Niche
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Niche
Obozavan Trenta...
Lik ima svoj film i samo ga gura...
Glazba mu je premoćna...
I da, meni je njegov original ‘Hurt’-a bolji i draži nego Cashov...
<3
Lik ima svoj film i samo ga gura...
Glazba mu je premoćna...
I da, meni je njegov original ‘Hurt’-a bolji i draži nego Cashov...
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:<3Noor wrote:glupost...Princ od Čaira wrote:Noor wrote:sve je bolje od DU roktanja :)kic wrote:
meni je bas sexy dubrovacki
al zato oni hercegovci
Dobro, cela dalmacija priča pederski…
dalmatinsk dijalekt je toliko milozvucan i melodican da se topim slusajuci ga...
pito sam jednom covika u dalmaciji ...zaboravio sam casovnik i pita koliko je sati ...odgovorio mi tri kvatra od jedne ure ...nista mi nije bilo jasno...
EstebanEnrique-
2014-04-16
...sledeci put sam pitao kakva je bila utakmica ...reka je da je pogodija branku tri puta ...nista mi nije bilo i dalje jasno...mislio sam jadna zena ta branka ...proveo malo vise vrimena poslije sam svatio...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:...sledeci put sam pitao kakva je bila utakmica ...reka je da je pogodija branku tri puta ...nista mi nije bilo i dalje jasno...mislio sam jadna zena ta branka ...proveo malo vise vrimena poslije sam svatio...
Guest- Guest
...odem na trznicu i pitam ima li svezeg bostana ...nema ....imali li lubenice vidim iza da ima zaliha...nema ...pa dobro mozel se dobit neke dinje bar ...dinje ima
EstebanEnrique-
2014-04-16
zatim obidjem rivu ...uzmem sugaman i skabaceru pa na plazu ...velim sebi kad si u rimu
ponasaj se ko rimljanin....
ponasaj se ko rimljanin....
EstebanEnrique-
2014-04-16
fridrih-niche wrote:Trent je genije...jasambrend wrote:kic wrote:
Niče sluša nine inch nails, on nema sluha
Svak ima ponekad pravo zastranit u guilty pleasure...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:EstebanEnrique wrote:...sledeci put sam pitao kakva je bila utakmica ...reka je da je pogodija branku tri puta ...nista mi nije bilo i dalje jasno...mislio sam jadna zena ta branka ...proveo malo vise vrimena poslije sam svatio...
darth_vader-
2014-04-17
EstebanEnrique wrote:...odem na trznicu i pitam ima li svezeg bostana ...nema ....imali li lubenice vidim iza da ima zaliha...nema ...pa dobro mozel se dobit neke dinje bar ...dinje ima
darth_vader-
2014-04-17
Niche je pedercina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:EstebanEnrique wrote:...sledeci put sam pitao kakva je bila utakmica ...reka je da je pogodija branku tri puta ...nista mi nije bilo i dalje jasno...mislio sam jadna zena ta branka ...proveo malo vise vrimena poslije sam svatio...
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Niche je pedercina
ovo je u rangu onog kad je vracala sam sebe poslao u k
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4