Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
Izuzev Istre,teško bi se tko mogao odcjepit a i za Istru je upitno.Ne zaboravi da je na vlast sada došla jedna podatna kolobracionistička struja nove globalne svjetske vlade u sjeni a toj kolobracionističkoj struji,čija je službenica na Pantovčaku a uskoro i njihov namjesnik u banskim dvorima.Onda razmisli kakav bi bio omjer snaga na terenu,te tko bi mogao imati značajniju vanjsku podršku.red wolf wrote:Pa u tom slučaju ostao bi bez dijelova zemlje koji najviše pridonose Hrvatskoj...vuksadinare wrote:Kakav rat?...tko ce predvodit lijevu stranu...?....'ratnici'...milanovic,maras...hi,hi...nista od rata...da pokusaju takvu glupost pregazeni za 5 minuta...interesantno tko dozvoli margeticu setnju po hrvatskoj? ....sto on nije odselio u srbiju koliko je meni poznato i od tamo srao na veliko po hrvatskoj
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma kako da.ne...sto se mene tice kome nije dobro izvolite...postujem volju pojedinca....ja sam najbolje zivio za vrijeme tudjmana...poslije 2000-te lose...a nisam imao za vrijeme tudjmana neku placu...cak dvije godine nisam radio ali sam bez problema mogao naci fus...i dobro placen biti..danas takorec mogu sanjati fusred wolf wrote:Pa u tom slučaju ostao bi bez dijelova zemlje koji najviše pridonose Hrvatskoj...vuksadinare wrote:Kakav rat?...tko ce predvodit lijevu stranu...?....'ratnici'...milanovic,maras...hi,hi...nista od rata...da pokusaju takvu glupost pregazeni za 5 minuta...interesantno tko dozvoli margeticu setnju po hrvatskoj? ....sto on nije odselio u srbiju koliko je meni poznato i od tamo srao na veliko po hrvatskoj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A jeli to crveno nebo mogu viditi svi ljudi ?red wolf wrote:Pa znaš, to su ti bajke...Kad vidiš crveno nebo, a možeš ga već vidjeti, znaj, vrijeme je da se pomiriš sa sobom...heheheheheheheheheheIknarov svjedok wrote:
ja sam se davno poklonio kome sam trebao,sada sam tek kotačić ili zupčanik u njegovoj mašineriji
Kad budu mogli onda se treba počet brinut,drugo ne vjerujem u bajke,već u čvrste dokaze a samo čvrsti dokazi su me pridobili za sudjelovanje u toj mašineriji.
2015-07-23
Pričekajmo regionalizaciju...To je jako važan europski segment...I više vam nećemo biti problem...vuksadinare wrote:
Ma kako da.ne...sto se mene tice kome nije dobro izvolite...postujem volju pojedinca...
Guest- Guest
Da.Iknarov svjedok wrote:
A jeli to crveno nebo mogu viditi svi ljudi ?
Guest- Guest
Saamo se nadaj.....mislim,mene osobno boli ona stvar za bilo što od ovog,ali eto,žao mi je da se razočarašred wolf wrote:Pričekajmo regionalizaciju...To je jako važan europski segment...I više vam nećemo biti problem...vuksadinare wrote:
Ma kako da.ne...sto se mene tice kome nije dobro izvolite...postujem volju pojedinca...
2015-07-23
A daltonisti ?red wolf wrote:Da.Iknarov svjedok wrote:
2015-07-23
Pa oni ne...Iknarov svjedok wrote:A daltonisti ?red wolf wrote:Da.Iknarov svjedok wrote:
Guest- Guest
meni je najiskrenije žao što se zox nije odlučio na bilo kakav oblik udara u smislu pokušaja ostanka na vlasti uz neki vid prisile ili očigledne primjene sile... ali još ima vremena da se zaigra do sredine veljače...pa bi i mi i "oni" imali priliku pokazati koji su to pravi domoljubi a koji su "patrioti" i "orlovi"
2015-08-08
Domoljubi su oni koji sišu državni proračun i troše hrvatski novac,a oni koji rade u privatnom sektoru i poduzetnici bez zaleđa državnog proračuna su komunjare jer kritiziraju postojeći sustav....rata neće biti jer hrvatska nije hrvatska već neoliberalna kolonija kojom upravlja kapital u sprezi sa klerom...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Zanimljivo...Ko bi sa foruma bio na kojoj strani? :)
na koju bi ti stranu stao? :DStanojko wrote:Zanimljivo...Ko bi sa foruma bio na kojoj strani? :)
2014-04-12
To je jedino rješenje. Treba svesti broj stanovnika na oko dva miliona da bude mir. Ali trebalo bi mobilizirati i starce i žene, sve što diše, a ne da neki opet uz šank komentiraju borbe, a poslje rata budu generali i pametnjakovići bez ispaljenog metka.
Tamo gde si ti! :)maggie13 wrote:na koju bi ti stranu stao? :DStanojko wrote:Zanimljivo...Ko bi sa foruma bio na kojoj strani? :)
makar te ne volim s tim avatarom?Stanojko wrote:Tamo gde si ti! :)maggie13 wrote:na koju bi ti stranu stao? :DStanojko wrote:Zanimljivo...Ko bi sa foruma bio na kojoj strani? :)
Mazohist :D
2014-04-12
Nema veze, zavolela bi me brzo...maggie13 wrote:makar te ne volim s tim avatarom?Stanojko wrote:Tamo gde si ti! :)maggie13 wrote:na koju bi ti stranu stao? :DStanojko wrote:Zanimljivo...Ko bi sa foruma bio na kojoj strani? :)
Mazohist :D
Mi smo tu da pomognemo i naoružamo slabije. Ma ko to bio. Radi ravnoteže snaga.
kuži pohotnjaka.Stanojko wrote:Tamo gde si ti! :)maggie13 wrote:na koju bi ti stranu stao? :DStanojko wrote:Zanimljivo...Ko bi sa foruma bio na kojoj strani? :)
2014-12-30
Sto bre? Pa meni ionako svejedno, pa ako vec moram da biram idem tamo gde ima riba... :)
...tamo stanuje mi duša.Stanojko wrote:Tamo gde si ti! :)maggie13 wrote:na koju bi ti stranu stao? :DStanojko wrote:Zanimljivo...Ko bi sa foruma bio na kojoj strani? :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I ostvarilo bi se ono njegovo mi ili oni...nije loše s obzirom koliko je tamo sotonihih slugu i kurvimichaellcmacha wrote:meni je najiskrenije žao što se zox nije odlučio na bilo kakav oblik udara u smislu pokušaja ostanka na vlasti uz neki vid prisile ili očigledne primjene sile... ali još ima vremena da se zaigra do sredine veljače...pa bi i mi i "oni" imali priliku pokazati koji su to pravi domoljubi a koji su "patrioti" i "orlovi"
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zbog razbojnika Mamića i HDZ-e gnoja državi prijeti građanski eat
» Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Hrvatskoj prijeti zaljevski rat
» Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Hrvatskoj prijeti zaljevski rat
Page 2 of 3