Beljak podcjenjivacki o Miroslavu Skori(a i ostalima)
Page 1 of 1
Beljak podcjenjivacki o Miroslavu Skori(a i ostalima)
https://narod.hr/hrvatska/beljak-hdz-treba-zabraniti-s-bernardicem-se-nadam-dobroj-suradnji-a-skoro-me-ne-brine-jer-je-kandidat-ultradesnice
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Beljak podcjenjivacki o Miroslavu Skori(a i ostalima)
koja je ovo maloumna budaletina..stranka mu osim na papiru gotovo i ne postoji...da ide samostalno sumnjam d abi uhvatila i 2%...i sad on soli pamet drugima..ovi iz ŽZ su ozbiljniji od njega..onda znas koliko ej sati
2015-09-08
Dobro se opisao :D
”Da podsjetim samo, 2017. HDZ je HSS-u nudio sve, kao ideološki sličnijoj stranci nego što je HNS, mi to nismo napravili. Ako birači nagrade HNS, a kazne HSS, onda bavljenje politikom nema smisla i onda bih ja ispao najveći bedak u Hrvatskoj koji je mogao biti potpredsjednik Vlade koji je mogao uzeti sinekure”, objasnio je Beljak.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
lik nije normalan...ti bog mater nikad vise mentosa u politici nego danas...sto ludji mentos imas priliku otici u visoku politikuHektorović wrote:Dobro se opisao :D”Da podsjetim samo, 2017. HDZ je HSS-u nudio sve, kao ideološki sličnijoj stranci nego što je HNS, mi to nismo napravili. Ako birači nagrade HNS, a kazne HSS, onda bavljenje politikom nema smisla i onda bih ja ispao najveći bedak u Hrvatskoj koji je mogao biti potpredsjednik Vlade koji je mogao uzeti sinekure”, objasnio je Beljak.
2015-09-08
vuksadinare wrote:lik nije normalan...ti bog mater nikad vise mentosa u politici nego danas...sto ludji mentos imas priliku otici u visoku politikuHektorović wrote:Dobro se opisao :D”Da podsjetim samo, 2017. HDZ je HSS-u nudio sve, kao ideološki sličnijoj stranci nego što je HNS, mi to nismo napravili. Ako birači nagrade HNS, a kazne HSS, onda bavljenje politikom nema smisla i onda bih ja ispao najveći bedak u Hrvatskoj koji je mogao biti potpredsjednik Vlade koji je mogao uzeti sinekure”, objasnio je Beljak.
immortal-
2014-04-16
vuksadinare wrote:lik nije normalan...ti bog mater nikad vise mentosa u politici nego danas...sto ludji mentos imas priliku otici u visoku politikuHektorović wrote:Dobro se opisao :D”Da podsjetim samo, 2017. HDZ je HSS-u nudio sve, kao ideološki sličnijoj stranci nego što je HNS, mi to nismo napravili. Ako birači nagrade HNS, a kazne HSS, onda bavljenje politikom nema smisla i onda bih ja ispao najveći bedak u Hrvatskoj koji je mogao biti potpredsjednik Vlade koji je mogao uzeti sinekure”, objasnio je Beljak.
Beljak je zalutao u HSS, u SDP-u nebi toliko odudarao.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa on i je izvorno sdp-ovac...kojeg je milanovic ubacio u hss da hss udalji od hdz-a...tako da lakse dobiju izbore a hdz-u smanje koalicijski potencijalHektorović wrote:vuksadinare wrote:lik nije normalan...ti bog mater nikad vise mentosa u politici nego danas...sto ludji mentos imas priliku otici u visoku politikuHektorović wrote:Dobro se opisao :D”Da podsjetim samo, 2017. HDZ je HSS-u nudio sve, kao ideološki sličnijoj stranci nego što je HNS, mi to nismo napravili. Ako birači nagrade HNS, a kazne HSS, onda bavljenje politikom nema smisla i onda bih ja ispao najveći bedak u Hrvatskoj koji je mogao biti potpredsjednik Vlade koji je mogao uzeti sinekure”, objasnio je Beljak.
Beljak je zalutao u HSS, u SDP-u nebi toliko odudarao.
2015-09-08
Similar topics
» Tko podmeće Miroslavu Škori?
» Šešelj zaprijetio Miroslavu Škori:'Razbit ću mu njušku!Kreće moja osveta!'
» Kolinda ce se ziva pojesti!Navijaci na Poljudu napravili nevidjenu reklamu Miroslavu Skori
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Srbijanski mediji sve vise paznje posvecuju Miroslavu Skori!Da li su nanjusili tko ima najvece sanse za predsjednika RH-a pa pripremaju novu politicku i medijsku strategiju
» Šešelj zaprijetio Miroslavu Škori:'Razbit ću mu njušku!Kreće moja osveta!'
» Kolinda ce se ziva pojesti!Navijaci na Poljudu napravili nevidjenu reklamu Miroslavu Skori
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Srbijanski mediji sve vise paznje posvecuju Miroslavu Skori!Da li su nanjusili tko ima najvece sanse za predsjednika RH-a pa pripremaju novu politicku i medijsku strategiju
Page 1 of 1