Pali su Facebook, WhatsApp i Instagram:
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pali su Facebook, WhatsApp i Instagram:
Nadam se da su kažnjeni zbog cenzure.
Re: Pali su Facebook, WhatsApp i Instagram:
Vodeće društvene mreže Facebook i Instagram, kao i sustavi za razmjenu poruka WhatsApp i Messenger trenutno su nedostupni korisnicima, javlja servis za detekciju rušenja web stranica Downdetector.
Kako navodi Downdetector, prve informacije o problemima počele su stizati oko 17:30 sati po hrvatskom vremenu.
Obje mreže i aplikacija su pod vlasništvom Facebooka i koriste zajedničku infrastrukturu. Uzrok je za sada nepoznat, a broj prijava o nemogućnosti pristupa povećan je u posljednjih sat vremena.
Kako navodi Downdetector, prve informacije o problemima počele su stizati oko 17:30 sati po hrvatskom vremenu.
Obje mreže i aplikacija su pod vlasništvom Facebooka i koriste zajedničku infrastrukturu. Uzrok je za sada nepoznat, a broj prijava o nemogućnosti pristupa povećan je u posljednjih sat vremena.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kic, Noor and Šandor Winnetou like this post
Ako "pad" potraje do sutra, predvidjam val samoubojstava.
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
Neka ovi s fejsa dođu na forum... Ako se kicu ne smetadzango wrote:Naš Forum radi. Jebe nam se.
https://twitter.com/i/status/1445086489294082052
Dabogda više niti uskrsnuli
kic, Brain32, Šandor Winnetou and niels like this post
Ovi penzosi sa Fejsa i ajde, ali ovi hipsteri i pederi sa Tvitera nikako.mutava baštarda wrote:Neka ovi s fejsa dođu na forum... Ako se kicu ne smetadzango wrote:Naš Forum radi. Jebe nam se.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Možda se preokrene trend u natalitetu.omni wrote:Ako "pad" potraje do sutra, predvidjam val samoubojstava.
Samo trpajdzango wrote:Ovi penzosi sa Fejsa i ajde, ali ovi hipsteri i pederi sa Tvitera nikako.mutava baštarda wrote:Neka ovi s fejsa dođu na forum... Ako se kicu ne smetadzango wrote:Naš Forum radi. Jebe nam se.
Bilo bi lijepo, budale se samoizbrisu, novi, nadati se pametniji dodju.mutava baštarda wrote:Možda se preokrene trend u natalitetu.omni wrote:Ako "pad" potraje do sutra, predvidjam val samoubojstava.
omni-
2014-04-12
Ubit ce me isijas majku mu njegovu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovo tehnološki je nevjerojatno teško za izvesti. Da se izdvoji promet s par platformi u kompletnom internetskom prometu i ugasi (izbriše??), pa to je nevjerojatno teško.
Podsjeća me na onaj cyber napad na iranska postrojenja obogaćivanja urana, proširili se internetskim prometom dok nisu našli stvari koje traže, napali i spržili im hardver. Bacili su ih godinu-dvije unazad.
Podsjeća me na onaj cyber napad na iranska postrojenja obogaćivanja urana, proširili se internetskim prometom dok nisu našli stvari koje traže, napali i spržili im hardver. Bacili su ih godinu-dvije unazad.
niels-
2021-04-26
Evo inžinjeri ne mogu u zgradu
Was just on phone with someone who works for FB who described employees unable to enter buildings this morning to begin to evaluate extent of outage because their badges weren’t working to access doors.
— Sheera Frenkel (@sheeraf) October 4, 2021
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kic, Sora and Hektorović like this post
Ne idu mi poruke, tamo di trebaju:)
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Najgorte, ne mogu pratiti i lajkati elu dvornik.
dijagram-
2015-08-09
kic and darth_vader like this post
It’s a truly bizarre day on the internet.
Facebook has been down for several hours, indicating that this isn’t your average momentary outage for the company. Its property WhatsApp, Instagram, and Messenger are down as well. Even Oculus, the popular and Facebook-owned virtual reality platform, is down.
In simple terms, as far as the internet was concerned, Facebook.com ceased to exist.
“Facebook have basically deplatformed themselves from their own platform,” cybersecurity expert Kevin Beaumont wrote in a tweet.
Even Facebook’s internal tools and communications platforms are out.
“No one can do any work,” New York Times tech reporter Ryan Mac wrote in a tweet. “Several people I’ve talked to said this is the equivalent of a ‘snow day’ at the company.”
Facebook has been down for several hours, indicating that this isn’t your average momentary outage for the company. Its property WhatsApp, Instagram, and Messenger are down as well. Even Oculus, the popular and Facebook-owned virtual reality platform, is down.
In simple terms, as far as the internet was concerned, Facebook.com ceased to exist.
“Facebook have basically deplatformed themselves from their own platform,” cybersecurity expert Kevin Beaumont wrote in a tweet.
ADVERTISEMENT
Even Facebook’s internal tools and communications platforms are out.
“No one can do any work,” New York Times tech reporter Ryan Mac wrote in a tweet. “Several people I’ve talked to said this is the equivalent of a ‘snow day’ at the company.”
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bogovi su pali na tjeme
» Dodik:Ajde, pali bre...
» Pali smo ispod 4 milijuna
» Ante, pali pilu! :D
» "Najveća greška mi je što sam učinila javnim moj Instagram profil"
» Dodik:Ajde, pali bre...
» Pali smo ispod 4 milijuna
» Ante, pali pilu! :D