Predsjednik RH jedini bez maske na NATO summitu...
Page 1 of 1
Predsjednik RH jedini bez maske na NATO summitu...
SVIJET[size=41]BEROŠ BI PAO NA TJEME
[size=50]Na zajedničko fotografiranje sudionika NATO-ova summita jedan je akter došao bez maske, pogodite tko je bio predsjednik s karakterom[/size]
PIŠE PSD
[size=41]14. lipnja 2021. - 17:35[/size][/size]
[size=41]Hrvatski predsjednik Zoran Milanović jedini je hodao bez maske
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=Na zajedni%C4%8Dko fotografiranje sudionika NATO-ova summita jedan je akter do%C5%A1ao bez maske%2C pogodite tko je bio predsjednik s karakterom&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fsvijet%2Fna-zajednicko-fotografiranje-sudionika-nato-ova-summita-jedan-je-akter-dosao-bez-maske-pogodite-tko-je-bio-predsjednik-s-karakterom-1105774][/url] [size=38]Posljednjeg dana NATO-ova summita tradicionalno je snimljen i službeni zajednički portret sudionika.[/size]
Među njima je bio i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, koji je na fotografiranje jedini stigao bez zaštitne maske.
Službena fotografija po COVID pravilima zahtijevala je distancu pa su predsjednici država i vlada zemalja članica NATO-a na obilježena mjesta mahom dolazili s maskama, kao i članovi njihovih pratnji. Osim Milanovića. On je galantno došetao bez maske, a jednako tako bez nje na licu i otišao za kolegama, piše DNEVNIK.hr.[/size]
[size=50]Na zajedničko fotografiranje sudionika NATO-ova summita jedan je akter došao bez maske, pogodite tko je bio predsjednik s karakterom[/size]
PIŠE PSD
[size=41]14. lipnja 2021. - 17:35[/size][/size]
[size=41]Hrvatski predsjednik Zoran Milanović jedini je hodao bez maske
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=Na zajedni%C4%8Dko fotografiranje sudionika NATO-ova summita jedan je akter do%C5%A1ao bez maske%2C pogodite tko je bio predsjednik s karakterom&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fsvijet%2Fna-zajednicko-fotografiranje-sudionika-nato-ova-summita-jedan-je-akter-dosao-bez-maske-pogodite-tko-je-bio-predsjednik-s-karakterom-1105774][/url] [size=38]Posljednjeg dana NATO-ova summita tradicionalno je snimljen i službeni zajednički portret sudionika.[/size]
Među njima je bio i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, koji je na fotografiranje jedini stigao bez zaštitne maske.
Službena fotografija po COVID pravilima zahtijevala je distancu pa su predsjednici država i vlada zemalja članica NATO-a na obilježena mjesta mahom dolazili s maskama, kao i članovi njihovih pratnji. Osim Milanovića. On je galantno došetao bez maske, a jednako tako bez nje na licu i otišao za kolegama, piše DNEVNIK.hr.[/size]
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Predsjednik RH jedini bez maske na NATO summitu...
Nikad mi nećemo biti Zapad.
Mi nećemo klečati prije tekme...
Zoki dođe pred oružano krilo iluminatske kabale bez maske...
niels-
2021-04-26
cijepljen je, koji će mu kurac maska?
niels wrote:Nikad mi nećemo biti Zapad.
Fala kurcu ... kaj više ''zapad'' ide tam kam ide, to mi je sve više drago kaj nismo ''zapad''.
Guest- Guest
U svakom slučaju moj plus za Mad Zoxa.
Kakav je bil kak premijer i sada ... neki drugi ''Zoka''.
Nije da koji put ne zakenja, ali i ispegla.
To valjda pamet dolazi s godinama.
Kakav je bil kak premijer i sada ... neki drugi ''Zoka''.
Nije da koji put ne zakenja, ali i ispegla.
To valjda pamet dolazi s godinama.
Guest- Guest
cijepivo ne spriječava širenje zaraze, ni maska...marcellus wrote:cijepljen je, koji će mu kurac maska?
ima "stručnjaka" koji kažu da smanjuje, ali to većinom spada u vjerska pitanja
prvi plus milanoviću iako mislim da koliko je na nečemu moguće da je i zaboravio ponijeti masku
Vjernik ne zaboravlja ponijeti za milodar na svetu misu...mutava baštarda wrote:cijepivo ne spriječava širenje zaraze, ni maska...marcellus wrote:cijepljen je, koji će mu kurac maska?
prvi plus milanoviću iako mislim da koliko je na nečemu moguće da je i zaboravio ponijeti masku
Rekao bih da je po pitanju covid religije, predsjednik agnostik...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Malo karijes, malo ubojita epidemija, u prosjeku agnostik, to je za one koji ne znaju oće li piškiti ili kakiti.T. wrote:Vjernik ne zaboravlja ponijeti za milodar na svetu misu...mutava baštarda wrote:cijepivo ne spriječava širenje zaraze, ni maska...marcellus wrote:cijepljen je, koji će mu kurac maska?
Rekao bih da je po pitanju covid religije, predsjednik agnostik...
Similar topics
» Užaas: Zelenski neće biti na summitu NATO u Vilniusu
» Vesli Klark: Jedini način da vaša kultura izađe iz 19. veka jeste da nam se pridružite u NATO
» Erdogan protiv Švedske i Finske u NATO-u: Dok sam ja predsjednik Turske....
» Erdogan: Ovakva Finska i Švedska neće u NATO dok sam je predsjednik
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» Vesli Klark: Jedini način da vaša kultura izađe iz 19. veka jeste da nam se pridružite u NATO
» Erdogan protiv Švedske i Finske u NATO-u: Dok sam ja predsjednik Turske....
» Erdogan: Ovakva Finska i Švedska neće u NATO dok sam je predsjednik
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
Page 1 of 1