Pristina opet prca Srbiju.Uveli nove mjere Srbiji...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pristina opet prca Srbiju.Uveli nove mjere Srbiji...
Kad Kosovo kupi te pištolje ako ih kupi onda ćemo organizirat sastanak Kosovo Hrvatska u Dubrovniku odakle će se njihovi ekonomski i drugi razlozi bolje čuti nego iz Prištine.
To će biti prvi sastanak, samo Hrvatska i Kosovo u Dubrovniku.
To će biti prvi sastanak, samo Hrvatska i Kosovo u Dubrovniku.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nisam sklon nekim velikim pričama i šemama tresla se brda rodio se miš. Imam svoje dugoročne planove no uvjet je da granična policija Kosova koristi moje pištolje.
Želim suradnju MUP Hrvatska i MUP Kosovo i radi geopolitike i radi ekonomije i radi vojne industrije i obrambene suradnje te radi pitanja ilegalne imigracije.
Zato imam taj uvjet.
Želim suradnju MUP Hrvatska i MUP Kosovo i radi geopolitike i radi ekonomije i radi vojne industrije i obrambene suradnje te radi pitanja ilegalne imigracije.
Zato imam taj uvjet.
2014-04-11
Kod tih pištolja imam nekoliko ciljeva. Prvi je da dodam još jednu zemlju čija policija ( i vojska a u ovom slučaju sigurnosne snage Kosova koristi taj model ). Drugi je suradnja dva ministarstva umutarnjih poslova al i neposredno i suradnja dvaju ministarstava obrane. Treći je šta želim poslat signal investiorima u Hrvatskoj ali i turistima iz Hrvatske da Kosovo i Hrvatska imaju super suranju na razini policije i da je sve ok za hrvatske građane i investiore. Četvrti razlog je šta jačanjem te suradnje jačamo i suradnju dviju država po pitanju ilegalne imigracije na balkanskoj ruti.
Ovo je u kratko. Za prvu ruku.
Ovo je u kratko. Za prvu ruku.
2014-04-11
Ako to tako dogovrimo onda sam otvoren za ekonomskii susret ministarstva ekonomije Kosova i Hrvatske u Dubrovniku uz sudjelovanje gospodarstvenika iz Hrvatske i Kosova te uz sudjelovanje visokih političkih predstavnika Kosova i Hrvatske čime se dodaje i politička dimenzija i poruka investitorima kako na Kosovu i u Hrvatskoj tako i u regiji ali i šire dakle EU i ostatak svijeta.
Susret jednom godišnje uz proširenje da na idućim susretima ovog formata dođu i predstavnici Albanije te SM i Cg.
Susret jednom godišnje uz proširenje da na idućim susretima ovog formata dođu i predstavnici Albanije te SM i Cg.
2014-04-11
I ovo nije nikakva incijativa protiv Srbije jer Hrvatska podržava lakši protok roba i ljudi kroz Srbiju i SM a niti Hrvatska kao članica EU može ulazit u te nekakve carinske incijative van EU konkretno sad tu na tom Zapanom Balkanu.
Ovo je incijativa za regionalni razvoj i suradnju na području : Istočno od Dubrovnika.
Ovo je incijativa za regionalni razvoj i suradnju na području : Istočno od Dubrovnika.
2014-04-11
Prvo pištolji pa tek onda se ostalo. Tu se s moje strane uopće ne radi o zaradi na tim pištoljima. Nisu to neke velike finacijske stavke a i uostalom svaki tako uložen novčić vratit će im se stostruko jer ja pripremam veliki set ekonomsko političkih mjera ako do ovoga dođe.
Zanima me suradnja s njihovim MUP i neposredno i obrambenom komponentom jer Kosovo i Albanija zajedno spriječavaju i prodor ilegalnih imigracija prema Hrvatskoj.
Zanima me suradnja s njihovim MUP i neposredno i obrambenom komponentom jer Kosovo i Albanija zajedno spriječavaju i prodor ilegalnih imigracija prema Hrvatskoj.
2014-04-11
Po mojoj procjeni to je 500 pištolja za Kosovo i 500 pištolja za Albaniju.
Ne idem na količinu. Ne zanima me priča da kupiš količinu pa to završi tko zna gdje nego manja količina i serijski brojevi i da to koristi granična policija Kosova i Albanije te druge oružane formacije tamo koje koriste pištolje , temeljna policija, vojska itd.
O tome se radi. Geopolitika.
Ne idem na količinu. Ne zanima me priča da kupiš količinu pa to završi tko zna gdje nego manja količina i serijski brojevi i da to koristi granična policija Kosova i Albanije te druge oružane formacije tamo koje koriste pištolje , temeljna policija, vojska itd.
O tome se radi. Geopolitika.
2014-04-11
Šta prije Kosovo kupi te pištolje i uvede ih u uporabu kod granične policije a poslije i kod ostalih oružanih formacija koje koriste pištolje prije će doć do tog ekonomskog sastanka u Dubrovniku uz sudjelovanje visokih političkih predstavnika Kosova i Hrvatske.
Ja planove imam, sad je samo pitanje kad će se njima upalit lampica. Nemam namjeru molit ikoga išta.
Ja planove imam, sad je samo pitanje kad će se njima upalit lampica. Nemam namjeru molit ikoga išta.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Nove mjere vlade za gospodarstvo
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Grčka pristala na nove mjere štednje
» Nove mjere vlade za gospodarstvo
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Priština poziva građane da izbegavaju putovanja kroz Srbiju
» Grčka pristala na nove mjere štednje
Page 2 of 2