Cjepiva pružaju bolju zaštitu nego preležan kovid?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
2016-07-22
2016-07-22
Re: Cjepiva pružaju bolju zaštitu nego preležan kovid?
Eroo wrote:
Dijagrami stupnja procijepljenosti, a na desnoj strani izračunan stupan nezaštićenosti (1-4).
2016-07-22
Eroo wrote:
Povezano je s dijagramom u prethodnom postu . Epidemiološka slika u 4 države se popuno slaže sa sa izračunanim
stupnjem nezaštićenosti (1-4). Probat ću ovo još malo drugačije objasniti, samo malo strpljenja.
2016-07-22
Eroo wrote:Eroo wrote:
Povezano je s dijagramom u prethodnom postu . Epidemiološka slika u 4 države se popuno slaže sa sa izračunanim
stupnjem nezaštićenosti (1-4). Probat ću ovo još malo drugačije objasniti, samo malo strpljenja.
A čuj znam gdje stanuješ pa kad mi ponestane strpljenja uzmem gun i ohladim te. Zauvijek.
Guest- Guest
Evo! Valjda je sad sve jasno - suodvisnt novozaraženih i stupnjem zaštićenosti, odnosno nezaštićenosti.
2016-07-22
Zaustavite Reutrers!Gnječ wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
A čuj znam gdje stanuješ pa kad mi ponestane strpljenja uzmem gun i ohladim te. Zauvijek.
2016-07-22
Eroo wrote:
Evo! Valjda je sad sve jasno - suodvisnt novozaraženih i stupnjem zaštićenosti, odnosno nezaštićenosti.
Ja vidim da ti drhti ruka jebote.
Guest- Guest
Eroo wrote:Zaustavite Reutrers!Gnječ wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
Reuters je u vlasništvu Pfizera ako nisi znao direktor Pfizera je i direktor Reutersa.
Guest- Guest
Crtam u fotošopu. Ne postoji ukaz za crtanje ravnih linija, to radim po osjećaju.Gnječ wrote:Eroo wrote:
Ovisno o dužini linija je sastavljena od nekolicine odsječaka, koje moraš poravnati... Nervira me, ali nije teško kad se mora...
2016-07-22
Doista,spasava se danas sve i svasta(ne mislim direktno na tvoju zenu).ZATO i jesmo u govnima kojima plivamo do usta.BITNO je prezivjeti,kako god bio los genetski materijal.Treba samo pogledati likove koji upravljaju svijetom i politikom.Trolovi su za njih plemenita rasaepikur37 wrote:Hartmann wrote:Eto na!...Nek ti ga zena istisneepikur37 wrote:evo izašao mi pristić, da ne kažem gdje :DHartmann wrote:Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
Samim tim imaš manje aktivnog virusa koji siješ okolo.
Obzirom da je i ona cijepljena, preživjet će taj spajk protein :)
Hartmann wrote:Doista,spasava se danas sve i svasta(ne mislim direktno na tvoju zenu).ZATO i jesmo u govnima kojima plivamo do usta.BITNO je prezivjeti,kako god bio los genetski materijal.Treba samo pogledati likove koji upravljaju svijetom i politikom.Trolovi su za njih plemenita rasaepikur37 wrote:Hartmann wrote:Eto na!...Nek ti ga zena istisneepikur37 wrote:evo izašao mi pristić, da ne kažem gdje :DHartmann wrote:Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
ma da,
zar n ije bolje kao nacisti ili barem spartanci
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Malena mista srca moga...
Pok. dida mi pao na pmet...Što sve čovjek nije u stanju učiniti za preživljavanje.
Pok. dida mi pao na pmet...Što sve čovjek nije u stanju učiniti za preživljavanje.
2016-07-22
Mislim da ne pretpostavljam nacionalnu cistocu niti u jednoj svojoj izjavi.Necu te pokusavati uvjeriti u JEDINU prirodnu ispravnost,a ta je Prirodna selekcija.DOPUSTAM mogucnost spasavanja u slucajevima POVREDA fizickim,kemijskim ili nesmrtnim bioloskim putem,no spasavati dista one kojima je genetski materijal toliko slab,da doslovnu svaku boljku moraju sanirati medikamentima,je ociti fail,jer takvi nadalje prenose svoje ,na zalost,lose gene.epikur37 wrote:Hartmann wrote:Doista,spasava se danas sve i svasta(ne mislim direktno na tvoju zenu).ZATO i jesmo u govnima kojima plivamo do usta.BITNO je prezivjeti,kako god bio los genetski materijal.Treba samo pogledati likove koji upravljaju svijetom i politikom.Trolovi su za njih plemenita rasaepikur37 wrote:Hartmann wrote:Eto na!...Nek ti ga zena istisneepikur37 wrote:evo izašao mi pristić, da ne kažem gdje :DHartmann wrote:Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
ma da,
U biti Prirode je da prirodnim putem(virusi,bakterije,gljivice,razni toksini...) cisti sve ono sto je slabije i nije dovoljno jakog genetskog materijala da se odupre posasti.
Odmah da pojasnim.U Prirodi NE POSTOJI toliko zestoko sredstvo,koje bi zbrisalo cijelu populaciju,primjer,ljudske vrste,tako da bi se trebalo opustiti i dopustiti Prirodi i vlastitoj genetici da odluce,tko ide dalje,tko prestaje postojati.
Na prvu okrutno,ali nimalo u biti.Pogledajmo zivotinjsku vrstu.To mozemo nazvati prirodnim savrsenstvom
Pa da smaknemo ove s IQ ispod 120?epikur37 wrote:Hartmann wrote:Doista,spasava se danas sve i svasta(ne mislim direktno na tvoju zenu).ZATO i jesmo u govnima kojima plivamo do usta.BITNO je prezivjeti,kako god bio los genetski materijal.Treba samo pogledati likove koji upravljaju svijetom i politikom.Trolovi su za njih plemenita rasaepikur37 wrote:Hartmann wrote:Eto na!...Nek ti ga zena istisneepikur37 wrote:evo izašao mi pristić, da ne kažem gdje :DHartmann wrote:Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
ma da,
2016-07-22
Ere su poznati po lopovskoj i oportunistickoj inteligenciji,ostaloprc..!! stoljeca prezivljavanja pod turskom cizmom su ostavila traga u njihovoj "kulturi"(polit urejom i potrpati)
Turcima vidili pete? Jesmo. Jugi vidili pete? Jesmo.Hartmann wrote:Ere su poznati po lopovskoj i oportunistickoj inteligenciji,ostaloprc..!! stoljeca prezivljavanja pod turskom cizmom su ostavila traga u njihovoj "kulturi"(polit urejom i potrpati)
Dobro je imati mozak s jajima. Vi, s IQ broja postola koje nosite, ste naše Šudre. Takorekuć.
2016-07-22
Eroo wrote:Crtam u fotošopu. Ne postoji ukaz za crtanje ravnih linija, to radim po osjećaju.Gnječ wrote:Eroo wrote:
Ovisno o dužini linija je sastavljena od nekolicine odsječaka, koje moraš poravnati... Nervira me, ali nije teško kad se mora...
To se ne radi u photoshopu nego u IBM SPSS.
Guest- Guest
inteligentne osobe nikada, ali baš NIKADA ne ističu svoju inteligencijuEroo wrote:Pa da smaknemo ove s IQ ispod 120?epikur37 wrote:Hartmann wrote:Doista,spasava se danas sve i svasta(ne mislim direktno na tvoju zenu).ZATO i jesmo u govnima kojima plivamo do usta.BITNO je prezivjeti,kako god bio los genetski materijal.Treba samo pogledati likove koji upravljaju svijetom i politikom.Trolovi su za njih plemenita rasaepikur37 wrote:Hartmann wrote:Eto na!...Nek ti ga zena istisneepikur37 wrote:evo izašao mi pristić, da ne kažem gdje :DHartmann wrote:Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
ma da,
kod takvih ona je i sama očita
ima vas više ovdje koji imate taj kompleks
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ČELNICA FRANCUSKE KRAJNJE DESNICE ŽELI BOLJU ZAŠTITU GRANICA I ZATVARANJE DŽAMIJA 'Problem koji imamo danas je ovaj oblik jeftinog terorizma!'
» Studenti se izlažu virusu kako bi došli do kovid potvrda radje nego da se cijepe
» Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
» Kovid religija dobila još jednu sektu
» Povratak kovid fašista
» Studenti se izlažu virusu kako bi došli do kovid potvrda radje nego da se cijepe
» Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
» Kovid religija dobila još jednu sektu
» Povratak kovid fašista
Page 3 of 4