'' Engleska ide u novi lockdown, Johnson objavio tko će sve moći izlaziti van''
Page 1 of 1
'' Engleska ide u novi lockdown, Johnson objavio tko će sve moći izlaziti van''
Engleska ide u novi lockdown, Johnson objavio tko će sve moći izlaziti van
A kad ćemo mi?
A kad ćemo mi?
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Engleska ide u novi lockdown, Johnson objavio tko će sve moći izlaziti van''
eto... dragi prijatelji kako je krenilo da vam zaželim Sritan Božić i Novu Godinu dok se još može...
Re: '' Engleska ide u novi lockdown, Johnson objavio tko će sve moći izlaziti van''
hahahahahahahahahahahahahahahahamutava baštarda wrote:eto... dragi prijatelji kako je krenilo da vam zaželim Sritan Božić i Novu Godinu dok se još može...
red wolf-
2016-02-10
Sve više europskih zemalja ide u novi lockdown, dosta ih je uvelo policijski sat
A mi?
A mi?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Sve više europskih zemalja ide u novi lockdown, dosta ih je uvelo policijski sat
A mi?
vi ne..hahahahahahahahaha
Guest- Guest
Čačića u maricu, Maricu na Ivicu...Ivicu u lockdownLegendovich wrote:red wolf wrote:Sve više europskih zemalja ide u novi lockdown, dosta ih je uvelo policijski sat
A mi?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Čačića u maricu, Maricu na Ivicu...Ivicu u lockdownLegendovich wrote:red wolf wrote:Sve više europskih zemalja ide u novi lockdown, dosta ih je uvelo policijski sat
A mi?
Guest- Guest
Similar topics
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» Papa Franjo objavio da će svećenici moći davati oprost za pobačaj
» Johnson odbio novi referendum o nezavisnosti Škotske
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» NAŠ PRIJATELJ BORIS JOHNSON: NOVI BRITANSKI LIDER ISTINSKI JE ZALJUBLJENIK U HRVATSKU
» Papa Franjo objavio da će svećenici moći davati oprost za pobačaj
» Johnson odbio novi referendum o nezavisnosti Škotske
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» NAŠ PRIJATELJ BORIS JOHNSON: NOVI BRITANSKI LIDER ISTINSKI JE ZALJUBLJENIK U HRVATSKU
Page 1 of 1