EU ima strategiju za indopacifik ali nema za Balkan
Page 1 of 1
EU ima strategiju za indopacifik ali nema za Balkan
Balkan je dobio pedalu.
https://m.dw.com/hr/eu-ima-strategiju-za-indopacifik-ali-nema-za-balkan/a-59350749
Države u kojima žive rusofilni Srbi i anglogilni Albanci a i jedni i drugi su samo problemi nisu poželjnje da za okruglim stolom sjede , raspravljaju i u konačnici donose odluke o EU vojsci.
Viva la France.
https://m.dw.com/hr/eu-ima-strategiju-za-indopacifik-ali-nema-za-balkan/a-59350749
Države u kojima žive rusofilni Srbi i anglogilni Albanci a i jedni i drugi su samo problemi nisu poželjnje da za okruglim stolom sjede , raspravljaju i u konačnici donose odluke o EU vojsci.
Viva la France.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: EU ima strategiju za indopacifik ali nema za Balkan
Uršula šeta sad po Balkanu i nudi tim državama evropsku perspektivu. Ne laže ona ništa. Perspektiva nije isto šta i članstvo u EU.
Rampa. Dobit će eu fondove za razvoj infrastrukture a njihovi građani će moći putovati i raditi u EU i to je sve. Na članstvo mogu zaboraviti idući 20.godina.
Rampa. Dobit će eu fondove za razvoj infrastrukture a njihovi građani će moći putovati i raditi u EU i to je sve. Na članstvo mogu zaboraviti idući 20.godina.
2014-04-11
Ključna riječ u cijeloj priči je : anglosasi
Saska vam se proteže od Nizozemske do Češke dakle pola sjeverne Njemačke.
Možda kad bude malo manje Sasa u toj Njemačkoj vi više ne budete anglosaski element na Balkanu.
Saska vam se proteže od Nizozemske do Češke dakle pola sjeverne Njemačke.
Možda kad bude malo manje Sasa u toj Njemačkoj vi više ne budete anglosaski element na Balkanu.
2014-04-11
Uršula u Prištini priča o evropskoj perspektivi Kosova.
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2021/9/29/reakcija-evropske-komisije-buducnost-cijelog-zapadnog-balkana-je-u-eu
Nakon odlaska Merkel i potopa tvoje stranke na izborima u Njemačkoj slaba ti je logistika u EU parlamentu. Ti ćeš biti fikus koji će iduće četiri godine pričat o evropskoj perspektivi država zapadnog Balkana a u stvarnosti imaju rampu.
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2021/9/29/reakcija-evropske-komisije-buducnost-cijelog-zapadnog-balkana-je-u-eu
Nakon odlaska Merkel i potopa tvoje stranke na izborima u Njemačkoj slaba ti je logistika u EU parlamentu. Ti ćeš biti fikus koji će iduće četiri godine pričat o evropskoj perspektivi država zapadnog Balkana a u stvarnosti imaju rampu.
2014-04-11
Evo ti moj plan za Kosovo. Nedavno je Slovenija i Hrvatska primljena u eu mediteran grupu i upravo je Uršula bila dole. Dakle žele ovako imati utjecaj dole i neki izlaz na Mediteran a da nije samo Italija i Francuska.
Kad je to tako zašto bi ti ja dopustio da sa svima dole budeš ok i imaš izbor ?
Sad fino podržiš Srbiju oko kulturne autonomije na Kosovu ( savez srpskih općina ) i u očima Albanije postaješ negativac.
Moram se osigurati da ću ti ja a ne oni biti saveznici na Jadranu.
Pa pa
Kad je to tako zašto bi ti ja dopustio da sa svima dole budeš ok i imaš izbor ?
Sad fino podržiš Srbiju oko kulturne autonomije na Kosovu ( savez srpskih općina ) i u očima Albanije postaješ negativac.
Moram se osigurati da ću ti ja a ne oni biti saveznici na Jadranu.
Pa pa
2014-04-11
Similar topics
» Balkan Blues u Norveskoj:"Nema ovde zivota, jarane moj"!
» Mora li EU mijenjati strategiju u BiH?
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Mora li EU mijenjati strategiju u BiH?
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 1 of 1