ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren - Page 3 Empty Re: Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren

Post by immortal Fri 22 Oct - 10:59

AssadNaPodmornici wrote:Uči čovjek.. Trebat će mu nova znanja za idućih 20godina vlasti.
??
nije on Bandić, neće toliko, ni upola

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren - Page 3 Empty Re: Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren

Post by immortal Fri 22 Oct - 11:05

IL Risorto wrote:
Ne mogu vjerovat da nakon svih ovih godina,još uvijek neki sumnjaju u moj mukotrpno stečeni  antifašistički kredibilitet.
gdje si bio 91. i iza
šutio kao pichkica
sigurna sam da se kao ni ostali sini usudio pisnuti o ljevici i ljevičarenju

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Fri 22 Oct - 11:15

pokerjocker wrote:
IL Risorto wrote:
prckov wrote:
IL Risorto wrote:
prckov wrote:
marcellus wrote:
prckov wrote:
IL Risorto wrote:
prckov wrote:
IL Risorto wrote:Navedi mi jedan konkretan primjer,gdje i kada sam propagirao nešto fašističko. No

sam antifašizam danas je fašizam.
antifašizam iz vremena antifašizma bio je također vrsta fašizma ali su sami pisali povijest, drugima zabranili govor 
gotovo stoljeće stvarali pozitivnu sliku o sebi dok danas masovne grobnice najbolje govore kakvi su bili, širom svijeta
mnoge još ne otkrivene
lenjin, rossvelt ..židovi
komunizam (antifašizam) nastao u rusiji
zvali su ih komunisti, antifašisti, saveznici
Amerika se ne bi ni umješala da se japanci nisu približili zemljama koje su ameri pustošili 
i danas postoje kolonije dok se neke druge proziva
mirovne misije , nato... sve prljava politika
ako se ima koristi idu, ako ne miruju
a i prijateljski potrezi podrške se rade kako bi uzeli i pridobili strateški najbolje pozicije za buduća osvajanja

Last edited by mortal on Fri 22 Oct - 11:19; edited 1 time in total

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Fri 22 Oct - 11:17

IL Risorto wrote:
prckov wrote:
marcellus wrote:
prckov wrote:
IL Risorto wrote:
prckov wrote:
IL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom. :rasta
cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjine
Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.
Ne znam kakvo vam je zadovoljstvo napadat one slabije,zašto se ne borite protiv kriminala i mafije s takvim žarom kao što se borite protiv ovih nejakih ?
nisam te pito jesi li glup 
to vec znam
nego samo jesi li potlacena manjina
i eto cuda nisi, inace bi ti sad klempu spuco da ti uho otpadne 
jer volim mlatit manjine

ma dobar je on samo je jednog dana išo pravit se blesav da vidi kako je to bit antifašist

pa na kraju takav osto

previse se unio

ne smeta to meni, nego, kazem mu da je glup jer kao i svaki leftard smjesti govornika u odredjenu ladicu (negativca) da bi tako istako svoje vrline i moralnu superiornost

to sto to nema veze sa stvarnoscu..pa kad su to ljevicari imali
stvarno se sroljo uzivio
Ne mogu vjerovat da nakon svih ovih godina,još uvijek neki sumnjaju u moj mukotrpno stečeni  antifašistički kredibilitet.

neki sumnjaju i u mesićev pa di neće u tvoj

2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto Fri 22 Oct - 16:05

marcellus wrote:
Pa,ako se Mesiću progledalo kroz prste zbog pjevanja,odnosno,samo otvaranja usta,valjda se ni meni neće uzeti za zlo ako sam nekad malo zastranio. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sora Fri 22 Oct - 16:56

mortal wrote:
pokerjocker wrote:
IL Risorto wrote:
prckov wrote:
IL Risorto wrote:
prckov wrote:
marcellus wrote:
prckov wrote:
IL Risorto wrote:
prckov wrote:
IL Risorto wrote:Navedi mi jedan konkretan primjer,gdje i kada sam propagirao nešto fašističko. No

sam antifašizam danas je fašizam.
antifašizam iz vremena antifašizma bio je također vrsta fašizma ali su sami pisali povijest, drugima zabranili govor 
gotovo stoljeće stvarali pozitivnu sliku o sebi dok danas masovne grobnice najbolje govore kakvi su bili, širom svijeta
mnoge još ne otkrivene
lenjin, rossvelt ..židovi
komunizam (antifašizam) nastao u rusiji
zvali su ih komunisti, antifašisti, saveznici
Amerika se ne bi ni umješala da se japanci nisu približili zemljama koje su ameri pustošili 
i danas postoje kolonije dok se neke druge proziva
mirovne misije , nato... sve prljava politika
ako se ima koristi idu, ako ne miruju
a i prijateljski potrezi podrške se rade kako bi uzeli i pridobili strateški najbolje pozicije za buduća osvajanja
ti babetino lažeš da se praši 
ili ne znaš ili jednostavno mrziš sve što je antifašizam značio i znači 
jeba te fašist jedan u pizdu staru smrljivu
niti je komunizam nastao u Rusiji nego u NJemačkoj i Engleskoj , tada industrijski jakim zemljama 
 niti antifašizam je isto što i komunzam , niti je kruška jabuka niti .. 
antifašizam iz vremena antifašizma je bio fašizam , veliš
kuku majku mu jebem 
pa kad je onda uopće bio FAŠIZAM??
da nije slučajno sada kada se ruše spomenici antifašistima 
a kako to objasniti ha babetino ??
zašto rušite te spomenike pička mu lepe matere 
da ne bude svjedoka u kamenu jel

to baba , časna riječ, znam zašto tak lažeš i tak si pokvarena 
VJERNICA od glave do pete 
ofc

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Fri 22 Oct - 16:59

IL Risorto wrote:
marcellus wrote:
Pa,ako se Mesiću progledalo kroz prste zbog pjevanja,odnosno,samo otvaranja usta,valjda se ni meni neće uzeti za zlo ako sam nekad malo zastranio. :rasta
nekima je posao sijati sumnju 
u ovoj zemlji  
zato smo na dnu  PO SVEMU 
HRVATSKA je dno dna današnje civilizacije 
jer 
nemereš jebat ako nemaš muda 
a nemaš muda kad sumnjaš 
samo sumnju imaš

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Fri 22 Oct - 17:01

mortal wrote:
IL Risorto wrote:
gdje si bio 91. i iza
šutio kao pichkica
sigurna sam da se kao ni ostali sini usudio pisnuti o ljevici i ljevičarenju
 ja bi se 91. još uvijek našla na nekom kurcu 
ih 
lijepa  vremena su to bila :dramaq 
nostaligična sam za njima 
za kurčevim vremenima

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Fri 22 Oct - 17:04

mislim onak usput 
jedna mi je čista i poštena katolkinja na izletu iz garderobnog ormarića uzela kaput 
i ostavila svoj puno manji i lošiji
i da mi u kaputu nisu bili ključevi i da nisam digla dreku jer ne mogu bez ključa u stančugu 
najebla bi jako 
 i sad meni te vjernice ovdje dižu tlak svojim vulgarnim   neznanjem i arogancijom
ma mrš more  babo luda
di si bila 48. kad je Tito rekao NE Staljinu??????

Last edited by Sora on Fri 22 Oct - 17:06; edited 1 time in total

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Fri 22 Oct - 17:06

IL RISORTO@ 
mogu misliti kako te zabavlja ta rulja, ta balkanska primitivna stoka sitnog zuba
ustvari su zabavni dok nisu opasni

Drž se kompa 
zadnji se najslađe smije, to znaš

2014-04-29

Back to top Go down

Post by IL Risorto Fri 22 Oct - 17:53

Sora wrote:IL RISORTO@ 
mogu misliti kako te zabavlja ta rulja, ta balkanska primitivna stoka sitnog zuba
ustvari su zabavni dok nisu opasni

Drž se kompa 
zadnji se najslađe smije, to znaš
Upravu si.Neka bizarna povremena šprdnja i jest cijela bit svega. :clown
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics