Pedofilski katolibani silovali 330 000 u Francuskoj
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pedofilski katolibani silovali 330 000 u Francuskoj
UŽAS wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/jezivo-izvjesce-crkvenjaci-u-francuskoj-seksualno-zlostavljali-330000-djece/2308668.aspx
Ono što je još gore od samih svećeničkih pedofila,jest maloumni roditelji.Koji to normalni roditelji dobrovoljno šalju svoju djecu tim manijakalnim predatorima,pa nije ta spoznaja o svećeničkoj pedofili od jučer,a oni unatoč svega toga imaju hrabrost povjerit im svoje najmlađe.Prema tome,roditelji malih katolčića podjednako su krivi kao i svećenici.
Kako netko može sebe istovremeno smatrat dobrim roditeljom i katolikom,to je oksimoron,katolička crkva je najzločinačkija institucija u povijesti svijeta,gori su od bilo kog totalitarnog režima jer napadaju one nevine,najranjivije i najmlađe.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Pedofilski katolibani silovali 330 000 u Francuskoj
Nažalost napadi na, djecu nisu predvidivi
Roditelji šalju djecu na vjersku pofuku nesvjesno
Ali zaključak o štetnosti crkve stoji
Nema gore institucije
Nema gore institucije
Last edited by Sora on 5/10/2021, 17:06; edited 1 time in total
pizdarije ispada da u francuskoj siluju stotine djece dnevno
Nek nije 100
Nek je 10
Nek je 1
Jebili volio da je to tvoje?
Nek je 10
Nek je 1
Jebili volio da je to tvoje?
IL Risorto likes this post
pedofili su redom predatori, i naginju prema zanimanjima i pozive bliske djeci..
uglavnom, kastrirati i poslati na teški rad redom sve-
Ne, prihvatiti druge i drukcije, malo razumijevanja za njihove potrebe.kic wrote:
pedofili su redom predatori, i naginju prema zanimanjima i pozive bliske djeci..
Novo vrijeme.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ne, prihvatiti druge i drukcije, malo razumijevanja za njihove potrebe.kic wrote:
Novo vrijeme.
za pedofile samo hejt i preko leđa šprulja.
Sora and IL Risorto like this post
cut cemo se za koju godinekic wrote:dijagram wrote:Ne, prihvatiti druge i drukcije, malo razumijevanja za njihove potrebe.kic wrote:
Novo vrijeme.
dijagram-
2015-08-09
Sora wrote:Nažalost napadi na, djecu nisu predvidivi
Nema gore institucije
Koliko je pedofila u ukupnoj popuplaciji nekog društva,a koliko je katoličkih svećenika u ukupnom broju pedofila tog istog društva ?
Ja ne kažem da je većina katoličkih svećenika pedofili,ali zato su većina pedofila katolički svećenici.
2015-07-23
Ako znamo da u praksi,jedina kazna za pedofiliju unutar katoličke crkve jest premještaj u drugu župu,onda zbilja nije mi jasno,kako netko može sebe smatrat dobrim roditeljom i dobrim katolikom.
Premještanjem pedofila u drugu župu,ne znači da je tim problem rješen,jer vjerojatno će nastavit po starom dok ga opet ne otkriju i opet premjeste u drugu župu.
Pa tako,uvijek bi trebala postojat opravdana sumnjičavost prema svakom novom svećeniku koji dođe u župu,upravo zbog te prakse,,kažnjavanja pedofila''prekomandom u drugu župu.
I unatoč svemu tome,naivni roditelji malih katolčića imaju hrabrost povjerit im svoje najmlađe.
Premještanjem pedofila u drugu župu,ne znači da je tim problem rješen,jer vjerojatno će nastavit po starom dok ga opet ne otkriju i opet premjeste u drugu župu.
Pa tako,uvijek bi trebala postojat opravdana sumnjičavost prema svakom novom svećeniku koji dođe u župu,upravo zbog te prakse,,kažnjavanja pedofila''prekomandom u drugu župu.
I unatoč svemu tome,naivni roditelji malih katolčića imaju hrabrost povjerit im svoje najmlađe.
2015-07-23
Tema vec postoji poštovani moj alteru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dijagram wrote:cut cemo se za koju godinekic wrote:dijagram wrote:Ne, prihvatiti druge i drukcije, malo razumijevanja za njihove potrebe.kic wrote:
Novo vrijeme.
?
IL Risorto wrote:UŽAS wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/jezivo-izvjesce-crkvenjaci-u-francuskoj-seksualno-zlostavljali-330000-djece/2308668.aspx
Ono što je još gore od samih svećeničkih pedofila,jest maloumni roditelji.Koji to normalni roditelji dobrovoljno šalju svoju djecu tim manijakalnim predatorima,pa nije ta spoznaja o svećeničkoj pedofili od jučer,a oni unatoč svega toga imaju hrabrost povjerit im svoje najmlađe.Prema tome,roditelji malih katolčića podjednako su krivi kao i svećenici.
Kako netko može sebe istovremeno smatrat dobrim roditeljom i katolikom,to je oksimoron,katolička crkva je najzločinačkija institucija u povijesti svijeta,gori su od bilo kog totalitarnog režima jer napadaju one nevine,najranjivije i najmlađe.
Eno mi jedan jucer veli kako je bez boga sve dozvoljeno.. sad ja ne znam jesu li ti svecenici redom ateisti, a roditelji naprosto zavedeni njihovim mrakom.
Guest- Guest
sto je upitno. oli ne vidis kako dolazi vrijeme da se i pedofile ukljuci u zivot skupa s njihovim, hm, potrebamakic wrote:dijagram wrote:cut cemo se za koju godinekic wrote:dijagram wrote:Ne, prihvatiti druge i drukcije, malo razumijevanja za njihove potrebe.kic wrote:
Novo vrijeme.
?
bitce to jos jedna od naprednih stvari koje nam slijede
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:sto je upitno. oli ne vidis kako dolazi vrijeme da se i pedofile ukljuci u zivot skupa s njihovim, hm, potrebamakic wrote:dijagram wrote:cut cemo se za koju godinekic wrote:dijagram wrote:Ne, prihvatiti druge i drukcije, malo razumijevanja za njihove potrebe.kic wrote:
Novo vrijeme.
?
dobro to
ali što veliš na to da se svećenike samo prebaci u drugu župu nakon otkrivanja zločina, to je nehumano i necivilizacijski u najmanju ruku..
IL Risorto likes this post
To je poziv kao svaki drugi...violator wrote:IL Risorto wrote:UŽAS wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/jezivo-izvjesce-crkvenjaci-u-francuskoj-seksualno-zlostavljali-330000-djece/2308668.aspx
Eno mi jedan jucer veli kako je bez boga sve dozvoljeno.. sad ja ne znam jesu li ti svecenici redom ateisti, a roditelji naprosto zavedeni njihovim mrakom.
Kako ima liječnika koji piju i puše a ljudima propovijedaju suprotno, korumpiranih sudaca koji krše zakon ili političara koji rade za sebe umjesto za opće dobro...
Tako ima i svećenika koji su sljedbenici sotone...
Dapače, jedan je takav trenutačno okupant stolice sv. petra...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
sto bih ja tu trebao reci, mozda da cine slicno kao adezenjare, komunjare, esdepenjare:)kic wrote:dijagram wrote:sto je upitno. oli ne vidis kako dolazi vrijeme da se i pedofile ukljuci u zivot skupa s njihovim, hm, potrebamakic wrote:dijagram wrote:cut cemo se za koju godinekic wrote:dijagram wrote:Ne, prihvatiti druge i drukcije, malo razumijevanja za njihove potrebe.kic wrote:
Novo vrijeme.
?
dobro to
ali što veliš na to da se svećenike samo prebaci u drugu župu nakon otkrivanja zločina, to je nehumano i necivilizacijski u najmanju ruku..
nista novo, sve je to isto tkivo
naravno, prezirem sve navedene, ali sam u debeloj manjini
vavijek neprilagodjen
dijagram-
2015-08-09
T. wrote:To je poziv kao svaki drugi...violator wrote:IL Risorto wrote:UŽAS wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/jezivo-izvjesce-crkvenjaci-u-francuskoj-seksualno-zlostavljali-330000-djece/2308668.aspx
Kako ima liječnika koji piju i puše a ljudima propovijedaju suprotno, korumpiranih sudaca koji krše zakon ili političara koji rade za sebe umjesto za opće dobro...
Tako ima i svećenika koji su sljedbenici sotone...
Dapače, jedan je takav trenutačno okupant stolice sv. petra...
Na stranu moja ironija, mene zapravo najvise zanima mentalno stanje, moralno vladanje njihovih kolega i nadredjenih. Kako se oni ponasaju pri pomisli da je uz njih netko tko treba i psihijatrijsku pomoc? Kako mozes kao njegov nadredjeni samo ga prebacit' u novu zupu? Cak i da uzmemo u obzir onu pricu s okajanjem i oprostom, zar im njihova savjest dopusta pripustati ga ljudima, djeci?
Guest- Guest
Evo,vidim sad,no obzirom da smo podvojena ličnost(dr.Jekill i mister Hyde),moramo otvoriti dvije iste teme.jastreb wrote:Tema vec postoji poštovani moj alteru.
2015-07-23
Mene više interesira mentalno stanje roditelja,malih katolčića,koji se usude riskirat i slat svoju djecu u crkvu,obzirom na sve ovo što se otkriva posljednjih godina.violator wrote:
Na stranu moja ironija, mene zapravo najvise zanima mentalno stanje, moralno vladanje njihovih kolega i nadredjenih. Kako se oni ponasaju pri pomisli da je uz njih netko tko treba i psihijatrijsku pomoc? Kako mozes kao njegov nadredjeni samo ga prebacit' u novu zupu? Cak i da uzmemo u obzir onu pricu s okajanjem i oprostom, zar im njihova savjest dopusta pripustati ga ljudima, djeci?
Ono,ako netko tvom djetetu ponudi vrećicu najukusnijih bombona a imaš spoznaju da je barem jedan bombon u toj vrećici orovan,je li bi riskirao i dozvolio da ti djete uzme bombon iz takve vrećice.
2015-07-23
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švicarski klerofašisti katolibani kradu od multikultija
» Markić i Batarelo opet izgubili od Indexa, katolibani nisu uspjeli zabraniti humor
» Silovali smo
» Vukovarskog branitelja silovali su i tukli
» Ubila se nizozemska političarka: Silovali je migranti
» Markić i Batarelo opet izgubili od Indexa, katolibani nisu uspjeli zabraniti humor
» Silovali smo
» Vukovarskog branitelja silovali su i tukli
» Ubila se nizozemska političarka: Silovali je migranti
Page 1 of 6