Milorad Dodik u telefonskom razgovoru poručio Bidenovom izaslaniku: Je*e mi se za vaše sankcije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Milorad Dodik u telefonskom razgovoru poručio Bidenovom izaslaniku: Je*e mi se za vaše sankcije
To da je ovo diplomatski skandal da oni državi koja nije u EU objašnjavaju šta oni trebaju da rade da uđu u EU iako to nije točno nego su njihove projekcije.
Oni nisu EU. Nemaju se pravo uopće oglašavat povodom toga.
Oni nisu EU. Nemaju se pravo uopće oglašavat povodom toga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Milorad Dodik u telefonskom razgovoru poručio Bidenovom izaslaniku: Je*e mi se za vaše sankcije
Američki veleposlanici , izaslanici za Balkan il kako god oni te ljude iz svoje adminstracije nazivali nemaju pravo šetat po trećim državama i govoriti im šta njima je a šta nije potrebno da uđu u EU.
Sjedinjene američke države nisu evropska unija i nemaju pravo govoriti u ime unije državama potencijalnim kandidatima o tome šta oni misle ili ne misle da ovima treba da uđu u EU.
Za takvo nešto ih nitko nije ovlastio a niti su ovlašteni za to.
Sjedinjene američke države nisu evropska unija i nemaju pravo govoriti u ime unije državama potencijalnim kandidatima o tome šta oni misle ili ne misle da ovima treba da uđu u EU.
Za takvo nešto ih nitko nije ovlastio a niti su ovlašteni za to.
2014-04-11
..imaju jer drze sibu..kao sto bi mi postupali potpuno isto na mjestu amera..vec u nekim slucajevima postupamoRayMabus wrote:To da je ovo diplomatski skandal da oni u državi koja nije u EU objašnjavaju što im treba da rade da uđu u EU iako to nije točno nego što su njihove projekcije.
Oni nisu EU. Nemaju se pravo uopće oglašavati povodom toga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma drže oni kurac. Držali su i Afganistan pa in je uteka.vuksadinare wrote:..imaju jer drze sibu..kao sto bi mi postupali potpuno isto na mjestu amera..vec u nekim slucajevima postupamoRayMabus wrote:To da je ovo diplomatski skandal da oni u državi koja nije u EU objašnjavaju što im treba da rade da uđu u EU iako to nije točno nego što su njihove projekcije.
Oni nisu EU. Nemaju se pravo uopće oglašavati povodom toga.
2014-04-11
Oni imaju pravo da o primanju neke države kandidat NATO o tome pričaju. Štaviše glavni su tu no ne i kad je EU u pitanju.
Jednostavno nemaju te ovlasti a niti su ovlašćeni trećim stranama pričati o tome šta oni misle da je njima uvjet da uđu u EU.
To je diplomatski skandal kojeg kauboji u svojoj veličini očito ni sami nisu svjesni.
Jednostavno nemaju te ovlasti a niti su ovlašćeni trećim stranama pričati o tome šta oni misle da je njima uvjet da uđu u EU.
To je diplomatski skandal kojeg kauboji u svojoj veličini očito ni sami nisu svjesni.
2014-04-11
Amerikanci siluju Bosnu.
Njima smeta šta tamo nekih pet ostalih nema svog predsjednika.
U velikoj Britaniji živi barem 20% ostalih. Sad te ja pitam zašto oni nemaju pravo birati svog predsjednika nego je to uvijek kraljica koja nije ni demokratski izabrana ?
A to je drugo jel. Znaš šta ? Zviznit ću te.
Njima smeta šta tamo nekih pet ostalih nema svog predsjednika.
U velikoj Britaniji živi barem 20% ostalih. Sad te ja pitam zašto oni nemaju pravo birati svog predsjednika nego je to uvijek kraljica koja nije ni demokratski izabrana ?
A to je drugo jel. Znaš šta ? Zviznit ću te.
2014-04-11
Njima nije jasan koncept tronarodne republike jer ima tamo nekih 5% koji nemaju svog predsjednika.
Pa kako ti kraljica Elizabeta ili kralj u Španjolskoj može biti ?
To može a ovo ne može.
Vidi vidi šta smo pametni.
Pa kako ti kraljica Elizabeta ili kralj u Španjolskoj može biti ?
To može a ovo ne može.
Vidi vidi šta smo pametni.
2014-04-11
Nikakvo pravo nemaju u ime EU dakle i moje da trećim državama pričaju šta je njima potrebno da uđu u EU.
Čujem li ih još samo jednom zaklat ću ih.
Čujem li ih još samo jednom zaklat ću ih.
2014-04-11
Tronarodna republika i ustavna monarhija.
U ustavnoj monarhiji predsjednik države je kralj ili kraljica koji se ne bira demokratskim putem i uvijek predstavlja etnički narod iz kojeg dolazi dok ostali nemaju pravo biranja.
Tronarodna republika , svako četiri godine 95% građana bira svak svog predsjednika i onda njih trojica dogovorom odlučuju.
Evo ovako : Nastavi tupit da ne kužiš koncept tronsrodne republike i prisiliti ću te da ukineš nekoliko monarhija u Europi od koje su mnoge važne članice NATO-a.
Jel čuješ gluvi ?
U ustavnoj monarhiji predsjednik države je kralj ili kraljica koji se ne bira demokratskim putem i uvijek predstavlja etnički narod iz kojeg dolazi dok ostali nemaju pravo biranja.
Tronarodna republika , svako četiri godine 95% građana bira svak svog predsjednika i onda njih trojica dogovorom odlučuju.
Evo ovako : Nastavi tupit da ne kužiš koncept tronsrodne republike i prisiliti ću te da ukineš nekoliko monarhija u Europi od koje su mnoge važne članice NATO-a.
Jel čuješ gluvi ?
2014-04-11
Baš me zanima bili Španjolska ostala na okupu ako se ukine status kralja.
Da provjerimo ?
Zaklati ću te.
Da provjerimo ?
Zaklati ću te.
2014-04-11
Belgija službeno kraljevina Belgija
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Belgija
Kralj , premijer.... ništa predsjednik
Gluvi ZAKLAT ĆU TE
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Belgija
Kralj , premijer.... ništa predsjednik
Gluvi ZAKLAT ĆU TE
2014-04-11
Ražanj se priprema
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/10/1/ankete-opada-podrska-javnosti-americkom-predsjedniku-bidenu
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/10/1/ankete-opada-podrska-javnosti-americkom-predsjedniku-bidenu
2014-04-11
Klanje , zabodite mu kolektivno svi noževe u trup.
https://www.advance.hr/vijesti/raskol-unutar-demokratske-stranke-i-veliki-udarac-bidenovoj-administraciji-njegov-mega-projekt-infrastrukturne-izgradnje-ne-moze-krenuti-bez-potpore-progresivnog-krila-a-ono-prijeti-blokadom-ako-se-simultano-ne-adresiraju-i-druga-bitna-pitanja/
https://www.advance.hr/vijesti/raskol-unutar-demokratske-stranke-i-veliki-udarac-bidenovoj-administraciji-njegov-mega-projekt-infrastrukturne-izgradnje-ne-moze-krenuti-bez-potpore-progresivnog-krila-a-ono-prijeti-blokadom-ako-se-simultano-ne-adresiraju-i-druga-bitna-pitanja/
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŠEF DIPLOMATIJE PORUČIO HRVATSKOM ZVANIČNIKU: Miro, pronađi vaše novine iz 1918.
» Milorad Dodik je Hrvat
» Telering: Gost Milorad Dodik
» Tonino Picula : Milorad Dodik je četnik
» MIlorad Dodik nastavlja politiku etničkog čišćenja u BiH
» Milorad Dodik je Hrvat
» Telering: Gost Milorad Dodik
» Tonino Picula : Milorad Dodik je četnik
» MIlorad Dodik nastavlja politiku etničkog čišćenja u BiH
Page 2 of 2