Horor u centru Zagreba
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Horor u centru Zagreba
naravnodijagram wrote:prckov wrote:nije on nikad volio ni tu svoju bivsu ni djecuIL Risorto wrote:Upravo to.Ako mu je dopizdio život,ubije se,što ga onda briga što će biti s djecom,neće se on brinuti za njih.Osim ako je to namjerno napravio da se osveti ženi,ne znam,ne mogu shvatit kakav monstrum moraš bit za napravi nešto takvo.prckov wrote:ne kuzim sto sebe majmun nije ubio kad mu je zivot toliko nepodnosljiv posto
to on djecu ubio da se osveti bivsoj
on je volio svoje mjesto u tom kontekstu
niko normalan ko zaista voli svoju djecu to ne bi napravio, vjerojatno je psihopatsko narcisoidna ojebina
Nitko normalan ako bas i ne voli djecu ne bi ovo napravio.
ali ako nekom dodje zuta minuta onda ce to lakse napravit ako je sebicno narcisoidno smece
bas ko sto je to ovaj uradio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kaya wrote:Ne, javljaju se prijatelji i pišu da ju je mrzio, da je pričao da nisu njegova.Sovak wrote:kaya wrote:Da.Sora wrote:Jedini razlog je osveta ženi
Po tome se vidi jer je ubio sve troje
A ona je nažao st napravila strašni grešku imajući djecu s mpnszrumom.
Kažu ako žena želi imati dobru i pametnu djecu onda treba razmišljati prije nego izabere oca..
Međutim morala je znati da ju mrzi, i djecu isto. Ne može se to sakriti.
Neki mogu, a katkad to uopće nije povezano s mržnjom.
U zdrave umove je katkad teško proniknuti , a kamoli u sjebane.
Nije on to skrivao. Psihopat je našao drugu a ova je napadala drugu, gurala mu djecu. Kada je od druge dobio nogu napravio je ovo da joj se osveti. Umjesto da se makne od njega u tri pičke materine i na da mu blizu.
Ček malo ... bivša napadala novu i gurala mu djecu?
Pa ta je barem polovicu sukriva za sve kaj se dogodilo ak se mene pita.
Ak vidiš da ti je bivši tenkre ne daješ mu djecu. Ti bi dala?
U socijalnoj vele da su poslije rastave došli s dogovorom o skrbništvu nad djecom i da nije bilo daljnjih prijava da bi se moglo postupati.
Netko laže! Socijalna, novinari i ''prijatelji'' od kojih se baš fino oprostil ... od žene nisam nikaj čul, ta bu skomirana do kraja života.
Tak da ono ... .
Guest- Guest
gle, mi ne znamo kaj je bilo.Sovak wrote:kaya wrote:Ne, javljaju se prijatelji i pišu da ju je mrzio, da je pričao da nisu njegova.Sovak wrote:kaya wrote:Da.Sora wrote:Jedini razlog je osveta ženi
Kažu ako žena želi imati dobru i pametnu djecu onda treba razmišljati prije nego izabere oca..
Nije on to skrivao. Psihopat je našao drugu a ova je napadala drugu, gurala mu djecu. Kada je od druge dobio nogu napravio je ovo da joj se osveti. Umjesto da se makne od njega u tri pičke materine i na da mu blizu.
U socijalnoj vele da su poslije rastave došli s dogovorom o skrbništvu nad djecom i da nije bilo daljnjih prijava da bi se moglo postupati.
Netko laže! Socijalna, novinari i ''prijatelji'' od kojih se baš fino oprostil ... od žene nisam nikaj čul, ta bu skomirana do kraja života.
Tak da ono ... .
da li je on ili ona.
ubiti troje djece je nekaj skroz drugo.
oprsvdanje?
nema ga.
moja djeca su dobila inicijalni šamar i nakon toga nikaj nigdje.
da dobijem poriv za ubijanjem sjeo bi u auto i zaputio se u novo mesto.
znači, lik nije gledao djecu kao svoju već kaznu za majku.
ne ubiti kaj bi kaya htjela, već nasoliti po japanskim normama.
veber-
2014-12-30
veber wrote:gle, mi ne znamo kaj je bilo.Sovak wrote:kaya wrote:Ne, javljaju se prijatelji i pišu da ju je mrzio, da je pričao da nisu njegova.Sovak wrote:kaya wrote:Da.Sora wrote:Jedini razlog je osveta ženi
Tak da ono ... .
da li je on ili ona.
oprsvdanje?
nema ga.
Zakaj Novo Mesto?
Guest- Guest
pa da eri zgulim kožu s leđa.Sovak wrote:veber wrote:gle, mi ne znamo kaj je bilo.Sovak wrote:kaya wrote:Ne, javljaju se prijatelji i pišu da ju je mrzio, da je pričao da nisu njegova.Sovak wrote:kaya wrote:Da.Sora wrote:Jedini razlog je osveta ženi
Tak da ono ... .
da li je on ili ona.
oprsvdanje?
nema ga.
Zakaj Novo Mesto?
lažljivo govno udbaško.
veber-
2014-12-30
Sudi li ovom majmunu HR ili mozda Austrija?
Kako to ide u ovakvim slucajevima?
Ocel mu brat Jelinic pomoci il nece:)
dijagram-
2015-08-09
može tražiti da mu austrija sudi.dijagram wrote:Sudi li ovom majmunu HR ili mozda Austrija?
austrija može tražiti izručenje da mu sudi.
hrvatska može odbiti oba zahtjeva.
ili ga prognati pa neka se austrijanci jebu s njime.
i tko je brat jelinic?
veber-
2014-12-30
veber wrote:može tražiti da mu austrija sudi.dijagram wrote:Sudi li ovom majmunu HR ili mozda Austrija?
i tko je brat jelinic?
masončina i državni odvjetnik
čovjek uči dok je živ.marcellus wrote:veber wrote:može tražiti da mu austrija sudi.dijagram wrote:Sudi li ovom majmunu HR ili mozda Austrija?
i tko je brat jelinic?
masončina i državni odvjetnik
još jedan nepotrbni podatak na ssd-u
veber-
2014-12-30
kaya wrote:
[size=38]
PRIJE 12 MINUTA
ŠTO DOSAD ZNAMO O UBOJICI?
[size=41]Harald Kopitz je Austrijanac iz Beča koji je živio i u Zagrebu. U Zagrebu je imao i tvrtke, a tijekom svoje karijere radio je za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač. Većinom se bavio financijama.
[/size][/size]>> OPŠIRNIJE O UBOJICI PROČITAJTE OVDJE
[size=33]
[size=41]PRIJE 33 MINUTE[/size]
[size=34]POLICIJA OBJAVILA DETALJE, POTVRDILA DA JE OTAC UBIO DJECU[/size]
[size=41]Policija je objavila priopćenje.
"Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku".
[/size]
[size=41]
"Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.
Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo i čak niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći, a na kraju nisu mi htjeli odgovarati niti na telefonske pozive.
Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred te moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli.
Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom", napisao je Harald K. na svom profilu oko ponoći.[/size][/size]
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Staviti na Poligraf, prica mu je nepovezana. Bivsa zena ne voli sadasnju, koja je to bivsa pa volela sadasnju i ostavila ga zbog love, sta je mislio, da je bila sa njim jer se zaljubila. Prikriva realnu pricu, verovatno ih je zensko ubilo, bi polarna osoba, ovaj samo prikriva. Ostao bez love, imas gomilu toga gde mozes odmah raditi i uzeti. Ako mislis biti advokat ili savetnik, onda kukaj bez love, sedi kamion neki mesec i izadji, eto love ili neki drugi posao. Sumnjam da je on, ali ajde.
2014-08-25
pišeš pizdarije. nepovezane.Serbinho-3 wrote:Staviti na Poligraf, prica mu je nepovezana. Bivsa zena ne voli sadasnju, koja je to bivsa pa volela sadasnju i ostavila ga zbog love, sta je mislio, da je bila sa njim jer se zaljubila. Prikriva realnu pricu, verovatno ih je zensko ubilo, bi polarna osoba, ovaj samo prikriva. Ostao bez love, imas gomilu toga gde mozes odmah raditi i uzeti. Ako mislis biti advokat ili savetnik, onda kukaj bez love, sedi kamion neki mesec i izadji, eto love ili neki drugi posao. Sumnjam da je on, ali ajde.
jebote kamion kada s programiranjem zaradiš 4× veću plaću.
koji kuraz sendvičariš ovdje, a ne voziš taj imaginarni kamion.
vožnja kamiona je jednaka radu na traci.
a i inteligencija zaposlenika je ista.
veber-
2014-12-30
Programeri su klosari, raspali da ne zaboravim. Oni su kao pocetkom 2000 u Americi kao bili na ceni, prodavali muda za bubrege. To su nasi prvo opevali, otisli smo u Kanadu pocetkom 90-ih, znali smo koristiti neke programe za budale i bili odlicno placeni. Zatim dolazi Outsourcing prica i kompanije daju posao Hindu ekipi iz prasine da im zavrsava posao kao i Call Center, sto ti se javi neki Tarzan iz Indije a ti zoves za lokalnu potrebu. Naravno, ta prica moze proci u Srbiji, gde je bio rat i onda uz napumpani marketing, uzmu ti prvo pare za kurs, nakon cega kao programiraju i uzmu neke pare i usput strajkuju, jer nisu godinama placali porez. Ovde je programer oko 1500 eura. Trebas biti zesca budaletina, pa za te pare kuckati jedno te isto i puknes ko kokica od stresa. Moze u Svici uzeti pare, ali su poslovi srazmerno.placeni uz cene, pa si na 0. Ok, stoji prica i da su vozaci klosari, nisu svi iz Americke price, ali eto, odes recimo do Irske, drmnes preko vikenda lovu a tokom nedelje i ne vozis, freelancer u prevodu. Tura iz Kalife za Floridu ti ide i po 8000$. Recimo 3000 milja, 200 galona corbe na 1000 milja. Platis recimo 1000$ za 600 galona, osiguranje i da iznajmis kamion sa prikolicom, ostavi im jos 2000$, neka popiju, pojedu, rade sta hoce, imas 5000$ za 3 dana. Baci im jos 1000$, budi galantan, imas 4000$. Ok, ako igras za Lejkerse ili Real Madrid, uzmes vise, ali od obicnih poslova, tesko da neko moze da priviri. Registrujes svoj ICC MC broj kod D.O.T i ceraj Mile azdaju. Ne kupuj kamion, ne uvlaci se u pricu, uzmi koliko ti treba, teniserku na ramena i ajde vozdra. Svi koji su usli u pricu, halapljive oci i gladni u istim, pukli su.
Hoce 1000 kamiona preko noci.
Hoce 1000 kamiona preko noci.
Last edited by Serbinho-3 on 27/9/2021, 00:41; edited 1 time in total
2014-08-25
Zasto ne vozim kamion? Zasto bih vozio? Prosetao se do Tenerifa, upravo vratio, uskoro do Fuerteventure, vratim se, odem opet negde, vratim se i opet i opet. Pitaj one po Cikagu zasto ne vozim, mozda uspeju da saberu 2 plus 2 i zasto su u minusu i zasto su u toj prici. Pozovem bilo koga u Americi telefonom, oteram u tri lepe PM ili im napakujen DOT, narucim kapucino, suncam se na plazi i zabole me ona stvar.
2014-08-25
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Pijani tražitelji azila ugrizli policajca u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba