Senf kapitulirao
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Senf kapitulirao
veber, to je samo govorna figura, nema veze s 45. kao takvom nego načinom ulaska u grad. Ono, "najjači smo niko nam niš ne može jebat ćemo svima mater".
I onda skuže da ih neki ljudi podrugljivo gledaju. I da ti ljudi upravljaju nekim stvarima. I nisu spremni prepustiti kontrolu.
I onda skuže da ih neki ljudi podrugljivo gledaju. I da ti ljudi upravljaju nekim stvarima. I nisu spremni prepustiti kontrolu.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
niels wrote:Nije smiješno. Karijerni kamatar i mafijaš (boli me ona stvar kaj je sud odlučio) je sad “ugledni poduzetnik”.
I ok, “otpad” (nekad smo ga zvali smeće i nismo s njim gospodarili) jest postao leno mafije svugdje u svijetu…ali to su i radnički sindikati, kocka i reket…zakaj bi mi to trpili a ne moramo?
Gradonačelniku nije lako, ali prošlo je 100 dana, da je i atomska pala na Zagreb, nemamo više strpljenja. Manje naricanja više rješenja, inače bu mandat bio i kraći od 4 godine…zločinačka uvijek čeka s spremnim kandidatom.
Guest- Guest
marcellus wrote:
teta je dilajla, jednostavno su on i ekipa onak nabrijano i puni sebe upali u birc "najjači smo niko nam niš ne može" i onda se osvrnuli oko sebe, i skužili da su im neki stričeki u kožnjacima blokirali izlaz i da ih neki mrki tipovi čudno gledaju. I sad im počinje dolazit iz guzice u glavu da su na neprijateljskom teritoriju, da ih je malo, i da ne kuže uopće igru.
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Meatke wrote:marcellus wrote:
teta je dilajla, jednostavno su on i ekipa onak nabrijano i puni sebe upali u birc "najjači smo niko nam niš ne može" i onda se osvrnuli oko sebe, i skužili da su im neki stričeki u kožnjacima blokirali izlaz i da ih neki mrki tipovi čudno gledaju. I sad im počinje dolazit iz guzice u glavu da su na neprijateljskom teritoriju, da ih je malo, i da ne kuže uopće igru.
upravo to... zakačiš se s likovima kojima doslovce na čelu piše "MAFIJA" i kurčiš se... jer nisi primijetio taj neonski natpis.
i onda kad skužiš da si u njihovom baru kreće sranje. "Nisam znao nisam htio"
gotov
je
je
2014-04-19
Možda i bude,a kako će to pomoć tvom Škori i njegovoj seki,Domovinskom Pokretu,Suverenistima ili koga već podržaješ ovih dana ?vuksadinare wrote:Sljedeci gradonacelnik - Petar Pripuz
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
sta vam fali ima 'virtue signaling' gradonacelnika
to je danas 'in' osim sto je gradjanski
to je danas 'in' osim sto je gradjanski
2014-04-19
uostalom moraju su se i prekvalificirane dvorske lude negdje zaposlit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dijagram wrote:Na ljestvici vrijednosti senf mi je jako nisko.
No, ukoliko je ovo sto pisete o tom pripuzu istina, senfu bih dao svaku potporu u eventualnom pokusaju odstranjivanja tog tipa
iz sadasnjiuh relacija s gradom.
Možda upravo zbog toga građani i birali Tomaševića,jer su oni jedini imali hrabrosti javno progovorit o onom što svi znaju a nitko se ne usudi javno govoriti.
Možda bi građani izabrali čak i Kim Jong Una,ukoliko bi on bio jedina alternativa ovima koji baštine nasljeđe mafijaškog domoljublja iz Pogane Vlake.
Baš me interesira kako bi se Škoro nosio s ovim,,izazovima'',je li bi on zapjevao,,ne dirajte mi parking zone'' a za ostalo se dogovorimo.
2015-07-23
IL Risorto wrote:dijagram wrote:Na ljestvici vrijednosti senf mi je jako nisko.
No, ukoliko je ovo sto pisete o tom pripuzu istina, senfu bih dao svaku potporu u eventualnom pokusaju odstranjivanja tog tipa
iz sadasnjiuh relacija s gradom.
Možda upravo zbog toga građani i birali Tomaševića,jer su oni jedini imali hrabrosti javno progovorit o onom što svi znaju a nitko se ne usudi javno govoriti.
Možda bi građani izabrali čak i Kim Jong Una,ukoliko bi on bio jedina alternativa ovima koji baštine nasljeđe mafijaškog domoljublja iz Pogane Vlake.
Baš me interesira kako bi se Škoro nosio s ovim,,izazovima'',je li bi on zapjevao,,ne dirajte mi parking zone'' a za ostalo se dogovorimo.
Javno govoriti i s rogatim se bosti je razlika.
Za prvo ti je dovoljna jezičina i spika za koju znaš da ovce hoćeju čuti ... bi se reklo znati samo blejati.
Za drugo ti trebaju čvrsti rogi, a bome i ''kilaža'' i agresiva.
Kako su ful ''uključivi i tolerantni'' jedino mogu Radu Borić poslati pred Pripuzovu hižu i svaki put kad ovaj ide od doma ili doma nek ta egzibicionistica raširi baloner ... potpuno gola ispod se razme.
Možda tada ... ali ''možda'' naglašujem, tip odustane.
Guest- Guest
dakle, tomašević je ciosovoj sestrinskoj firmi dao posao oko biootpada.
ponuda je jeftinija od nominalne cijene za posao.
u čemu je problem?
u tome što je stvorena atmosfera kako tomašević neće poslovati s pripuzom?
ne posluju tomašević i pripuz, nego c.i.o.s i grad zagreb gdje i jedni i drugi gledaju svoj interes.
uostalom, osim biootpada, što to još c.i.o.s radi za zagreb, a da je posao sklopljen poslije dolaska tomaševića?
tomašević ima najmanje još 1280 dana pred sobom, a i šansu da nastavi barem još 1460 dana.
jasno je kako su sada pritisci i opstrukcije tomaševića na najjače, a očigledno je i kako tomašević stoički podnosi napade i ne da se uvući u javne rasprave niti sa pripuzom niti sa anemičnim đubretom i njegovim puzavcima.
ponuda je jeftinija od nominalne cijene za posao.
u čemu je problem?
u tome što je stvorena atmosfera kako tomašević neće poslovati s pripuzom?
ne posluju tomašević i pripuz, nego c.i.o.s i grad zagreb gdje i jedni i drugi gledaju svoj interes.
uostalom, osim biootpada, što to još c.i.o.s radi za zagreb, a da je posao sklopljen poslije dolaska tomaševića?
tomašević ima najmanje još 1280 dana pred sobom, a i šansu da nastavi barem još 1460 dana.
jasno je kako su sada pritisci i opstrukcije tomaševića na najjače, a očigledno je i kako tomašević stoički podnosi napade i ne da se uvući u javne rasprave niti sa pripuzom niti sa anemičnim đubretom i njegovim puzavcima.
sitting_bull-
2015-09-28
treća liga, zona, kaj god, svejedno, ali je aktualni gradonačelnik zagreba i to još najmanje 1280 dana.vuksadinare wrote:Djabe krecis shiting...senf je treca liga
u tom vremenu će tvoji pripuzi iz prve lige nestrpljivo očekivati svaki tomaševićev istup i onda u roku od sat-dva priopćenjima pokazivati neku svoju nadmoć u poznavanju posla s otpadom.
naravno, odgovor na svoje pokušaje javne rasprave neće dobiti, mogu se samo javljati na javne natječaje i nadati se kako će njihova ponuda biti najbolja i prihvatljiva gradu zagrebu.
zanimljivo je kako se na tu "treću ligu" zadnjih dana nalijepilo i anemično đubre i njegovi pripuzi - sve kradoljubna elita.
sitting_bull-
2015-09-28
đaba ti, marc i slični trubite.vuksadinare wrote:Djabe krecis shiting...senf je treca liga
čisti dokaz da se nešto u gradu dešava.
i da je krepani bio debelo povezan s mafijom.
u nekom drugom svemiru. da ja postanem gradonačelnik i da mi lik prijeti.
ne bi se probudio uz konjsku glavu.
ovaj je naivac, ali bude naučio.
veber-
2014-12-30
veber wrote:đaba ti, marc i slični trubite.vuksadinare wrote:Djabe krecis shiting...senf je treca liga
čisti dokaz da se nešto u gradu dešava.
i da je krepani bio debelo povezan s mafijom.
u nekom drugom svemiru. da ja postanem gradonačelnik i da mi lik prijeti.
ne bi se probudio uz konjsku glavu.
ovaj je naivac, ali bude naučio.
nije fora u konjskoj glavi, iako je i teti jasno da je bolje vozit se na biciklu nego u gepeku
Kad vidiš tko je sve protiv Tomaševića,onda je to najbolji dokaz da je napokon došao pravi čovjek.
2015-07-23
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Plenka kapitulirao pred Istanbulom
» BERLIN KAPITULIRAO PRED PEKINGOM?
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Bero kapitulirao?Na pomolu strateški dogovor SDP-a i HDZ-a?
» Plenka kapitulirao pred Istanbulom
» BERLIN KAPITULIRAO PRED PEKINGOM?
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Bero kapitulirao?Na pomolu strateški dogovor SDP-a i HDZ-a?
Page 3 of 5