Molio na ulici krunicu pa ga bijesna zena udarila.Mirno nastavio dalje moliti
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Molio na ulici krunicu pa ga bijesna zena udarila.Mirno nastavio dalje moliti
https://www.dnevno.hr/vjera/molio-krunicu-na-ulici-pa-ga-bijesna-zena-udarila-u-lice-mirno-nastavio-moliti-1832433/?fbclid=IwAR3-9HmEBFcxrHVNhcwFa_Kp7wFuXbYyyoPo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Molio na ulici krunicu pa ga bijesna zena udarila.Mirno nastavio dalje moliti
....prvo su trazili da izadju iz ormara..pa su trazili jednaka prava pa sad traze vlast i ne priznaju prava drugima ako ne misle isto kao oni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Molio na ulici krunicu pa ga bijesna zena udarila.Mirno nastavio dalje moliti
Dok je po njihovom onda je to demokracija, kad nije po njihovom onda je to diktatura i to treba revolucijom srušiti, E!!
Vratiti joj istovrsno..no po muski
Nema fascinacije u tome,
kršćansko mučeništvo je individualna duhovna predanost
ne daj bože inspiracija za politiku
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Koje licemjerje,izrugivat se muslićima koji klanjaju nasred ulice a ovim kruničarima se divit.
Samo,čudni su putevi gospodnji kad je odmah nakon toga dobio srčani udar,očito svevišnjeg nije impresionirala njegova molitva na ulici.
Samo,čudni su putevi gospodnji kad je odmah nakon toga dobio srčani udar,očito svevišnjeg nije impresionirala njegova molitva na ulici.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Bedak ... tresnul bih ju u tri pičke materine svoje.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Nema fascinacije u tome,
Hodi da te fliskam ... pa da vidimo koliku duhovnu predanost imaš?
Fakat volite kvake srati.
Guest- Guest
kolega je danas malo nadrkan?Sovak wrote:epikur37 wrote:Nema fascinacije u tome,
veber-
2014-12-30
veber wrote:kolega je danas malo nadrkan?Sovak wrote:epikur37 wrote:Nema fascinacije u tome,
Niti malo. Zakaj?
Guest- Guest
koja budala. čekaj dopustio da ga netko klepa. hahaha. pa kada se budala ne brani trebalo ga je još jače zamlatiti. ja (neovisno o situaciji) bi joj zavalio takav šamar da bi joj se glava okrenula za 360
nadam se da će ovoga što se ne brani sutra još jače namlatiti. jebeš takvu religiju gdje tebe mlate a ti šutiš i moliš se. hah
nadam se da će ovoga što se ne brani sutra još jače namlatiti. jebeš takvu religiju gdje tebe mlate a ti šutiš i moliš se. hah
AssadNaPodmornici wrote:koja budala. čekaj dopustio da ga netko klepa. hahaha. pa kada se budala ne brani trebalo ga je još jače zamlatiti. ja (neovisno o situaciji) bi joj zavalio takav šamar da bi joj se glava okrenula za 360
Kolega je malo nadrkan danas ... bi rekel Veber.
Guest- Guest
tko ja :DSovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:koja budala. čekaj dopustio da ga netko klepa. hahaha. pa kada se budala ne brani trebalo ga je još jače zamlatiti. ja (neovisno o situaciji) bi joj zavalio takav šamar da bi joj se glava okrenula za 360
mislim rekao sam istinu, jebeš osobu koja se može braniti a ne brani se. i kakva je to religija? ljude ne prvilači takva slaba religija, a drugi ljudi su većinom životinje poštuju uglavom silu.. da kršćani nisu pičkice koji dopuštaju da ih svatko vrijeđa i šamara, da reagiraju kao muslimani sa malo šamara, bombi i kalaša , ne bi ih nitko zajebava
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Jocko willnick, navy seal, tvrdi da je najbolja samoodbrana na ulici, trčanje...AssadNaPodmornici wrote:tko ja :DSovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:koja budala. čekaj dopustio da ga netko klepa. hahaha. pa kada se budala ne brani trebalo ga je još jače zamlatiti. ja (neovisno o situaciji) bi joj zavalio takav šamar da bi joj se glava okrenula za 360
mislim rekao sam istinu, jebeš osobu koja se može braniti a ne brani se. i kakva je to religija? ljude ne prvilači takva slaba religija, a drugi ljudi su većinom životinje poštuju uglavom silu.. da kršćani nisu pičkice koji dopuštaju da ih svatko vrijeđa i šamara, da reagiraju kao muslimani sa malo šamara, bombi i kalaša , ne bi ih nitko zajebava
Dakle bježanje...
I objašnjava to logičkim razlozima...
Ti bi npr. nju odvalio da joj se glava zavrti za 360...
I, što bi uslijedilo?
Pod jedan bi te odvela policija...
Pod dva bi bio okrivljen u nekakvom kaznenom ili prekršajnom postupku...
Pod tri bi dobio tužbu radi naknade štete...
Na koncu bi crnčio da isplatiš tu kuju...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
A ovaj as nije niti bježao nego pustio da ga šamara. Ali ne bi ti imao problema da joj odvalis jedan šamar u samo obrani
Ne tvrdim da u konkretnoj situaciji treba bježati od histerične kuje...AssadNaPodmornici wrote:A ovaj as nije niti bježao nego pustio da ga šamara. Ali ne bi ti imao problema da joj odvalis jedan šamar u samo obrani
Već da treba odvagnuti sve razloge 'za' i 'protiv'...
Uglavnom, bježanje te generalno štedi svih daljnjih komplikacija...
Pitanje je samo može li to ego izdržati..
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Moguće kuja ima nož, pištolj, 3-4 prijatelja...
A instinkt nalaže da joj se odvali glava...
A instinkt nalaže da joj se odvali glava...
meni je jednostavnijeT. wrote:Ne tvrdim da u konkretnoj situaciji treba bježati od histerične kuje...AssadNaPodmornici wrote:A ovaj as nije niti bježao nego pustio da ga šamara. Ali ne bi ti imao problema da joj odvalis jedan šamar u samo obrani
Već da treba odvagnuti sve razloge 'za' i 'protiv'...
Uglavnom, bježanje te generalno štedi svih daljnjih komplikacija...
Pitanje je samo može li to ego izdržati..
po bosanski.
pa tko živ tko mrtav.
odoh slaviti poganski običaj ispijanja mladog piva koji je stoka desničarska ukinula.
bis morgen
veber-
2014-12-30
Aj pomalo...
Ja isto ispijam mladi 'beck's'...
Ja isto ispijam mladi 'beck's'...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Mamić vodi krunicu u Međugorju
» Inženjeri u Pelješki most ugradili krunicu
» U potpuno bankrotiranom Osijeku planiraju desetmetarsku krunicu
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Mamić vodi krunicu u Međugorju
» Inženjeri u Pelješki most ugradili krunicu
» U potpuno bankrotiranom Osijeku planiraju desetmetarsku krunicu
Page 1 of 3