Zagreb vode debili
Page 4 of 17
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Zagreb vode debili
jasambrend wrote:Da živim u Zg iz principa bi glasa za Tomaševića iako je i on Bosanac..
valjda onda ima i za mene neka funkcijica u zadru, položaj neki
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gotov je
2014-04-19
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Da živim u Zg iz principa bi glasa za Tomaševića iako je i on Bosanac..
Ne znam...pitaj šiptarski lobi... ne bi se štel tu mješatu... moji su dobri samo kad triba krvariti...
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:...pa nisi bistar ondajasambrend wrote:Da živim u Zg iz principa bi glasa za Tomaševića iako je i on Bosanac ..
Evo saće Vesna, doć samo što nije...
darth_vader-
2014-04-17
kad si zavrsio gradjanski odgojjasambrend wrote:Da živim u Zg iz principa bi glasa za Tomaševića iako je i on Bosanac..
mi seljaci nismo pa ne bi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Da živim u Zg iz principa bi glasa za Tomaševića iako je i on Bosanac..
Ne znam...pitaj šiptarski lobi... ne bi se štel tu mješatu... moji su dobri samo kad triba krvariti...
Malo nabadam šiptarski, morat ću kod kalmete i čuš je, mir dita..
ti se ne miješaj, tvoje je da grintaš, prozivaš i kritiziraš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mi iz svih ovih situacija učimo. Tamo gdje napravimo greške, brzo ih ispravimo. To smo napravili u slučaju Poliklnike, Srebrnjaka i sad Holdinga. Mi imamo mandat strategiju da napravimo ono što smo obećali građane. Svi imaju naše povjerenje dok ga ne potrate.
Nije tajna da je likvidnost Grada i Holdinga otežana. Bavimo se time na mjesečnoj razini. Razgovaramo s državom. Više od stotinu milijuna kuna vraćamo dug državi, što se tiče Pripuzovih najav oko ovrha ako misli da za to ima pravnu mogućnost to je to... Pred upravom Holdinga je da se stabilizira poslovanje. Za to ej potrebno restrukturiranje. A za to je potrebno da nam sukoba niti na jednoj relaciji. Ja to neću tolerirati.
Nije tajna da je likvidnost Grada i Holdinga otežana. Bavimo se time na mjesečnoj razini. Razgovaramo s državom. Više od stotinu milijuna kuna vraćamo dug državi, što se tiče Pripuzovih najav oko ovrha ako misli da za to ima pravnu mogućnost to je to... Pred upravom Holdinga je da se stabilizira poslovanje. Za to ej potrebno restrukturiranje. A za to je potrebno da nam sukoba niti na jednoj relaciji. Ja to neću tolerirati.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Da živim u Zg iz principa bi glasa za Tomaševića iako je i on Bosanac..
Malo nabadam šiptarski, morat ću kod kalmete i čuš je, mir dita..
ti se ne miješaj, tvoje je da grintaš, prozivaš i kritiziraš
Zapravo me boli kurac, ne bi čovjek vjerovao... vaš grad, igrajte se malo dok ne dođu Talijani... ili neki drugi tamnoputi...
darth_vader-
2014-04-17
kako lijepo reče rahmetli Denis Kuljiš: "Možete vi moj kurac."
debotoijusto wrote:idemo dalje
ReČe se idemo delat...nikad od vas purgera...
darth_vader-
2014-04-17
nakon bandica kad cujem "idemo delat" dobijem zelucane problemejasambrend wrote:debotoijusto wrote:idemo dalje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:nakon bandica kad cujem "idemo delat" dobijem zelucane problemejasambrend wrote:debotoijusto wrote:idemo dalje
dalmoš...
marcellus wrote:kako lijepo reče rahmetli Denis Kuljiš: "Možete vi moj kurac."
Pa rekla mi je jedna poznatija faca u politici, "oni jednostavno nemaju kadrove".
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa kako ce imat kad sh dosli sa ulice...poluskvoteri,anarhisti do prije koju godinu..gdje se to kalilo i radilo...a dio je ala rada boric i ostali sisojiciHektorović wrote:marcellus wrote:kako lijepo reče rahmetli Denis Kuljiš: "Možete vi moj kurac."
Pa rekla mi je jedna poznatija faca u politici, "oni jednostavno nemaju kadrove".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To što nemaju "radnog" iskustva u ovoj državi može biti samo plus...
darth_vader-
2014-04-17
Imaju, k"o uhljebi.jasambrend wrote:To što nemaju "radnog" iskustva u ovoj državi može biti samo plus...
Kao i vecina nasih profesionalnih politicara.
Najbolji su mi oni koji sad se peru sto su glasali za senfa u stilu..'ms jebes njega ali nismo htjeli opet na celu grada bosance i hercegovce'..a kad kazem da su opet izsbrali bosanca na celo grada cesu se i jos ne vjeruju..pa kad dobiju dokaz..ono opet opravdanje 'pa rodjen je u zagrebu'..pa bandic je u zg dosao sa 17 godina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Maggie19 wrote:Imaju, k"o uhljebi.jasambrend wrote:To što nemaju "radnog" iskustva u ovoj državi može biti samo plus...
Kao i vecina nasih profesionalnih politicara.
Neka se sad malo ovi igraju...što god napravili nakon ostavljene Hiroshime će biti korak naprijed...pa makar i ništa ne radili. Bit će malo više peder party-a i što sad...metropola to može progutati...
darth_vader-
2014-04-17
inače ne pušim te priče nemaju kadrove, nisu "školovani".Hektorović wrote:marcellus wrote:kako lijepo reče rahmetli Denis Kuljiš: "Možete vi moj kurac."
ja vjerujem da osoba koja je radišna, i koja je iti malo inteligentna, a da ne govorim osoba koja ima muda, može se uhvatiti u koštac sa bilo kakvih problemima.. bog te hebo, ojebine iz HDZa tipa ona Nosićka iz Lovreća , Đakići, Penava, onaj sa telećom facom Mihanović, Josipa Rimac, uspiju u isto vrijeme i raditi i riješavati probleme, i uhljebljivati, i pljačkati za sebe, za partiju, i osiromašiti cijeli grad i regiju, i opet nakon toga dobiti nove izbore po 4 put zaredom... a nisu ništa inteligetniji nego od Tomaševića i njegove antife..
nego ovi gore su ili lijenčine, ili nemaju muda se uhvatiti u probleme..
iako iman osjećaj da će Tomašević vladati.. vidim po fejsu se već sprdaju da je nakon Bandića došao Bandić, ali mediji će ga držati na vlasti.. sa druge strane Desnica će po običaju uvaliti nekoga "škoru, penavu, mihanovića," i takvu rubno-retardiranu ekipu, a onda će "urbani" u ZGu glasovati za Tomaševića i ovaj as će biti na vlasti desetljećima ako preživi idućih par tjedana... vuksadinare će hiperventilirati
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Sora likes this post
AssadNaPodmornici wrote:inače ne pušim te priče nemaju kadrove, nisu "školovani".Hektorović wrote:marcellus wrote:kako lijepo reče rahmetli Denis Kuljiš: "Možete vi moj kurac."
ja vjerujem da osoba koja je radišna, i koja je iti malo inteligentna, a da ne govorim osoba koja ima muda, može se uhvatiti u koštac sa bilo kakvih problemima.. bog te hebo, ojebine iz HDZa tipa ona Nosićka iz Lovreća , Đakići, Penava, onaj sa telećom facom Mihanović, Josipa Rimac, uspiju u isto vrijeme i raditi i riješavati probleme, i uhljebljivati, i pljačkati za sebe, za partiju, i osiromašiti cijeli grad i regiju, i opet nakon toga dobiti nove izbore po 4 put zaredom... a nisu ništa inteligetniji nego od Tomaševića i njegove antife..
nego ovi gore su ili lijenčine, ili nemaju muda se uhvatiti u probleme..
iako iman osjećaj da će Tomašević vladati.. vidim po fejsu se već sprdaju da je nakon Bandića došao Bandić, ali mediji će ga držati na vlasti.. sa druge strane Desnica će po običaju uvaliti nekoga "škoru, penavu, mihanovića," i takvu rubno-retardiranu ekipu, a onda će "urbani" u ZGu glasovati za Tomaševića i ovaj as će biti na vlasti desetljećima ako preživi idućih par tjedana... vuksadinare će hiperventilirati
Iza tih viđenijih faca, koji su više tu zbog personalizacije političke organizacije, stoji vojska sposobnih i iskusnih ljudi koji odrađuju posao kako treba. Ministar/Gradonačelnik je uvijek figura, vojska iza njega odrađuje posao.
Ovi jednostavno nemaju tu vojsku iza sebe, pošto se uglavnom radi o ekipici iz naprednih udruga ili kvazi-kulturne scene.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Similar topics
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Ruski debili
» Debili na okupu
» Debili uvode vojni rok
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Ruski debili
» Debili na okupu
» Debili uvode vojni rok
Page 4 of 17