TOMA
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
TOMA
Novi srpski filmski hit Dragana Bjelogrlica o legendi i boemu Tomi Zdravkovicu.
Film tuce rekorde u Srbiji i regionu i kazu da je odlican.
Sta kazu nas I srpski forumasi o filmu.
Film tuce rekorde u Srbiji i regionu i kazu da je odlican.
Sta kazu nas I srpski forumasi o filmu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: TOMA
I ja cujem da je jedan od najboljih u zadnje vrijeme ali cini mi se da za sad se moze vidjeti samo u kinima.
Inace Bijela kao da je na steroidima, pravi fantasticne serije i filmove, podigao je domacu kinematografiju na nove razine.
Inace Bijela kao da je na steroidima, pravi fantasticne serije i filmove, podigao je domacu kinematografiju na nove razine.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Film je cini se bez velikosrpskog politikanstva, zato mozda i ima veliki odziv publike. Nisam pogledao, pogledat cu, za razliku od "Dare" i slicnih Suljinih rukotvorina.
omni-
2014-04-12
U Dari ja nista posebno strasno nisam vidioomni wrote:Film je cini se bez velikosrpskog politikanstva, zato mozda i ima veliki odziv publike. Nisam pogledao, pogledat cu, za razliku od "Dare" i slicnih Suljinih rukotvorina.
Jedino je prenaglasena uloga one casne sestre.
Sve ostalo... nista posebno sto vec nismo znali.
TOMA dobija pohvale sa svih strana. Kazu da je vrlo emotivan film.
2015-09-24
Cekam 3. I posljednju sezonu serije SENKE NAD BALKANOM.Pirate wrote:I ja cujem da je jedan od najboljih u zadnje vrijeme ali cini mi se da za sad se moze vidjeti samo u kinima.
Ono je remek djelo. Masterpiece.
2015-09-24
Dara je radjena po rezimskom nalogu u posebne svrhe, za Tomu ne vjerujem.Ringo10 wrote:U Dari ja nista posebno strasno nisam vidioomni wrote:Film je cini se bez velikosrpskog politikanstva, zato mozda i ima veliki odziv publike. Nisam pogledao, pogledat cu, za razliku od "Dare" i slicnih Suljinih rukotvorina.
Jedino je prenaglasena uloga one casne sestre.
Sve ostalo... nista posebno sto vec nismo znali.
TOMA dobija pohvale sa svih strana. Kazu da je vrlo emotivan film.
omni-
2014-04-12
Pirate wrote:I ja cujem da je jedan od najboljih u zadnje vrijeme ali cini mi se da za sad se moze vidjeti samo u kinima.
kolko ja čujem je na bijelom i alkoholu... inače respect za ono što je nabio u glavu antonijevića
Ringo10 wrote:Cekam 3. I posljednju sezonu serije SENKE NAD BALKANOM.Pirate wrote:I ja cujem da je jedan od najboljih u zadnje vrijeme ali cini mi se da za sad se moze vidjeti samo u kinima.
Apsolutno remek djelo. Si gledao peaky blinders? Senke su snimane po uzoru na njih.
2019-09-06
marcellus wrote:Pirate wrote:I ja cujem da je jedan od najboljih u zadnje vrijeme ali cini mi se da za sad se moze vidjeti samo u kinima.
kolko ja čujem je na bijelom i alkoholu... inače respect za ono što je nabio u glavu antonijevića
Ruku na srce, svaki vrhunski umjetnik se drobi sa necim. Sto se tice nabadanja antonijevica iako neznam sto je bio povod, to mu nije trebalo slagao se sa doticnim ili ne, jednostavno fizicko nasilje nije nacin za razracunavanje sa neistomisljenicima.
2019-09-06
Jednom se živi.marcellus wrote:Pirate wrote:I ja cujem da je jedan od najboljih u zadnje vrijeme ali cini mi se da za sad se moze vidjeti samo u kinima.
kolko ja čujem je na bijelom i alkoholu...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ne. Ali Senke su fenomenalne...cijeli taj koncept, fiktivni i stvarni likovi i dogadjajiPirate wrote:Ringo10 wrote:Cekam 3. I posljednju sezonu serije SENKE NAD BALKANOM.Pirate wrote:I ja cujem da je jedan od najboljih u zadnje vrijeme ali cini mi se da za sad se moze vidjeti samo u kinima.
Apsolutno remek djelo. Si gledao peaky blinders? Senke su snimane po uzoru na njih.
Kazu da sad na jesen ide snimanje 3. Sezona.
2015-09-24
marcellus wrote:https://www.imdb.com/title/tt8737152/
imdb ocjena 9,5
Ocjene domacih filmova ne treba gledati jer nasi neznaju za nista osim ocjena 1 i 10.
2019-09-06
Zasto Hrvati nisu u stanju snimat tako dobre filmove kao Srbi
2015-09-24
Sto je muskarac bez brkova je meni bio super film, ima tu jos dobrih uradaka.Ringo10 wrote:Zasto Hrvati nisu u stanju snimat tako dobre filmove kao Srbi
omni-
2014-04-12
Ringo10 wrote:Ne. Ali Senke su fenomenalne...cijeli taj koncept, fiktivni i stvarni likovi i dogadjajiPirate wrote:Ringo10 wrote:Cekam 3. I posljednju sezonu serije SENKE NAD BALKANOM.Pirate wrote:I ja cujem da je jedan od najboljih u zadnje vrijeme ali cini mi se da za sad se moze vidjeti samo u kinima.
Kazu da sad na jesen ide snimanje 3. Sezona.
Istina, meni se jako svidjelo sto likovi nisu u nekim obrascima, ono good guy bady guy vec jebeno sarenilo. Uz to muzika iz serije mi i dalje izaziva zmarce koliko je dobra.
2019-09-06
Ringo10 wrote:Zasto Hrvati nisu u stanju snimat tako dobre filmove kao Srbi
Jesi pogledao novine? Po meni jako podcjenjena serija a isto odlicna prica, podsjeca me malo na house of cards.
2019-09-06
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Toma šiša i Kolindu:Toma hteo da ostavi Dragicu zbog misice!
» Sve žešći sukob na relaciji Toma-Vučić:Toma na Vučića vojskom
» toma
» toma uzga adventsku svicu
» Toma Nikolić: Dodik je idiot! Piši...
» Sve žešći sukob na relaciji Toma-Vučić:Toma na Vučića vojskom
» toma
» toma uzga adventsku svicu
» Toma Nikolić: Dodik je idiot! Piši...
Page 1 of 4