- Ubij Hrvata da Šiptar nema brata-
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: - Ubij Hrvata da Šiptar nema brata-
mortal wrote:nisu vikali ubij tovara nego ubij Hrvata
vičemo i mi njima ubij srbina. Folklor.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Razlika je utoliko jer njihov maligni tumor počiva na doslovnom genocidu u tzv. Smrdskoj...
darth_vader-
2014-04-17
mortal wrote:nisu vikali ubij tovara nego ubij Hrvata
Da. Nije to isto. Možda slično.
crvenkasti-
2014-04-17
Evropska rukometna federacija (EHF) objavila je novi poredak nacionalnih koeficijenata za narednu sezonu Lige prvaka. Osvježena lista donijela je šok za Hrvatsku koja je ostala bez predstavnika u najjačem evropskom klupskom takmičenju.
Hrvatska je pala s devetog na deseto mjesto po nacionalnim koeficijentima, pa će tako od naredne sezone imati dva predstavnika u EHF Evropskoj ligi i dva u EHF Kupu. S devetog mjesta je istisnula Rumunija.
Inače, krovna kuća evropskog rukometa poredak sastavlja prema ostvarenom učinku u posljednje tri godine. Rukometaši Zagreba ne znaju za pobjedu skoro dvije godine, što se odrazilo na nacionalni koeficijent. Jedina nada za Zagreb je specijalna pozivnica EHF-a, koji šest od 16 mjesta u Ligi prvaka dodjeljuje putem "wild-carda".
Dres popularnih "Plinara" nose dva bh. reprezentativca Edin Klis i Adin Faljić, a trener tima je ujedno i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivica Obrvan.
Hrvatska je pala s devetog na deseto mjesto po nacionalnim koeficijentima, pa će tako od naredne sezone imati dva predstavnika u EHF Evropskoj ligi i dva u EHF Kupu. S devetog mjesta je istisnula Rumunija.
Inače, krovna kuća evropskog rukometa poredak sastavlja prema ostvarenom učinku u posljednje tri godine. Rukometaši Zagreba ne znaju za pobjedu skoro dvije godine, što se odrazilo na nacionalni koeficijent. Jedina nada za Zagreb je specijalna pozivnica EHF-a, koji šest od 16 mjesta u Ligi prvaka dodjeljuje putem "wild-carda".
Dres popularnih "Plinara" nose dva bh. reprezentativca Edin Klis i Adin Faljić, a trener tima je ujedno i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivica Obrvan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baš san tražija ove podatke kako su oni to organizirali a evo sad ova vijest.
Znači prvih devet + šest pozivnica i to je 15 i vjerovatno tko je prvi tj najjaća liga njemu idu dva kluba u ligu prvaka.
Znači ako si deseti na ljestvici e onda imaš dva i evropskoj ligi i dva u kupu.
Ovo šta igra ovi Borac i Patizan itd tj slabije lige , BiH i Srbija to je ovaj kup tj najniži rang evropskih klupskih natjecanja.
Znači prvih devet + šest pozivnica i to je 15 i vjerovatno tko je prvi tj najjaća liga njemu idu dva kluba u ligu prvaka.
Znači ako si deseti na ljestvici e onda imaš dva i evropskoj ligi i dva u kupu.
Ovo šta igra ovi Borac i Patizan itd tj slabije lige , BiH i Srbija to je ovaj kup tj najniži rang evropskih klupskih natjecanja.
2014-04-11
Ne možeš uspoređivat taj rukomet od prije 30 i više godina i ovo danas. Prvu Juga je bila jaka liga. Onda taj rukomet se nije toliko ni igra u nekim zemljama koliko se to danas igra. Recimo u Italiji i velikoj Britaniji oni ni dan danas ne igraju. Rumunjska je tu dosta jaka, imaju jaku i žensku rukometnu reprezentaciju itd. To je negdi Hrvatska i Rumunjska to tako neka jačina ligi i klubova.
2014-04-11
Zabranit navijačke grupe i problem riješen.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nekakvi manijaci i narkomani,klošari i alkoholičari sebi umislili da su iznad klubova.
Da sam ja vlast stavio bih ih izvan zakona,a da sam vlasnik kluba otjerao bih ih sa stadiona.
Da sam ja vlast stavio bih ih izvan zakona,a da sam vlasnik kluba otjerao bih ih sa stadiona.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Brat do brata Srbin do Hrvata
» Slikali se Zmago i Suljo:'Nas dva brata mrzimo Hrvata'
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Kod brata Rusa nema za đabe MIG-ova..
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» Slikali se Zmago i Suljo:'Nas dva brata mrzimo Hrvata'
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Kod brata Rusa nema za đabe MIG-ova..
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
Page 2 of 2