Senf kapitulirao
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Senf kapitulirao
veber wrote:bulaznišmarcellus wrote:(20) Javni naručitelj pregledava i ocjenjuje zaprimljene ponude i donosi odluku o odabiru ekonomski najpovoljnije ponude prema kriterijima za odabir ponude koji su određeni u pozivu na nadmetanje ili opisnoj dokumentaciji.
(21) Javni naručitelj može zatražiti od ponuditelja koji je predao ekonomski najpovoljniju ponudu da pojasni aspekte ponude ili potvrdi obveze sadržane u ponudi pod uvjetom da to nema učinak mijenjanja bitnih aspekata ponude ili konačne dokumentacije za nadmetanje na temelju koje je dostavljena ponuda te ne narušava tržišno natjecanje ili uzrokuje diskriminaciju.
citiram zakon
ako zakon bulazni onda bulaznim i ja.
bulazniš.
nisam pravnik
ali koliko znam ne postoji zapreka prema najnižoj ili prema najvišoj ponudi, tako da bulazniš.
nitko mene ne tjera kupiti mercedes za 250 000 kada "slični" model mogu kupiti za 180 000. to je u domeni privatne nabave. kod vas je to ipak malo drugačije.
vi kupite vw za 50 000 a prikažete ga knjigovodstveno kao amg 5,9 od 250 000€
ali ti si mladi proleter koji sve to ne kuži.
nisam pravnik
ali koliko znam ne postoji zapreka prema najnižoj ili prema najvišoj ponudi, tako da bulazniš.
nitko mene ne tjera kupiti mercedes za 250 000 kada "slični" model mogu kupiti za 180 000. to je u domeni privatne nabave. kod vas je to ipak malo drugačije.
vi kupite vw za 50 000 a prikažete ga knjigovodstveno kao amg 5,9 od 250 000€
ali ti si mladi proleter koji sve to ne kuži.
2014-12-30
veber wrote:bulazniš.
nisam pravnik
postoji, moraš prihvatit najnižu prema uvjetima natječaja.
naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:bulazniš.
nisam pravnik
najniža nije najbolja.
otprilike kao da si napisao da moraš kupiti yugo.
stari moj bulazniš.
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber wrote:naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:bulazniš.
nisam pravnik
najniža nije najbolja.
stari moj bulazniš.
ne bulaznim. Ako su uvjeti natječaja auto od min. 45 konja s 4 sjedala i dvojim vratima onda moraš kupiti yugo. Jer je to najniža ponuda koja zadovoljava uvjete. Ako hoćeš namjestit natječaj za audija onda napišeš uvjete drukčije.
kako se piskaralo blamira.marcellus wrote:veber wrote:naravno da ne.marcellus wrote:veber wrote:bulazniš.
nisam pravnik
najniža nije najbolja.
stari moj bulazniš.
ne bulaznim. Ako su uvjeti natječaja auto od min. 45 konja s 4 sjedala i dvojim vratima onda moraš kupiti yugo. Jer je to najniža ponuda koja zadovoljava uvjete. Ako hoćeš namjestit natječaj za audija onda napišeš uvjete drukčije.
sitting_bull-
2015-09-28
vrijeme je da si nađeš dobrog okulistu, ili psihijatra u slučaju da su ti oči u redu.marcellus wrote:šiting, znaš li ti odgovore na ta pitanja?
ja ne. Samo znam što vidim. A to je da neko grdo guzi tetu.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Plenka kapitulirao pred Istanbulom
» BERLIN KAPITULIRAO PRED PEKINGOM?
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Bero kapitulirao?Na pomolu strateški dogovor SDP-a i HDZ-a?
» Plenka kapitulirao pred Istanbulom
» BERLIN KAPITULIRAO PRED PEKINGOM?
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Bero kapitulirao?Na pomolu strateški dogovor SDP-a i HDZ-a?
Page 5 of 5