Nekim ljudima psi bitni jednako kao ostalima djeca. Oko za oko. Zub za zub
Page 1 of 1
Nekim ljudima psi bitni jednako kao ostalima djeca. Oko za oko. Zub za zub
[size=33]Hrvatska manekenka pustila dobermana na dijete u parku: 'Bacio ga je na pod (iz igre). Sad smo 50:50. Oko za oko'
Izvor: Instagram/Anđela Šimac
U cijelu se priču uplela i Eni Šukunda Gavrilović, bivša Miss Supranational Hrvatske, koja je zamolila pratitelje da prijave Anđelinu objavu
17.9.2021.
8:13
HOT.HR
INSTAGRAM/ANĐELA ŠIMAC
[/size]
[/size]
Anđela Šimac (25), manekenka i djevojka bivšeg Dinamovog nogometaša Lirima Kastratija, privukla je pozornost svojom objavom na Instagramu.
Ovoga puta u prvom planu nisu njezine obline, već je opisala svađu s majkom jednog djeteta u parku koja se odvila dok je šetala svog psa.
"Samo da kažem kako me prije nekoliko dana 'gospođa' u parku pitala jel može njezino dijete pomaziti Bellu. Rekla sam okej. Međutim, dijete je prešlo granicu igre (povlačenje za uši i rep) na što sam ja rekla mami i djetetu (koje ima dovoljno godina da shvati) da to ne smije raditi. Kaže ona meni, ma neće mu ništa", napisala je Sinjanka.
SVE JE SNIMILA / Djevojka Dinamovca provela odmor u Grčkoj, pogledajte luksuz i dobru zabavu iznutra
"U tom trenutku ja pustim s povodca svog dobermana koji skače na dijete i baci ga na pod (od igre). Na to sam i ja rekla neće mu ništa. Sad smo 50-50. Pojedinci moraju shvatiti da su nekim ljudima psi bitni jednako kao ostalima djeca. Oko za oko. Zub za zub", dodala je Anđela.
U cijelu se priču potom uplela i Eni Šukunda Gavrilović, bivša Miss Supranational Hrvatske. Ona je podijelila Anđelinu objavu, zamolivši pratitelje da je prijave kako bi je Instagram uklonio.
"Razumijem kompleks i prenemaganje, ali postanje ovakvog sadržaja je za mene izvan granica i za prijavu. Osobno, također sam vlasnik psa 'ozbiljnije sorte. Ne budeš ga dugo šetala kada naletiš na normalnu reakciju roditelja pored i sustava", poručila je Eni i označila Sinjanku.
Nekoliko sati kasnije zahvalila je pratiteljima na prijavi objave.
"Ljudi, hvala svima na prijavi. Maknuto s društvenih, nadam se uskoro i kažnjeno stvarnom prijavom roditelja napadnutog djeteta", zaključila je bivša Miss Supranational.
Nakon što joj je Instagram uklonio objavu oglasila se i Anđela Šimac.
"Drago mi je kad vidim kako se ljudi dignu na moju objavu (Instagram ju je obrisao) kako sam psa pustila na dijete, a ne dižete se na fotografije zlostavljanih životinja. To samo govori o vama kao ljudima. Ovako, dijete je imalo deset godina (jer naravno da je dijete malo kojemu ne možeš objasniti onda okej, kažeš roditelju), svjesno išlo nauditi mom manjem psu za kojeg bih ubila sad odmah, bilo koga. Pustila sam drugog psa na njega jer sam upozorila i njega i roditelja. Znala sam da ga neće ugristi jer je pas zaigran, ali trebalo je da ga se nauči da pas nije igračka. Ne zanimaju me mišljenja ljudi koji da te vide na cesti ti ne bi pomogli. Ti kao roditelj imaš odgovornost da upozoriš svoje dijete kad radi nešto krivo. Zašto se onda javljate s izjavama da pas nešto napravi mom djetetu, bilo bi mu zadnje. E pa ja sam onda da bilo tko napravi nešto mom psu, sigurno bi mu bilo zadnje u životu. Ne podnosim neodgojene ljude i za sve postoji cijena", poručila je djevojka bivšeg dinamovca.
https://net.hr/hot/zvijezde/andela-simac-otkrila-da-je-u-parku-pustila-psa-na-dijete-bacio-ga-je-na-pod-iz-igre-sad-smo-50-50-b3046e24-1701-11ec-8d09-724224a7b170?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR2DMGE7b--mAroAhXyPpqhPWqi9tAsdImolNSBUT8fcKVJSbb5ZO3W02EU
--------------
Izvor: Instagram/Anđela Šimac
U cijelu se priču uplela i Eni Šukunda Gavrilović, bivša Miss Supranational Hrvatske, koja je zamolila pratitelje da prijave Anđelinu objavu
17.9.2021.
8:13
HOT.HR
INSTAGRAM/ANĐELA ŠIMAC
[/size]
Imaš priču? Javi nam se!
[size]Pošalji priču[/size]
Anđela Šimac (25), manekenka i djevojka bivšeg Dinamovog nogometaša Lirima Kastratija, privukla je pozornost svojom objavom na Instagramu.
Ovoga puta u prvom planu nisu njezine obline, već je opisala svađu s majkom jednog djeteta u parku koja se odvila dok je šetala svog psa.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji priču"Samo da kažem kako me prije nekoliko dana 'gospođa' u parku pitala jel može njezino dijete pomaziti Bellu. Rekla sam okej. Međutim, dijete je prešlo granicu igre (povlačenje za uši i rep) na što sam ja rekla mami i djetetu (koje ima dovoljno godina da shvati) da to ne smije raditi. Kaže ona meni, ma neće mu ništa", napisala je Sinjanka.
SVE JE SNIMILA / Djevojka Dinamovca provela odmor u Grčkoj, pogledajte luksuz i dobru zabavu iznutra
"U tom trenutku ja pustim s povodca svog dobermana koji skače na dijete i baci ga na pod (od igre). Na to sam i ja rekla neće mu ništa. Sad smo 50-50. Pojedinci moraju shvatiti da su nekim ljudima psi bitni jednako kao ostalima djeca. Oko za oko. Zub za zub", dodala je Anđela.
Misica tražila od pratitelja da prijave objavu
U cijelu se priču potom uplela i Eni Šukunda Gavrilović, bivša Miss Supranational Hrvatske. Ona je podijelila Anđelinu objavu, zamolivši pratitelje da je prijave kako bi je Instagram uklonio.
"Razumijem kompleks i prenemaganje, ali postanje ovakvog sadržaja je za mene izvan granica i za prijavu. Osobno, također sam vlasnik psa 'ozbiljnije sorte. Ne budeš ga dugo šetala kada naletiš na normalnu reakciju roditelja pored i sustava", poručila je Eni i označila Sinjanku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Pošalji pričuNekoliko sati kasnije zahvalila je pratiteljima na prijavi objave.
"Ljudi, hvala svima na prijavi. Maknuto s društvenih, nadam se uskoro i kažnjeno stvarnom prijavom roditelja napadnutog djeteta", zaključila je bivša Miss Supranational.
Nakon što joj je Instagram uklonio objavu oglasila se i Anđela Šimac.
"Drago mi je kad vidim kako se ljudi dignu na moju objavu (Instagram ju je obrisao) kako sam psa pustila na dijete, a ne dižete se na fotografije zlostavljanih životinja. To samo govori o vama kao ljudima. Ovako, dijete je imalo deset godina (jer naravno da je dijete malo kojemu ne možeš objasniti onda okej, kažeš roditelju), svjesno išlo nauditi mom manjem psu za kojeg bih ubila sad odmah, bilo koga. Pustila sam drugog psa na njega jer sam upozorila i njega i roditelja. Znala sam da ga neće ugristi jer je pas zaigran, ali trebalo je da ga se nauči da pas nije igračka. Ne zanimaju me mišljenja ljudi koji da te vide na cesti ti ne bi pomogli. Ti kao roditelj imaš odgovornost da upozoriš svoje dijete kad radi nešto krivo. Zašto se onda javljate s izjavama da pas nešto napravi mom djetetu, bilo bi mu zadnje. E pa ja sam onda da bilo tko napravi nešto mom psu, sigurno bi mu bilo zadnje u životu. Ne podnosim neodgojene ljude i za sve postoji cijena", poručila je djevojka bivšeg dinamovca.
https://net.hr/hot/zvijezde/andela-simac-otkrila-da-je-u-parku-pustila-psa-na-dijete-bacio-ga-je-na-pod-iz-igre-sad-smo-50-50-b3046e24-1701-11ec-8d09-724224a7b170?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR2DMGE7b--mAroAhXyPpqhPWqi9tAsdImolNSBUT8fcKVJSbb5ZO3W02EU
--------------
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Nekim ljudima psi bitni jednako kao ostalima djeca. Oko za oko. Zub za zub
nema labavo, priglupe manekenke i propali nogometaši+ kućni ljubimac :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nisam razumio tko je kome šukundjeda?
crvenkasti-
2014-04-17
doberman je inteligentniji od njih oboje zajedno...epikur37 wrote:nema labavo, priglupe manekenke i propali nogometaši+ kućni ljubimac :)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ono kad ti je sisa veća od glave
U čemu je problem, što je povrijedilo osjećanja primitivaca da je maknu s instagrama!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
problem je što je nahuškala psa na dijete... što bi je moglo koštat prijave a psa bi da je ozlijedio dijete koštalo usmrćenja.
Ma nije nahuškala nikakvog psa na dijete jer dijeteta ne bi bilo bez zavoja. Osim toga teško možeš nahuškati psa na dijete.marcellus wrote:problem je što je nahuškala psa na dijete... što bi je moglo koštat prijave a psa bi da je ozlijedio dijete koštalo usmrćenja.
Psa je pustila, dijete navlačilo psa za uši a pas ga srušio u igri.
Samo je malo blesava pa je to opisala kao borbu bikova a ovi seljoberi skočili.
2015-08-15
kaya wrote:
Samo je malo blesava
e, pinkicu :D
A neodgovorna je jer se seljoberi mogu nakačiti na psa. A ona nema dovoljno pameti da mu u tom slučaju izvadi čip, smjesti ga kod prijatelja, veterinaru kaže da ga nema doma jer je pobjegao i za dva mjeseca ga dovode sa novim čipom. Kada imspekcija pozvoni i pita za psa to je novi, s novim čipom, jako sliči na prvoga.
2015-08-15
Ja sam manekenka ne, u glavi mi propuh .marcellus wrote:kaya wrote:
Samo je malo blesava
e, pinkicu :D
Moramo ih razumijeti, glupo je to
2015-08-15
Ljudi danas svašta drže doma
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
U Srbiji užas.
Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti preterano krvarenje iz vrata i da je nesrećna žena po licu i glavi imala više ugriza! Pas je, kako saznajemo, uhvaćen i smešten u nadležnu ustanovu.
Miloratku je pas kojeg je poslednjih godina imala i svakodnevno hranila napao pored svoje kućice u dvorištu. Užasnoj sceni niko nije svedočio, a kako mediji saznaju, telo žene je pronašla njena ćerka.
- Utvrđeno je da ima ugrize po vratu i desnoj strani lica. Koban je bio ugriz za vrat - rekao je izvor za medije.
PAS JE I RANIJE POKAZIVAO ZNAKOVE AGRESIJE: Ispovesti košija Miloratke koju je do smrti izujedao šarplaninac | Novosti.rs
Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti preterano krvarenje iz vrata i da je nesrećna žena po licu i glavi imala više ugriza! Pas je, kako saznajemo, uhvaćen i smešten u nadležnu ustanovu.
Miloratku je pas kojeg je poslednjih godina imala i svakodnevno hranila napao pored svoje kućice u dvorištu. Užasnoj sceni niko nije svedočio, a kako mediji saznaju, telo žene je pronašla njena ćerka.
- Utvrđeno je da ima ugrize po vratu i desnoj strani lica. Koban je bio ugriz za vrat - rekao je izvor za medije.
PAS JE I RANIJE POKAZIVAO ZNAKOVE AGRESIJE: Ispovesti košija Miloratke koju je do smrti izujedao šarplaninac | Novosti.rs
crvenkasti-
2014-04-17
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zbog-napada-na-dijete-pod-nadzorom-je-americki-staford-iz-josipdola/2303297.aspxcrvenkasti wrote:U Srbiji užas.
dijagram-
2015-08-09
Psa je teško “nagovoriti” da napadne dijete (ona mu možda jest vlasnica, ali ju ne doživljava kao gazdaricu).
Pas ima svoj radar za opasnost i za gazdu i za sebe, i reagira u takvim situacijama iznenađujuće brzo i inteligentno, mnoge ljude mogu posramiti.
Mnogo vike ni za što.
Pas ima svoj radar za opasnost i za gazdu i za sebe, i reagira u takvim situacijama iznenađujuće brzo i inteligentno, mnoge ljude mogu posramiti.
Mnogo vike ni za što.
niels-
2021-04-26
Similar topics
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Primorac komentirao najnovije Đikićeve optužbe: ‘On mora shvatiti da mi nismo bitni u ovoj priči‘
» Beljak podcjenjivacki o Miroslavu Skori(a i ostalima)
» Don Anemija: Moj ego jednako važan kao Hrvati u BiH
» u nekim drugim vremenima ovo bi bila vijest dana
» Primorac komentirao najnovije Đikićeve optužbe: ‘On mora shvatiti da mi nismo bitni u ovoj priči‘
» Beljak podcjenjivacki o Miroslavu Skori(a i ostalima)
» Don Anemija: Moj ego jednako važan kao Hrvati u BiH
» u nekim drugim vremenima ovo bi bila vijest dana
Page 1 of 1