Niche je nas
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Niche je nas
Dobro dosao u elitu.
Dokazao si se da pripadas
Najvecem ikada
Sieg heil
Dokazao si se da pripadas
Najvecem ikada
Sieg heil
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Re: Niche je nas
zato je kao slučajno nedavno išao gledati Herthu..
išao na instrukcije u Berlin mali od palube.. :^^
Sad nakon kupanja na Lokrumu i vatanja malo boje i jesan sexy...PhoebeBuffay wrote:Niche je sexy
:D
Guest- Guest
Berlin me oduševija...kid wrote:
zato je kao slučajno nedavno išao gledati Herthu..
išao na instrukcije u Berlin mali od palube.. :^^
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Berlin me oduševija...
To nije ništa čudno. Führer je htio da svaki čovjek koji dođe u Berlin ostane bez daha. Zato je izgrađen Tempelhof, da se oduševiš čim sletiš
scorpion wrote:fridrih_niche wrote:Berlin me oduševija...
To nije ništa čudno. Führer je htio da svaki čovjek koji dođe u Berlin ostane bez daha. Zato je izgrađen Tempelhof, da se oduševiš čim sletiš
Berlin arhitektonski nije ni u top 5 gradova evrope. Njegova čar je u samom gradskom duhu, a to nema nikakve veze sa vašim megadegenerikom...
Guest- Guest
Odlično zapažanje Berlin je 1945. sravljen sa zemljom, a od nacističkih građevina danas imaš: aerodrom Tempelhof, olimpijski stadion (Herta), zgradu Detlev-Rohwedder Haus, Flak nebodere i još pokoju građevinu od prije i za vrijeme nacizma. A cijeli plan izgradnje Berlina (Germanije) je propao nakon što je rat izgubljen.Serbia Strong wrote:Berlin arhitektonski nije ni u top 5 gradova evrope. Njegova čar je u samom gradskom duhu, a to nema nikakve veze sa vašim megadegenerikom...scorpion wrote:fridrih_niche wrote:Berlin me oduševija...
Ne smijem ni pomislit na šta bi grad ličio danas da je dobijen rat
scorpion wrote:Serbia Strong wrote:scorpion wrote:fridrih_niche wrote:.
Fala bogu pa je popušen rat...
Guest- Guest
scorpion wrote:Puši kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Serbia Strong wrote:scorpion wrote:fridrih_niche wrote:.
Jeste, bogu hvala...samo, jos koju godinu cete kmecati, a onda se opet ide na mitomanija level o dobivenim bitkama i ratovima diljem vasione...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Serbia Strong wrote:scorpion wrote:Serbia Strong wrote:scorpion wrote:
Jeste, bogu hvala...samo, jos koju godinu cete kmecati, a onda se opet ide na mitomanija level o dobivenim bitkama i ratovima diljem vasione...
O čemu ti, budalo?
Guest- Guest
O popusenim ratovima kojI s vremenom konvertiraju u pobjede...poznato?
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2