TOMA
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: TOMA
ako bude čekao na kavu kao ja na gemišt ima da se načekaepikur37 wrote:dijagram wrote:Mislim da imate Baustoff, tamo kod petlje Gazenicke
U Baustofu se kupuje sve za gips ploce, i ostale ploce i izolacije itd...
Nemoj uzeti Knauf rolnu, ona je smedja i sva se raspada, zivo smece.
Trazi isover morali bi to imati, moze i " Ursa"
već sam stavio jednu ploču...
idem sutra po to u gaženičku..
dodaj si još jednu kavu na moj račun :)
aben wrote:Muči, neka:)dijagram wrote:Nece, nek malo pripazi:)aben wrote:
Nodun se da će se češati celu noć
Dobro ste napomenuli, već sam bio zaboravio na iritaciju staklene vune....:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šandor Winnetou wrote:ako bude čekao na kavu kao ja na gemišt ima da se načekaepikur37 wrote:dijagram wrote:Mislim da imate Baustoff, tamo kod petlje Gazenicke
Molim, sve smo popili:) Hebote, koliko tome ima7-8 godina bit će.
2015-08-06
Sat stao na 23h.....ja pijem, sve ima još vremena...ima još vremena
kad pogleda na drugi prošlo 3 iza ponoći :D
kad pogleda na drugi prošlo 3 iza ponoći :D
2015-08-06
Cetiri, jedna je malo:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Mislim da imate Baustoff, tamo kod petlje Gazenicke
Tamo imas sve za to, ploce, vijke, glet mase itd...
dijagram-
2015-08-09
epikur37 likes this post
manje, negdje 2017 otprilikeepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:ako bude čekao na kavu kao ja na gemišt ima da se načekaepikur37 wrote:
Molim, sve smo popili:) Hebote, koliko tome ima7-8 godina bit će.
epikur37 likes this post
Vi kad budete u stanju pravit filmove ko Srbi onda mozete palamuditaben wrote:Topik o filmu iz srbije
Zasto Hrvati to nisu u stanju
Zato sto puno pametuju, intelektualiziraju i sve im u filmovima mora biti podobno, po katolickom takozvanom moralnom kodeksu... dosadno do pizde materine
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Film je izvanredan.
A glumci su posebna prica. Tamara Dragicevic u ulazi Silvane Armenulic je ostavila poseban dojam, Tomina ljubav sa kojom nikad nije imao nista I nije se usudio izjaviti joj ljubav
Dijalozi su bas super
- Necu ti doci na svadbu Silvano
- A sto
- Zato sto sam tvoju svadbu drukcije zamisljao
Bjelogrlic je car
A glumci su posebna prica. Tamara Dragicevic u ulazi Silvane Armenulic je ostavila poseban dojam, Tomina ljubav sa kojom nikad nije imao nista I nije se usudio izjaviti joj ljubav
Dijalozi su bas super
- Necu ti doci na svadbu Silvano
- A sto
- Zato sto sam tvoju svadbu drukcije zamisljao
Bjelogrlic je car
2015-09-24
Ringo10 wrote:Vi kad budete u stanju pravit filmove ko Srbi onda mozete palamuditaben wrote:Topik o filmu iz srbije
Zato sto puno pametuju, intelektualiziraju i sve im u filmovima mora biti podobno, po katolickom takozvanom moralnom kodeksu... dosadno do pizde materine
2014-04-16
Pirate wrote:Ringo10 wrote:Zasto Hrvati nisu u stanju snimat tako dobre filmove kao Srbi
Jesi pogledao novine? Po meni jako podcjenjena serija a isto odlicna prica, podsjeca me malo na house of cards.
Usrali motku sa poslednjom sezonom. Jedva sam je odgledao…
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Vi kad budete u stanju pravit filmove ko Srbi onda mozete palamuditaben wrote:Topik o filmu iz srbije
Hrvatska je mirna, dosadna mittleeuropska zemlja. barem po službenom narativu. Zagreb uz par loših imitacija nije Sodom i Gomora kao Beograd.
Redatelji su uglavnom ili ideologizirani desni aktivisti ili ideologizirani urbani ljevičari.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Toma, lepa priča i film o možda najvećem muzičkom umetniku sa ovih prostora u poslednjih 60 godina.
Pogledao sam ga u bioskopu jer lično obožavam Tomu kao muzičara i kao čoveka uz sve njegove nedostatke i mane.
Film kao film solidno urađen sa dosta grešaka i promašaja vezanih za Tomin život i epohu u kojoj se film odigrava.
1. Nikada nije dokazano da je osim velikog prijateljstva između njega i Silvane Armenulić bilo nečeg više.
2. Kroz ceo film provejavaju reklame ,,Jelen” piva koje kao brend do negde 2000. godine nije postojalo. Jedino opravdanje možda nalazim da je Jelen pivo glavni brend apatinske pivare, a molson coors, vlasnik apatinske pivare, glavni sponzor filma.
Pogledao sam ga u bioskopu jer lično obožavam Tomu kao muzičara i kao čoveka uz sve njegove nedostatke i mane.
Film kao film solidno urađen sa dosta grešaka i promašaja vezanih za Tomin život i epohu u kojoj se film odigrava.
1. Nikada nije dokazano da je osim velikog prijateljstva između njega i Silvane Armenulić bilo nečeg više.
2. Kroz ceo film provejavaju reklame ,,Jelen” piva koje kao brend do negde 2000. godine nije postojalo. Jedino opravdanje možda nalazim da je Jelen pivo glavni brend apatinske pivare, a molson coors, vlasnik apatinske pivare, glavni sponzor filma.
Guest- Guest
Film ima slobodu kao umjetnicko djelo da ne mora doslovno kopirat zivotopis
Za Silvanu...tesko je reci ali film je tako postavljen da je nju Toma volio...neuzvracena ljubav.
Pa vrlo je moguce da je sa njegove strane postojala emocija...cak vrlo logicno.
Sa tako rasnom pickom tesko je biti prijatelj a da se ne zaljubis ili da nemas bar erotsku zelju za njom... to je skoro nemoguce ako si normalan muskarac. A i njen brak sa onim teniserom nije bio bas uzoran...on je nju varao.
Ona se ocigledno udala radi love
Za Silvanu...tesko je reci ali film je tako postavljen da je nju Toma volio...neuzvracena ljubav.
Pa vrlo je moguce da je sa njegove strane postojala emocija...cak vrlo logicno.
Sa tako rasnom pickom tesko je biti prijatelj a da se ne zaljubis ili da nemas bar erotsku zelju za njom... to je skoro nemoguce ako si normalan muskarac. A i njen brak sa onim teniserom nije bio bas uzoran...on je nju varao.
Ona se ocigledno udala radi love
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Toma šiša i Kolindu:Toma hteo da ostavi Dragicu zbog misice!
» Sve žešći sukob na relaciji Toma-Vučić:Toma na Vučića vojskom
» toma
» toma uzga adventsku svicu
» Toma Nikolić: Dodik je idiot! Piši...
» Sve žešći sukob na relaciji Toma-Vučić:Toma na Vučića vojskom
» toma
» toma uzga adventsku svicu
» Toma Nikolić: Dodik je idiot! Piši...
Page 4 of 4