Nema oporavka za građevinare: Obujam radova na godišnjoj razini pao preko 6 posto
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nema oporavka za građevinare: Obujam radova na godišnjoj razini pao preko 6 posto
Ne znam šta ulazi u trošak gradnje jel samo materijal il place radnicima itd itd itd ....dodaj još minimalno 300 eura poreza državi i trošak gradnje još 100 eura ....pa ćeš doc na realnu minimalnu cijenu nekretnina ....1000 eura ....i to pod uvjetom da nije 50 metara od mora kao kod mene i na odlicnoj lokaciji ......dakle ne na otocima i u priobalju i ne u centrima gradova.bogomdani wrote:ja dajem pare i ja uvjetujem..hos nes-bangladeš... ..vise nek rade vise nek proizvode,i na masi ce zaraditi,a ne graditi skart brzogradnju,i prodavati za cisto zlato..realna cijena gradjervinskog zemljista je 200 Ojkra,dakle REALNA,daljnjih 300 su troskovi gradnje,i sto zarada,bajo moj,nes vise uzimati 600% provizije..nemaaaa...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nema oporavka za građevinare: Obujam radova na godišnjoj razini pao preko 6 posto
Pricam o cijenama novogradnje naravno a ne sad o netko ima neku kucu staru 100 godina , u trošnom stanju u nekoj vukohebini van prometnica a ne treba mu nego mu je trošak pa je prodaje samo da je se riješi a kupaca nema jer nitko za to nije zainteresiran plus treba uložit i u obnovu tj adaptaciju jer je starija nekretnina i bla bla bla bla.RayMabus wrote:Ne znam šta ulazi u trošak gradnje jel samo materijal il place radnicima itd itd itd ....dodaj još minimalno 300 eura poreza državi i trošak gradnje još 100 eura ....pa ćeš doc na realnu minimalnu cijenu nekretnina ....1000 eura ....i to pod uvjetom da nije 50 metara od mora kao kod mene i na odlicnoj lokaciji ......dakle ne na otocima i u priobalju i ne u centrima gradova.bogomdani wrote:ja dajem pare i ja uvjetujem..hos nes-bangladeš... ..vise nek rade vise nek proizvode,i na masi ce zaraditi,a ne graditi skart brzogradnju,i prodavati za cisto zlato..realna cijena gradjervinskog zemljista je 200 Ojkra,dakle REALNA,daljnjih 300 su troskovi gradnje,i sto zarada,bajo moj,nes vise uzimati 600% provizije..nemaaaa...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bruto inozemni dug na godišnjoj razini pao za 5,5 posto
» Bruto domaći proizvod u prvom kvartalu porastao za čak 3,9 posto na godišnjoj razini
» Krediti privatnom sektoru na godišnjoj razini stagnirali
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Bruto domaći proizvod u prvom kvartalu porastao za čak 3,9 posto na godišnjoj razini
» Krediti privatnom sektoru na godišnjoj razini stagnirali
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
Page 2 of 2