Dodik sa Janšom i Orbanom na desničarskom summitu u Budimpešti
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dodik sa Janšom i Orbanom na desničarskom summitu u Budimpešti
RayMabus wrote::
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-u-budimpesti-sebicna-evropa-prazni-balkan-a-on-ce-se-puniti-migrantima-razlicitih-kultura/210923060
Podigni plaće pa ti neće odlazit.
Pa stalno podiže
https://mondo.ba/Info/Politika/a1038017/Dodik-povecanje-plata.html
Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će u Republici Srpskoj u maju biti donesena odluka o povećanju plata u zdravstvu, prosvjeti, policiji, te administrativnim radnicima u pravosuđu.
Dodik je rekao da će biti učinjen pritisak na realni sektor u Republici Srpskoj da poveća plate radnicima, jer je to jedini pravac kretanja Republike.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To je mlaćenje prazne slame i pila naopako da sebična Europa sisa radnu snagu sa istoka Europe. Niske plaće , tretiranje radnika kao robu, korupcija , podobni a ne sposobni itd klasična ta istočno europska priča kakvu imaš na svakom koraku i u Hrvatskoj tako da ono. Jedan je život. To da nekakva sebična zapadna Europa to radi to prvo ka prvo ona to i ne bi mogla da ovi sami ne dolaze tako da tu ta rasprava završava.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bivši američki potpredsjednik čestitao Dodiku
Susret je upriličen po završetku 4. Demografskog samita.
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas u Budimpšeti neformalno se sastao sa bivšim potpredsjednikom SAD Majk Pensom.
Susret je upriličen po završetku 4. Demografskog samita.
2018-04-10
Dodik je istakao problem Evrope kada je u pitanju korektnost i nekorektnost:
- Mi svakako nećemo biti primljeni u EU, pa ja sada ne moram da vam se ulagujem. Evropa mora da promijeni svoj pristup. Kako je moguće da je politički nekorektno govoriti da je majka žena, a otac muškarac. Јa to ne mogu naučiti, logika mi ne prihvata. Oni žele da nametnu svoje vrijednosti, a ja bježim od toga - kaže Dodik.
- Mi svakako nećemo biti primljeni u EU, pa ja sada ne moram da vam se ulagujem. Evropa mora da promijeni svoj pristup. Kako je moguće da je politički nekorektno govoriti da je majka žena, a otac muškarac. Јa to ne mogu naučiti, logika mi ne prihvata. Oni žele da nametnu svoje vrijednosti, a ja bježim od toga - kaže Dodik.
2018-04-10
- Moram reći da sebična evropska politika "prazni" Balkan koji će se puniti migrantima koji dolaze iz zemalja sa različitim kulturama. Pitam vas da li će za nekoliko decenija Evropljani živjeti u Evropi? - istakao je Dodik.
2018-04-10
Hektorović wrote:- Moram reći da sebična evropska politika "prazni" Balkan koji će se puniti migrantima koji dolaze iz zemalja sa različitim kulturama. Pitam vas da li će za nekoliko decenija Evropljani živjeti u Evropi? - istakao je Dodik.
Hrvatskoj i je cilj da se Njemačka i Austrija napune svime i svačim tako da u budućnosti ne može doći do pojave germanskog nacionalizma koji je prouzročio dva svjetska rata i imao ogromne negativne posljedice po stanovništvo Europe.
2014-04-11
Punit će se i HR... Već sad nam fali radne snage, a BiH i Srbija nisu neiscrpni izvor sezonaca.
Doći će i oni iz daleka što će ostajati...
Doći će i oni iz daleka što će ostajati...
2018-04-10
Nakon šta se to izvede slijedi drugi dio plana a to su islamistički napadi. Pošto če njihova nacionalna desnica biti razbijena i neće se moći više oslanjati na germanski nacionalizam jedini način da privuču mase je antiislam.
Ekumena + križari i masa ljudi porijeklom sa istoka Europe.
Tada kreće ogromna križarska vojska u čišćenje islama s tla Europe kako u zapadnoj tako i u istočnoj Europi.
Tada kreće ogromna križarska vojska u čišćenje islama s tla Europe kako u zapadnoj tako i u istočnoj Europi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nakon šta se to izvede slijedi drugi dio plana a to su islamistički napadi. Pošto če njihova nacionalna desnica biti razbijena i neće se moći više oslanjati na germanski nacionalizam jedini način da privuču mase je antiislam.
Pa Dodo je danas rekao kako se Muslimani neće prilagoditi Europi nego tražiti da se Europa prilagodi njima.
2018-04-10
To nije naš problem.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Nakon šta se to izvede slijedi drugi dio plana a to su islamistički napadi. Pošto če njihova nacionalna desnica biti razbijena i neće se moći više oslanjati na germanski nacionalizam jedini način da privuču mase je antiislam.
Pa Dodo je danas rekao kako se Muslimani neće prilagoditi Europi nego tražiti da se Europa prilagodi njima.
Samo trpaj.
2014-04-11
sve ok,
ali pred.srbije gospidin vuchic
tamo je glavna zvezda samita.
citam da ima posebnu govoranciiju
na tom skupu.
mi i madjari ko nikad ranije.
sto pozdravljam, da taj put
negujemo i nakon orbana i vuchica.
ali pred.srbije gospidin vuchic
tamo je glavna zvezda samita.
citam da ima posebnu govoranciiju
na tom skupu.
mi i madjari ko nikad ranije.
2020-04-21
Teško , barem kad je Mađarska u pitanju jer ako nije Viktor onda je ili mađarska krajnja desnica ( čitaj njihove ustaše ) ili socijalisti koji su priznali Kosovo.pizzon wrote:sve ok,
Viktor vam je jedini iskreni i pravi saveznik u Mađarskoj. Sve druge političke opcije vam ne pašu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Teško , barem kad je Mađarska u pitanju jer ako nije Viktor onda je ili mađarska krajnja desnica ( čitaj njihove ustaše ) ili socijalisti koji su priznali Kosovo.pizzon wrote:sve ok,
Viktor vam je jedini iskreni i pravi saveznik u Mađarskoj. Sve druge političke opcije vam ne pašu.
ne brigaj ...
nama je madjarska
prva staza ka zapadu
2020-04-21
RayMabus wrote:Ova ženska je ministrica demografije u Mađarskoj. Zove se Katalin Novak. Preziva se ko i ja.
To je prezime slavenskog podrijetla.
Organizatorice konferencije... :)
2018-04-10
Dodik zbog stavova o LGBT osobama dobio gromoglasne aplauze na Demografskom samitu u Budimpešti
https://www.klix.ba/vijesti/dodik-zbog-stavova-o-lgbt-osobama-dobio-gromoglasne-aplauze-na-demografskom-samitu-u-budimpesti/210923164
Milorad Dodik je na desničarskom samitu u Budimpešti poručio da LGBTQ osobe nameću svoje vrijednosti, a na ove izjave su prisutni reagovali aplauzom.
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik SNSD-a je govorio na Demografskom samitu. Na trenutke je njegov govor nalikovao nastupu stand-up komičara te je imao isključive stavove stavove o spomenutoj populaciji, baš poput drugih krajnjih desničara. Kratki videosnimak možete pogledati na ovom linku.
"Kako je moguće - ja to mogu da govorim, jer mi svakako nećemo biti primljeni u Evropsku uniju pa ne moram da se ulagujem i da pričam ono što želite da čujete. Naprosto, mislim da Evropa mora da promijeni svoj pristup. Kako je moguće da ja ne mogu govoriti i da je politički nekorektno govoriti da je majka žena, a otac muškarac. Izvinite, ja to ne mogu naučiti. Ne da mi logika u glavu", kazao je Dodik.
Pitao se zar je malo što prihvata drugog i drugačijeg te je tražio da mu "ne nameću svoje vrijednosti".
"Ne nije ok. Oni meni hoće da nametne svoje vrijednosti, a ja bježim od toga. Nemoj da me diraš bolan. Skloni se od mene, radi šta hoćeš, ali nemoj mene da diraš. I sad sam ja nekorektan, a oni korektni. Postoji roditelj broj 1 i roditelj broj 2. Još nisam da su roditelj broj 1 i broj 2 rodili dijete", naveo je izazvavši smijeh kod prisutnih.
Podsjećamo, na ovom samitu je naglasio i to da "sebična Evropa prazni Balkan, a da će se on napuniti migrantima različitih kultura".
https://www.klix.ba/vijesti/dodik-zbog-stavova-o-lgbt-osobama-dobio-gromoglasne-aplauze-na-demografskom-samitu-u-budimpesti/210923164
Milorad Dodik je na desničarskom samitu u Budimpešti poručio da LGBTQ osobe nameću svoje vrijednosti, a na ove izjave su prisutni reagovali aplauzom.
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik SNSD-a je govorio na Demografskom samitu. Na trenutke je njegov govor nalikovao nastupu stand-up komičara te je imao isključive stavove stavove o spomenutoj populaciji, baš poput drugih krajnjih desničara. Kratki videosnimak možete pogledati na ovom linku.
"Kako je moguće - ja to mogu da govorim, jer mi svakako nećemo biti primljeni u Evropsku uniju pa ne moram da se ulagujem i da pričam ono što želite da čujete. Naprosto, mislim da Evropa mora da promijeni svoj pristup. Kako je moguće da ja ne mogu govoriti i da je politički nekorektno govoriti da je majka žena, a otac muškarac. Izvinite, ja to ne mogu naučiti. Ne da mi logika u glavu", kazao je Dodik.
Pitao se zar je malo što prihvata drugog i drugačijeg te je tražio da mu "ne nameću svoje vrijednosti".
"Ne nije ok. Oni meni hoće da nametne svoje vrijednosti, a ja bježim od toga. Nemoj da me diraš bolan. Skloni se od mene, radi šta hoćeš, ali nemoj mene da diraš. I sad sam ja nekorektan, a oni korektni. Postoji roditelj broj 1 i roditelj broj 2. Još nisam da su roditelj broj 1 i broj 2 rodili dijete", naveo je izazvavši smijeh kod prisutnih.
Podsjećamo, na ovom samitu je naglasio i to da "sebična Evropa prazni Balkan, a da će se on napuniti migrantima različitih kultura".
2018-04-10
Dodik: Mi svakako nećemo biti primljeni u EU pa ja sada ne moram da vam se ulagujem
https://www.6yka.com/novosti/mi-svakako-necemo-biti-primljeni-u-eu-pa-ja-sada-ne-moram-da-vam-se-ulagujem?fbclid=IwAR2Az2ozBrtDMwvmcsRAQhw-aVkYth9MPRAkoTElVOh7x9Y3qiT0ipRgexo
--------------
Koji car
https://www.6yka.com/novosti/mi-svakako-necemo-biti-primljeni-u-eu-pa-ja-sada-ne-moram-da-vam-se-ulagujem?fbclid=IwAR2Az2ozBrtDMwvmcsRAQhw-aVkYth9MPRAkoTElVOh7x9Y3qiT0ipRgexo
--------------
Koji car
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eto blago vama
Primit će vas rusi
Ustvari ja nemam niš prot8v Rusa
Jedino o rusima se živo je. e za tu neke balkanske stočare
Primit će vas rusi
Ustvari ja nemam niš prot8v Rusa
Jedino o rusima se živo je. e za tu neke balkanske stočare
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka: AfD u Saskoj proglašen ekstremno desničarskom organizacijom
» Predsjednik RH jedini bez maske na NATO summitu...
» Talijanski senat ukinuo imunitet desničarskom lideru Salvijiju
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Užaas: Zelenski neće biti na summitu NATO u Vilniusu
» Predsjednik RH jedini bez maske na NATO summitu...
» Talijanski senat ukinuo imunitet desničarskom lideru Salvijiju
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Užaas: Zelenski neće biti na summitu NATO u Vilniusu
Page 3 of 3