Umro Dragan Pantelic
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Umro Dragan Pantelic
https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/panta-je-bio-svestran-dok-mu-je-bilo-zabranjeno-da-igra-fudbal-zaigrao-je-u-nisu-kod-legendernog-2021-10-20
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Umro Dragan Pantelic
nisi morao da otvoris temu,
kad ti je nebitno.
ja mu zelim spokoj dusi,
i laku zemlju.
kad ti je nebitno.
ja mu zelim spokoj dusi,
i laku zemlju.
2020-04-21
jel to onaj što toliko jako ispucao loptu da je zabio gol?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne da mi je bio nesto simpatican..ali radnicki iz nisa sam postivao jer je protiv svih igrao jednako i protiv zvezde,partizana...bez obzira sto je bio klub iz srbije za razliku od drugih koji su iskreno bile fijala ili zvezde ili partizana...shodno tome valjda zbog toga pantelic je rijetko branio za jugu mada je bio u to vrijeme vjerojatno najbolji golman..
2015-09-08
R.I.P.
Bio je strasan vratar. Jedan od najboljih koje je Juga dala.
Da, on je dao gol sa svoga gola...dao ga slavnom Enveru Maricu
Bio je strasan vratar. Jedan od najboljih koje je Juga dala.
Da, on je dao gol sa svoga gola...dao ga slavnom Enveru Maricu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Po meni ako izuzmemo tadasnju veliku cetvorku najteze gostovanje je bilo u nisu..rijetko je radnicki gubio u nisu ali su bili dosta tanji na gostovanjima...vjerojatno pristup..sjecam se kad je hajduk vodio 2-0 u nisu negdje do 60 minute..onda kao da je netko nabio feferone u guzicu igraca radnickog..poceli su igrati kao da je prva minuta..napad za napadom..hajduk doslovno nije mogao proci na polovicu radnickog i radnicki pobjedi 3-2..
2015-09-08
Zvali su ga godinama i zvezda(najvise),partizan,hajduk...ostao vjeran radnickom i kad su se borili za opstanak i kad su bili u europi..znam da mu je zvezda nudila ugovor nek sam napise cifru i uvjete..ovaj odbijao..onda ga je miljanic na zub uzeo..pa je rijetko branio za jugu...zvezdi je zabio tri gola iz jedanaesterca i uvijek protiv njih dobro branio
2015-09-08
vuksadinare wrote:https://www.srbijadanas.com
to je bilo jutros
ima li šta iza podne
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
laka mu zemlja...
dam glavu da je bio vakcinisan
Sljedeca tetrijebova sl8ka - dragan pantelica iz albuma sa slicicama fudbalera sezona 1981/82
2015-09-08
Ko ti je ova ljepojka na avataruNoor wrote:laka mu zemlja...
2015-09-24
sestra blizankaRingo10 wrote:Ko ti je ova ljepojka na avataruNoor wrote:laka mu zemlja...
Lijepo Bogami... potražit ću ti sestru... tebe ne mogu udata siNoor wrote:sestra blizankaRingo10 wrote:Ko ti je ova ljepojka na avataruNoor wrote:laka mu zemlja...
Iako to meni nikad nije bila prepreka
2015-09-24
Gluposti!!!!!!!vuksadinare wrote:Ne da mi je bio nesto simpatican..ali radnicki iz nisa sam postivao jer je protiv svih igrao jednako i protiv zvezde,partizana...bez obzira sto je bio klub iz srbije za razliku od drugih koji su iskreno bile fijala ili zvezde ili partizana...shodno tome valjda zbog toga pantelic je rijetko branio za jugu mada je bio u to vrijeme vjerojatno najbolji golman..
Pantelić je bio standardni u prvih jedanaest na kvalifikacijama za Mundijal 1982,na kojemu je i branio i bio najbolji jugoslavenski igrač.
Kad su Plavi otišli kući u BG na aerodromu zviždali su svima,a samo su Gudelj i Pantelić pobrali aplauze.
Ta tvoja naopaka teorija po kojoj bi manji srpski klubovi puštali Zvezdi i Partizanu je totalno štupidna. I Zvezda i Partizan znali bi gubiti titule baš na utakmicama u Nišu, Beogradu,Titogradu,ili Novom Sadu.
Inače Pantelić je branio za repku baš kada sam ja počeo pratiti nogomet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I on svašta pitaNoor wrote:sestra blizankaRingo10 wrote:Ko ti je ova ljepojka na avataruNoor wrote:laka mu zemlja...
Šandor Winnetou wrote:I on svašta pitaNoor wrote:sestra blizankaRingo10 wrote:Ko ti je ova ljepojka na avataruNoor wrote:laka mu zemlja...
Ima ona dečka ;)Ringo10 wrote:Lijepo Bogami... potražit ću ti sestru... tebe ne mogu udata siNoor wrote:sestra blizankaRingo10 wrote:Ko ti je ova ljepojka na avataruNoor wrote:laka mu zemlja...
Iako to meni nikad nije bila prepreka
19 nastupa za jugu a bil najbolji golman bar desetak godina...i ne pricaj meni o pustanju...partizan i zvezda su imali setalice upravo protiv tvoje rijeke o buducnosti,sutjesci,napretku,radu da ne govorimjastreb wrote:Gluposti!!!!!!!!vuksadinare wrote:Ne da mi je bio nesto simpatican..ali radnički iz nisa sam postivao jer je protiv svih igrao jednako i protiv zvezde,partizana...bez obzira sto je bio klub iz srbije za razliku od drugih koji su iskreno bili fijala ili zvezde ili partizana ...shodno tome valjda zbog toga pantelic je rijetko branio za jugu mada je bio u to vrijeme vjerojatno najbolji golman..
Pantelić je bio standardni u prvim jedanaestima na kvalifikacijama za Mundijal 1982, na kojemu je i branio i bio najbolji jugoslavenski igrač.
Kad su Plavi otišli kući u BG na aerodromu zviždali su svima,a samo su Gudelj i Pantelić pobrali aplauze.
Ta tvoja naopaka teorija po kojoj bi manji srpski klubovi puštali Zvezde i Partizanu je totalno štupidna. I Zvezda i Partizan znali bi gubiti titulu baš na utakmicama u Nišu, Beogradu, Titogradu ili Novom Sadu.
Inače Pantelić je branio repku baš kad sam ja počeo pratiti nogomet.
2015-09-08
priyanka chopra m.w.2000
2020-04-21
Noor likes this post
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Umro Dragan Nikolić
» Tko je Dragan Markovina?
» Preminuo Dragan Nikolić
» Kapetan Dragan pusten na slobodu