Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu
Page 1 of 1
Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu
[size=31]Dino se takođe pojavio u poslednjem trenutku. Nisam znao u tom trenutku da postoji simboličan trenutak u celoj priči. Reći ću vam nešto, rekao sam to i supruzi. Možda nije trebalo da budem tamo jer sam napustio reprezentaciju Jugoslavije. U svakom slučaju, bila je čast biti tamo, s mojim starim prijateljima. Bio je to poslednje zbogom treneru[/size][size=31]", rekao je [/size][size=31]Zdovc[/size][size=31].[/size]
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=26&nav_id=1928248
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=26&nav_id=1928248
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu
Da je Radji pamet Zdovca..ali sto ce trampavi van kosarkaskog terena mu mozak nije bas posluzio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To je njihov zivot, kosarka im je sve i dala. Politicari su ih samo iskoristili za svoje licne poene. Sam Zdovc je rekao da se radi o najacoj ikada reprezentaciji van Amerike. Jedan politicar to ne zna, umesto da mesetari po bivsoj Jugi i druge koristi za svoje ciljeve, dok ih ne potrose.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Zasto, sta je uradio.vuksadinare wrote:Da je Radji pamet Zdovca..ali sto ce trampavi van kosarkaskog terena mu mozak nije bas posluzio
A Ivkovic je bio mozda i najbolji trener ikada na prostorima bivse YU
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ajd ajd...sad bi trebalo sve ono prije bacit u gnoj.vuksadinare wrote:Da je Radji pamet Zdovca..ali sto ce trampavi van kosarkaskog terena mu mozak nije bas posluzio
Pa nisu svi Mišo Kovač i Bulić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» "FRAJERU, NIJE NI TREBALO DA DOLAZIŠ"
» Moskva: "Nemačka je prešla 'crvenu liniju'; Nije trebalo"
» Njujork Tajms: Đoković nije u Top 10, možda u Top 20
» Možda Hitler i nije bio tako loš kao što se priča
» Milanovicu nije trebalo petljanje oko Srebrenice.Kakve veze to ima sa pravima Hrvata u BiH?
» Moskva: "Nemačka je prešla 'crvenu liniju'; Nije trebalo"
» Njujork Tajms: Đoković nije u Top 10, možda u Top 20
» Možda Hitler i nije bio tako loš kao što se priča
» Milanovicu nije trebalo petljanje oko Srebrenice.Kakve veze to ima sa pravima Hrvata u BiH?
Page 1 of 1