Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren
Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
Ne znam kakvo vam je zadovoljstvo napadat one slabije,zašto se ne borite protiv kriminala i mafije s takvim žarom kao što se borite protiv ovih nejakih ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Senf je shvatio da valjati se po gradu i upravljati gradom nije isto.Politika je jako sklizak teren
nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
Ne znam kakvo vam je zadovoljstvo napadat one slabije,zašto se ne borite protiv kriminala i mafije s takvim žarom kao što se borite protiv ovih nejakih ?
to vec znam
nego samo jesi li potlacena manjina
i eto cuda nisi, inace bi ti sad klempu spuco da ti uho otpadne
jer volim mlatit manjine
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom. :rasta:
to vec znam
jer volim mlatit manjine
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
budala te okotila majmune
vidis kako brzo ucim tvoj jezik majmune
2014-04-19
ej cvarak
vidi ove cisgender radnike sto se izivljavaju nad manjinama tako sto su usli popravit radijator u njihov "safe space" (sobe)
On Oct. 7, residents of Baldwin Cottage received an email from Josh Matos, the area coordinator for Multicultural and Identity-Based Communities.
“I am reaching out to you to give you an update on the radiator project,” Matos wrote. “Starting tomorrow (Friday, 10/8) the contractors will be entering rooms between 10 a.m. and 8 p.m. to install the radiators. This will mean that they will be in your room for a period of time to complete the work.”
I had not been contacted about any sort of radiator installation before this email, so right away the word “update” stood out to me as untrue. I grew concerned reading the second line, which informed me that I had less than 24 hours to prepare for the arrival of the installation crew, and I was further perturbed by the ambiguous “for a period of time.”
In general, I am very averse to people entering my personal space. This anxiety was compounded by the fact that the crew would be strangers, and they were more than likely to be cisgender men.
Baldwin Cottage is the home of the Women and Trans Collective. The College website describes the dorm as “a close-knit community that provides women and transgendered persons with a safe space for discussion, communal living, and personal development.” Cisgender men are not allowed to live on the second and third floors, and many residents choose not to invite cisgender men to that space.
I was angry, scared, and confused. Why didn’t the College complete the installation over the summer, when the building was empty? Why couldn’t they tell us precisely when the workers would be there? Why were they only notifying us the day before the installation was due to begin?
I considered reaching out to Matos, but what would I say? The College was unlikely to address any of my concerns the day before the scheduled installation, and if they did, it would more than likely be in a passive we-are-truly-sorry-for-the-inconvenience sort of way, punctuated by an insistence that I would not be excessively bothered and that the installation was necessary, whether I liked it or not.
The next day, I waited apprehensively. The workers began installing in common spaces, and I could see immediately that they were all men. It was clear that the College had not made a special request that male workers not be allowed onto the upper floors of Baldwin.
Male Workers Allowed Into Baldwin, Unsettling Residents – The Oberlin Review
vidi ove cisgender radnike sto se izivljavaju nad manjinama tako sto su usli popravit radijator u njihov "safe space" (sobe)
On Oct. 7, residents of Baldwin Cottage received an email from Josh Matos, the area coordinator for Multicultural and Identity-Based Communities.
“I am reaching out to you to give you an update on the radiator project,” Matos wrote. “Starting tomorrow (Friday, 10/8) the contractors will be entering rooms between 10 a.m. and 8 p.m. to install the radiators. This will mean that they will be in your room for a period of time to complete the work.”
I had not been contacted about any sort of radiator installation before this email, so right away the word “update” stood out to me as untrue. I grew concerned reading the second line, which informed me that I had less than 24 hours to prepare for the arrival of the installation crew, and I was further perturbed by the ambiguous “for a period of time.”
In general, I am very averse to people entering my personal space. This anxiety was compounded by the fact that the crew would be strangers, and they were more than likely to be cisgender men.
Baldwin Cottage is the home of the Women and Trans Collective. The College website describes the dorm as “a close-knit community that provides women and transgendered persons with a safe space for discussion, communal living, and personal development.” Cisgender men are not allowed to live on the second and third floors, and many residents choose not to invite cisgender men to that space.
I was angry, scared, and confused. Why didn’t the College complete the installation over the summer, when the building was empty? Why couldn’t they tell us precisely when the workers would be there? Why were they only notifying us the day before the installation was due to begin?
I considered reaching out to Matos, but what would I say? The College was unlikely to address any of my concerns the day before the scheduled installation, and if they did, it would more than likely be in a passive we-are-truly-sorry-for-the-inconvenience sort of way, punctuated by an insistence that I would not be excessively bothered and that the installation was necessary, whether I liked it or not.
The next day, I waited apprehensively. The workers began installing in common spaces, and I could see immediately that they were all men. It was clear that the College had not made a special request that male workers not be allowed onto the upper floors of Baldwin.
Male Workers Allowed Into Baldwin, Unsettling Residents – The Oberlin Review
2014-04-19
no no.prckov wrote:sitting_bull wrote:gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom. :rasta:
to vec znam
jer volim mlatit manjine
siđi prvo s drveta kako bi ostavio bar neki dojam.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:no no.prckov wrote:sitting_bull wrote:gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
sta je sad
malo si kao pristojniji
jos malo dotjeraj pa eto te ko anemicni
2014-04-19
prcam te.prckov wrote:sitting_bull wrote:no no.prckov wrote:sitting_bull wrote:gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom. :rasta:
to vec znam
jer volim mlatit manjine
sta je sad
malo si kao pristojniji
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:prcam te.prckov wrote:sitting_bull wrote:no no.prckov wrote:sitting_bull wrote:gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
sta je sad
malo si kao pristojniji
sumnjam
pizde to ne rade
nego praznis svoju ispraznost
2014-04-19
prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
ma dobar je on samo je jednog dana išo pravit se blesav da vidi kako je to bit antifašist
pa na kraju takav osto
marcellus wrote:prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
ma dobar je on samo je jednog dana išo pravit se blesav da vidi kako je to bit antifašist
pa na kraju takav osto
previse se unio
ne smeta to meni, nego, kazem mu da je glup jer kao i svaki leftard smjesti govornika u odredjenu ladicu (negativca) da bi tako istako svoje vrline i moralnu superiornost
to sto to nema veze sa stvarnoscu..pa kad su to ljevicari imali
stvarno se sroljo uzivio
2014-04-19
Ne mogu vjerovat da nakon svih ovih godina,još uvijek neki sumnjaju u moj mukotrpno stečeni antifašistički kredibilitet.prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
pa na kraju takav osto
previse se unio
ne smeta to meni, nego, kazem mu da je glup jer kao i svaki leftard smjesti govornika u odredjenu ladicu (negativca) da bi tako istako svoje vrline i moralnu superiornost
stvarno se sroljo uzivio
2015-07-23
marcellus and darth_vader like this post
kad prestaneš sumnjati, isperi usta.prckov wrote:sitting_bull wrote:prcam te.prckov wrote:sitting_bull wrote:no no.prckov wrote:sitting_bull wrote:gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom. :rasta:
to vec znam
jer volim mlatit manjine
sta je sad
malo si kao pristojniji
sumnjam
pizde to ne rade
sitting_bull-
2015-09-28
ne briniIL Risorto wrote:Ne mogu vjerovat da nakon svih ovih godina,još uvijek neki sumnjaju u moj mukotrpno stečeni antifašistički kredibilitet.prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
pa na kraju takav osto
previse se unio
stvarno se sroljo uzivio
ja ne sumnjam
danas samo leftardi prikrivaju svoj fasizam pravim antifasizmom kao smokvinim listom kroz hinjenu brigu za manjine
sto meni govori da si ti ipak pripadnik jedne od ugrozenih manjina, i to one gej
to naravno samo po sebi neb bio problem da ne furas fasizam kroz gej ideologiju
kuis
2014-04-19
sitting_bull wrote:kad prestaneš sumnjati, isperi usta.prckov wrote:sitting_bull wrote:prcam te.prckov wrote:sitting_bull wrote:no no.prckov wrote:sitting_bull wrote:gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
sta je sad
malo si kao pristojniji
sumnjam
pizde to ne rade
uf jebote
evo jos jednog lijevog jebaca sa gej sklonostima
i to jado koji ovdje godinama ispira usta
tolko ga je plenki napunio
2014-04-19
a e.prckov wrote:sitting_bull wrote:kad prestaneš sumnjati, isperi usta.prckov wrote:sitting_bull wrote:prcam te.prckov wrote:sitting_bull wrote:no no.prckov wrote:sitting_bull wrote:gle, bahate umišljene budale kako glumi malo anemično đubre s manirima josipa đakića.prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom. :rasta:
to vec znam
jer volim mlatit manjine
sta je sad
malo si kao pristojniji
sumnjam
pizde to ne rade
uf jebote
evo jos jednog lijevog jebaca sa gej sklonostima
i to jado koji ovdje godinama ispira usta
tolko ga je plenki napunio :D: a
ti i anemično đubre sami kontra svih.
na kraju puta - remetinec.
deja vu.
sitting_bull-
2015-09-28
Ma o čemu ti boga ti ?prckov wrote:ne briniIL Risorto wrote:Ne mogu vjerovat da nakon svih ovih godina,još uvijek neki sumnjaju u moj mukotrpno stečeni antifašistički kredibilitet.prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:nisam te pito jesi li glupIL Risorto wrote:Na tvoju žalost ne,međutim,spadam u one koji njeguju civilizacijske vrijednosti demokracije i potrebu da bi se zaštitilo one slabije i ranjivije skupine u društvu.prckov wrote:cvarak, jel i ti spadas u potlacene manjineIL Risorto wrote:Nije lako našem forumskom kolegi vučkusdinare,tko će gledat još 3-4 godine njegovih fiksacija s Plenkijem a sad i s Senfom.
to vec znam
jer volim mlatit manjine
pa na kraju takav osto
previse se unio
stvarno se sroljo uzivio
ja ne sumnjam
danas samo leftardi prikrivaju svoj fasizam pravim antifasizmom kao smokvinim listom kroz hinjenu brigu za manjine
sto meni govori da si ti ipak pripadnik jedne od ugrozenih manjina, i to one gej
to naravno samo po sebi neb bio problem da ne furas fasizam kroz gej ideologiju
kuis
Navedi mi jedan konkretan primjer,gdje i kada sam propagirao nešto fašističko.
2015-07-23
2014-04-14
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
IL Risorto wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:prckov wrote:marcellus wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:prckov wrote:IL Risorto wrote:Navedi mi jedan konkretan primjer,gdje i kada sam propagirao nešto fašističko.
sam antifašizam danas je fašizam.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
??AssadNaPodmornici wrote:Uči čovjek.. Trebat će mu nova znanja za idućih 20godina vlasti.
nije on Bandić, neće toliko, ni upola
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Glogoški se probudio i shvatio: prevareni smo, ovo nije Novi Jeruzalem
» TKO NIJE SHVATIO DJELOVANJE ZIDOVA KROZ POVIJEST, NEKA POGLEDA VIDEO
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» MOST nikad nije shvatio da Plenki i HDZ kod ljevicara puno bolje stoje nego oni..dokaz i ova kolumna
» Vučić: Ranije smo hteli, ali sada nećemo u Briselu da pričamo o Unesku
» TKO NIJE SHVATIO DJELOVANJE ZIDOVA KROZ POVIJEST, NEKA POGLEDA VIDEO
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» MOST nikad nije shvatio da Plenki i HDZ kod ljevicara puno bolje stoje nego oni..dokaz i ova kolumna
» Vučić: Ranije smo hteli, ali sada nećemo u Briselu da pričamo o Unesku
Page 2 of 3