Raspala se Puljkova gradska vecina
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Raspala se Puljkova gradska vecina
Eroo wrote:Po čemu se'to oni razlikuju od ostalih Hrvata?marcellus wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Radi se o tome da lopine iz SDPa su baš to jebeni lopine, lijevi domoljubi. Puljak je prvi u RH u nadzorne odbore počeo sa javnog natječaja ubacivati obične ljude. I naravno da su svi HDZovci I Kerumovi letili vanka - I SDP ovci kemece jer Puljak nije dao dao ovi trpaju i uhljebljuju svoje lopine. Nema veze idemo na nove izbore, ekipa na fejsu jebe mater sdpovcima stali na stranu HDZa, ali uskoro će nestati. Oni su veća gamad i lopovi od HDZovaca ovi kradu na veliko i razmišljaju dugoročno. Ovi sdpovci su komadi debila koje treba tući
SDP je lopovskija ekipa od HDZ-a.
nitko nije lopovskija ekipa od HDZ-a, ta stranka sjecikesa i konjokradica postoji samo radi pljačke i ona nema drugi razlog postojanja
pa ni po čemu zato ih ljudi i biraju
ono, svaka čast tuđmanu, ali neke stvari nije adresirao vjerojatno svjestan da bi ga koštalo podrške...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
IL Risorto wrote:
Po tome što su oni umjeće lopovluka,maestralno doveli do savršenstva.
Nitko ne kaže kako recimo jedan SDP nema iste manire,ali oni su obični kokošari,amateri,koji su toliko nesposobni da ne znaju ni smuljat kako spada,dok su HDZovci profesionalci i za to im treba odat priznanje,kao najvještijih u disciplini pljačke i lopovluka.
pa ja se sjećam kad mi je jedan hadezeovac rekao da ovi iz sdp-a ni natječaj ne znaju namjestit kako spada
marcellus wrote:
nitko nije lopovskija ekipa od HDZ-a, ta stranka sjecikesa i konjokradica postoji samo radi pljačke i ona nema drugi razlog postojanja
Od njih su gori samo oni koji su ih postavili na vlast i pomagali im iako je i idiotima bilo jasno tko su i što su..
crvenkasti-
2014-04-17
Pa evo,nisu li Matija Posavec i ekipa najočigledniji primjer toga.marcellus wrote:IL Risorto wrote:
Po tome što su oni umjeće lopovluka,maestralno doveli do savršenstva.
Nitko ne kaže kako recimo jedan SDP nema iste manire,ali oni su obični kokošari,amateri,koji su toliko nesposobni da ne znaju ni smuljat kako spada,dok su HDZovci profesionalci i za to im treba odat priznanje,kao najvještijih u disciplini pljačke i lopovluka.
pa ja se sjećam kad mi je jedan hadezeovac rekao da ovi iz sdp-a ni natječaj ne znaju namjestit kako spada
Potpuno razumijem prosječnog glasača i simpatizera HDZ-a zbog čega su lojalni toj stranci,oni neki naivni vjeruju da je to još uvijek isti onaj državotvorni HDZ te će bit vjerni toj stranci do smrti,kao neki komunisti što su vjerni partiji.
Oni drugi,pametniji i pragmatičniji,znaju kako je osobni uspjeh najlakše ostvariti preko interesnog kartela kakav je HDZ.
Međutim,ono što nikako ne mogu dokučit,metalni sklop prosječnog člana i simpatizera SDP-a,prvo ta stranka nema ama baš nikakve ideološke podloge s onim što ploklamira,a ako bi se gledali kao nekakav interesni kartel,ni tu nisu baš nešto bog zna koliko atraktivni.
Nije da i oni nemaju svojih kapitalaca,poput Lovrić Merzel,Sabe i sličnih koji su ipak nešto,,postigli'' ali uhljebljivački potencijal daleko je manji i vještiji,nego što je to uhljebljivački potencijal HDZ-a.
Ako bih se netko poželio uhljebit na državnu sisu,zašto bi za boga milog učlanio se u SDP a ne u HDZ.
Učlanit se u SDP zbog svjetonazorskih i ideoloških razloga,još je maloumnije,nego učlanit se radi uhljebljivanja,a izgleda kako su među lijevo-liberalnim građanima toga svjesni,stoga i jača Možemo a SDP kontinuirano pada.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» JA GRADSKA RIBA, A VI MI DOVELI SELJAKA IZ MEDVEĐE
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» EU se službeno raspala
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» JA GRADSKA RIBA, A VI MI DOVELI SELJAKA IZ MEDVEĐE
» Puljkova administracija znogirala beskucnika koji je dobio nagradu 'Ponos Hrvatske' jer je pronasao torbicu sa 50 000 kuna i vratio novac vlasniku
» EU se službeno raspala
Page 2 of 2