni proračun i mi smo na vlasti.

Ne brini se , neće se nitko počešat di ga ne svrbi pa tako ni političari. Kad počmu gubit vlast onda se javljaju.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi - Page 2 Empty Re: Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:34

Nema nikakve demokrafske krize nit išta takvo. Da ima onda narod ne bi s 80% glasova podržao HDZ/SDP i njihove satelite koji drže PDV 25%

Ne serite više. Sve je u najboljem redu. Ajmo još malo iseljavnja i sloma nataliteta.

Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi - Page 2 Croatia_single_age_population_pyramid_2020
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pokerjocker 24/10/2021, 12:38

RayMabus wrote:Nema nikakve demokrafske krize nit išta takvo. Da ima onda narod ne bi s 80% glasova podržao HDZ/SDP i njihove satelite koji drže PDV 25%

Ne serite više. Sve je u najboljem redu. Ajmo još malo iseljavnja i sloma nataliteta.

jes ti cjepljen ili lud?
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:40

Ne postoje nikakvi demografski problemi a ev i zašto :

Žene imaju reprodukciju oko 25 godina a muški cijeli žiotni vijek više manje.

Kad imaš emanicipaciju onda žene uzimaju muškima poslove jer su oni jeftinija radna snaga i poslodavac ih lakše kontrolira. Bez stalnog posla i solidne plaće ne možeš ni očekivat da se ti muški žene i osnivaju porodice.

Onda to tako traje oko 30 godina dok ne dođe na naplatu i odjednom e prepolovi radna snaga na tržištu.

Onda one buduće generacije žena dobivaju veće porodiljne naknade jer sad je demografija problem.

Dakle sistem se onda vraća u ravnotežu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:46

pokerjocker wrote:
RayMabus wrote:Nema nikakve demokrafske krize nit išta takvo. Da ima onda narod ne bi s 80% glasova podržao HDZ/SDP i njihove satelite koji drže PDV 25%

jes ti cjepljen ili lud?
Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica

Pripadnik Aštar komande ( bića svjetlosti s puno znanja o umu )

Anđeoska hijerarhija ( ogranak anđeo znanja )

A ovo je majistor svjetslosti tj jedan od nas al drugi ogranak od mene :

[size=35]Proročanstvo Nikole Tesle koje zapanjuje: ‘Ovo je znak propadanja civilizacije’[/size]

Ovo je najveća tragedija svih vremena, kaže Tesla

https://www.dnevno.hr/vjera/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:47

Ovo je najveća tragedija svih vremena, kaže Tesla

Godine 1924. u intervjuu za američki Galveston Daily News, Nikola Tesla jedan od najvećih umova svijeta bez imalo je zadrške iznio je svoje mišljenje o ženama, a koje danas, pod rastućom eksplozijom ekstremnog feminizma, zapanjuje. Tesla, koji se nikada nije ženio, a živio je i čistoću potpuno posvećen znanosti, razumio je uzvišenu veličinu žene u njezinoj različitosti od muškarca, a prorekao je i propadanje civilizacije u trenutku kad se taj odnos poremeti.
Ovo su dijelovi njegova razmišljanja:
Oduvijek sam smatrao da žena posjeduje delikatne kvalitete, um i dušu zbog kojih je superiornija muškarcu. Stavljao sam je na pijedestal, figurativno rečeno, i smatrao je nadređenom muškarcu (…) Smatrao sam se nedostojnim nje.
Moć prave žene tako je velika, da vjerujem da bi lijepa žena – a to će reći lijepa duhom, ponašanjem i mislima, lijepa u svakom pogledu, neka vrsta boginje – ako bi se iznenada pojavila na zemlji, mogla zapovijedati cijelim svijetom.
Ipak, nastavlja, sve je to bilo nekad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:48

Sada je nježna žena blagog glasa kakvu sam obožavao praktički nestala. Na njezino mjesto došla je žena koja misli da je njen glavni uspjeh u životu u tome da se što više izjednači s muškarcem – odijevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste.
Žene su postale snažnije nego muškarci, i tjelesno i mentalno. Svijet je iskusio mnoge tragedije, no prema mojem mišljenju najveću tragediju svih vremena predstavljaju uvjeti u kojima se žena bori protiv muškaraca te u brojnim slučajevima zaista i uspijeva u tome.. Ta rastuća tendencija žena da zasjene muževnost znak je propadanja civilizacije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:49

Naša će civilizacija doći u stanje kakvo nalazimo kod pčela i drugih kukaca – u stanje u kojem će mužjak naprosto biti smaknut. U tom carstvu matrijarhata muškarci će biti u milosti žena i samo faktor u održavanju vrste.
Praktično sva velika dostignuća muškarca dosad su bila nadahnuta njegovom ljubavlju i posvećenošću ženi. Muškarac je bio nadahnut za velike stvari jer je neka žena vjerovala u njega, jer je želio zaslužiti njezino divljenje i poštovanje. Zato se borio za nju i stalno iznova riskirao svoj život, kaže Tesla.
Žene koje su neprestano uzbuđene zbog svoje ogromne ambicije da nadmaše muškarca u ovoj igri u isto vrijeme gube nešto što na kraju, čini mi se, vrijedi mnogo više nego što prazne počasti poslovnog ili profesionalnog uspjeha ikada mogu donijeti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:49

Na kraju, Tesla podsjeća da je povijest puna primjera predivnog utjecaja neobičnih žena.
Među njima su i majke velikih muškaraca. Ali njihov utjecaj ne leži u želji da nadmaše muškarca, ni da se izjednačavaju s njim. Možda zato što predstavlja finiji i osjetljiviji instrument, žena instinktivno zna svoju moć i razumije da njen stupanj leži u visokom položaju koji zauzima. A ono što je uzvišeno nikada se ne spušta na nivo običnog, zaključuje Tesla.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:50

Naša će civilizacija doći u stanje kakvo nalazimo kod pčela i drugih kukaca – u stanje u kojem će mužjak naprosto biti smaknut. U tom carstvu matrijarhata muškarci će biti u milosti žena i samo faktor u održavanju vrste.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 12:53

Pošto sam ja general GF s pet zvjezdica a to ti je ratni general a ujedno sam i Aštar komanda i kod nas žene trebaju da odgajaju buduće naraštaje i brinu za njihovo mentalno zdravlje i odgoj a to ne rade nego rade nešto drugo 

ONDA ĆU ZAKLAT OVU CIVILIZIACIJU.

JELI TI JASNO ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pokerjocker 24/10/2021, 13:08

je. apsolutno mi je sve jasno generale  :^0
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 13:10

pokerjocker wrote:je. apsolutno mi je sve jasno generale  :^0
I bolje ti.

Šta tebe brige da pada natalitet ? Pa nek pada. Kad padne još više dignit će porodiljne naknade.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 13:14

Žene imaju reprodukciju oko 25 godina i ova generacija žena je htjela samostalnost od muških i uzima muškima poslove. Em nema ih tko ženit jer ove njima uzimaju posao em mora sama radit.

Njoj prođe taj reproduktivni ciklus i ona nema potomstvo a dođu nove generacije kojima društvo sad plaća da rađaju.

Bog je pravedan. Kažnjava samo one koje treba kaznit a to je ova generacija žena koja je htjela svrgnit muške s vrha.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by pokerjocker 24/10/2021, 13:16

to naravno nije nikakva mjera, jer će 90 % korisnika biti cigani iz Pitomače i šiptari iz istre
pokerjocker
pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2021, 13:33

pokerjocker wrote:to naravno nije nikakva mjera, jer će 90 % korisnika biti cigani iz Pitomače i šiptari iz istre
A onda nemoj. Jako bitno. Nek tone demografija Hrvata. Vrlo važno.

Najbitnije je da se puni proračun i da smo mi ( HDZ/SDP i njihovi sateliti ) na vlasti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora 24/10/2021, 15:11

crvenkasti wrote:Bolje je sa nestanemo, nego da moramo živjet sa Srbima u Jugoslaviji.

S tim da smo mi bolje prošli, jer Srbi će nestati prije nas.
daj više promjeni ploču 
dosadan si 
jebo te srbi

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 24/10/2021, 15:16

Ray pa ti sve svodiš na razmnožavanje 

Crkva donijela deklaraciju u kojoj upozorava: Hrvatska u dubokoj demografskoj krizi - Page 2 1f60d

2014-04-29

Back to top Go down

Post by prckov 24/10/2021, 15:25

crvenkasti wrote:
prckov wrote:
prckov wrote:to je zato sto muskarci u braku nece da peru sudje
danas sam dobio peticu iz gradjanskog
uciteljica me pofalila 
pardon, pohvalila
nije povalila nego pohvalila

Ja znam bolji:
Pitala me učiteljica, koliko je 3+2.
Ja kažem 5.
A koliko je 2+3?
Ja kažem isti kurac.
I da mi 1.

u mene nije bio vic vec sarkazam
a da je bio vic, ne bi bio tolko star ko tvoj  :)

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/10/2021, 15:30

Sora wrote:
crvenkasti wrote:Bolje je sa nestanemo, nego da moramo živjet sa Srbima u Jugoslaviji.

S tim da smo mi bolje prošli, jer Srbi će nestati prije nas.
daj više promjeni ploču 
dosadan si 
jebo te srbi

To je tebi dosadno.

Ovo smo jer nismo Srbi. Nama je to sve. Naš smisao postojanja.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics