Korona novosti i spoznaje
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Meni nije lako zato šta ni ovi naši ovdje nisu ništa bolji od vas. Jebla nas politika.epikur37 wrote:Mislim da smo mi i Bugari najlošiji kad je cijepljenje u pitanju i Srbi...
Eri nije lako
Sad tek vidim kakvi sve klipani pretendiraju biti "vlast". Ni d od državnika.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Živim razdoblje u kojem uživam (već imam sve što mi treba i koliko mi treba).Noor wrote:ne spava uopce :)AssadNaPodmornici wrote:Bogte sinoć napisao post i gledam sada 15h kasnije već ovaj luđak nakeljao nekoliko stranica spama xd naravno da neću čitati
Treba to zaslužiti i zaraditi. A ti i vi? Što vi radite po forumima? Dangubite?
Ja sam u vašim godinama imao pametnije stvari na programu (vic o dva ribara).
Vidiš, u tvojim godinama sam spavao, vjerovala ili ne, svaku drugu noć.
Znam brzo spavati i treba mi veoma malo za odmaranje mozga. To sam naslijedio
od moje pok. mame. Ona je ponekad spavala recimo 15 minuta.
Ne smiji se, moj nekadašnji cimer si je navijao vekericu da ga probudi kroz 5 minuta.
2016-07-22
PS: Za izraze sućuti se svima zahvaljujem.
sjever europe ukida sva ta sranja.
što god safet lagao njemačka ide prema totalnom ukidanju "mjera"
kaj bu se desilo?
safet bu nas uvjeravao da je on o tome pisao ne 45.
nenenene.
niti 41e.
ne.
on je o štetnosti maski pisao 1229e
što god safet lagao njemačka ide prema totalnom ukidanju "mjera"
kaj bu se desilo?
safet bu nas uvjeravao da je on o tome pisao ne 45.
nenenene.
niti 41e.
ne.
on je o štetnosti maski pisao 1229e
2014-12-30
na ovom forumu samo si ti bez osobnog života.Eroo wrote:Ima kakav ti nikad nećeš imat. Umrit ćeš sam ka pas.AssadNaPodmornici wrote:Pa ima li as život van ovoga rubnog foruma xd
Posli dodam nešto pametno
stalno drugima nekaj predbacuješ, spočitavaš i kasnije se "hvališ" kako si sjedio iizmeđu dva stupa na putu za wc.
iz svega tvoga se jednostavno da pročitati da ti je život mizerija.
djeca te odjebala, žena.
zašto bi joda umro kao ti kada ima ljude oko sebe?
prijatelje, rodbinu?
samo ti nemaš nikog.
veber-
2014-12-30
Svi sve znaju i o meni i o tebi, prosudit će sami.veber wrote:na ovom forumu samo si ti bez osobnog života.Eroo wrote:Ima kakav ti nikad nećeš imat. Umrit ćeš sam ka pas.AssadNaPodmornici wrote:Pa ima li as život van ovoga rubnog foruma xd
Posli dodam nešto pametno
stalno drugima nekaj predbacuješ, spočitavaš i kasnije se "hvališ" kako si sjedio iizmeđu dva stupa na putu za wc.
iz svega tvoga se jednostavno da pročitati da ti je život mizerija.
djeca te odjebala, žena.
zašto bi joda umro kao ti kada ima ljude oko sebe?
prijatelje, rodbinu?
samo ti nemaš nikog.
Moji bi odgovori na tvoje preseravanje bili suvišni.
A-ha, pazi na mačku!
2016-07-22
Eroo wrote:od moje pok. mame. Ona je ponekad spavala recimo 15 minuta.Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Vidiš, u tvojim godinama sam spavao, vjerovala ili ne, svaku drugu noć.
Ne smiji se, moj nekadašnji cimer si je navijao vekericu da ga probudi kroz 5 minuta.
sada je ipak puno toga jasnije...imala bi struka ovdje materijala za tri dizertacije i 4 doktorata.......majko mila....
čuj i glupost, brata pokopao uz vojne počasti? pa to nije podatak koji se iznosi na forumu, osim u svrhu kurčenja i samohvale... meni je žena dns otišla u dućan pa je kupila cigarete tak da mi je na računu ostalo svega 86000 kuna, a na firmi 300000. drugu firmu nisam kontrolirao jer sam u džepu još imao 15000 kuna. ne znam kolko imam na deviznom, nisam siguran jer mi je kartica ostala u nekretnini na moru....
eto, tako otprilike izgledate vas dva debila sa svojim antipatičnim laganjem samih sebe...
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Marš u 3 p. materine, mudžoš. Odi među svoje i tamo laj.pokerjocker wrote:Eroo wrote:od moje pok. mame. Ona je ponekad spavala recimo 15 minuta.Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Vidiš, u tvojim godinama sam spavao, vjerovala ili ne, svaku drugu noć.
sada je ipak puno toga jasnije...imala bi struka ovdje materijala za tri dizertacije i 4 doktorata.......majko mila....
čuj i glupost, brata pokopao uz vojne počasti? pa to nije podatak koji se iznosi na forumu, osim u svrhu kurčenja i samohvale... meni je žena dns otišla u dućan pa je kupila cigarete tak da mi je na računu ostalo svega 86000 kuna, a na firmi 300000. drugu firmu nisam kontrolirao jer sam u džepu još imao 15000 kuna. ne znam kolko imam na deviznom, nisam siguran jer mi je kartica ostala u nekretnini na moru....
eto, tako otprilike izgledate vas dva debila sa svojim antipatičnim laganjem samih sebe...
2016-07-22
Prosvjedi u 20./21.
Calgary
Zagreb
Rijeka
Torino
Brisbane
Thessaloniki
Montreal
Barcelona
München
Tel Aviv
Boston
New York
Bern
Melbourne
Trieste
Kiev
Riga
Ljubljana
Milano
Paris
Amsterdam
Kapolei
Cape Town
Marseille
Strasbourg
Denver
Toronto
Genova
Verona
Cagliari
Livorno
Berlin
Wien
Galati
Durban
Waikiki
Las Vegas
Philadelphia
San Diego
New Hampshire
Reno
Lyon
Lille
Roma
Napoli
London
Glasgow
Tunis
Washington ...
(nastavite niz)
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vidim od zadnjeg mog posta prije par sati, išao sam vanka i opet idem, luđak naspama još dvije stranice spama i dalje roka.. aj nema veze evo malo ozbiljnih informacija da tko pročita u šumi njegovog spama
pazi "analize" "ludog novinara najvećeg stručnjaka inače sa srednjom stručnom spremom Nenada Jarića Daunehaura, popularno nazvanog "Lockenhauer".. "da oni koji su umrli od cijepiva su većinom stari i bolesni" hahah.
a inače od korone umiru mladi i zdravi
inače tko od vas nije zaključan u podrumu i ne klika cijeli dan na index.hr, forum, net.hr, yutarnji, večeri , n1, i ignorira luđake po internetu , nego izlazi vanka sa ekipom, ide na trening , druženja, kafiće, šoping centre, radi, viđa familiju --- svi bi pomislili da ne postoji nikakva pandemija. ljudi normalno žive, aj nažalost još viđamo maske po šoping centrima ali sve manje , van toga , nigdje ništa, normalan život.
međutim odeš na internet, imaš osjećaj kao da je ono kada su isti mediji dijelili videa iz Kine(i ovaj luđak i dalje vjeruje da je takvo stanje) .. gdje ljudi umiru na ulici, ruše se, u bolnicama navodno kaos , ljudi vrište, na sreću ništa od toga nema.
10-20 ljudi umre dnevno sa ili od corone, prosjek umrlih se kreće između 76-80godina, evo stavio sam link, isti dan kada je umrlo 13 ljudi SA ili od korone(dakle većini njih korona i nije bila glavni uzrok smrti) , taj dan njihov prosjke je bio 76.4godine, isti dan je umrlo 20branitelja koji su u prosjeku bili 20godina mlađi od kardio-vaskularnih bolesti i rakova - i nikoga nije bilo briga.
dakle isti dan umre duplo više branitelja, koji su 20 godina mlađi, ali nikoga nije briga.. nema naslovnica u medijima, nema zagovaranja putovnica i sličnih sranja.. pomislite
pazi "analize" "ludog novinara najvećeg stručnjaka inače sa srednjom stručnom spremom Nenada Jarića Daunehaura, popularno nazvanog "Lockenhauer".. "da oni koji su umrli od cijepiva su većinom stari i bolesni" hahah.
a inače od korone umiru mladi i zdravi
inače tko od vas nije zaključan u podrumu i ne klika cijeli dan na index.hr, forum, net.hr, yutarnji, večeri , n1, i ignorira luđake po internetu , nego izlazi vanka sa ekipom, ide na trening , druženja, kafiće, šoping centre, radi, viđa familiju --- svi bi pomislili da ne postoji nikakva pandemija. ljudi normalno žive, aj nažalost još viđamo maske po šoping centrima ali sve manje , van toga , nigdje ništa, normalan život.
međutim odeš na internet, imaš osjećaj kao da je ono kada su isti mediji dijelili videa iz Kine(i ovaj luđak i dalje vjeruje da je takvo stanje) .. gdje ljudi umiru na ulici, ruše se, u bolnicama navodno kaos , ljudi vrište, na sreću ništa od toga nema.
10-20 ljudi umre dnevno sa ili od corone, prosjek umrlih se kreće između 76-80godina, evo stavio sam link, isti dan kada je umrlo 13 ljudi SA ili od korone(dakle većini njih korona i nije bila glavni uzrok smrti) , taj dan njihov prosjke je bio 76.4godine, isti dan je umrlo 20branitelja koji su u prosjeku bili 20godina mlađi od kardio-vaskularnih bolesti i rakova - i nikoga nije bilo briga.
dakle isti dan umre duplo više branitelja, koji su 20 godina mlađi, ali nikoga nije briga.. nema naslovnica u medijima, nema zagovaranja putovnica i sličnih sranja.. pomislite
Odlucila sam i ja zaspamat' temu .. tko zna, mozda uskoro osvane i Sveglia Croazia
violator wrote:
Prosvjedi u 20./21.
Calgary
Zagreb
Rijeka
Torino
Brisbane
Thessaloniki
Montreal
Barcelona
München
Tel Aviv
Boston
New York
Bern
Melbourne
Trieste
Kiev
Riga
Ljubljana
Milano
Paris
Amsterdam
Kapolei
Cape Town
Marseille
Strasbourg
Denver
Toronto
Genova
Verona
Cagliari
Livorno
Berlin
Wien
Galati
Durban
Waikiki
Las Vegas
Philadelphia
San Diego
New Hampshire
Reno
Lyon
Lille
Roma
Napoli
London
Glasgow
Tunis
Washington ...
(nastavite niz)
Guest- Guest
A šta očekivati osim laž...AssadNaPodmornici wrote:
dakle isti dan umre duplo više branitelja, koji su 20 godina mlađi, ali nikoga nije briga..
Na istu rečenicu (c.p. od Mutavog, a Mutavi od... itd) sam već odgovorio, tako da je suvišno ponavljati se.
2016-07-22
safete za tebe znamo da je slovenija u pičkimaterinoj pa iz novog mesta nisi mogao u karlovac.
etna je recimo iz kanade "zapalio" za hrvatsku.
što je tebe spriječilo na putu?
etna je recimo iz kanade "zapalio" za hrvatsku.
što je tebe spriječilo na putu?
2014-12-30
znsm što te spriječilo, ali to je neka druga tema.
odi udahni zraka dok još možeš,
jer ne znaš kome zvono zvoni.
odi udahni zraka dok još možeš,
jer ne znaš kome zvono zvoni.
2014-12-30
Sve sami Hrvat do hrvata, OJXAAA...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
stari moj, nemoj biti kao safet.
u njemačkoj se make nose u trgovinama,
ako murja inzistira, dobije po pički.
tako da ne inzistiraju, rini zeme su desniji i radikalniji po pitanju ljudkih prava.
ćenifera bi vjerovatno šupakmeraklije malo našupčile.
čisto da nije sam u tuđoj zemlji.
veber-
2014-12-30
Ovi šta ih ja znam da gori rade sve cijepljeni. Iman jednog rođaka Jugoslavena, antifašistu, on se cijepio iz ideoloških razloga, a ovi ostali normalni zato što su olakšali život, ne zbog zdravlja. Šura je zadnji,.tek neki dan, putuje po Evropi i dopizdilo mu čačkanje po nosu.veber wrote:stari moj, nemoj biti kao safet.
u njemačkoj se make nose u trgovinama,
ako murja inzistira, dobije po pički.
tako da ne inzistiraju, rini zeme su desniji i radikalniji po pitanju ljudkih prava.
ćenifera bi vjerovatno šupakmeraklije malo našupčile.
čisto da nije sam u tuđoj zemlji.
ja se ne dam.
proučavam rusa.
bu kihnul ili ne bu.
mislim bio je u rusiji.
rastavljen ko i safet pa svratio u par puffova.
malo je biblij proučavao.
safet više nije krščanin?
koronaš je?
ide od vrata do vrata ko oni jahve te se sjetikadamorašporez platiti?
proučavam rusa.
bu kihnul ili ne bu.
mislim bio je u rusiji.
rastavljen ko i safet pa svratio u par puffova.
malo je biblij proučavao.
safet više nije krščanin?
koronaš je?
ide od vrata do vrata ko oni jahve te se sjetikadamorašporez platiti?
2014-12-30
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje