ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu

Go down

Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu Empty Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu

Post by Serbinho-3 26/9/2021, 20:10

[size=31]Dino se takođe pojavio u poslednjem trenutku. Nisam znao u tom trenutku da postoji simboličan trenutak u celoj priči. Reći ću vam nešto, rekao sam to i supruzi. Možda nije trebalo da budem tamo jer sam napustio reprezentaciju Jugoslavije. U svakom slučaju, bila je čast biti tamo, s mojim starim prijateljima. Bio je to poslednje zbogom treneru[/size][size=31]", rekao je [/size][size=31]Zdovc[/size][size=31].[/size]

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=26&nav_id=1928248
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu Empty Re: Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu

Post by vuksadinare 26/9/2021, 20:29

Da je Radji pamet Zdovca..ali sto ce trampavi van kosarkaskog terena mu mozak nije bas posluzio
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu Empty Re: Zdovc: Možda nije trebalo da dođem na Dudinu sahranu

Post by Serbinho-3 26/9/2021, 22:34

To je njihov zivot, kosarka im je sve i dala. Politicari su ih samo iskoristili za svoje licne poene. Sam Zdovc je rekao da se radi o najacoj ikada reprezentaciji van Amerike. Jedan politicar to ne zna, umesto da mesetari po bivsoj Jugi i druge koristi za svoje ciljeve, dok ih ne potrose.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Ringo10 27/9/2021, 02:55

vuksadinare wrote:Da je Radji pamet Zdovca..ali sto ce trampavi van kosarkaskog terena mu mozak nije bas posluzio
Zasto, sta je uradio.

A Ivkovic je bio mozda i najbolji trener ikada na prostorima bivse YU
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by jastreb 27/9/2021, 10:57

vuksadinare wrote:Da je Radji pamet Zdovca..ali sto ce trampavi van kosarkaskog terena mu mozak nije bas posluzio
Ajd ajd...sad bi trebalo sve ono prije bacit u gnoj.

Pa nisu svi Mišo Kovač i Bulić.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics