Hrvatska agresija na Srbiju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska agresija na Srbiju
kaya wrote:Django, stanojko ii pizzon su tri klase iznad vas.crvenkasti wrote:Serbinho wrote:Svi tekstovi navode da Hrvati žele da svrgnu s vlasti predsednika Srbije i ne biraju sredstva za to
Ne zele samo Hrvati.
I Django i Stanojko.
Ti, derbigno i onaj pirat ste vučićevi srbi koji nisu iz srbije. Na takve i računa.
I ta razlika se vidi iz aviona.
Bez uvrede..
Ja sam Hrvat. Ja želim skinut Vucića više nego išta na svijetu. On nam je užas.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
[size=35]Jong-un održao javni govor: 'Krenimo prema konačnoj pobjedi[/size]
[size=15]Prvi čovjek Sjeverne Koreje Kim Jong-Un izjavio je u nedjelju u prvom javnom govoru naciji da Sj. Koreji više nikad neće prijetiti atomsko oružje, dva dana nakon neuspjelog lansiranja rakete koju SAD smatra balističkom.
[/size]
Prvi čovjek Sjeverne Koreje( srbije) Kim Jong-Un ( suljo)izjavio je u nedjelju da Sj. Koreji (srbiji) više nikad neće prijetiti atomsko oružje( olujom ) u prvom javnom govoru naciji, dva dana nakon neuspjelog lansiranja rakete koju SAD smatra balističkom. No, u današnjoj vojnoj paradi Sjeverna Koreja(srbija) pokazala je i novu raketu, u koju očito polažu nade.
"Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista . Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao atomskim bombama zauvijek je za nama", izjavio je mladi vođa podrazumijevaći da njegova zemlja sad posjeduje oružje za protuobranu.
"Nijedna zemlja ne može nas napasti", dodao je on u prisustvu najviših vojnih i stranačkih dužnosnika koji su sudjelovali u svečanosti obilježavanja 100. obljetnice rođenja njegova djeda, predsjednika Kim Il-Sunga, preminulog 1994.( Dana zastave)
Podsjetio je da je Narodna vojska Koreje( srbije) "počela povijest s dva pištolja". "Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.
"Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi", kazao je mladi sjevernokorejski čelnik pred tisućama okupljenih pripadnika vojske i civila dok su pljeskali njegovom 20-minutnom govoru
[size=15]Prvi čovjek Sjeverne Koreje Kim Jong-Un izjavio je u nedjelju u prvom javnom govoru naciji da Sj. Koreji više nikad neće prijetiti atomsko oružje, dva dana nakon neuspjelog lansiranja rakete koju SAD smatra balističkom.
[/size]
Prvi čovjek Sjeverne Koreje( srbije) Kim Jong-Un ( suljo)izjavio je u nedjelju da Sj. Koreji (srbiji) više nikad neće prijetiti atomsko oružje( olujom ) u prvom javnom govoru naciji, dva dana nakon neuspjelog lansiranja rakete koju SAD smatra balističkom. No, u današnjoj vojnoj paradi Sjeverna Koreja(srbija) pokazala je i novu raketu, u koju očito polažu nade.
"Vojna i tehnološka nadmoć nije više isključivo u rukama imperijalista . Vrijeme kad nam je neprijatelj prijetio i ucjenjivao atomskim bombama zauvijek je za nama", izjavio je mladi vođa podrazumijevaći da njegova zemlja sad posjeduje oružje za protuobranu.
"Nijedna zemlja ne može nas napasti", dodao je on u prisustvu najviših vojnih i stranačkih dužnosnika koji su sudjelovali u svečanosti obilježavanja 100. obljetnice rođenja njegova djeda, predsjednika Kim Il-Sunga, preminulog 1994.( Dana zastave)
Podsjetio je da je Narodna vojska Koreje( srbije) "počela povijest s dva pištolja". "Stekli smo mnogo iskustva i naša je vojska danas u stanju boriti se s bilo kojim neprijateljem", kazao je on.
"Krenimo naprijed prema konačnoj pobjedi", kazao je mladi sjevernokorejski čelnik pred tisućama okupljenih pripadnika vojske i civila dok su pljeskali njegovom 20-minutnom govoru
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eto...nije teško zaključiti tko sulju inspirira
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
Mi ga uopće ne želimo skinuti. Neka predstavlja srbiju .crvenkasti wrote:kaya wrote:Django, stanojko ii pizzon su tri klase iznad vas.crvenkasti wrote:Serbinho wrote:Svi tekstovi navode da Hrvati žele da svrgnu s vlasti predsednika Srbije i ne biraju sredstva za to
Ne zele samo Hrvati.
I Django i Stanojko.
Ti, derbigno i onaj pirat ste vučićevi srbi koji nisu iz srbije. Na takve i računa.
Bez uvrede..
Mi ćemo se jedino pobrinuti da se što dalje čuje što priča..
2015-08-15
A ako mu smeta neka vam zabrani internet kao kim.
2015-08-15
kaya wrote:Mi ga uopće ne želimo skinuti. Neka predstavlja srbiju .crvenkasti wrote:kaya wrote:Django, stanojko ii pizzon su tri klase iznad vas.crvenkasti wrote:Serbinho wrote:Svi tekstovi navode da Hrvati žele da svrgnu s vlasti predsednika Srbije i ne biraju sredstva za to
Ne zele samo Hrvati.
I Django i Stanojko.
Bez uvrede..
Mi ćemo se jedino pobrinuti da se što dalje čuje što priča..
Kako ne želimo??
Pa zato i volimo Đanga i Stanojka i dajemo im visoke klase.
crvenkasti-
2014-04-17
Pusti dzanga i stanojka, mućni malo tom sendvić glavom..
Što bi hrvatska imala od toga da imate nekog pristojnog predsjednika , sa odličnim regionalnim odnosima, uvaženog na zapadu, nekoga tko bi vas uveo u eu? !
Ako vas mrzedemo onda nam savršeno paše baš ovakav da upiremo prstom na njega jel
Što bi hrvatska imala od toga da imate nekog pristojnog predsjednika , sa odličnim regionalnim odnosima, uvaženog na zapadu, nekoga tko bi vas uveo u eu? !
Ako vas mrzedemo onda nam savršeno paše baš ovakav da upiremo prstom na njega jel
Last edited by kaya on 18/9/2021, 17:48; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Meni je jasno da si podlegao propagandi da hoćemo da ga skinemo jer je uveo srbiju u zlatno doba kao dušan ali nema smisla
2015-08-15
Mrzimo Vucića jer on vodi Srbe, ali volimo Vucića jer je nesposoban, pa je Srbima loše kad ih on vodi.
Želimo skinuti Vucića da zajebemo Srbe, ali dobro je da Vucić ostane što duže i Srbija propadne.
Poludjet ću. Što da želim?
Želimo skinuti Vucića da zajebemo Srbe, ali dobro je da Vucić ostane što duže i Srbija propadne.
Poludjet ću. Što da želim?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbiji se prividja agresija Hrvatske na Srbiju
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Hrvatska prati Srbiju
» Hrvatska vlada spasila Srbiju
» HRVATSKA SAVLADALA SRBIJU U BEOGRADU
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Hrvatska prati Srbiju