Hrvatska agresija na Srbiju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska agresija na Srbiju
Ja pretrazujem hrvatske medije i ne nalazim skoro nista o Srbiji
Ko u Hrvatskoj zapravo napada Srbiju o cemu stalno kukaju u Beogradu .
Ko u Hrvatskoj zapravo napada Srbiju o cemu stalno kukaju u Beogradu .
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Django, stanojko ii pizzon su tri klase iznad vas.crvenkasti wrote:Serbinho wrote:Svi tekstovi navode da Hrvati žele da svrgnu s vlasti predsednika Srbije i ne biraju sredstva za to
Ne zele samo Hrvati.
I Django i Stanojko.
Ti, derbigno i onaj pirat ste vučićevi srbi koji nisu iz srbije. Na takve i računa.
I ta razlika se vidi iz aviona.
Bez uvrede..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dakle, hajmo staviti stvari u perspektivu.
Ako mediji komentiraju dramatična događanja u susjedstvu i analiziraju krivca, to je njihovo pravo. Analize mogu biti u krivu, a nekad i jesu - i opet je njihovo pravo da pišu, komentiraju AV, SNS, Vulina, događaje u Srbiji, itd. Nitko iz Srbije ne može uređivati medije u Hrvatskoj.
Uostalom, to nije agresija.
Agresija je hibridno i proxy ratovanje, gdje se koriste srpske etničke zajednice i SPC kako bi destabilizirale državu u kojoj djeluju, a ovo je izokretanje teza.
Ako mediji komentiraju dramatična događanja u susjedstvu i analiziraju krivca, to je njihovo pravo. Analize mogu biti u krivu, a nekad i jesu - i opet je njihovo pravo da pišu, komentiraju AV, SNS, Vulina, događaje u Srbiji, itd. Nitko iz Srbije ne može uređivati medije u Hrvatskoj.
Uostalom, to nije agresija.
Agresija je hibridno i proxy ratovanje, gdje se koriste srpske etničke zajednice i SPC kako bi destabilizirale državu u kojoj djeluju, a ovo je izokretanje teza.
niels-
2021-04-26
Svi su ljubomorni na Srbiju i kako vam dobro ide :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kukavica..uvijek se skrivso iza drugih to je suljo zvan placko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:https://www.srbijadanas.com/vesti/info/sramotno-hrvati-nastavljaju-sa-bolesnom-kampanjom-protiv-vucica-u-vise-novina-osvanuli-skandalozni-2021-09-18
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
[size=30]"Antisrpstvo - novi 'trend' u regionu"
Beograd -- Postoji intencija u regionu da se antisrpstvo istakne u prvi plan i da se na tome jačaju i grade političke karijere, izjavio je diplomata Zoran Milivojević.
IZVOR: TANJUG PETAK, 17.09.2021. | 18:03
[/size]
EPA-EFE/ANTONIO BAT
Jučerašnji sastanak crnogorskog predsednika Mila Ðukanovića i hrvatskog predsednika Zorana Milanovića Milivojević je ocenio kao pokušaj da na srpskom pitanju u regionu dvojica predsednika ostvare svoje političke ciljeve.
"Imam u vidu da obojica slabo stoje u svojim matičnim državama i da postoji problem kohabitacije i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori. Treba podvući da u ovome nisu direktno učestvovale vlade tih zemalja, u Crnoj Gori iz poznatih razloga, jer su stavovi aktuelne vlade i gospodina Ðukanovića do kraja suprotstavljeni, a u Hrvatskoj takođe postoji problem u kohabitaciji između predsednika Milanovića i premijera Plenkovića, odnosno vlade HDZ", istakao je Milivojević. Prema njegovim rečima, radi se o potezima za obezbeđivanje političke podrške u sopstvenim zemljama, ali i o građenju političkog saveza u regionu, čemu su, kako kaže, sklone i BiH i druge zemlje iz regiona.
Beograd -- Postoji intencija u regionu da se antisrpstvo istakne u prvi plan i da se na tome jačaju i grade političke karijere, izjavio je diplomata Zoran Milivojević.
IZVOR: TANJUG PETAK, 17.09.2021. | 18:03
[/size]
Podeli
EPA-EFE/ANTONIO BAT
Jučerašnji sastanak crnogorskog predsednika Mila Ðukanovića i hrvatskog predsednika Zorana Milanovića Milivojević je ocenio kao pokušaj da na srpskom pitanju u regionu dvojica predsednika ostvare svoje političke ciljeve.
"Imam u vidu da obojica slabo stoje u svojim matičnim državama i da postoji problem kohabitacije i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori. Treba podvući da u ovome nisu direktno učestvovale vlade tih zemalja, u Crnoj Gori iz poznatih razloga, jer su stavovi aktuelne vlade i gospodina Ðukanovića do kraja suprotstavljeni, a u Hrvatskoj takođe postoji problem u kohabitaciji između predsednika Milanovića i premijera Plenkovića, odnosno vlade HDZ", istakao je Milivojević. Prema njegovim rečima, radi se o potezima za obezbeđivanje političke podrške u sopstvenim zemljama, ali i o građenju političkog saveza u regionu, čemu su, kako kaže, sklone i BiH i druge zemlje iz regiona.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
"To vidim kao pokušaj da na domaćoj sceni i u regionu podignu svoj politički rejting i ponude temu koja je u ovom trenutku možda nešto aktuelnija nego ranije, da na tom antisrpstvu koje je dominiralo i u ovom njihovom susretu izgrade političku poziciju za neko buduće vreme", rekao je Milivojević.
2014-08-25
On je naveo kako može da zamisli da ovi akteri počnu da koriste termin koji uveliko koriste velike sile o malignom uticaju Srbije u regionu.
"Očigledno je da se uspostavlja jedno političko savezništvo i jedan politički blok u suprotstavljanju uticaju Srbije u regionu, u situaciji kad je srpski uticaj sasvim sigurno porastao u regionu, kad politika Srbije daje određene rezultate i kad je interes Srbije došao do izražaja, a koji očigledno dovodi u pitanje te antisrpske strukture u regionu", izjavio je Milivojević.
"Očigledno je da se uspostavlja jedno političko savezništvo i jedan politički blok u suprotstavljanju uticaju Srbije u regionu, u situaciji kad je srpski uticaj sasvim sigurno porastao u regionu, kad politika Srbije daje određene rezultate i kad je interes Srbije došao do izražaja, a koji očigledno dovodi u pitanje te antisrpske strukture u regionu", izjavio je Milivojević.
2014-08-25
Poziv da se ponovi Jasenovac.
Srbofobija.
Srbofobija.
2014-08-25
Problem u regiji, ni fasisti tako ne bi srocili.
2014-08-25
Ohladite malo s tim pričama. Čim vi ( vaši mediji, političari, vrh SPC i drugi ) počmu o Jasenovcu ja znam da serete kvake.Serbinho-3 wrote:Poziv da se ponovi Jasenovac.
Srbofobija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Postoji obala gdje more je čisto
Daleka obala
Stijene su gole a djevojke isto
Daleka obala
Ruski špijuni me obalom prate
Daleka obala
Daleka obala
Stijene su gole a djevojke isto
Daleka obala
Daleka obala
2014-04-11
Daleka obala
Daleka obala
2014-04-11
Dale kao daleka obala nas mami
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/superbogati-rus-opet-stigao-u-dalmaciju-ovaj-put-da-pokaze-novu-najluksuzniju-megajahtu-dosad-u-vrijednosti-od-600-milijuna-dolara-1128251
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/superbogati-rus-opet-stigao-u-dalmaciju-ovaj-put-da-pokaze-novu-najluksuzniju-megajahtu-dosad-u-vrijednosti-od-600-milijuna-dolara-1128251
2014-04-11
Suljo-Srbija, to sam ja.;-D
kaya wrote:Django, stanojko ii pizzon su tri klase iznad vas.crvenkasti wrote:Serbinho wrote:Svi tekstovi navode da Hrvati žele da svrgnu s vlasti predsednika Srbije i ne biraju sredstva za to
Ne zele samo Hrvati.
I Django i Stanojko.
Ti, derbigno i onaj pirat ste vučićevi srbi koji nisu iz srbije. Na takve i računa.
Bez uvrede..
Ja sam ti iz Bloka, TITO je iz Bloka. Ako mi nismo iz Srbije, ko je onda, Canak, Natasa Kandic, Biserko, Vuk Draskovic, Seselj... Ah da, Dzango je iz Zemuna a letuje u Rovinju.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Poziv da se ponovi Jasenovac.
Srbofobija.
Histeriziraš
niels-
2021-04-26
kaya wrote:Django, stanojko iicrvenkasti wrote:Serbinho wrote:Svi tekstovi navode da Hrvati žele da svrgnu s vlasti predsednika Srbije i ne biraju sredstva za to
Ne zele samo Hrvati.
I Django i Stanojko.pizzonsu tri klase iznad vas.
Bez uvrede..
pižon je budala
pirat mi štajaznam uglavnom djeluje normalan
Srbija ukratko
2014-04-14
kaya wrote:Django, stanojko ii pizzon su tri klase iznad vas.crvenkasti wrote:Serbinho wrote:Svi tekstovi navode da Hrvati žele da svrgnu s vlasti predsednika Srbije i ne biraju sredstva za to
Ne zele samo Hrvati.
I Django i Stanojko.
Bez uvrede..
Ja sam Hrvat. Ja želim skinut Vucića više nego išta na svijetu. On nam je užas.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbiji se prividja agresija Hrvatske na Srbiju
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Hrvatska prati Srbiju
» Hrvatska vlada spasila Srbiju
» HRVATSKA SAVLADALA SRBIJU U BEOGRADU
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Hrvatska prati Srbiju
» Hrvatska vlada spasila Srbiju