Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren
??AssadNaPodmornici wrote:Uči čovjek.. Trebat će mu nova znanja za idućih 20godina vlasti.
nije on Bandić, neće toliko, ni upola
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren
gdje si bio 91. i izaIL Risorto wrote:
Ne mogu vjerovat da nakon svih ovih godina,još uvijek neki sumnjaju u moj mukotrpno stečeni antifašistički kredibilitet.
šutio kao pichkica
sigurna sam da se kao ni ostali sini usudio pisnuti o ljevici i ljevičarenju
2014-04-16
antifašizam iz vremena antifašizma bio je također vrsta fašizma ali su sami pisali povijest, drugima zabranili govorpokerjocker wrote:IL Risorto wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:Navedi mi jedan konkretan primjer,gdje i kada sam propagirao nešto fašističko.
sam antifašizam danas je fašizam.
gotovo stoljeće stvarali pozitivnu sliku o sebi dok danas masovne grobnice najbolje govore kakvi su bili, širom svijeta
mnoge još ne otkrivene
lenjin, rossvelt ..židovi
komunizam (antifašizam) nastao u rusiji
zvali su ih komunisti, antifašisti, saveznici
Amerika se ne bi ni umješala da se japanci nisu približili zemljama koje su ameri pustošili
i danas postoje kolonije dok se neke druge proziva
mirovne misije , nato... sve prljava politika
ako se ima koristi idu, ako ne miruju
a i prijateljski potrezi podrške se rade kako bi uzeli i pridobili strateški najbolje pozicije za buduća osvajanja
Last edited by mortal on Fri 22 Oct - 11:19; edited 1 time in total
2014-04-16
IL Risorto wrote:Ne mogu vjerovat da nakon svih ovih godina,još uvijek neki sumnjaju u moj mukotrpno stečeni antifašistički kredibilitet.prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
Ne znam kakvo vam je zadovoljstvo napadat one slabije,zašto se ne borite protiv kriminala i mafije s takvim žarom kao što se borite protiv ovih nejakih ?
to vec znam
nego samo jesi li potlacena manjina
i eto cuda nisi, inace bi ti sad klempu spuco da ti uho otpadne
jer volim mlatit manjine
ma dobar je on samo je jednog dana išo pravit se blesav da vidi kako je to bit antifašist
pa na kraju takav osto
previse se unio
ne smeta to meni, nego, kazem mu da je glup jer kao i svaki leftard smjesti govornika u odredjenu ladicu (negativca) da bi tako istako svoje vrline i moralnu superiornost
to sto to nema veze sa stvarnoscu..pa kad su to ljevicari imali
stvarno se sroljo uzivio
neki sumnjaju i u mesićev pa di neće u tvoj
Pa,ako se Mesiću progledalo kroz prste zbog pjevanja,odnosno,samo otvaranja usta,valjda se ni meni neće uzeti za zlo ako sam nekad malo zastranio.marcellus wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ti babetino lažeš da se prašimortal wrote:antifašizam iz vremena antifašizma bio je također vrsta fašizma ali su sami pisali povijest, drugima zabranili govorpokerjocker wrote:IL Risorto wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:Navedi mi jedan konkretan primjer,gdje i kada sam propagirao nešto fašističko.
sam antifašizam danas je fašizam.
gotovo stoljeće stvarali pozitivnu sliku o sebi dok danas masovne grobnice najbolje govore kakvi su bili, širom svijeta
mnoge još ne otkrivene
lenjin, rossvelt ..židovi
komunizam (antifašizam) nastao u rusiji
zvali su ih komunisti, antifašisti, saveznici
Amerika se ne bi ni umješala da se japanci nisu približili zemljama koje su ameri pustošili
i danas postoje kolonije dok se neke druge proziva
mirovne misije , nato... sve prljava politika
ako se ima koristi idu, ako ne miruju
a i prijateljski potrezi podrške se rade kako bi uzeli i pridobili strateški najbolje pozicije za buduća osvajanja
ili ne znaš ili jednostavno mrziš sve što je antifašizam značio i znači
jeba te fašist jedan u pizdu staru smrljivu
niti je komunizam nastao u Rusiji nego u NJemačkoj i Engleskoj , tada industrijski jakim zemljama
niti antifašizam je isto što i komunzam , niti je kruška jabuka niti ..
antifašizam iz vremena antifašizma je bio fašizam , veliš
kuku majku mu jebem
pa kad je onda uopće bio FAŠIZAM??
da nije slučajno sada kada se ruše spomenici antifašistima
a kako to objasniti ha babetino ??
zašto rušite te spomenike pička mu lepe matere
da ne bude svjedoka u kamenu jel
to baba , časna riječ, znam zašto tak lažeš i tak si pokvarena
VJERNICA od glave do pete
ofc
nekima je posao sijati sumnjuIL Risorto wrote:Pa,ako se Mesiću progledalo kroz prste zbog pjevanja,odnosno,samo otvaranja usta,valjda se ni meni neće uzeti za zlo ako sam nekad malo zastranio.marcellus wrote:
u ovoj zemlji
zato smo na dnu PO SVEMU
HRVATSKA je dno dna današnje civilizacije
jer
nemereš jebat ako nemaš muda
a nemaš muda kad sumnjaš
samo sumnju imaš
ja bi se 91. još uvijek našla na nekom kurcumortal wrote:gdje si bio 91. i izaIL Risorto wrote:
Ne mogu vjerovat da nakon svih ovih godina,još uvijek neki sumnjaju u moj mukotrpno stečeni antifašistički kredibilitet.
šutio kao pichkica
sigurna sam da se kao ni ostali sini usudio pisnuti o ljevici i ljevičarenju
ih
lijepa vremena su to bila
nostaligična sam za njima
za kurčevim vremenima
mislim onak usput
jedna mi je čista i poštena katolkinja na izletu iz garderobnog ormarića uzela kaput
i ostavila svoj puno manji i lošiji
i da mi u kaputu nisu bili ključevi i da nisam digla dreku jer ne mogu bez ključa u stančugu
najebla bi jako
i sad meni te vjernice ovdje dižu tlak svojim vulgarnim neznanjem i arogancijom
ma mrš more babo luda
di si bila 48. kad je Tito rekao NE Staljinu??????
jedna mi je čista i poštena katolkinja na izletu iz garderobnog ormarića uzela kaput
i ostavila svoj puno manji i lošiji
i da mi u kaputu nisu bili ključevi i da nisam digla dreku jer ne mogu bez ključa u stančugu
najebla bi jako
i sad meni te vjernice ovdje dižu tlak svojim vulgarnim neznanjem i arogancijom
ma mrš more babo luda
di si bila 48. kad je Tito rekao NE Staljinu??????
Last edited by Sora on Fri 22 Oct - 17:06; edited 1 time in total
IL RISORTO@
mogu misliti kako te zabavlja ta rulja, ta balkanska primitivna stoka sitnog zuba
ustvari su zabavni dok nisu opasni
Drž se kompa
zadnji se najslađe smije, to znaš
mogu misliti kako te zabavlja ta rulja, ta balkanska primitivna stoka sitnog zuba
Drž se kompa
Upravu si.Neka bizarna povremena šprdnja i jest cijela bit svega.Sora wrote:IL RISORTO@
Drž se kompa
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Glogoški se probudio i shvatio: prevareni smo, ovo nije Novi Jeruzalem
» TKO NIJE SHVATIO DJELOVANJE ZIDOVA KROZ POVIJEST, NEKA POGLEDA VIDEO
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» MOST nikad nije shvatio da Plenki i HDZ kod ljevicara puno bolje stoje nego oni..dokaz i ova kolumna
» Vučić: Ranije smo hteli, ali sada nećemo u Briselu da pričamo o Unesku
» TKO NIJE SHVATIO DJELOVANJE ZIDOVA KROZ POVIJEST, NEKA POGLEDA VIDEO
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» MOST nikad nije shvatio da Plenki i HDZ kod ljevicara puno bolje stoje nego oni..dokaz i ova kolumna
» Vučić: Ranije smo hteli, ali sada nećemo u Briselu da pričamo o Unesku
Page 3 of 3