Cjepiva pružaju bolju zaštitu nego preležan kovid?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Cjepiva pružaju bolju zaštitu nego preležan kovid?
prvo u kaveze :)T. wrote:Nemoj se time hvaliti javno...epikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
Stvari se okreću munjevitim brzinom...
Narod će vas hvatati po ulicama i trpati u karantene...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
ma da, svijet u izvrnutom ogledalu
ali moja podrška vašem pokretu otpora..
to je to
ili se cijepi
ili preboli
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
T. wrote:Nemoj se time hvaliti javno...epikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
ma da a onda na teren izlazi Dylan Dogg
2015-08-06
nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
...Noor wrote:prvo u kaveze :)T. wrote:Nemoj se time hvaliti javno...epikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Noor wrote:nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
Bome, puno lakše sam se kretao kroz epidemiju kao cijepljen, možda sam i došao u kontakt s virusom ali sam bio zaštićen.
To je dobro. Živio i radio normalno sezonu bez brige ima li corone okolo ili nema.
2015-08-06
T. wrote:Imaš 4 osigurača a opet ćeš umrit, đabe ti sve...Eroo wrote:11 do 13x manje od necijepljenog.mutava baštarda wrote:Ajde ne pizdi. Koliko ti posiješ virusa mašući kovid putovnicom.Eroo wrote:Cijepi se i bit ćeš zaštićen, a s time i oni s kojima dolaziš u kontakt.
Ja ako se prehladim znati ću, a ti nećeš...
Ja neću moći ući s kovidom u bolnicu, a ti hoćeš.
Ako još i nosim masku KN95 i držim distancu,uz dezinfekciju ruku, onda je sigurnost skoro pa 100% zajamčena.
Barem umri ko čovik, a ne ko ovca...
Zato sam se i cijepio. Živim slobodno kao i prije epidemije.
A ti? Nemoš u kafić, nemoš u noćni klub jer je zatvoren,
nemoš ni na terasu jer je već pomalo hladno...Strašan mi je takav život.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
u kojem smislu "lakše"?epikur37 wrote:Noor wrote:nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
Bome, puno lakše sam se kretao kroz epidemiju kao cijepljen, možda sam i došao u kontakt s virusom ali sam bio zaštićen.
To je dobro. Živio i radio normalno sezonu bez brige ima li corone okolo ili nema.
Od krucijalnog znacaja u zivotu.da te informiram. Elita u svim drzavama Europe,se uglavnom druzi u svojim klubovima,na privatnim posjedima,kojim niti policija ne moze prici bez sudskog naloga viseg suda,a znas sto je interesantno?Vecina od tih ljudi uopce nije niti cjepljenaEroo wrote:T. wrote:Imaš 4 osigurača a opet ćeš umrit, đabe ti sve...Eroo wrote:11 do 13x manje od necijepljenog.mutava baštarda wrote:Ajde ne pizdi. Koliko ti posiješ virusa mašući kovid putovnicom.Eroo wrote:Cijepi se i bit ćeš zaštićen, a s time i oni s kojima dolaziš u kontakt.
Ja ako se prehladim znati ću, a ti nećeš...
Ja neću moći ući s kovidom u bolnicu, a ti hoćeš.
Ako još i nosim masku KN95 i držim distancu,uz dezinfekciju ruku, onda je sigurnost skoro pa 100% zajamčena.
Barem umri ko čovik, a ne ko ovca...
Zato sam se i cijepio. Živim slobodno kao i prije epidemije.
A ti? Nemoš u kafić, nemoš u noćni klub jer je zatvoren,
nemoš ni na terasu jer je već pomalo hladno...Strašan mi je takav život.
Noor wrote:u kojem smislu "lakše"?epikur37 wrote:Noor wrote:nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
Pa iskreno lakše u smislu da se nisam toliko brinuo hoću li slučajno pokupiti negdje ili neću.
Znao sam da sam imuniziran i da nema šanse da me klepi ozbiljno bolest i ako pokupim virus.
Također, manje i prenosim virus pa i prema okolini sam se osjećao bolje.
2015-08-06
Virus prenosis ili ne prenosis,nema manje ili vise.ako si virulentan,virulentan si...epikur37 wrote:Noor wrote:u kojem smislu "lakše"?epikur37 wrote:Noor wrote:nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
Pa iskreno lakše u smislu da se nisam toliko brinuo hoću li slučajno pokupiti negdje ili neću.
Znao sam da sam imuniziran i da nema šanse da me klepi ozbiljno bolest i ako pokupim virus.
Hartmann wrote:Virus prenosis ili ne prenosis,nema manje ili vise.ako si virulentan,virulentan si...epikur37 wrote:Noor wrote:u kojem smislu "lakše"?epikur37 wrote:Noor wrote:nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
to se kosi s osnovnom logikom
2015-08-06
Dobro,jasno mi je da je autosugestija mocna stvar,ali ne pretjerivati.Vrlo mocni i uticajni ljudi se ne cjepe.Pitaj logiku da ti objasni zasto..epikur37 wrote:Hartmann wrote:Virus prenosis ili ne prenosis,nema manje ili vise.ako si virulentan,virulentan si...epikur37 wrote:Noor wrote:u kojem smislu "lakše"?epikur37 wrote:Noor wrote:nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
Koja je to osnovna logika?epikur37 wrote:Hartmann wrote:Virus prenosis ili ne prenosis,nema manje ili vise.ako si virulentan,virulentan si...epikur37 wrote:Noor wrote:u kojem smislu "lakše"?epikur37 wrote:Noor wrote:nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
Da si dragovoljno ubrizgao u žile ni sam ne znaš što ni zašto?
Jebena logika...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
Samim tim imaš manje aktivnog virusa koji siješ okolo.
2015-08-06
T. wrote:Koja je to osnovna logika?epikur37 wrote:Hartmann wrote:Virus prenosis ili ne prenosis,nema manje ili vise.ako si virulentan,virulentan si...epikur37 wrote:Noor wrote:u kojem smislu "lakše"?epikur37 wrote:Noor wrote:nisi ti nikakva sigurnost ni za koga, pa ni za sebeepikur37 wrote:Noor wrote:pa sam velis, osjecas se zasticen, ponasas se ko da je sve normalno ( i to si neki dan napisao), vjerojatno neces imati pojma ako i kad se zarazis, osjecas se cool, hodas okolo i sijesepikur37 wrote:Noor wrote:vi ste opasnost, hodajuca zarazaepikur37 wrote:Cijepio se normalno i puno bolje se osjećam kao zaštićen od ove boleščine.
to je to
ili se cijepi
ili preboli
Da si dragovoljno ubrizgao u žile ni sam ne znaš što ni zašto?
Jebena logika...
Samo je ispoštovao znanost.
Pa ne reče li i prof. Primorac na kraju u onom videu: Poštujte znanost i ne bojte se!
Ako se razdaješ bez zaštite, onda možeš očekivati i rezuzltat nakon 9 mjeseci.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
Ti sebe zamisljas kao sijacicu?Manje sjemena,manje zetve,vise sjemena...
evo izašao mi pristić, da ne kažem gdje :DHartmann wrote:Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
2015-08-06
Eto na!...Nek ti ga zena istisneepikur37 wrote:evo izašao mi pristić, da ne kažem gdje :DHartmann wrote:Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
Hartmann wrote:Eto na!...Nek ti ga zena istisneepikur37 wrote:evo izašao mi pristić, da ne kažem gdje :DHartmann wrote:Niti ne znas sto ti "vakcina" uorganizmu radiepikur37 wrote:Pa logika je da ako imaš više antitijela, ona lakše, više i bolje eliminiraju/neutraliziraju virus.
Obzirom da je i ona cijepljena, preživjet će taj spajk protein :)
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ČELNICA FRANCUSKE KRAJNJE DESNICE ŽELI BOLJU ZAŠTITU GRANICA I ZATVARANJE DŽAMIJA 'Problem koji imamo danas je ovaj oblik jeftinog terorizma!'
» Studenti se izlažu virusu kako bi došli do kovid potvrda radje nego da se cijepe
» Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
» stize nova realnost, kovid-pasoš !?
» Povratak kovid fašista
» Studenti se izlažu virusu kako bi došli do kovid potvrda radje nego da se cijepe
» Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
» stize nova realnost, kovid-pasoš !?
» Povratak kovid fašista
Page 2 of 4