Crna Gora okupirana trebamo pomoc Hrvatske
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crna Gora okupirana trebamo pomoc Hrvatske
crna gora mora naći unutarnju ravnotežu u svom biću...
previše se klati na jednu ili drugu stranu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jesi kupio terenepikur37 wrote:crna gora mora naći unutarnju ravnotežu u svom biću...
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:jesi kupio terenepikur37 wrote:crna gora mora naći unutarnju ravnotežu u svom biću...
jesam :)
2015-08-06
https://www.klix.ba/vijesti/regija/milanovic-proevropska-crna-gora-vazna-hrvatskoj-kao-susjed-i-partner-u-nato-u/210917130
Milanović otvoreno optužio Rusiju da se miješa u CG.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jedna prava crnogorska u borbi protiv srpskog okupatora 'oda krsti popovicu'
https://youtu.be/oHzAYxCZBOc
https://youtu.be/oHzAYxCZBOc
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vučko sad kad si se vratio iz ukrajine, ideš li u cg?
2015-08-06
Krsto popovic vojevao kao gerilac protiv srpskog okupatora 1918..
2015-09-08
Jos jednom...
https://youtu.be/V4Q5v4KVAdM
https://youtu.be/V4Q5v4KVAdM
2015-09-08
ne ide, odsluzio je svoje, cak i u tvojoj dragoj bosni iz koje si ti zbrisao i mrtvo ladno ostavio je u nemilosti :)epikur37 wrote:vučko sad kad si se vratio iz ukrajine, ideš li u cg?
tak da, nisi taj koji moze podjebavat...pametnije ti je drzat vodu u ustima
Last edited by Noor on 17/9/2021, 20:37; edited 1 time in total
Srblji kukaju kako su svi se ujedinili sad protiv njih u komsiluku..naravno opet nisu oni krivi nego opet svi drugi..jer oni jadni pojma nemaju o cemu je rec
2015-09-08
Intervju za RTL ( radio televizija Luksemburg )
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/dukanovic-velike-srbije-nema-bez-crne-gore-jasno-je-tko-pokusava-obnoviti-tu-ideju-15103169
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/dukanovic-velike-srbije-nema-bez-crne-gore-jasno-je-tko-pokusava-obnoviti-tu-ideju-15103169
2014-04-11
epikur37 wrote:dijagram wrote:jesi kupio terenepikur37 wrote:crna gora mora naći unutarnju ravnotežu u svom biću...
jesam :)
dijagram-
2015-08-09
Njemu je EU rekla da ide i ostavi fotelju, ali on ocigledmo misli da bude dozivotni Sultan Crne Gore. Pravi razdor unutar naroda, salje te svoje huligane po CG da prete. Nasao ovog iz ZG da ga vozi oko Slavije. Istrosen igrac, cije je vreme proslo. Vladao bi 50 godina a onda nekog svog stavio. Bitniji je i od Njegosa.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Noor wrote:ne ide, odsluzio je svoje, cak i u tvojoj dragoj bosni iz koje si ti zbrisao i mrtvo ladno ostavio je u nemilosti :)epikur37 wrote:vučko sad kad si se vratio iz ukrajine, ideš li u cg?
tak da, nisi taj koji moze podjebavat...pametnije ti je drzat vodu u ustima
Laka zrtva manipulisanja.
2014-08-25
Mi smo svoje napravili. Rekli smo koga podržavamo u Cg kad je riječ o eurointegracijama. Jasno smo i nedvosmisleno optužili Srbiju i Rusiju za miješanje u Cg.
Za deset dana Merkel ide ća a na vlast dolaze socijalisti i zeleni a isti su bili na vlasti u Njemačkoj 1999 kad je Nato roka Srbiju i fino će napast Vučicev režim i ove njegove otpatke po Cg.
To je to.
Za deset dana Merkel ide ća a na vlast dolaze socijalisti i zeleni a isti su bili na vlasti u Njemačkoj 1999 kad je Nato roka Srbiju i fino će napast Vučicev režim i ove njegove otpatke po Cg.
To je to.
2014-04-11
Ko vam je*e mater...
Jeste platili nanesenu štetu u agresiji?
Jeste platili nanesenu štetu u agresiji?
Siguran sam da je govorio iskreno. Mi dobro pratimo šta rade strane službe u Srbiji, i nema tu filozofije, mi znamo da nisu zadovoljni bržem napretku Srbije. A što bi se neko radovao većem rastu Srbije od Hrvatske. Evo da vam navedem primer: 2014. godine ukupan BDP Srbije je bio 32.9 milijardi evra. U isto vreme u Hrvatskoj njihov BDP je bio 48. milijardi evra. I jedni i drugi ove godine završavamo sa 52. milijarde. Zašto bi to neko voleo. Najlakše im je da pišu da sam ludak ili četnik, iako mi niko nikada nije bio četnik, stradali su samo zato što su Srbi. Dakle, jel to smisao. Šta je u stvari to što vi tražite svim tim napadima na takav način. I to što Srbija više nije prva u košarci ili fudbalu, već u ekonomiji[size=42] - rekao je TITO , i dodao:[/size]
2014-08-25
Zastrašujuće je kako su u Hrvatskoj napali našeg bivšeg patrijarha Irineja, a oni Stepinca, pravosnažno osuđenog da predstavljaju kao sveca, svakoga ko neće da optuži srpski narod krive za sve, a mi ne treba da komentarišemo to stalno, samo ponekad, Srbija mora da imde napred, mi smo zemlja koja nema izlaz na more, a nema ga ni Austrija pa su bogati, mi tako moramo da radimo. Rad je taj koji donosi razliku, zato nam treba više fabrika.
2014-08-25
- Pokušavaj da me sklone jer je pitanje rukovodstva važno, stari Bih Zajed koji je napravio Emirate, otišao 70-tih u posetu Libiji kod Gadafija, tad je rekao da se nada da će Umirati da izgledaju kao Libija tada, a pogledajte kako Emirati danas izgledaju, a kako Libija. To je uspeh rukovodstva, onih kji sanjaju snove i ispunjavaju ciljeve, i zato im ja smetam.
On kaže da je pre nekoliko godina bila svakodnevna hajka na njega zbog Savamale, a da su danas svi oduševljeni izgledom Beograda na vodi.
- Neki hrabri ljudi su počeli da grade auto-puteve, bolnice, fabrike. Toliko smo uradili za našu zemlju, za svaki grad. LJudi nisu budale, vide ko se za njih bori i kome je stalo. Pa tri dana sam trčao kada me je onaj starac pitao za put Rudno-Studenica. I bio je u pravu, nisu počeli da ga grade. A sada rade na tome. Za to živim, i za to se borim - istakao je on.
On kaže da je pre nekoliko godina bila svakodnevna hajka na njega zbog Savamale, a da su danas svi oduševljeni izgledom Beograda na vodi.
- Neki hrabri ljudi su počeli da grade auto-puteve, bolnice, fabrike. Toliko smo uradili za našu zemlju, za svaki grad. LJudi nisu budale, vide ko se za njih bori i kome je stalo. Pa tri dana sam trčao kada me je onaj starac pitao za put Rudno-Studenica. I bio je u pravu, nisu počeli da ga grade. A sada rade na tome. Za to živim, i za to se borim - istakao je on.
2014-08-25
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Crna Gora je okupirana od strane seljačke Srbije"
» Crna Gora traži pomoć EU za otplatu kineskog kredita
» Crna Gora izglasala Rezoluciju o Jasenovcu. Najavljen žestok odgovor Hrvatske
» Crna Gora
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora traži pomoć EU za otplatu kineskog kredita
» Crna Gora izglasala Rezoluciju o Jasenovcu. Najavljen žestok odgovor Hrvatske
» Crna Gora