Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
Ako cijepivo ne može riješiti virus, onda može napraviti epidemiju opasnijom.melkior wrote:Ne sjećam se kakvo sam imao stajalište o Švedskoj? Koliko se sjećam, rekao sam da se nećemo riješiti epidemije dok god država ne propiše obvezu cijepljenja za sve jer virus mutira brže nego što se ljudi cijepe, i to je činjenica.mutava baštarda wrote:Tema je segregacija i aparthejd... Jel' ti se popravilo išta stajalište o Švedskoj?melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
Koje budalastine retardirane. Kad i cijepljeni sire virus i cijepljeni mogu popusiti covid.
Mogu, ali 10x manje. Onda je svega 10x manje. Amen.
Kao što loša primjena antibiotika učini superbakterija, tako i upotreba cijepiva čini da sada ima duplo više mrtvih nego prošlo godine kada nije bilo cijepiva, a virus umisto da slabi on pojačava.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
Pa ok, država ne može jamčiti apsolutno zdravlje, resursi države i zdravstvenog sustava su ionako već prenapregnuti, država je već platila milijarde za cjepivo, ostalo je u domeni odgovornosti pojedinca pa nek se jebu svi skupa.mutava baštarda wrote:Podržavam, a dodao bi da sami plaćaju trošak oni koji cijepljeni završe zbog Covida i posljedica cijepiva u bolnici ili na groblju.melkior wrote:Predsjednik Milanović je u pravu, čim je država nabavila dovoljno cjepiva, restriktivne mjere su izgubile smisao.Šandor Winnetou wrote:Jebeš li ga no to je možda i dio odgovora na krizu, možda je odgovor i u lijeku za ovu pošast, možda u kombinaciji svega... no ići jednim putem i lutati... e tu već lako završimo u bezdanu ili što bi moja pokojna majka rekla odošmo u sto dubina!melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
Koje budalastine retardirane. Kad i cijepljeni sire virus i cijepljeni mogu popusiti covid.
Ja bih ukinuo sve epidemiološke mjere, ali bih uveo jednu novu: tko se nije cijepio a završio je u bolnici zbog Covida, neka si sam plaća troškove liječenja.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ponoviti ću opet, neka to učini i za cijepljene koji završe u bolnici zbog virusa i posljedica cijepljenja. A ovo što spada pod posljedice cijepljenja, tu štetu ne snosi proizvođač nego porezni obveznici i smatram da bi se i tu osobe koje su odbile primiti eksperimentalno netestirano cijepivo trebale izuzeti i prepustiti trošak zamorcima.melkior wrote:Problem je s državom što bi se jebala a da joj ne uđe, a isto je i s građanima. Ili propišite obvezu cijepljenja za sve ili ukinite sve mjere, osim one da necijepljeni koji završe u bolnicama sami plaćaju troškove liječenja.melkior wrote:Ne sjećam se kakvo sam imao stajalište o Švedskoj? Koliko se sjećam, rekao sam da se nećemo riješiti epidemije dok god država ne propiše obvezu cijepljenja za sve jer virus mutira brže nego što se ljudi cijepe, i to je činjenica.mutava baštarda wrote:Tema je segregacija i aparthejd... Jel' ti se popravilo išta stajalište o Švedskoj?melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
Za ovakve kao što si ti, ukoliko bi država propisivala obvezu cijepljenja, tražio bih da se takve cijepi u dupe a ne u rame...mutava baštarda wrote:Ako cijepivo ne može riješiti virus, onda može napraviti epidemiju opasnijom.melkior wrote:Ne sjećam se kakvo sam imao stajalište o Švedskoj? Koliko se sjećam, rekao sam da se nećemo riješiti epidemije dok god država ne propiše obvezu cijepljenja za sve jer virus mutira brže nego što se ljudi cijepe, i to je činjenica.mutava baštarda wrote:Tema je segregacija i aparthejd... Jel' ti se popravilo išta stajalište o Švedskoj?melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
Kao što loša primjena antibiotika učini superbakterija, tako i upotreba cijepiva čini da sada ima duplo više mrtvih nego prošlo godine kada nije bilo cijepiva, a virus umisto da slabi on pojačava.
2015-08-09
Eh da ako netko umre od cijepiva zašto bi mu ja kao porezni obveznik morao sudjelovati u trošku da kupi nešto čime će sam sebi oduzet ili skratiti život. Neka plate iz svog džepa.melkior wrote:Pa ok, država ne može jamčiti apsolutno zdravlje, resursi države i zdravstvenog sustava su ionako već prenapregnuti, država je već platila milijarde za cjepivo, ostalo je u domeni odgovornosti pojedinca pa nek se jebu svi skupa.mutava baštarda wrote:Podržavam, a dodao bi da sami plaćaju trošak oni koji cijepljeni završe zbog Covida i posljedica cijepiva u bolnici ili na groblju.melkior wrote:Predsjednik Milanović je u pravu, čim je država nabavila dovoljno cjepiva, restriktivne mjere su izgubile smisao.Šandor Winnetou wrote:Jebeš li ga no to je možda i dio odgovora na krizu, možda je odgovor i u lijeku za ovu pošast, možda u kombinaciji svega... no ići jednim putem i lutati... e tu već lako završimo u bezdanu ili što bi moja pokojna majka rekla odošmo u sto dubina!melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
Ja bih ukinuo sve epidemiološke mjere, ali bih uveo jednu novu: tko se nije cijepio a završio je u bolnici zbog Covida, neka si sam plaća troškove liječenja.
U stvari, nije eksperimentalno netestirano cjepivo, baš naprotiv, ne postoji cjepivo u povijesti kao cjepivo protiv Covida koje je imalo tako širok bazen populacije za testiranje...Prestanite lagati da cjepivo nije testirano...mutava baštarda wrote:Ponoviti ću opet, neka to učini i za cijepljene koji završe u bolnici zbog virusa i posljedica cijepljenja. A ovo što spada pod posljedice cijepljenja, tu štetu ne snosi proizvođač nego porezni obveznici i smatram da bi se i tu osobe koje su odbile primiti eksperimentalno netestirano cijepivo trebale izuzeti i prepustiti trošak zamorcima.melkior wrote:Problem je s državom što bi se jebala a da joj ne uđe, a isto je i s građanima. Ili propišite obvezu cijepljenja za sve ili ukinite sve mjere, osim one da necijepljeni koji završe u bolnicama sami plaćaju troškove liječenja.melkior wrote:Ne sjećam se kakvo sam imao stajalište o Švedskoj? Koliko se sjećam, rekao sam da se nećemo riješiti epidemije dok god država ne propiše obvezu cijepljenja za sve jer virus mutira brže nego što se ljudi cijepe, i to je činjenica.mutava baštarda wrote:Tema je segregacija i aparthejd... Jel' ti se popravilo išta stajalište o Švedskoj?melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
2015-08-09
Ako se cijepio pa zarazio, nije se zarazio svojom krivnjom, naprotiv, ako se odbijao cijepiti pa zarazio, zarazio se svojom krivnjom, i još 5-oricu drugih oko sebe.mutava baštarda wrote:Eh da ako netko umre od cijepiva zašto bi mu ja kao porezni obveznik morao sudjelovati u trošku da kupi nešto čime će sam sebi oduzet ili skratiti život. Neka plate iz svog džepa.melkior wrote:Pa ok, država ne može jamčiti apsolutno zdravlje, resursi države i zdravstvenog sustava su ionako već prenapregnuti, država je već platila milijarde za cjepivo, ostalo je u domeni odgovornosti pojedinca pa nek se jebu svi skupa.mutava baštarda wrote:Podržavam, a dodao bi da sami plaćaju trošak oni koji cijepljeni završe zbog Covida i posljedica cijepiva u bolnici ili na groblju.melkior wrote:Predsjednik Milanović je u pravu, čim je država nabavila dovoljno cjepiva, restriktivne mjere su izgubile smisao.Šandor Winnetou wrote:Jebeš li ga no to je možda i dio odgovora na krizu, možda je odgovor i u lijeku za ovu pošast, možda u kombinaciji svega... no ići jednim putem i lutati... e tu već lako završimo u bezdanu ili što bi moja pokojna majka rekla odošmo u sto dubina!melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
2015-08-09
Ako se pridržavaš svih epidemioloških mjera pa se zaraziš i oboliš, imaš bad luck, usprkos tome što si čuvao sebe i druge. Ako se ne pridržavaš mjera pa se zaraziš i oboliš, sam si kriv, a osim toga još si i bioterorist.
2015-08-09
Najluđi su starci, oni kažu, ne izlazim nikuda iz kuće pa se neću cijepiti. Ma da, tko će prije trebati doktora, zdravi cijepljeni 30-godišnjak ili necijepljeni 60-godišnjak, pa i nevezano za koronu?
2015-08-09
Zero tolerancije na staru populaciju; cijepite se ili umrite, ne može zbog vas svijet stati.
2015-08-09
melkior wrote:U stvari, nije eksperimentalno netestirano cjepivo, baš naprotiv, ne postoji cjepivo u povijesti kao cjepivo protiv Covida koje je imalo tako širok bazen populacije za testiranje...Prestanite lagati da cjepivo nije testirano...mutava baštarda wrote:Ponoviti ću opet, neka to učini i za cijepljene koji završe u bolnici zbog virusa i posljedica cijepljenja. A ovo što spada pod posljedice cijepljenja, tu štetu ne snosi proizvođač nego porezni obveznici i smatram da bi se i tu osobe koje su odbile primiti eksperimentalno netestirano cijepivo trebale izuzeti i prepustiti trošak zamorcima.melkior wrote:Problem je s državom što bi se jebala a da joj ne uđe, a isto je i s građanima. Ili propišite obvezu cijepljenja za sve ili ukinite sve mjere, osim one da necijepljeni koji završe u bolnicama sami plaćaju troškove liječenja.melkior wrote:Ne sjećam se kakvo sam imao stajalište o Švedskoj? Koliko se sjećam, rekao sam da se nećemo riješiti epidemije dok god država ne propiše obvezu cijepljenja za sve jer virus mutira brže nego što se ljudi cijepe, i to je činjenica.mutava baštarda wrote:Tema je segregacija i aparthejd... Jel' ti se popravilo išta stajalište o Švedskoj?melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
Pa cijepivo se testira još godinu, godinu ipol. Zanimljivo je da su u međuvremenu procijepili i kontrolnu skupinu.melkior wrote:U stvari, nije eksperimentalno netestirano cjepivo, baš naprotiv, ne postoji cjepivo u povijesti kao cjepivo protiv Covida koje je imalo tako širok bazen populacije za testiranje...Prestanite lagati da cjepivo nije testirano...mutava baštarda wrote:Ponoviti ću opet, neka to učini i za cijepljene koji završe u bolnici zbog virusa i posljedica cijepljenja. A ovo što spada pod posljedice cijepljenja, tu štetu ne snosi proizvođač nego porezni obveznici i smatram da bi se i tu osobe koje su odbile primiti eksperimentalno netestirano cijepivo trebale izuzeti i prepustiti trošak zamorcima.melkior wrote:Problem je s državom što bi se jebala a da joj ne uđe, a isto je i s građanima. Ili propišite obvezu cijepljenja za sve ili ukinite sve mjere, osim one da necijepljeni koji završe u bolnicama sami plaćaju troškove liječenja.melkior wrote:Ne sjećam se kakvo sam imao stajalište o Švedskoj? Koliko se sjećam, rekao sam da se nećemo riješiti epidemije dok god država ne propiše obvezu cijepljenja za sve jer virus mutira brže nego što se ljudi cijepe, i to je činjenica.mutava baštarda wrote:Tema je segregacija i aparthejd... Jel' ti se popravilo išta stajalište o Švedskoj?melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
A sve je na povjerenju proizvođaču što bi moglo značiti da teoretski u cijepivu može biti i mišomor.
To bi stalo kada ne bi bilo više primjera da krivulja zaraze prati krivulju cijepljenja. Pa bi u tom slučaju postojala mogućnost da su oni koji odbiju cijepljenje odgovorni za manje zaraze od od onih koji ne odbiju.melkior wrote:Ako se cijepio pa zarazio, nije se zarazio svojom krivnjom, naprotiv, ako se odbijao cijepiti pa zarazio, zarazio se svojom krivnjom, i još 5-oricu drugih oko sebe.mutava baštarda wrote:Eh da ako netko umre od cijepiva zašto bi mu ja kao porezni obveznik morao sudjelovati u trošku da kupi nešto čime će sam sebi oduzet ili skratiti život. Neka plate iz svog džepa.melkior wrote:Pa ok, država ne može jamčiti apsolutno zdravlje, resursi države i zdravstvenog sustava su ionako već prenapregnuti, država je već platila milijarde za cjepivo, ostalo je u domeni odgovornosti pojedinca pa nek se jebu svi skupa.mutava baštarda wrote:Podržavam, a dodao bi da sami plaćaju trošak oni koji cijepljeni završe zbog Covida i posljedica cijepiva u bolnici ili na groblju.melkior wrote:Predsjednik Milanović je u pravu, čim je država nabavila dovoljno cjepiva, restriktivne mjere su izgubile smisao.Šandor Winnetou wrote:Jebeš li ga no to je možda i dio odgovora na krizu, možda je odgovor i u lijeku za ovu pošast, možda u kombinaciji svega... no ići jednim putem i lutati... e tu već lako završimo u bezdanu ili što bi moja pokojna majka rekla odošmo u sto dubina!melkior wrote:Fali efikasnije cjepivo. Izraelska studija potvrđuje da najbolji imunitet imaju oni koji su preboljeli Covid i nakon toga se cijepili. Takvi imaju bolji imunitet od onih koji ga nisu preboljeli a cijepili su se s obje doze. U stvari, Lauc je u pravu, svi bi se trebali zaraziti pa procijepiti, ili prvo procijepiti pa zaraziti, osim starije populacije, oni bi se trebali samo cijepiti ili samo zarazitiŠandor Winnetou wrote:Apsolutno nebitno, žarište se stvorilo i u Australiji gdje je praktično sve zaključano devet mjeseci. Vrijeme je da se uzmu novi parametri u igru, očito je da u dosadašnjim formulama uzračuna puno toga fali.Eroo wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:https://www.dnevnik.ba/vijesti/austrija-uvodi-novi-lockdown-necijepljeni-ce-moci-samo-izlaziti-na-ulicu-i-to-u-izvanrednim-situacijama-2619287?fbclid=IwAR3WW9WaIcADA4RRAKxiB7iehu5R3-yoOg69BGpeXQeTjk3sAcD-1lKBt6A
Bioteorizam je GoF research. Čovjek koji se time bavio u Wuhanu sada vodi program cijepljenja u Americi.melkior wrote:Ako se pridržavaš svih epidemioloških mjera pa se zaraziš i oboliš, imaš bad luck, usprkos tome što si čuvao sebe i druge. Ako se ne pridržavaš mjera pa se zaraziš i oboliš, sam si kriv, a osim toga još si i bioterorist.
Sretno s trećom
Ako ovo uvedu moguci su i sukobi
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
U Jugi nije bilo sukoba, a svi su se bili cijepili za manje od mjesec dana.newuser wrote:Ako ovo uvedu moguci su i sukobi
Znaš li zašto nije bilo sukoba, ili da ti ja objasnim?
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Nekoliko milijardi ljudi na svijetu je već cijepljeno, što će reći da je cjepivo itekako provjereno.
Nigdje ne vidim pomor ljudi zbog cijepljenja... Alooo?
2016-07-22
Nema toga u medijima ima nuspojava.
2015-09-09
Da nema PCR testa ni pandemiju ne bi vidio.Eroo wrote:Nekoliko milijardi ljudi na svijetu je već cijepljeno, što će reći da je cjepivo itekako provjereno.
newuser likes this post
Nemoj, dovoljno si objasnjavao.Eroo wrote:U Jugi nije bilo sukoba, a svi su se bili cijepili za manje od mjesec dana.newuser wrote:Ako ovo uvedu moguci su i sukobi
Znaš li zašto nije bilo sukoba, ili da ti ja objasnim?
2015-09-09
U pravusi.mutava baštarda wrote:Da nema PCR testa ni pandemiju ne bi vidio.Eroo wrote:Nekoliko milijardi ljudi na svijetu je već cijepljeno, što će reći da je cjepivo itekako provjereno.
2016-07-22
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» '' Engleska ide u novi lockdown, Johnson objavio tko će sve moći izlaziti van''
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Austrija: Strani političari više neće moći da mitinguju
» Austrija uvodi policijski sat
» Austrija zabranjuje burke i uvodi obavezan rad za imigrante
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» Austrija: Strani političari više neće moći da mitinguju
» Austrija uvodi policijski sat
» Austrija zabranjuje burke i uvodi obavezan rad za imigrante
Page 2 of 7