jedini EU grad kojim vladaju komunisti. Gradonačelnica: Uzor mi je Tito
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: jedini EU grad kojim vladaju komunisti. Gradonačelnica: Uzor mi je Tito
bosanac, hrvatski stvarno nije težak..od toliko ljubavi daj barem to nauči.prckov wrote:pusti suplju nego idi bar malo viditebenica wrote:kob' rek'o da si ti tol'ko volio jugoslaviju da si otišao tek kad se ista raspala a katolibaniju ne voliš pa se ne želiš ni vraćat.prckov wrote:kob reko da leftardi tolko vole ovu katolibaniju
di je elton, ocel bar on razgulit
je'l to ta logika? ako je pojeo onda je muško ako je pojela onda je žensko.
pa nece te niko ujest
Guest- Guest
ebenica wrote:bosanac, hrvatski stvarno nije težak..od toliko ljubavi daj barem to nauči.prckov wrote:pusti suplju nego idi bar malo viditebenica wrote:kob' rek'o da si ti tol'ko volio jugoslaviju da si otišao tek kad se ista raspala a katolibaniju ne voliš pa se ne želiš ni vraćat.prckov wrote:kob reko da leftardi tolko vole ovu katolibaniju
pa nece te niko ujest
eno sad sam bosanac jer on cak ne smije otic ni provirit nos preko grane
razocarali ste me vi leftardi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:pa te sluge, vratari, nosaci..aben wrote:prckov wrote:zasto mislis da bi oni to radiliaben wrote:Be z bozira dili li svoje milijune, ili milijune ke je ukrala građanima, isotin se ne pomože sirotinji. Sirotinji bi bolje bilo da ih uloži u biznis, ili da živi raskošno, pa da joj tribaju sluge, butleri, nosači, vratari i filt operateri.Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:glupa pička je podijelila milijune eura sirotinji i živi skromno a uzor joj je debeli zagorac koji je imao sto auta, osam od sto i nešto proizvedenih mercedes diktatorwagena (najviše na svijetu!), hrpu rollseva, desetke rezidencija, tisuće slugu koji su te rezidencije održavali, dvije jahte od čega jednu veličine putničkog broda, itd. etc.
nadam se da će uskoro iz graca dolazit u maribor i jesenice u šoping
Čije milijune?
ma gle ona je pravi vjernik, ona fakat vjeruje u komunizam. Dijeli sve svoje kaj zaradi sirotinji. U biti nema veze s komunizmom nego je više časna sestra. Marks je jasno rekao da bez nasilja nema komunizma, i da nije bit komunizma u davanju sirotinji nego otimanju od bogatih uz ubijanje ili preodgoj istih u logorima
"U povijesti, nikad nitko nije postigao ništa bez nasilja" - K.M.
Svoje milijune .... hahahah ... nek dijeli.
Ti isti kojima je dijelila buju joj se danas-sutra popišali na grob.
Ka da bi rodi ča?
Oću reći da je dijeljenje šoldov sirotinji nojgluplji nočin pokušaja pomaganja sirotinji
otkud ti to da bi htjeli radit te ili bilo koje druge poslove tog tipa
inace ovo dijeljenje love ima u australiji od strane drzave pa imas tri generacije koje nece da rade
to izjave pred kamerama za tv dnevnik
kad treba blokirat puteve protiv gradnje nuklearke, termoelektrane ili protiv co2 tu su upravo ti koji ne zele rade,
A, upravo to, ča ljevičari ljudima više pomožu, gore in bude
2014-04-16
pa ti si bosanac oduvijek, kaj briješ?prckov wrote:ebenica wrote:bosanac, hrvatski stvarno nije težak..od toliko ljubavi daj barem to nauči.prckov wrote:pusti suplju nego idi bar malo viditebenica wrote:kob' rek'o da si ti tol'ko volio jugoslaviju da si otišao tek kad se ista raspala a katolibaniju ne voliš pa se ne želiš ni vraćat.prckov wrote:kob reko da leftardi tolko vole ovu katolibaniju
pa nece te niko ujest
jel si ti toliko nježan pa riječi koje te mogu povrijedit zatomiš u sebi pa nisi primjetio kad sam ti pisao smeće bosansko i ostale ljubavne poruke koje pišem vama bosancima?
Guest- Guest
smiri hormoneebenica wrote:pa ti si bosanac oduvijek, kaj briješ?prckov wrote:ebenica wrote:bosanac, hrvatski stvarno nije težak..od toliko ljubavi daj barem to nauči.prckov wrote:pusti suplju nego idi bar malo viditebenica wrote:kob' rek'o da si ti tol'ko volio jugoslaviju da si otišao tek kad se ista raspala a katolibaniju ne voliš pa se ne želiš ni vraćat.prckov wrote:kob reko da leftardi tolko vole ovu katolibaniju
pa nece te niko ujest
jel si ti toliko nježan pa riječi koje te mogu povrijedit zatomiš u sebi pa nisi primjetio kad sam ti pisao smeće bosansko i ostale ljubavne poruke koje pišem vama bosancima?
nego recder os otic vidit staljingraz
eto ne moras ostat
2014-04-19
Mogu reci ili pihvaliti se da ce radnja buduceg serijala 'nestalih' na moj prijedlig biti proboj iz hrvatske kostajnice koji se odigrao nakon pada tog grada
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovo gore sto sam napiso u vezi tri generacije na socijali ti ni jedan ljevicar nece kritizirataben wrote:prckov wrote:pa te sluge, vratari, nosaci..aben wrote:prckov wrote:zasto mislis da bi oni to radiliaben wrote:Be z bozira dili li svoje milijune, ili milijune ke je ukrala građanima, isotin se ne pomože sirotinji. Sirotinji bi bolje bilo da ih uloži u biznis, ili da živi raskošno, pa da joj tribaju sluge, butleri, nosači, vratari i filt operateri.Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:glupa pička je podijelila milijune eura sirotinji i živi skromno a uzor joj je debeli zagorac koji je imao sto auta, osam od sto i nešto proizvedenih mercedes diktatorwagena (najviše na svijetu!), hrpu rollseva, desetke rezidencija, tisuće slugu koji su te rezidencije održavali, dvije jahte od čega jednu veličine putničkog broda, itd. etc.
nadam se da će uskoro iz graca dolazit u maribor i jesenice u šoping
Čije milijune?
ma gle ona je pravi vjernik, ona fakat vjeruje u komunizam. Dijeli sve svoje kaj zaradi sirotinji. U biti nema veze s komunizmom nego je više časna sestra. Marks je jasno rekao da bez nasilja nema komunizma, i da nije bit komunizma u davanju sirotinji nego otimanju od bogatih uz ubijanje ili preodgoj istih u logorima
"U povijesti, nikad nitko nije postigao ništa bez nasilja" - K.M.
Svoje milijune .... hahahah ... nek dijeli.
Ti isti kojima je dijelila buju joj se danas-sutra popišali na grob.
Ka da bi rodi ča?
Oću reći da je dijeljenje šoldov sirotinji nojgluplji nočin pokušaja pomaganja sirotinji
otkud ti to da bi htjeli radit te ili bilo koje druge poslove tog tipa
inace ovo dijeljenje love ima u australiji od strane drzave pa imas tri generacije koje nece da rade
to izjave pred kamerama za tv dnevnik
kad treba blokirat puteve protiv gradnje nuklearke, termoelektrane ili protiv co2 tu su upravo ti koji ne zele rade,
A, upravo to, ča ljevičari ljudima više pomožu, gore in bude
to je progres
2014-04-19
Zbog čega ići u Graz kad će se Zagreb postupno pretvorit u ljevičarsku Meku.prckov wrote:dakle niko od ovih leftarda nece u graz
jebem ti moju srecu
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
a zašto bih točno išao u graz? ja nisam nomad...turistički sam bio u grazu par puta, vidio što se ima i kai ću ponovo tamo?prckov wrote:
smiri hormone
nego recder os otic vidit staljingraz
eto ne moras ostat
gledat iste zgrade? koji bi razlog bio da ja idem tamo? jesam ja austrijanac? jesam rođen u grazu? jesam nomad? jel mi graz neka turističko nedosanjana želja?
daj malo te tvoje logike bosanac
Guest- Guest
biosanac očito prati izbore po svijetu i gdje god pobjedi njegova opcija on ode tamo...fetiš neki koji kurac...on to zove logika.IL Risorto wrote:Zbog čega ići u Graz kad će se Zagreb postupno pretvorit u ljevičarsku Meku.prckov wrote:dakle niko od ovih leftarda nece u graz
jebem ti moju srecu
Guest- Guest
"Moj je broj od 2005. isti, imam staru Nokiju s tipkovnicom, ne smartphone, ali već 16 godina to radim, na svaki poziv odgovaram, ako ne mogu sada, onda ih nazovem, odgovaram na svaki SMS. Naravno, ne mogu svakome pomoći, ali barem ih poslušam, možda im malo podignem moral, da znaju da je nekome stalo. Mislim da je to jako važno“, rekla je.
Nema kaže ništa zajedničko sa Staljinom, ali bliske su joj Marxove ideje.
"Postoji jedna pjesma Johna Lennona, 'Working Class Hero', to je meni bila glavna motivacija, da ljudi, neovisno otkud su, jesu li muškarac ili žena, imaju jednake mogućnosti, trebamo izbjegavati nepravednost jer postoje ljudi koji već od rođenja imaju ograničene šanse u životu, njihove šanse nisu jednake", pojasnila je svoja stajališta.
"Ja ću ovih dana napuniti 60 godina i za Tita znam još od djetinjstva, nekoliko sam puta još kao dijete bila u Jugoslaviji. Za mene se ta država raspala na najtužniji mogući način. Jasno da nije bilo sve savršeno, ali Tito je bio okvir koji je sve to povezao, meni se čini da za vrijeme Jugoslavije nije bilo toliko bitno jesi li Bosanac, Crnogorac, Hrvat, Slovenac, Srbin, postojao je okvir koji je povezao različite kulture, različite religije i to je napravio upravo Tito.
Od svih bivših socijalističkih država u ovom dijelu Europe, za mene je Jugoslavija bila najbliže tom mom idealu", rekla je buduća gradonačelnica Graza koja je odmah najavila da se neće kandidirati na sljedećim izborima.
Nema kaže ništa zajedničko sa Staljinom, ali bliske su joj Marxove ideje.
"Postoji jedna pjesma Johna Lennona, 'Working Class Hero', to je meni bila glavna motivacija, da ljudi, neovisno otkud su, jesu li muškarac ili žena, imaju jednake mogućnosti, trebamo izbjegavati nepravednost jer postoje ljudi koji već od rođenja imaju ograničene šanse u životu, njihove šanse nisu jednake", pojasnila je svoja stajališta.
"Ja ću ovih dana napuniti 60 godina i za Tita znam još od djetinjstva, nekoliko sam puta još kao dijete bila u Jugoslaviji. Za mene se ta država raspala na najtužniji mogući način. Jasno da nije bilo sve savršeno, ali Tito je bio okvir koji je sve to povezao, meni se čini da za vrijeme Jugoslavije nije bilo toliko bitno jesi li Bosanac, Crnogorac, Hrvat, Slovenac, Srbin, postojao je okvir koji je povezao različite kulture, različite religije i to je napravio upravo Tito.
Od svih bivših socijalističkih država u ovom dijelu Europe, za mene je Jugoslavija bila najbliže tom mom idealu", rekla je buduća gradonačelnica Graza koja je odmah najavila da se neće kandidirati na sljedećim izborima.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mozemoa su liberali za ovu gospodju
2014-04-12
izgovoriIL Risorto wrote:Zbog čega ići u Graz kad će se Zagreb postupno pretvorit u ljevičarsku Meku.prckov wrote:dakle niko od ovih leftarda nece u graz
jebem ti moju srecu
samo izgovori
ajmo malo razgulit za promjenu
mozes cekat da se zg pretvori u vase gnijezdo iz vaseg raja
dzabe ja vas nagovaram, neb vi iz katolibanije ni da vas puskom tjeraju
2014-04-19
za tebe je i staljin liberaldebotoijusto wrote:mozemoa su liberali za ovu gospodju
polako some
cekaj da ufati korijen i procvjeta
tek onda ces vidit prave boje
naravno u slucaju da se pravis idiot pa kao ne znas
tip je ekspozitura ekipe koja gura veliku laz koja ce u potpunosti uticat na svaku poru zivota
takva politika je uvjek predznak nadolazeceg totalitarizma
2014-04-19
po toj tvojoj izopačenoj bosanskoj logici ispada da se ljudi sele svake 4 godine kad njihov politički izbor ne pobijedi na izborima, masovne seobe...a oni koji ostanu, izgovori samo izgovoriprckov wrote:izgovoriIL Risorto wrote:Zbog čega ići u Graz kad će se Zagreb postupno pretvorit u ljevičarsku Meku.prckov wrote:dakle niko od ovih leftarda nece u graz
jebem ti moju srecu
samo izgovori
kak je negdje opušteno u tvojoj glavi ;)
Guest- Guest
ebenica wrote:po toj tvojoj izopačenoj bosanskoj logici ispada da se ljudi sele svake 4 godine kad njihov politički izbor ne pobijedi na izborima, masovne seobe...a oni koji ostanu, izgovori samo izgovoriprckov wrote:izgovoriIL Risorto wrote:Zbog čega ići u Graz kad će se Zagreb postupno pretvorit u ljevičarsku Meku.prckov wrote:dakle niko od ovih leftarda nece u graz
jebem ti moju srecu
samo izgovori
nece pa nece
samo izgovori
isto ko kad bi ja uzalud igro loto godinama, i napokon osvojim premiju, a onda mi mrsko otic podic lovu
2014-04-19
prckov wrote:za tebe je i staljin liberaldebotoijusto wrote:mozemoa su liberali za ovu gospodju
polako some
tip je ekspozitura ekipe koja gura veliku laz koja ce u potpunosti uticat na svaku poru zivota
jel kupola i nema svemira ?
2014-04-12
bosanac i logika :(prckov wrote:ebenica wrote:po toj tvojoj izopačenoj bosanskoj logici ispada da se ljudi sele svake 4 godine kad njihov politički izbor ne pobijedi na izborima, masovne seobe...a oni koji ostanu, izgovori samo izgovoriprckov wrote:izgovoriIL Risorto wrote:Zbog čega ići u Graz kad će se Zagreb postupno pretvorit u ljevičarsku Meku.prckov wrote:dakle niko od ovih leftarda nece u graz
jebem ti moju srecu
samo izgovori
nece pa nece
samo izgovori
isto ko kad bi ja uzalud igro loto godinama, i napokon osvojim premiju, a onda mi mrsko otic podic lovu
Guest- Guest
il je sator il su labudovidebotoijusto wrote:prckov wrote:za tebe je i staljin liberaldebotoijusto wrote:mozemoa su liberali za ovu gospodju
polako some
jel kupola i nema svemira ?
ajd sad pasi sto ti nametnu na indexu
2014-04-19
Onako kako ste vi pobjegli od Srba i Muslimana ?prckov wrote:izgovoriIL Risorto wrote:Zbog čega ići u Graz kad će se Zagreb postupno pretvorit u ljevičarsku Meku.prckov wrote:dakle niko od ovih leftarda nece u graz
jebem ti moju srecu
samo izgovori
Nećemo mi bježat nigdje pred katolibanima,nego ostat i borit se za civilizirano i demokatsko društvo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ebenica wrote:ne, to rade odabrani zato se ne daju s pantovčaka, ljetuju po rezidencijama i privatiziraju imovinu.marcellus wrote:Narod se vozio u tim autima, živio u tim rezidencijama, plovio na tim jahtama, trošio te novce?
znači kad je tile to radio je bilo ok a sad ne valja?
Similar topics
» Ovako HDZ-ova gradonačelnica pravda što grad nije naplatio 21 milijun kn dugova, među dužnicima su njezin otac i brat
» Zašto je Tito u Jugoslaviji vječito izbjegavao ovaj grad?
» Hit u Đakovu. Osnovali Poduzetnički centar koji plaća Grad, jedini projekt im je kafić, zbrinuli šogora gradonačelnika
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Zašto je Tito u Jugoslaviji vječito izbjegavao ovaj grad?
» Hit u Đakovu. Osnovali Poduzetnički centar koji plaća Grad, jedini projekt im je kafić, zbrinuli šogora gradonačelnika
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
Page 5 of 8